עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. איזה מסך הייתם בוחרים בשביל אצמכם למשחקים סרטים וקריאה? LG W2252TQ LG L227WT Samsung 2253BW Samsung 2253LW Asus MW221C או מסכים אחרים לפי בחירתכם של 22 אינטש

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  2. אשמח לדעת איזה הגדרות שמתם למסך שלכם. אם זה צבעים בהירות ושאר הדברים תודה רבה לכל מי שיגיב.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  3. אני יודע שהנושא ממש נחרש פה.. אבל מחר אני הולך לשים על המסך הזה 2000 ומשהו שקל ולא בא לי להתאכזב אז בבקשה תעזרו... קודם כל, נתקלתי במסך בדגם 2007FPV, מה השונה בו מאשר ב2007FP? דבר שני, אני לא יוצא מההתלבטות בין רחב לרגיל... הPIVOT במסך הרגיל מורגש ביכלל? היחס בין הרוחב לגובה משמעותי או שרק במסך הרחב אוכל להרגיש זאת משמעותית בגלישה באינטרנט? בעיקרון אני רוצה את המסך הרגיל ביגלל משטח העבודה הגדול שהוא נותן לי בעבודה עם תוכנות, ומצד שני במסך הרחב בעבודה עם PIVOT מקבלים יתרון ענק בגלישה באינטרנט... אז נסדר את העניין ל3 שאלות: 1. מה מיוחד ב?2007FPV 2. הPIVOT בגרסא הלא רחבה משמעותי מבחינת היחס בין גובה לרוחב המסך? 3. אם יש עוד משהו שעלי לדעת על המסך לפני הקניה / הצעה כלשהיא לגב…

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  4. כפי שהכותרת מציינת. אני לא ממש משתמש במחשב שלי לגיימינג. רק לגלישה וסרטים בעיקר. ורציתי לדעת איזה מסך אני יכול לקנות שגם יתאים לי גם למחשב שאני פשוט יעבור להשתמש בו וזהו אם זה אפשרי בכלל. לא חשוב לי האיכות הכי טובה אבל שכן יהיה אפשר לקרוא טקסט ברור. אני גם צריך כרטיס מסך למחשב הניח שיהיה אפשר להתחבר בHDMI אבל אני מניח שאת זה אכתוב בפורום כרטיסי מסך. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Tuki sheishmor alay,

ברשותי מסך lg2000cp בגודל 20.1 וביחס 4:3. אני מחפש להשתדרג למסך יותר גדול ויש לי מגבלת רוחב בשולחן ולכן חשבתי ללכת על מסך לד פיליפס 225PL2EB ביחס 16:10.השימוש שלי הוא אינטרנט ומולטימדיה, אין לי משחקים במחשב. חשובה לי איכות, מותג ואחריות כאשר התקציב עד 1500 פלוס. אשמח לקבל כל דיעה/ ביקורת/ חוות דעת. בנוסף- להלן שאלת הדיוט: התמונה במסכי 16:10 אמורה להיראות טבעית? כלומר ללא עיוות של יחס גובה/ רוחב? תודה וסליחה על החפירה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1)זה שאין במסך חיבור HDMI ויש DVI זה משנה נורא?? (מבחינת איכות) 2)לסרטי HD מספיק כרטיס מסך (ATi X800GTO (agp?? עד 2008 שאז אקנה מחשב חדש.. 3)יש לי בול 60 ס"מ רוחב בשולחן והמסך לפי האתר הוא 58 ס"מ (יש בצדדים סורגים כאלה..) אז זה בסדר לשים את המסך שם? אם 3 השאלות נענות בתשובה טובה אז אני קונה את המסך.. (אלא אם יצא טוב יותר) תודה מראש על התשובות.. ואם אפשר חוות דעת ממי שרואה הרבה סרטים(שהרוב dvdrip) וגולש הרבה באינטרנט .. ואיך המסך למשחקים.. ובאיזה צבעים אפשר להשיג את המסך חוץ משחור?? ואיפה??

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. המסך: ViewSoinc VP930B 19 LCD עם פאנל MVA, נרכש על-ידי לפני כמעט שנה וחצי. המסך נמצא על פיווט ומתכוונן באופן מלא. הוא במצב מעולה, אין לו פיקסלים צרובים, הוא ללא שרטות ונראה כמו חדש. בזמנו, לפני שנה וחצי, רכשתי אותו על סמך המלצות כאן בפורום ובכתבה באתר, בעלות של 1600 ש"ח - אולי אני חדש בעולם העגמומי של אובדן-מהיר-של-ערך-מסכי-LCD אבל האם מסכים כאלו מאבדים מערכם בצורה כזאתי חריפה? כיצד ההיתם מערכים את שוויו של המסך שלי? אני מעוניין למכור אותו אבל איני יודע מה הוא השווי שלו נכון להיום. תודה מראש על העזרה..

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by rino,

האם כרטיס מסך מסדרת X600 מספיק ל1970HR? הכרטיס של ספייר X600 256 MB אני לא מריך למשחקים,רק גרפיקה ,תמונות ווידאו

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. האם מישהו יכול להמליץ על מסך 27 אינצ' רזולוציה 1920 - 1080 , הזמנתי מחשב חדש ואני צריך גם מסך . תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לחבר שלי יש את המסך הזה והוא מחפש מתאם את החשמל וכל מה שצריך מאיפה אפשר להשיג ? http://cgi.ebay.com/Apple-20-Cinema-Display-LCD-Flat-Panel-A1038-ADC-MINT_W0QQitemZ280019592134QQcmdZViewItem [זה הקישור שמצאתי בקשר למסך]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by TPack,

שלום לכולם, מישהו יודע אם ניתן לחבר למסך (Samsung 2253BW) כבל RCA של ממיר דיגיטאלי או כל התקן אחר? אם לא, מישהו יודע עם איזה מסך 22" ניתן לעשות זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by RONEN1N,

אני רוצה לקנות מסך בערך 40 אינץ שישמש לי גם למחשב וגם לטלוויזיה ראיתי שיש אנשים שעובדים על מסכים של 40 איצץ אבל השאלה איך הם יעבדו במשחקים ואם זה באמת פרקטי

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אבקש המלצה למסך דק לעבודה משרדית בסיסית (גלישה באינטרנט וצפייה במיילים, ולעיתים רחוקות צפייה ביוטיוב ובקבצי PDF). לא מתוכנן גיימינג או עריכה מסוג כלשהו. תקציב: עד 600 ש"ח. עדיף לחסוך, אם אפשר למצוא ב-450-500 זה יהיה פנטסטי. אין חריגה. חשוב שהמסך יהיה אמין ובריא לעיניים (מיועד לאנשים מבוגרים). אני לא בטוח לגבי גודל המסך, אבל אני מבין שבטווח מחירים הזה יש רק מסכים של 18.5-21.5 אינצ'. אם יש מסך של 21.5 אינצ' שיותר אמין, בריא וטוב ממסך של 18 אינצ' וזה אומר שכן ידרש להשתמש בכל התקציב אז זה אפשרי (אני אשקול את זה אחר כך כשאני אדע יותר מה הכיוון) בבקשה אל תתנו לי הצעות של "יש לך 22 אינצ' ב-700 או אחד אחר ב-800". אני צריך משהו באמת פשוט ואני לא מעוניין להשקיע יותר מ-600 גג. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אני מתכונן לקנות מסך מחשב חדש לעבודה (אני עורך וידיאו), ורוצה לקנות משהו מוצלח. הייתה לי חוויה טובה עם מסכי DELL עד כה, כרגע יושב לי DELL U2415B בגודל 24 אינץ'. ולידו יושב דל ישן יותר של 21 אינץ'. בהרפתאות שלי בחנויות, יטיוב, ביקרוות וכ'ו כמה מסכים תפסו לי את תשומת הלב. אחד מהם הוא ה-dell ultrasharp u3415w שנראה כמשהו שיחסוך לי את הצורך בשני מסכים, כי הוא 34 אינץ', ונראה שעבודת עריכה עליו תהיה כיף חיים. השאלה היא האם הוא שווה את זה? מבחינת תקציב אין לי בעיה להשקיעה, כי אני רוצה לקנות משהו טוב, משהו שיעזור לי לעבוד מהר יותר וטוב יותר ומשהו שיכול לחסוך לי פה את הצורך בשני מסכים. מה שכן, הבנתי שהמסך משדרת תמונה של 21:9, מה שאולי יהיה בעייתי בצפייה …

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אני צריך המלצה למסך 22 אינץ בתקציב של כ-1500 שקל. במסך חשוב שיהיה טוב לכל ארבעת הדברים העיקריים שאני עוסק בהם במחשב. והחלוקה היא ככה: 50% אינטרנט 20% תמונות וסרטים 20% אופיס 10% משחקים כך שאני דורש מהמסך שיהיה חד וברור בקריאת טקסטים באופיס ואינטרנט, צבעים יפים ועמוקים בתמונות, ונטול מריחות בסרטים ומשחקים. אני לא יודע עד כמה אפשרי בסכום כזה להביא מסך באיכות כזאת, אבל את זה אני משאיר לכם, העיקר שאני ידע שהמסך שקניתי יתאים לי בול ויהיה המסך הכי טוב בתקציב ובדרישות שלי.

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by sgorg100,

שלום רב. אמא של חברה שלי קנתה לא מזמן מסך מחשב LCD. הבעיה שברזולוציה טיבעית של המסך הטקסט מאוד קטן גם כאשר הגדלתי DPI. וכאשר אני עובר לרזולוציה אחרת הכתב יוצא מאוד מתושתש. האים יש לכם רעיון איך ליפתור את הבעיה. המון תודה אני

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by Msys,

בשעה טובה התחדשתי במסך הנ"ל, כיצד ניתן לכייל אותו?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. דגש על איכות! עם שאיפה ל 22 אינצ בתיקוה שיש חיה כזאת....? הבנו שיש בעיה עם פנל TN -- לא ברור לנו מה זה אבל סומכים עליכם!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שימושים: אינטרנט, אופיס, משחקים - לא סרטים. הצרכים שלי כדלקמן- 1. חשוב לי: אחריות טובה לגבי פיקסלים תקועים, זליגה מהשוליים וכו'. 2. לא כ"כ חשוב: איכות תמונה. בעבר השתמשתי במסכי TN של יונדאי ו-polyview לתקופות ארוכות, מספיק טוב בשבילי. רק שלא יהיה זוועה. 3. בא לי אבל לא הכרחי: 1200 פיקסלים גובה במקום 1080. led backlight HDMI בנוסף ל-DVI VESA mount (יעני, לא LG). תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, ברשותי, הפלסטיק הנ"ל-LENOVO 3000 N200 ואני מבקש לשאול- האם הכבל של הוויפי או שאר הכבלים נראים תקינים בתמונות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tmpusr,

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/20inch-4.html

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  22. השאלה הנוספת היא, איך אני בודק את זה בחנות, מן הסתם יש שם תאורה כזאת חזקה שאני לא אשים לב

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. נתקלתי במסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718594והופתעתי ממחירו. האם מישהו משתמש בו? והמחיר ראוי?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by harbinger,

קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא מומחה או משהו בסגנון סתם מביא את חוות הדעת שלי לאחר הקנייה אז ככה קודם כל העיצוב של המסך הוא מאוד יפה לטעמי , הפאנל בצבע שחור כך גם החלק התחתון של התושבת והחלק העליון שלה בצבע אפור חיבורי המסך הם משני צידי המסך , לא נתקלתי ביותר מדיי בעיות איתם , DVI ו VGA , סטנדרטי לגמרי הכפתורים של השליטה הם לא נוחות יחסית , הם לא כפתורי לחיצה ולא כפתורי מגע , משהו באמצע , כלומר יש את המקום שבו יש את ה"כפתורים" אבל אין בליטות או משהו בסגנון פשוט מוטמע האותיות , ושמה אתה אמור לגעת בצורה שהיא בין לחיצה לנגיעה , לא מצאתי את זה נוח במיוחד אבל מתפשרים לאור העובדה שאפשר לגשת אל תכונות המסך דרך המחשב לאחר התקנת התוכנות הנלוות הרכבת המסך הייתה לי שם בעייה אחת…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.