מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מחפש לרכוש מסך מחשב חדש לסבא שלי, הדרישה היחידה היא שהמסך ידע ואו יעבוד ברזולציה נמוכה, קרי פונטים, איקונים וכו' גדולים. תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום ח'ברה, אני מחפש לקנות מסך מחשב בתקציב הנ"ל. המסך בעיקר לאינטרנט וכל המשתמע מכך, סרטים ממש בטיפטופים, שום דבר מאסיבי. משחקים אני לא ממש משחק, אז זה הכל גילוי נאות: כעיקרון רכשתי כבר ב-KSP מסך סמסנוג 20 אינצ' T200 בחטף אבל עוד לא לקחתי אותו ואפשר עוד לעשות אחורה פה אז החלטתי לשמוע חוות דעות קצת רציניות ואולי לעשות אחורה פנה ולקחת משהו אחר, איך אומרת הקלישאה השחוקה: מוטב מאוחר מאשפר אף פעם לא.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, פרץ האימפולסיביות האחרון שלי גרם לי להזמין מאנגליה את הגרסה החדשה של ה- Nvidia 3d vision 2 kit . כמה דקות לאחר הזמנת המשקפיים הזמנתי גם מסך תומך 3d שנמצא ברשימת המסכים תומכי התלת מימד שבאתר של nvidia. כעבור שלושה ימים קיבלתי הודעה מבעל החנות שממנה הזמנתי את המסך שאין להם את המסך במלאי וגם לא יהיה בעתיד הקרוב. עכשיו המצב הוא שהמשקפיים בדרכם אלי ואני לא מוצא שום מסך מהמסכים שנמכרים בארץ שמופיע ברשימה באתר של nvidia: http://www.nvidia.com/object/3d-vision-system-requirements.html בזאפ קיימים שלושה מסכים תומכי 3d שאינם מופיעים ברשימה באתר של nvidia ויש לי הרגשה שאם הם לא מופיעים אזי המשקפיים לא יעבדו עם המסך. האם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מסך שיעבוד עם הערכה …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , 1. אני מעוניין לקנות מסך חדש ...27 אינץ ...השימוש הוא נטו משחקים. 2. משתלם ההבדל פי 2 -? מישהו ראה את ההבדלים בין שני המסכים ויכול להגיד לי האם ההבדל משמעותי? אני לא מתכוון להשקיע 3000 שח למסך, השאלה שלי האם שווה לי לקנות בכלל את ה27 האלה במחירים של 1500-1600 שח או שעדיף לי לוותר ולחכות ? היום אני משחק על אותה רזולוציה במסך 22 ואני מפחד להתבאס ואני אראה פחות טוב, הרי המסך יותר גדול והרזולוציה אותו דבר... :\ ? 3. ובמידה ובכל זאת אחליט ללכת על מסך חדש באזור של עד 1700 שח מה מומלץ ? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/msk-e2742v-led-p-14756?language=he VS http://www.vipsales.co.il/Product.asp?Pid=T27B300M…
-
- 36 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש בקרוב מסך 24 איכותי בעיקר עבור משחקי רשת ושאר השימושים בכלליות. כרגע יש לי את ה NEC 20WGX2 Pro עם פאנל S-IPS ואני לא רוצה לרדת מהאיכות שלו כי הוא ממש טוב. תקציב: 4500 שקל לא מזמן המליצו על המסך של EIZO שציינתי למטה אך נוכח שאר המסכים שעכשיו אני רואה עולה השאלה מי הכי טוב ואיכותי מביניהם למשחקים. אופציות שבדקתי: 1.מסך NEC LCD2470WNX http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=3197 2. מסך Eizo S2431WH http://www.prad.de/en/monitore/review/2007/review-eizo-s2431w.html 3.מסך HP LP2475w (באתר של HP מכוונים לחנות בארץ שמוכרת - המחיר 4100) http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF05a/382087-382087-64283-3884471-3884471-3648442.html http:/…
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בדל U2311 ואני רוצה לשדרג למסך גדול יותר 27", התקציב הוא כ-3000 ש"ח (כי מסכי 27" טובים ראיתי שיש רק בסביבות התקציב הזה), חשבתי על הדל U2711 אבל הייתי מעדיף לדעת שזה אכן המסך שעדיף לי לרכוש. מאחר ולא יצא לי לראות או לעבוד עם מסך בגודל כזה שמציג רזולוציה כזו רציתי לדעת: 1. איפה ניתן לראות באיזור המרכז (עדיף פ"ת) את המסך הזה עובד? 2. הולך לצאת בקרוב דגם חדש? כי ראיתי שהמסך הזה קיים כבר קצת יותר משנתיים. 2. מרחק הישיבה שלי מהמסך הוא מטר, הטקסט שיוצג על מסך (הנ"ל) בגודל 27" בעל רזולוציה של 2560x1440 לא יהיה קטן מידי לקריאה? או לחליפין, מסך 27" שמציג רזולוציה בגודל 1920X1080 יהיה נח יותר לקריאת טקסטים? 3. קיים מסך בגודל כזה עם קצב ריענון גבוה יותר מ-60Hz? כן, לצע…
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
רשום בכותרת הכל שיהיה רזולוציה 1920X1200 למשחקים וסרטים ב1400 אולי חריגה קטנה גם טוב אשמח לשמוע הצעות
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, במשך 3 שנים היה לי את ה-240PW של פיליפס שאני מ-א-ו-ד מרוצה ממנו. לאחרונה התקלקל לו ה-DVI וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג. המסך מיועד בעיקר למשחקים ויש גם שני 7970 לייטנינג שיתמכו בו. הדבר הראשון שהמליצו לי עליו הוא DELL U2713 שלפי האתר של DELL ראיתי שהוחלף ב-U2713H. מבחינת ביקורות הוא נשמע ונראה מעולה. מישהו מכיר ויכול להמליץ או אולי על מסך אחר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חקרתי קצת בפנדה ואלה המסכים שמעניינים שם: LG LCD 22 W2243T LG LCD 23 W2343T 5Ms 1:30000 Samsung 20 LCD 2243BWX Plus 5Ms 1:50,000 ועוד איזה אסוס שראיתי בסביבות ה900 ש"ח הכי חשוב לי זה בהירות וחדות. המסך חייב להיות מאוד חזק בבהירות ובVIBRANCE- אם אפשר גם ציפוי GLOSSY ולא מט- שהצבעים יראו אמיתיים. הוא ישמש לצפיה בסרטים ואינטרנט. איזה מסך הייתם הולכים בתקציב הזה ?לא רק מהרשימה למעלה.. מי שמכיר דילים טובים נא לספר ! וראיתי את הDELL המדובר ב1300 ש"ח... לא רואה כזה הבדל שמצדיק עוד 400-500 שקל על המסכים הנ"ל- לפחות לשימושים שלי. גם ככה זה 22", אי אפשר לקום באמת מהכסא כדי לראת סרט מרחוק....
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן, ראשית אני אפתח את הפוסט באמירה שכן אני יודע שעבור וידאו מדובר בעולם בפניי עצמו הדורש מסכים איכותיים יותר בתקציב גבוה יותר, וכן אני יודע שדרוש גם מכייל מסך שזה ירכש בלי קשר להמשך, לכן אבקש להתייחס נטו לתנאי החיפוש שלי בפוסט ואני אודה לכם מראש על העזרה :] ועכשיו לענין, אני מחפש מסך 27" בתור שדרוג ל-DELL U2419H החביב שלי, הסיבה היא שאני מרגיש שאני צריך קצת יותר מרחב עבודה על המסך + מעוניין לעלות ברזולוציה, 2K וצפונה, כרגע אני מתלבט מאוד בין מס' מסכים כאשר התנאים שלי הם תקציב סביב ה-2000 ש"ח, אחריות טובה מאוד לפחות כמו של DELL, מנסיוני עם המסך הנוכחי שלי, קיבלתי אותו עם שריטה במסך מהקופסא ובוצעה החלפה באחד חדש בתוך 24 שעות, אני מעוניין ברמה כזו של אחריות שלא…
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
לאחר שהתברר לי שהמסך שלי שבק חיים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456248.0 רצתי לרכוש מסך חדש של דל E2209WA 22 שתי בקשות: 1. עם איזו תוכנה ממולץ לכיול המסך? אשמח ורצוי לקבל המלצות בנושא הכיול. 2. לאחר הרכישה אני חש שאולי מיהרתי מדי ברכישת מסך רחב, הכל נמתח לרוחב. האם ישנה אפשרות לאזן את זה מבלי כל פעם להיכנס לתפריט המסך ולשנות ידנית מ-16:9 ל-4:3 והפוך? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב עד 3000. בעיקרון לא יודע אם אני יכול לחזור לעבוד ב 1080 אחרי שהתרגלתי ל 1200 אז מחפש מסך שיתן לפחות 1920X1200 או יותר. גודל 24 אינץ' או יותר. איכות צבע לא יודע אם כל כך משנה לי אבל תמיד נחמד שיש מסך עם כמה שיותר דיוק צבעים. שימושים עבודה מול מחשב תיכנות/גלישה/לימודים/סרטים/משחקים. אשמח לשמוע המלצות כל שהם.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לילה טוב. היום קיבלתי בהפתעה מסך חדש למחשב (מה שרציתי כבר הרבה זמן), המסך הוא T220 של סמסונג, ולצערי הוא קצת בעייתי לי בעיקר מכיוון שאין דרך לכוון אותו בשום צורה (או לפחות שום דרך נראית לעין). במידה ותתרחש החלפה, ישנו מסך בגודל דומה שייתן תמורה שווה? (הצג בגודל 22 אינץ'). השימוש כאמור בעיקר קריאה מרובה באינטרנט ומשחקים. רצוי כמובן שיתכוונן לפחות לגובה, ורצוי גם שיהיה בעל ציפוי נגד השתקפות (זה קיים בכלל?). המחיר הוא אזור ה1300.
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מסך 4K למשחקים בגודל 27-30 אינץ', חשובים לי צבעים חדים, פאנל איכותי וקצב רענון טוב מה רץ היום בשוק שמשתלם מבחינת עלות מול תועלת ויתן פחות או יותר את מה שאני מחפש? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
Office ועבודה עם גרפים של שוק ההון. תודה עריכה: כמובן שהתכוונתי למסך ולא למחשב כמו בכותרת P:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות\מידע\חנויות וכו' לגבי Monitor Color Calibrators למי שמכיר דברים סטייל colorEyes וכו'
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מאמר אשר ישווה\יפרט את הטכנולוגיות השונות במסכי LCD (משמע סוג הפנל - איך עובד יתרונותיו חסרונותיו) אשמח לעזרה, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את המסך? האם הוא נחשב טוב כמו ה 2243bw או שיש בעיות בתצוגה? המסך אמור להתחבר ל radeon 9600pro ליציאת DVI ולשמש בעיקר לאינטרנט/word.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כבר רציתי לקנות את ה-VP930 ואז ראיתי באתר של VIEWSONIC שיצא מסך חדש לשוק. יש למישהו איזשהו מידע או מבחן שנערך למסך הזה? האם שווה לחכות עבורו או לרכוש את ה VP930? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם למישהו בפורום פה יש אותו ? ואיזה פאנל יש לו תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם המסך בארץ או יגיע בכלל לארץ? האם מישהו שמע על המסך (או ראה) ויכול לחוות דעתו עליו? 1. לא ברור אם המסך הזה בארץ או יגיע לארץ (אני חושב שזה מסך חדש למדיי). 2. אני לא הצלחתי למצוא ביקורות עליו. 3. המסך 20" המקביל והישן שלהם(MultiSync® 20WGX²Pro), נראה כמו המסך מספר 1 עבור גיימרים שגם מתפקד טוב מאוד בפונקציות אחרות (גרפיקה, סרטים וקריאה), ע"פ האתר PRAD - http://www.prad.de/en/monitore/buyers-guide/gamer20.html. כיוון שאני גיימר כבד למדיי בתקופות כאלה ואחרות ומעדיף לא להתפשר על איכות התצוגה מבחינת צבעים וקונטרסט (חובב גרפיקה בין השאר), אני מחפש מסך שכזה. תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך "19 LCD בימים הקרובים וקצת הלכתי לאיבוד בין כל שלל האופציות והנתונים שמציגים המוכרים. הייתי מעוניין לקבל הצעות למסכים טובים בתקציב שבין 1000 ל-1500 ש"ח. השימושים העיקריים הם משרדיים, כלומר עבודה עם תוכנות וגרפיקה פשוטה יחסית ופחות לשימוש של סרטים ומשחקים. כמו כן, חשובה לי הארגונומיה, כלומר - זוויות הצידוד וההגבהה של המסך. אם תוכלו, אשמח לקבל חוות דעת מניסיון או מידע על המסכים הבאים: 1. VIEWSONIC - דגם VP930B שעולה 1530 ש"ח. 2. VIEWSONIC - דגם VP922 שעולה 1365 ש"ח. 3. DELL - דגם E197FP שעולה 1150 ש"ח. 4. LG - דגם 1953TR שעולה 1250 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה מתאים לעבודה ממושכת ולא יעייף את העיניים. ראיתי ביקורת באתר זה על מסכי 19 ,הומלץ שם על 931B של סמסונג , אבל הביקורת משנה שעברה . האם מסך זה עדיין מומלץ בתקציב של 1200 ש"ח או שישנם מסכים טובים יותר תודה מראש למגיבים ליאור
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, השימוש שלי במחשב הוא בעיקר צפיה בסרטים ועבודה גראפית. מקריאה קצרה כאן, הבנתי שכל מסכי ה22 עם פאנל TN שמומלץ רק למשחקים, ופחות איכותי מה19/20 שיש בשוק. אם יש מסך 22 מומלץ ללא TN, הייתי רוצה לדעת עליו. אם לא, אז מה המסך 20" הכי מומלץ בטווח מחירים של 1600-1800? אם אפשר כמה אופציות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-