עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הגודל 22 אינץ לפחות. אסור שיהיה פנל TN {חשוב שאפשר לראות בו מכול זווית מבלי שהצבעים ישתנו} {מיועד לגרפיקה של דפוס} שיראה כמה שיותר צבעים {ניגודיות} מחיר לא משנה העיקר שהמסך יהיה איכותי מעל לסטנדרט. בברכה ארז

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  2. שלום, גודל המסך: 27"-32" סוג מסך: LED תקציב: 2500 שח +- הכוונה היא לחבר את הקונסולת פלייסטיישן 3 (hdmi) , מחשב (hdmi דרך כרטיס מסך תומך HD, ממיר יס (שאולי בעתיד ישתדרג ל-HD) לכן צריך שיהיו מינימום 3 יציאות של hdmi. המסך מיועד לעבוד הרבה שעות ובעיקר אני מצפה שהוא יריץ לי משחקים מהסוני בגרפיקה טובה, כמובן שאני רוצה שיציג את המחשב והטלוויזיה באיכות גבוהה. אני ארצה לחבר רמקולים בנפרד (מערכת קולנוע/רמקולים רגילים למחשב), אני לא יודע מה ההשלכות של זה בפועל אבל אני מעדיף שתהיה לי איכות שמע חיצונית טובה ככה שהאיכות סאונד של המסך לא חשובה במיוחד. תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי, אשמח לעזרה, עובד כמתכנת (מסתכל על קוד רוב היום). משחק ב COD, Rocket League כרגע. המסך ישמש לעבודה באמצעות Macbook pro 13' 2019, ולגיימינג ב PS4 ועתיד ל PS5 מעדיף גודל של 27' לא סגור על מה עדיף TN OR IPS אז אשמח לכיוון. בונה על זה שהמסך יחזיק איתי עוד שנים רבות אז תקציב של 2.5K נראה לי מספיק ? אפשר לחרוג תודה רבה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המסך הקיים שלי, DELL 2209WA ששירת אותי נאמנה עד כה מחפש מסך עד 24", עד 2500ש"ח דגשים חשובים: פאנל IPS או PVA תצוגת "שחורים" טובה ממשקים נוחים מגיב טוב לכיול חיצוני דיוק צבעים טוב לפחות כמו ב 2209WA עיקר השימוש הוא עריכת צילומים והכנה לדפוס אם יש מסך מומלץ ביותר שחורג בכמה מאות שקלים מהתקציב שלי, אשמח להמלצה בכל זאת, את השיקולים הסופיים אעשה בהמשך תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום. אני מחפש מסך (עד תקציב של 2500) שחוץ מהשימושים הרגילים של סרטים, משחקים ואינטרנט, ישמש גם לצורך קריאת PDF-ים רבה. מחפש מסך שיהיה נוח לקרוא בו ותהיה אפשרות ל PIVOT, וגם שיהיה אפשרות שבלחיצת כפתור יהיה אפשר להוריד את הבהירות למינימום לקריאה נוחה (עם עייפות מינימלית לעיניים), וכמו-כן שהטקסט שם יראה בצורה טובה ולא קטנה מידי. כרגע אני מתלבט בין הדל הוותציק דגם 2209WA לבין היותר חדש ה U2311H. (יש לציין שאני קורא רק במצב PIVOT). על איזה מהם אתם ממליצים בתור אחד שמתאים לקריאת טקסטים מרובה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום. מחפש מסך מחשב בגודל 21.5 אינץ (19 קטן ו-24 גדול) לצורך עבודה משרדית (אולי לתוכנות הנדסיות, אבל בשלב יותר מאוחר) וצפיה בסדרות. אני לא מעוניין במסך 24 בגלל המרחק הקטן ביני לבין המסך, וגם השולחן לא גדול. התקציב הוא בערך 500 ש"ח עם חריגה של 100 ש"ח. המליצו לי ללכת על טכנולוגיה IPS. ראיתי ב-KSP שני מסכים של דל: S2216H ו-P2217H. חפשתי הבדלים מהותים, היתרון שיש ל-P2217H הוא חיבור USB במסך שזה נחמד. אשמח לשמוע על הבדלים או המלצות למסכים בתקציב. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  7. Started by ariel1133,

מחפש המלצה למסך מחשב 21.5 אינצ ומעלה, השימוש העיקרי הוא גיימינג כ. המסך שלי הוא Gigabyte gtx 1060 3gb. אני לא יודע מהו מפרט של מסך שמתאים לגיימינג, חיפשתי ולא הבנתי אם עדיף IPS/TN/VA. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את המסך הטוב ביותר לתקציב שלי שהוא עד 650שח. במקומות אחרים לא מצאתי עזרה, מקווה שפה אמצא. תודה לעוזרים

8. Started by DarkEnergy,

גודל 21-23 אינץ', עדיפות ליחס 16:9. אני לא כ"כ יודע איזה פרמטרים חשובים לי, אני יכול להגיד שאני אבלה מולו שעות ביום ולכן אני מעדיף אחד שלא כ"כ גרוע לעיניים. שיהיה נוח לקריאה, גם במצב "מסובב" (היו לי מסכים שברגע שסובבתי אותם הפונטים היו פחות נוחים לקריאה). אני מעדיף שלא יהיו לו רמקוליים ותקציב בין 400-900 ש"ח. לפחות Full HD. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by needacomp,

דרישות: א. 24" ומעלה. ב. עבודה מול אתרים / טקסט. ג. עדיפות לרזולוציה גבוהה (כרטיס 780 GTX OC). ד. תקציב עד 2000 ש"ח, אבל אם יש משהו ממש שווה אז אפשר לגדול עד 3000 ש"ח (כמובן אם מסך ב 1000 ש"ח מספיק, גם טוב). ה. משחקים עם לאג נמוך. ו. מרחק מקסימלי בין ראש למסך בערך 75 ס"מ. ז. לא ידוע אם זה חשוב שהמסך יהיה מתכונן (בפועל אני מניח שצריך לכוון אותו רק פעם אחת).

10. Started by maxwell10,

צריך מסך בתקציב בערך 1000 ש"ח. עדיפות למסך 23" או 24" לצרכי עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) חשוב לי ארגונומיה טובה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום, יש לי מסך מחשב מיושן ומעפן. לפני כמה ימים קניתי טלוויזיה SAMSUNG 40D550 LA 40 אינץ'. היא תלויה על הקיר ומסך המחשב החדש אמור להיות מתחתיה על עמדת מחשב. בגלל שכבר יש לי את הטלוויזיה החדשה התקציב לקניית מסך מחשב הוא נמוך - אני מזכיר עד 700 ש"ח. הטלוויזיה תהיה מחוברת ל-יס ותהיה מחוברת למחשב עצמו יחד עם המסך שאני עומד לקנות - הוא יהיה מסך המחשב הראשי. שימושים עיקריים - עיצוב תמונות בעיקר + גלישה באינטרנט ובניית אתרים, פחות בקטע של משחקים, מעבר לזה - בשביל סרטים וסרטונים - יש את הטלוויזיה שגם מחוברת למחשב. מעדיף כמה שיותר מהר לקנות כבר את המסך אולי כבר ביום יומיים הקרובים, לא רוצה להתחיל לחפור יותר מידיי בבדיקות ושאלה: האם יש קשר בין גודל מסך (ואני מדבר על גדלים של בין 2…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום אני מחפש מסך "22 טוב לסרטים משחקים וכו' אני מעוניין להשקיע עד 1100 שח' אשמח עם תעזרו לי בלחפש משהו טוב ומומלץ. תודה לעוזרים. ראיתי את המסך הזה במחיר סביר מה אתם אומרים שווה תכסף או שאפשר לקנות משהו יותר טוב במחיר של עד 1100 שח'. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692312

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  13. Started by Classify,

השימושים הם גלישה לאדם בוגר לא צריך משהו מטורף, התקציב הוא כ600/700 ש"ח מחפש את ה best value for money. יש המלצה?

14. עיקר הפעולה עם המסך מחשב הוא סרטים + משחקים(לא הרבה). תקציב - עד 2500(אפשר אולי לחרוג אם זה משהו ששווה את זה) וזהו נראה לי

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by LIOR42,

מחפש המלצה למסך מחשב עד 700 ש"ח 19 אינץ'

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  16. שלום לכולם מחפש מסך מחשב 20 אינצ' אשר ישמש גם כמסך טלויזיה בחדר עבודה. רציתי לברר אם יש דגמים מומלצים חדשים מעבר למה שנרשם בדיון אחר שקראתי.(DELL 2007FP , ASUS PW201) כמו כן, הבנתי שלמסך ה-DELL יש שני דגמים אחד עם פאנל S-IPS ואחד עם פאנל S-PVA האם אחד מהם עדיף יותר על השני ? תודה.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by yaron86,

אחותי מחפשת מסך מחשב השימוש הוא בעיקר שיוכלו לראות, לא משחקים, לא סרטים, פשוט שיוכלו לראות מה עושים ולגלוש באינטרנט, פייסבוק\צפיית תמונות וכו'... התקציב הוא 800+\- ... גודל מסך 19-22 אינץ' ללא רמקולים תודה מראש על ההמלצות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אני מחפש המלצה למסך מחשב בסביבות ה-600-700 שקל. שימושים: גלישה, אופיס, קריאת מסמכים. גודל מינימאלי: 19-20 אינץ' (כמובן שעדיף כמה שיותר בהתחשבות במחיר כמובן). זהו, סה"כ חשוב לי שיהיה נוח לעבוד עליו.. לא מיועד למשחקים, וגם לא כל כך לסרטים..(ובמחשב יש חיבור DVI אם זה משנה..) עד עכשיו השתמשים ב-sumsung 971P מזה 3 שנים בערך, והייתי מאוד מרוצה ממנו, עכשיו הוא התקלקל, ולכן אני מחפש להליף. יש למישהו המלצה בסכום הזה? זה אפשרי ? תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  19. שלום מחפש המלצה למסך מחשב/טלוויזיה 27 אינץ פלוס שבעיקר מיועד לסרטים ושימוש פשוט יומיומי במחשב. לא למשחקים. תקציב עד 2.5K ראיתי את ה dell u2713hm שהוא מעולה אבל נראה לי כמו overkill ומיותר. תודה חברה

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by IG,

שלום לכולם. אני מחפש המלצה למסך 19~20'' (אין לי מקום לגדול יותר) עד 1000 ש"ח... אני מעדיף משהו שנמכר בשקם אלקטריק. השימושים זה טלויזיה (סדרות בסטרימינג), אינטרנט וסרטים... פחות משחקים. יש לי כרטיס מסך ישן אז אני צריך מסך שיודע לעבוד טוב גם עם רזולוציה נמוכה יחסית (1200 ומשהו על 900 ומשהו) וגם רזולוציה גבוהה יותר (קונה מחשב חדש בקרוב) עכשו יש לי מסך CRT בגודל 17 אינצ' של סמסונג- סינקמסטר 793DF בן 4000 שעובד כמו חדש... אני רוצה מסך שיעשה עבודה מכובדת לפחות כמו שיש לי עכשו.

• 18 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. אני רוצה לקנות מסך נוסף שיהיה לי לעריכה גרפית עם תוכנות של אדובי. ושיהיה סבבה מבחינת גיימינג, כלומר שלא יעשה בעיות או תקלות כלשהן מבחינת רזולוציות. יש סיכוי למצוא משהו?

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by swisaman,

ברשותי כרגע מסך DELL 2209WA,מסך מעולה בסה"כ אבל קצת התיישן. בעיקרון,אני מחפש להוסיף עוד מסך שישמש כמסך ראשי לגיימינג ולעריכות\עיצוב וב2209WA אני אגלוש באינטרנט \ יעשה משהוא אחר... מן הסתם ארצה לעלות לרזולוציית FHD לפחות ומסך כמה שיותר איכותי,חשבתי על 120HZ על מנת לצמצם מריחות ולהגביר תחושת משחק "חלקה יותר" - השאלה אם התוספת כסף באמת שווה את זה. התקציב הוא עד 1400 ש"ח ~ בגלל שהכרטיס מסך שלי כבר לא TOP מבחינת ביצועים אז מסכים בעלי רזולוציה דיי גבוהה הם לא אפשרות מפני שכניראה אצטרך להתפשר דיי הרבה במשחקים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי כרגע מחשב נישא של DELL ואני רוצה לקנות לעצמי מסך דק LCD קראתי פה מספר המלצות ומצאתי את ה 2243BW שנראה לי מומלץ פה ע"י הרבה אנשים והוא גם עומד בתקציב שלי השאלה אם הוא לא מיותר מבחינת ביצועים? אני לא משחק כלל משחקים... אני לא רוצה לזרוק סתם כסף ואם אני יכול לקבל אותו דבר בפחות כסף אני ישמח זת'ומרת עם פחות ביצועים שלא רלוונטים אלי... עריכה--- אחרי שעברתי על המדריכים למסכי LCD נאמר שם כמה דברים לגבי הטכנולגיה של ה 22 אינצ'... אז אני לא נעול על הגודל הזה אבל אני רוצה משהו גדול זת'ומרת עם יש איזה 20 - 21 אינצ' יותר טובים לטקסטים ולגלישה ושטובים לישיבה מרובה מול המחשב .... תרגישו חופשי להמליץ תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  24. רצוי שהמחירים יותאמו לפנדה, כי משם אני הולך לקנות. צרכים: משחקים (לא כל כך, אבל חשוב מאוד שיתמוך ללא בעיות, ללא מריחות וכו') סרטים (חשוב לי מאוד שיראו חד כמה שאפשר) עבודה מירבית מול המחשב חשוב לי מסך איכותי ונוח. זהו =] תודה!

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  25. אני לא יודע אם אני מחשיב את עצמי כ"בן אדם עם עיניים רגישות", אבל אחת הסיבות שדחיתי קניית מסך LCD עד עכשיו (אני עם הCRT שלי כבר יותר מ5 שנים) זה בגלל שתמיד שהייתי אצל חברים / נאלצתי לעבוד מול מסך LCD, אחרי רבע שעה התחיל לכאוב לי הראש. אני כנראה אקנה בקרוב את HP LP2065, ורציתי לשאול אם תהיה לי בו אפשרות נוחה להוריד את הבהירות ככה שלא יכאב לי הראש, מבלי לפגוע באיכות של המסך. כמו כן, אם יש למישהו המלצה למסך שאולי יותר יתאים לי בגלל זה (שימוש עיקרי טקסט ואינטרנט, פה ושם סרטים ומשחקים). תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים