עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Jviiega,

אני מחפש מסך מחשב 1440P בגודל 27 אינץ' חשוב לי שיהיה טוב גם למשחקים וגם למדיה, וגם שיהיו לו דיוק צבעים טוב ישר מהאריזה, כי לא אוכל לכייל אותו. התקציב שלי הוא סביב ה2500 שקל אשמח להמלצות

2. שלום לכלם, אני צריך המלצה למסך 17" (אין אפשרות למסך רחב). המחיר הוא עד 1150 שקל. ראיתי כמה מסכים שניראו לי ואשמח לקבל מידע נוסף איזה מהם יותר טוב או שיש מסך אחר שטוב מהם. המסכים שראיתי הם: 1. LG L1752T 2. LG L1752TQ 3. SAMSUNG 740BF תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מסך להורים שלי -לגלישה באינטרנט ואולי סרטים

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  4. השאלה בכותרת, לאחר הקראתי וקיבלתי מספיק מידע על נושא מסכי המחשב, הכלתתי שאני באמת מעדיף מסך 16:10, כי רוב השימוש שלי הוא טקטסים וגלישה באינטרנט, לגבי פאנל TN או IPS עוד לא סגור, אני חייב לראות פיזית את המסכים אחד וליד השני, מניסיון אם מסכי TN, רק במחשבים ניידים זה סיוט, יש לי בנייד 15.4 פאנל של סמסונג (מט), ובאמת זווית הצפיה בו די מעצבנת בכל תזוזה, איכשהוא התרגלתי לזה, תקנו אותי אם אני טועה, אבל מסך 15.4 הוא גם 16:10 לא כך הדבר? (כיום מוכרים 15.6). בTN של מסך מחשב המצב הרבה יותר טוב, מה שמעיין אותי הוא, האם יש עוד מסכי 24" וגם 16:10?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ran07,

היי חברה למה חברת LG samsung רק מייצרים פאנלים כמו S-IPS וכו' לשאר חברות ולא מייצרות מסכים כאלה עם אף פאנל איכותי אחד הכל TN מעפן.רק חברות כמו DELL ועוד כמה משתמשים עם סוגי פאנלים וגם נורא בצימצום מה יכול להיות שהם ועוד חברות רוצים להיתמקד על מסכים פשוטים שזה רוב השוק היום כי אם הם ייצרו עם פאנלים איכותיים שעלות הייצור נורא יקרה אז לא יהיה שווה להם,יכול להיות שלאנשים זה לא ממש מפריע והם לא רוצים להשקיע(!?) כל מרכיבי החומרה מתקדמים מדי חודש בחודשו רק מסכי LCD נשארים אותו דבר קיצר פתחתי בעבר נושא לגבי קנית מסך עם פאנל אייכותי (בשביל משחקים וסרטים) הוצע לי על PHILPS וכאלה או NEC או DELL שלהם יש פאנל S-IPS אבל זה רק 20" ורחב כך שזה נראה קצת קטן עכשיו 22" אין סיכוי לפאנל א…

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  6. איזה מבין 3 המסכים עדיף ? W2662TQ 21.5" של LG (ש''ח 880) 2243WX PLUS 21.5" של סמסונג (ש''ח 865) 2333SWPLUS 23" של סמסונג (ש''ח 880)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by IDO-G,

מקריאה בפורום הבחנתי ש U2414H הוא בין המומלצים. יש רעיונות אחרים ? שווה לחכות לדגמים חדשים ? (אני יכול להמתין כ 6 שבועות). תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. http://www.samsung.com/us/system/consumer/product/ls/24/f9/ls24f9nsmza/FX2490HD_DSHT.pdf כתוב שיש מקלט ATSC DTV - הוא מתאים לשידורים בערץ? אבא צריך טלוויזיית 24 אינץ' לחדר עבודה עם DVB-T מובנה..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מחפש LCD 32 אינטצ' עם תמיכת HD מלאה לחדר על מה אתם ממליצים?(עד 4000 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  10. Started by Tal-T,

קניתי היום T190P בסרטים באיכות DVDRIP רואים גרוע ומפוקסל במסך הקודם שלי שהיה 15" ראו את אתם סרטים (אותם קבצים גם) ממש טוב איך אני משנה את הרזולוציה בנגן MEDIA PLAYER CLASSIC? ולהתקין דרייבים של המסך יעזרו? איך מתקינים עם הדיסק? BTW, הכרטיס מסך שלי הוא 9500GT 512MB

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by Chamuelm,

שלום, המסך הישן מת... היה בגודל 19" כנראה שאקח מסך בגודל 21-22 בעיקר לעבודה משרדית (VNC) וסגירת שטחים קונה בKSP או אייבורי (חדרה) תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by crazydriver,

אני רוצה לקנות מסך של סמסונג מדגם 730bf ואני רוצה לדעת אם יש לו אפשרות של תלייה על הקיר... תודה רבה לכול העונים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הי, אני מחפש מסך חדש למחשב של ההורים שלי. השימושים שלהם הם בעיקר גלישה באינטרנט, שמיעת שירים ביוטיוב, קצת צפיה בסרטונים (יוטיוב ומקומיים על המחשב) ומשחק סוליטייר (כן... הם ממש מתפרעים עם המחשב). במקרים חריגים, הם גם מתעסקים עם מסמכים, אבל זה נדיר. משך השהות של כל אחד על המחשב באופן רצוף לדעתי היא לא יותר משעה-שעתיים. במהלך היום כולו, לדעתי הם לא יושבים על המחשב סה"כ יותר משעתיים-שלוש כל אחד. מאיפה? KSP או אייבורי, עם עדיפות ל- KSP. גודל - 21" עד 24". תקציב - קצת קשה לי לשים את האצבע מה התקציב שלהם. גם אני (ובטח שהם) לא מבין במסכים כלל ואיני יודע על מה צריך לשים דגש ומה לא. גם אין לי מושג במחירים של המסכים. ניסיתי להיכנס לאתר של KSP וראיתי שמסכי 24" מתחילים שם באיזור ה- 80…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. רציתי לדעת באיזה רזולוציה כדי להשתמש על מסך מסוג כזה כרטיס המסך שלי הוא 6800NU THX כרגע אני על 1024 768X

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by AngelDust,

שלום רב, אשמח להמלצה על מסך 27 איכותי לגלישה עבודות גרפיקה משחקים פחות רלוונטי דבר נוסף אשמח לדעת איפה ניתן לראות בתצוגה את הדל U2711 ע"מ להתרשם ממנו אני מחפש מסך איכותי לא פחות מהמסכים של אפל בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by TicTacToe,

שלום יש לי מסך chimei cmv 222h ולאחרונה התמונה התחילה להטשטש ולקבל blurred vision , סוג של מריחה .. בעבר זה קרה לעיתים נדירות , עכשיו זה קורה כל יום. יש לציין שכיבוי המסך והדלקתו פותר את הבעיה מדי פעם. לא יודע אם הבעייה שייכת לכאן אך אשמח לקבל עזרה והכוונה. תודה.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by ELCLON,

שלום לכולם יש לי מסך אל סי די 17 אינץ מבית מאג 765 S מודל 780 יש לי בעייה עם כבל וגה 15 פינים שמתחבר לכרטיס המסך נשברו לי כמה פינים ולא ניתן לחבר לכרטיס המסך בבדיקה בחברת אמטל יבואנית מוצרי מאג החלפת כבל 200 שח המחיר מאוד יקר אולי כאן תוכלו תוכלו להפנות אותי למקום אחר שיעלה יותר זול תודה מראש

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by matan147,

שלום אני רוצה לקנות מסך חדש וברושתי כיום מסך LG 24 W2453 ואני רוצה להשתדרג למסך 27 כי אני לא רואה בגדול ב24 וקשה לראות סרטים במסך כזה קטן יחסית רוב הדברים שאני יעשה במסך 27 זה סרטי HD גלישה מרובה באיטרנט משחקים עטורי גרפיקה יש ברושתי כרטיס מסך חזק במיוחדRadeon 5970 ואני עדיין לא רואה מושלם במשחקים ואני חושב שזה בגלל גודלו הקטן של המסך בגלל זה הוא מביא ביצועים מרשמים טוב סליחה על החפירה והינה שלושת המסכים שמשכו אותי{יש לציין שהתקציב לא גדול ולא עולה על 2500-2600 שח) W2600H LG Samsung SyncMaster T260HD Samsung P2770HD זה המסך שהכי התרשמתי ממנו ואהבתי בגלל החבורים הרבים ובנוסף זה גם טלווזיה ובא עם שלט תמליצו לי מה משלושתם הכי משתלם לשלושת הדברים שצינתי קודם:גלישה מרובה ב…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by shedshed,

שלום רב, אני מחפש מסך למשרד שישמש כמסך שני למחשב כדי להציג פרזנטציות לאורחים או בשביל שיחות וידאו או לצפות בטלויזיה (למרות שזה פחות חשוב). התקציב 3000-4000 ש"ח. גודל 37-42 אינץ' חשוב לפחות 2 יציאות HDMI + יציאת VGA. יתרון קל ליציאת DVI למרות שזה לא כל כך חשוב אם יש HDMI. שוב - השימוש לא קבוע אלא רק לפגישות / במידת הצורך. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ron11,

קניתי מסך DELL U2410 מפנדה ומצאתי פיקסל מת בצבע ירוק בהיר היתקשרתי לפנדה והם אמרו לי ליפנות לדל היתקשרתי לדל ואמרו לי שהמדיניות שלהם רק משישה פיקסלים או שלושה ומעלה שרופים רק אז מחליפים מסך הפקיד היה לא בטוח במשהוא אומר יש לכם מושג עם זה באמת המדיניות שלהם ועם אני יכול שהחברה תחליף לי אותו לחדש ? תודה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by slater,

שלום! לבסוף, אחרי הרבה מחשבה החלטתי לקנות מסך 17 אינץ' lcd. אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל ותהיתי, האם תוכלו לכוון אותי איזה מסך מבין השניים כדאי לי לקנות........? אם קיים מסך נוסף בתקציב של 1400 שקלים גג, שכדאי יותר מהשניים שהזכרתי, אנא אימרו לי עליו....

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Monstalicious,

מה אתם חושבים על המסך הזה? הוא ממש זול יחסית 190$ ב newegg כמה טוב לדעתכם הוא יהיה לעבודה ממושכת ומשחקים כבדים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eins,

ניסתי מטלית לחה השאיר לי סימן של לחות על המסך , ניסתי מטלית לניקוי משקפיים לא הוריד לי את זה איך אתם מנקים את המסך הזה ? כל נגיעה בו משאירה כתם.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  24. אז ככה, עקב נפילה נפער במסך ה LCD שלי חור פיצפון שממנו יוצאים סדקים קטנים. יש אפשרות לתקן דבר כזה בכלל ? זה משנה משהו אם יש לי עוד אחריות על המסך ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by genia,

/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.