עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הוא ישמש לצפייה בסרטים משחקים אינטרנט ומסמכים בהתחלה חשבתי ללכת על הסמסונג 226BW אבל הבנתי שהפאנל TN שלו לא יבוא בטוב עם הסרטים וגם הזווית צפייה לא הכי טובה.. אז הוספתי 1000 שקל לתקציב לראות אם אולי יש משהו מומלץ אחר... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by Bug2000,

אהלן, המסך בשביל שימושים כלליים. סרטים ואינטרנט . ההתלבטות בין שני המסכים הבאים : 1. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=738818 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726752 מה עדיף ? יש עוד אופציות טובות יותר ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by talisman,

חשוב שהמסך יהיה מותאם למשחקים. אין כניסות מיוחדות שמעניינות אותי. אם אפשר מסך טוב עם חריגה של עד 200 שקלי מהתקציב אז זה גם בסדר גמור. תודה.

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  4. שלום, אני מחפש מסך חדש לשימוש במשחקים,אינטרנט וסרטים/סדרות. התקציב הוא בעקרון 1000 ש"ח אבל יש אפשרות לחרוג בכ-200 ש"ח במידה ויש אפשרות למסך איכותי יותר. הדרישות העיקריות שלי מהמסך הן שיהיה ברזו' של 1680X1050 (כלומר יחס צפייה של 16X10 - אני ממש לא מחבב את ה16X9 ) וזמן תגובה מהיר על מנת שבמשחקים יהיו כמה שפחות "מריחות". ארגונומיה פחות חשובה לי (מבחינתי שתהיה הכי בסיסית שתתבטא בהטיית המסך בזווית למעלה/למטה). חיבורים - DVI /VGA ואם יש אפשרות לHDMI מה טוב (שיהיה HDCP). אחריות - 3 שנים וכמה שפחות פיקסלים שרופים על מנת להצדיק החלפה. אני מקווה שזה מספיק פרטים. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Booobb,

בוקר טוב, אני מחפש המלצה למסך 22" בתקציב של עד 1000 ש"ח עם עדיפוף כמה שיותר קרוב ל 800 ש"ח. המסך מיועד לעבודה משרדית בלבד. תודה מראש וסופש נעים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by blbenny,

אני עורך וידאו בתוכנת AVID למי שמכיר אני צריך שני מסכי 22" שיעמדו אחד ליד השני לצורך העריכה התקציב הוא גג 1500 ש"ח לכל יחידה עדיף כמובן בפחות תודה מראש לכל העוזרים! המליצו לי רבות על הפורום, זו הודעה ראשונה שלי.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by vmaddog,

היי היות והמסך שלי גוסס (syncmaster 913N) עם תופעות מוזרות מריחות טקסט חוסר פוקוס כאילו מנסה להציג רזולציה לא טבעית בכוח) אני צריך מסך חדש לעבודה וסרטים (מעדיף עם יכולת PIVIOT) מחשב בסיסי עם כרטיס מסף OB אבל כנראה אני יוסיף לו איזה כרטיס מסך כדי שיתמודד יותר בקלות עם הרזולוציות הגבוהות) מצאתי כמה דגמים אבל לא החלטתי סופית יש את ה U2410 שהטוב מכולם אבל היקר מכולם (מחפש משהו דומה אני לא רוצה להשקיע 2300 על מסך מחשב שאחרים לא הרבה פחות טובים עולים חצי יש את U2311H למרות שלא 1200 במחיר של כ 1600 יש את Samsung 2433BW אבל לצערי TN וזה חשש ב1350 מה כדאי? אולי יש עוד אפשרויות שפיספסתי?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בזיגזג מחשבים ומנסה להבין למה הפורום ממליץ בחום על מסך המחשב הזה: DELL 23" U2311H Panel IPS - 1920X1080 FHD http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12435 כמות: 1 מחיר: 1,100 ש"ח ( למזומן:1,078 ש"ח ) האם בגלל שהיה מבצע טוב בשבילו ואז הוא היה טוב ביחס תמורה/מחיר או שהוא באמת מסך טוב למשחקים גם במחיר מלא כמו שאני אשלם? מנגד ראיתי את המסך הבא: מסך מחשב Samsung 24'' LED LCD S24A300BL DVI - 5ms SLIM http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16104 כמות: 1 מחיר: 1,090 ש"ח ( למזומן:1,068 ש"ח ) כאשר מסך זה מחברה שאני מכיר כטובה יותר (האם נכון?) והוא LED בעוד שבזה של DELL לא ראיתי את הפרט הזה והוא 24 …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. השימוש שאני צריך את המסך משחקים וסרטים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום מחפש המלצה למסך 24 אינץ' כולל אפשרות של סיבוב המסך ב-90 מעלות לעבודה משרדית בעיקר תכנות. אשמח להמלצות. התקציב הוא אזור ה-1000 שקלים אשמח לפחות אם יש דברים טובים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by achiya1,

היי, אני מודע לזה שבתקציב הנ"ל, לא מקבלים את המסך הכי טוב בשוק, כרגע זקוק למסך לאינטרנט וקבצי WORD בעיקר. לכן אשמח לקבל המלצה למסך הכי טוב מבין הזולים בקטגוריה, עדיפות למסך ממותג מוכר וטוב. אם יש אפשרות אפילו בפחות מהסכום, מעולה! תודה מראש:)

12. Started by gigi20,

ראיתי שיש dell u2410 : עולה סביבות 2400 קצת יקר לטעמי אבל אולי שווה בגלל הפנאל IPS dell 2409 : פאנל TN אמנם אבל מאוד איכותי הבנתי. עולה סביבות 1900 - זול ב500 שקל שאר המסכים הבנתי לא ברמה (LG LED קראתי שהוא לא משהו, samsung 24 - צבעים לא טובים) מה אתם אומרים? יש רעיונות נוספים? מישהו יודע על בעיות עם ה-2409? ראיתי שב- u2410 יש בעיות עם גרסת קושחה A00. זה רלבנטי גם ל-2409?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך 24'' שמיועד למגוון פעילוית: צפייה בסרטים (בעיקר בפורמט divx), עבודה בפוטושופ, עריכת סרטים, עבודה עם מסמכי office ,גלישה באינטרנט ומשחק מזדמן פה ושם. העבודה בפוטושופ ועריכת הסרטים הם ברמת חובבן. גובה התקציב: עד 1500-1600 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש מסך לעבודות גרפיקה (אינטרנט) וטקסט. כעקרון, אני לא יודע האם כדאי לרכוש 22" או 24". הבדל המחירים קטן יחסית, אך אין לי מושג מה ההבדל באיכות והאם כדאי בכלל ללכת על 24" כיום. המסך לא אמור להיות (כמעט) למשחקים. אני לא כלכך מבין בתחום חומרת המסכים ולכן אשמח לשמוע המלצות למסכים המומלצים בטווח מחירים זה. תודה!

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by talisman,

ובפרט מה דעתכם על הממך LG W2486L ?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by ArZi17,

שלום רב, יש לי כרגע מסך Samsung BX2235 שאני הולך להעביר בירושה. אני מחפש מסך מחשב שיהיה יותר גדול (24-23.6). אני מעדיף שיהיה כמה שיותר חדיש (פאנל IPS למשל) האמת, שלא ממש מעניין אותי HDMI כי יש לי טלויזיה ליד המחשב. התקציב , כמה שיותר קרוב ל-1000 שקל. הסתכלתי על LG 24EA53T, הבעיה שלא מצאתי מספיק מידע באינטרנט ובחו"ל לגבי המסך, כולל ביקורות וכו'... מאוד חשוב לי שהמסך יהיה יותר גדול (בגובה) מהמסך שיש לי כרגע, כלומר כרגע רק המסך בלי המסגרת הוא בגובה 34 ס"מ, למישהו יש מושג מה הגובה של המסך של ה-LG בלי המסגרת? http://www.lg.com/il/monitors/lg-24EA53T/technical-specifications מה דעתכם? ממליצים? לא ממליצים? אלטרנטיבות עדיפות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by T_A,

אני כבר מיואש מהחיפושים, גם המחירים בארץ פשוט לא הגיוניים 70-100% יותר יקר מחו"ל) די ננעלתי על 27" ו 1440P מעבד 6700K , כ.מסך GTX 980 ואין לי כוונה לחזור ל AMD בשנים הקרובות לפחות , אז Freesync לא עוזר לי. אני מעדיף IPS, אבל מוכן להתפשר על TN 144Hz בשביל G-Sync תקציב 3500 פלוס מינוס , אין לי חברה מועדפת. אין לי בעיה להזמין מאמאזון.

• 43 תגובות
    • 10.1k צפיות
  18. שלום, אני מחפש מסך בגודל 27 אינץ ברזולוציה 1440X2560 עם ארגונומיה טובה, שיהיה ניתן לעלות ולהוריד את הגובה שלו בקלות. אני מתכנן להזמין מEBAY/אמזון ולכן התקציב הוא 600-550 דולר כולל משלוח ומע"מ-עדיף כמה שיותר זול. המסך משמש לעבודה רגילה (אינטרנט, WORD וכו') וקצת למשחקים. האם יש חיה כזו או שאאלץ להסתפק במסך ללא ארגונומיה טובה? במידה ואין אשמח אם תוכלו להמליץ לי על 27 ללא ארגונומיה. הכרטיס מסך הינו GTX760 מעבד 4770. תודה מראש, ערן.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי, מחפש מסך שישמש למשחקים, כיום יש לי כרטיס מסך R9 290, מתכנן לשדרג לNVIDIA בחצי שנה הקרובה. - האם הכרטיס יחזיק מסך 27 בצורה טובה ב 2K? ראיתי את המסכים שהומלצו כאן: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103939 Gigabyte G27Q Gaming Monitor 27" QHD 144Hz https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103124 LG TFT 27" 27GL83A-B QHD בשניהם אחריות לשנה בלבד, בעוד שהרבה מסכים אחרים נותנים 3 שנות אחריות. האם מישהו התנסה עם הלנובו? https://ksp.co.il/?uin=70202&select=.1304..230..2038..424.&txt_search= Legion Y27q-20 של Lenovo …

• 12 תגובות
    • 7.9k צפיות
  20. Started by Y2G,

חשוב שיהיה איכותי של חברה מוכרת , לא אוהב מוצרי מדבקה. תקציב עד 1300 ש"ח רצוי פחות. יש חיה כזו? במידה ואין מה מסך 24" מומלץ?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  21. Started by KingYog,

היי, אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD בעיקר לצפיה ב-DVD , ב-HD (מוריד מהאינטרנט) ואחבר אותה גם למחשב. תודה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by Four,

סיימתי לקנות ולהרכיב את המחשב שלי לא מזמן ועכשיו אני מחפש מסך ואשמח להמלצות על דגמים מתאימים מה שאני עושה על המחשב זה בעיקר משחקים כבדים על הגדרות מקסימליות ואשמח שהם יראו כמה שיותר טוב. אם זה משנה המחשב הוא בעל כרטיס מסך gtx 780 OC, מעבד i5 4670k 3.4ghz. אני לא יודע אם זה פקטור בשיקול או לא, אבל אני בדר"כ מאוד רגיש לתזוזות קטנות, דיליים , לאגים, FPS וחולי ובדרך כלל מפריע לי מאוד בעין אם אחד מהם פחות ממושלם, ולכן אני אעדיף מסך מהיר.(זמן תגובה קצר או כל פרמטר שמשפיע על זה) כמובן שאם תגידו לי שזה לא משנה ובן אדם לא יכול להבחין בהבדלים בין זמני תגובה של מסכים אני אאמין לכם. גודל מועדף עלי הוא 22-24 אינץ. תקציב יכול להתגמש באיזה 100 שקל אם זה שווה את זה. רזולוציה לא צריך יו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by cyberX,

האם קיים אחד טוב בפחות מ-1500 ש"ח ? אולי עדיף מחו"ל ? מכירים אולי איזה שהם חנויות שמציגות עם המסך שעליו תמליצו שאוכל ללכת לראות בעצמי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ronte,

אני מחפש המלצה למסך FHD בגודל 23-24 אינץ'. ראיתי כי סביבת המחירים מ- 23'' ל- 24'' קופץ בסדר גודל של 200-600 ש"ח. למה המחיר גבוהה משמעותית? למה אין יותר מסכי LCD ומוכרים רק LED? מה ההבדל בעצם? עדיפות לקבל המלצה ל-2 מסכים, 1 בגודל 23 אינץ ואחד בגודל 24 אינץ ואבחר מבינהם. אילו חברות נחשבות לטובות לייצור מסכים ? התקציב הוא עד 1000 ש"ח. הייעוד של המסך: עבודה עם גרפיקה וסרטים. יציאת HDMI ו-DVI. בתודה מראש.

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. היי, אני מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 20 או 22 אינץ' המסך לעבודה משרדית - עבודת טקסט, קריאת מסמכים ומעט גרפיקה. ללא שימוש במשחקים וסרטים. הבנתי שעליי לבחור פאנל IPS. מצאתי ב ZAP רק מסך אחד בגודל 22: LG IPS226V LED מה משמעות ה LED ? האם זהו המסך היחיד כיום בגודל זה ? האם אין בגודל 20" האם יש למישהו במלאי DELL ? או HP? בעבר קניתי DELL 2209 בפנדה. אני מבין עכשיו שהם נסגרו. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים