עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by inetw,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש מה אתם אומרים על המסך הזה? LG מסוג דגם IPS236V גודל 23" http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2389183,00.asp מפרט טכני בעברית: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=IPS236V-IPS&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=74&aff=Zap〈=he Youtube: מה דעתכם?חוות דעת?המלצה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Stastyle,

אהלן כיום יש לי viewsonic vp930 שהוא 19" 4:3 והוא אצלי כבר כ3 שנים. חשבתי לשדרג למסך רחב וגדול יותר, בעיקר בשביל סרטים אבל מדי פעם גם למשחק או 2. יש מסך טוב במחיר הזה בגודל 21"\22" ? משהו שגם אם אני אשחק הוא לא יאכזב. ברשותי כרטיס מסך ATI X1950pro.. אין לי בעיה טיפה להתגמש אם יש משהו משמעותי טוב יותר בקצת יותר מחיר.. תודה!

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by M-a-T-a-N,

אז ככה אחרי שקראתי את המאמרים על המסכי ה -LCD ראיתי שהכי טוב לי זה הפאנל של AV עכשיו רציתי לדעת איזה מסך כדאי לי ללקחת עד 2000 זה מה שיש כרגע פתחתי נושא פעם על זה אבל לא הבנתי כל כך והמדריך עזר לי מאוד אז חשבתי לכת על זה LCD DELL E228WFP 22 ואם אני ישיג עוד 400 ש"ח אז על זה LCD Dell 2007WFP 20.1 כי הבנתי שהוא יותר טוב (מבחינת המדריך לפחות) 1.אז מה שרציתי לדעת סך הכל זה מה יותר טוב בתכלס מה יותר משתלם ? 2. עם איזה פאנל כל אחד מהם ? 3. האם יש משהו אחר בסכומים האלה יותר טובים (רחב) ?

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by ArchDevil,

שלום רציתי לקנות מסך מחשב ב 1100~1200שקל אני בעיקר משתמש במסך בישביל משחקים וקצת סרטים. אני לא יודע איזה מסך טוב חשבתי אולי אתם תצליצו לי שיהיה 22~24 אינץ והכרטיס מסך שלי הוא HD5770 1GB

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by sashakrik,

שלום, היו לי בעיות עם מסך U2312HM dell שהיה גרסה A01 יצרתי קשר עם התמיכה ויעל פתרונות הביאו מסך שרשום עליו U2312HMt והוא גרסה A05 מה ההבדל ? מה זה האות t ?? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by נסים,

קיבלתי את המסך שהזמנתי מפנדה אבל הקופסא לא כללה כבל חשמל ותעודת אחריות. האם מישהו קיבל תעודת אחריות בקניה מ CMS?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  7. היי, אני לא מבין גדול במסכים ובטכנולוגיות שלהם, מה שכן אני מבלה המון זמן מול המסך. אני סטודנט לתואר שני במדעי המחשב, מה שאומר שאני מבלה המון זמן בקריאת מאמרים ובתכנות, שני דברים שדורשים לבהות במסך וגם להתרכז בו וגם דורשים שטח תצוגה גדול, לכן החלטתי לקנות מסך "24 עם אפשרות לסיבוב PIVOT ארגונומיה מאוד חשובה לי, בנוסף מאוד חשוב לי שקריאה ועבודה רצופה מול המסך תיהיה כמה שפחות קשה לעיניים. בקשר לכל השאר (משחקים, סרטים, גרפיקה וכו') זה לא כל כך רלוונטי. כרגע אני עובד עם מחשב נייד ואני רוצה להקים לי פינת עבודה בבית אליה אחבר את הנייד. המסך של הנייד ממש מעייף לי את העיניים, אני רוצה משהו שיהיה יותר "בריא" ופחות מעייף. לא הצלחתי להבין האם אני צריך מסך עם פנל חדיש ויקר, כמו ה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by trovlet,

הידע שלי יחסית מועט אבל רציתי לדעת האם שווה להשקיע והמשיך לחסוך למסך שהוא 144HZ? איך זה ישנה בין 144HZ ולבין 60HZ, זה יהיה מורגש ? כאילו למשל המסך של ASUS שעולה 2000 בערך עם 144HZ, במה הוא יותר טוב ממסך שעולה 1200 שקל ( U2414H ) ? כמו כן הבנתי שהמסך U2414H הוא לא מממש מסך שנועד לגיימינג, האם שווה לרכוש אותו בכל מקרה? אשמח לפירוט קצת רחב אם זה אפשרי לכל הקשור למסכי גיימינג ועל מה אני צריך באמת לשים דגש בקנייה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by מושמוש,

אהלן חבר'ה!!! אני מבקש את עזרתכם במסך 19 LCD עד 2900 ש"ח, הסכום לא כולל מע"מ תודה מראש על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by vincecarter,

קודם כל אני החלטתי להשקיע ולקנות ת'מסך הזה... מכייון שיש פה המון המלצות עליו אבל אני רוצה לשאול האם בכל זאת יש לו כמה חסרוןנות ומה הן והאם הוא יעבוד לי טוב ברזולוציה הטבעית שלו אם הכרטיס מסך שלי זה ראדון X800GTO ואממ זהו בעיקרון אני דיי סגור עליו ואני מקווה שאני לא יקבל אותו עם פיקסלים שרופים למה אני מזמין אותו באינטרנט.... וחוץ מזה אני ישמח לשמוע עוד כמה חוות דעת עליו תודה רבה רבה רבה לעוזרים ומגיבים פה[br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 23:56:27 ואם מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה אני יותר מישמח לדעת עליה... כאילו חנות מקצועית ואמינה...ועוד שאלה היא כזאת לפי מה שהבנתי רוב הסיכויים שאני בכלל לא יקנה את המסך עם פאנל SIPS אלא עם SPVA והשאלה שלי האם ה פאנל PVA שווה את ה240…

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  11. ככה, יש לי עכשיו את הAOC : http://www.gamaoffice.co.il/products/112084 ואבא שלי קנה לעצמו את המג: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=719437 מה עדיף לקחת מבניהם? להשאר עם הAOC שלי או את הMAG שלו? שניהם 22" אני בדרך כלל רק משחקים \ סרטים \ אינטרנט הוא רק עבודות משרדיות. יש לי כרטיס מסך HD4870 ואני משתמש ברזולציה 1050X1680 שזה הרזולציית מקסימום של הAOC ושל הMAG. לMAG יש 2 מילי שניה תגובה ולAOC שלי יש 5. והיחס של הMAG: מסך רחב 16x9 ושל הAOC מסך רחב 16x9 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין במסך טוב לעריכת תמונות (כמו פוטושופ) וכן לצפיה בסרטים, מה שאומר שהמסך צריך לתת תאורה אחידה כמעט לכל השטח שלו, להיות בעל אחוז מאד גבוה של sRGB, דהיינו 99% ומעלה וכן לאפשרת בהירות גבוהה וניגודיות (קונטרסט) גבוהים. גודל המסך המבוקש 24" ומעלה. אודה על המלצותיכם

• 24 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. Started by Unix,

שלום לכולם. אני מחפש מסך למחשב, חשבתי לקחת אחד מהמסכים האלו: או זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5032 או זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4954 ולקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר אליו ממיר של HOT. האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה בסדר גודל של 300 ש"ח ועל איזה מהמסכים כדאי ללכת? צריך לציין שהכרטיס משך שלי הוא: NVIDIA Sparkle Geforce 8800GT 512MB האם תהיה בעייה לחבר אותו ב-HD? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by d_leaper,

שלום לכולם, אני מתלבט בקניה של מסך 24 אינטש. המסך לצורכי עבודה משרדית/לימודים/אינטרנט, ומדי פעם גם צפיה בסרטים ומשחקי מחשב. מבחינתי הם כולם לא רעים בכלל, ויתרונות וחסרונות יש לכולם. אבל בגדול, כולם מתאימים לי מרוב הבחינות. להלן הדגמים שאני מתלבט ביניהם (למחיר אין משמעות, בהקשר של דגמים אלה בכל אופן): Benq G2420HDBL LED Asus VW246H LG W2486L LED LG W2453V Samsung 2443BW Dell ST2410 Asus VK246H BenQ V2410 תודה לכולם, דורון.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אין תקציב כי אני פשוט תלבט בין שני דגמים מסויימים, המסך הוא למשחקים, וידאו, תוכנות גרפיות (פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור...) אני מתלבט בין הדגם L246WH של LG http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodid=320&keySearch= לבין T240 של סמסונג http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS24TWHSUV/ZA&fullspec=F אני לא ממש מבין בפרטים הטכניים אז אני אשמח לעזרה בבחירה... חשוב לי גם המעמד של המסך, כי הוא יהיה על שולחן ואולי מעבר לשימוש הרגיל מולו על כיסא אולי אני ארצה להיות גם על מיטה (לוידאו) ואז אני אצפה בו מלמטה.. (אז הזווית צפייה היא שונה.. וחשוב שה…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. לאחרונה ממש רציתי להחליף את ה Dell U2312HM הישן והטוב שלי במסך 144Hz אחרי מספר שבועות של קריאה והתלבטות קניתי BenQ XL2411Z. מגיע הביתה, מחבר את המסך - הצבעים פשוט מזעזעים. כמה שהייתי מוכן לזה, כי כל ביקורת ברשת דיברה על זה - עדיין הופתעתי. לא חשבתי שזה יהיה עד כדי כך גרוע. אחרי הרבה עבודה של כיול המסך באמצעות כל מני כלים, מתקבלת תמונה טובה משמעותית - אך עדיין רחוקה שנות אור מה IPS שהייתי רגיל אליו. חייב לציין שרוב העבודה שלי מול המחשב היא עבודת פיתוח, Visual Studio, ה IDEs של JetBrains וכו' - אבל עדיין אני אוהב להעביר כמה שעות ביום במשחק טוב. שיחקתי Overwatch במשך כמה ימים עם המסך, משחק מאוד מהיר שאמור להנות מה 144Hz. בכל רגע נתנון ה…

• 12 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. אני רוצה לקנות מסך חדש(U2412M) מKSP ורציתי לדעת מה קורה אם אני מגיע הביתה ומגלה(חס וחלילה ;D ) פיקסל שרוף.... האחריות שלהם ניתנת מDELL, זה אומר שהמדיניות היא אותה מדיניות של DELL בכל החנויות? תודה!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לכולם, כבר הרבה זמן שאני מחפש לשדרג את המסך שיש לי ( DELL U2312HM) למסך FHD, לא גדול יותר מ24", ולא להוציא עליו 2000-4000 ש"ח.. חבר בחו"ל מצא לי מישהו שמוכר את המסך באזור 1500 ש"ח כולל משלוח. במוכר אומר שהמסך בן שנה ושלושה חודשים, במצב מצוין, נמכר בגלל עליה ל1440P, ללא פקסלים שרופים\שריטות או כל נזק אחר. BENQ הרשמית כבר הפסיקו למכור אותו, בחנויות בישראל אפשר אולי למצוא עוד אחד שנשכח במחסן, אבל בעלות של 3200ש"ח... מה אתם חושבים שעלי לעשות? אני חושש בענין האחריות , אם חלילה צריך - גטר לא ידברו איתי בכלל, נכון? מבחינת המוכר - אקנה דרך פייפל אז אני מניח שיש לי סוג של ביטוח אם לא מגיע\מגיע תקול, אבל עדיין אצטרך להתעסק עם לשלוח את זה חזרה ומכס וב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום. אני עומד לקנות לקנות עוד מעט את המסך הנ''ל, ורציתי לדעת האם למישהו יש דעות עליו?אם יש לו, אנא שישתף. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  20. באריזה של המסך יש שקית ובה יש פלטה מברזל ואיתה 4 ברגים... אין לי מושג למה זה. הסתכלתי בכל החוברות של המסך ואין שום איזכור לזה... יש מצב שאולי אני מרכיב את הפלטה הזו על הקיר ויכול לחבר את המסך אליה? בעיקרון אני מחפש אפשרות להרכיב את המסך על הקיר בשביל לראות סרטים.... אבל אין לי מושג איך.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by _Asaf,

שלום, אני צריך עזרה בקניית מסך LCD . השימושים שלי הם משחקים כבדים (אני לא ממש גיימר, אבל אם אני משחק אז זה ב-Hi-end shit), סדרות-סרטים, וגלישה. כמו כן, אני עובד עם המחשב לכתיבת תווים ואני מנגן הרבה שעות ביום בזמן שאני צופה בהם, ולכן טקסט צריך להיות ברור וקריא מבלי שיוציא לי את העיניים. חשבתי שננעלתי על samsung 226bw , אבל אחרי קריאה פה בפורום אני כבר לא בטוח. אני מעדיף מסך רחב. תודה

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by elearteam,

אז דבר ראשון הלינק: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IRutopia19dvi&cfm=4B6D9B2B דבר שני, אני מחפש מסך למשרד שיעלה לי דיי זול (המסך הנ"ל ב36 תשלומים 870 ש"ח), אבל שיהיה לו נתונים יחסית טובים. חוץ מהעובדה שזה המשרד שלי, ואני עובד על מסך שעות טובות ביום אני גיימר מבוגר שמידי פעם משחק משחקים כמו PES , virtual tennis ועוד נוספים אבל לא גיימר ענק! האם המסך הנ"ל יספק אותי!? האם הוא סביר!? אני מחפש משהו עד 900-1000 ש"ח , אבל מסך עם נתונים כאלו לא מצאתי עוד... מה אתם אומרים ידידי? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Odedb52,

בזמן ששוטטתי לי באתר של דל... פשוט נדהמתי לגלות זאת... :

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  24. שלום אנשים, קניתי לא מזמן dell 2312HM (כן, גם אני לא קיבלתי כבל חשמל ). המסך נראה נהדר, אבל יש לי בעיית רזולוציה. אני עובד כרגע עם VGA, כי עוד לא קניתי מתאם, אני מניח שב HDMI הכל יהיה בסדר אבל זה עדיין מפריע לי. אני לא מצליח להפעיל רזולוציות גבוהות מ 1280x1024 בווינדוס 7. כל דבר מעל נותן לי מסך שחור. ברור לי שזאת בעיית תוכנה, עקב הבדיקות הבאות: 1. מחשב אחר מחובר למסך ב VGA נותן FHD. 2. המחשב שלי עם VGA, בלינוקס כן נותן FHD. מה שמעלה את המחשבה לכיוון של דריברים. אני עם לפטופ עם כרטיס מסך GT330M, עדכנתי לדריברים הכי חדשים של ניווידיה. התקנתי את הדריברים של המסך, ניסיתי גם את אלו שהגיעו איתו בקופסא וגם מהאתר של היצרן. משהו נתקל בתופעה, או יכול לחבר אצלו ב VGA ול…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש מסך 27 בעיקר למשחקים, עד מחיר של 2000 ש״ח. הלוואי ויכולתי להשקיע 3000 על המסך 27 של dell אבל נבצר ממני.. יש איזה מסך כזה שהוא גם איכותי? ראיתי כמה מחשוויזיות 27 של סמסונג בסביבות 1700 ש״ח, השאלה איזה פאנל יש בפנים וכמה הוא אייכותי.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.