מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך 17' LCD של יונדאי, בן משהו כמו 4-5 שנים, מסך מצוין, לא נשרף בו פיקסל אחד.. נהנתי ממנו ממש. שלשום הכל עבד בסדר וכרגיל.. אני מכבה את המחשב... בא להדליק למחרת ורואה מסך שחור (המסך דלוק אבל שחור). כיביתי את המסך, הדלקתי שוב, ואז למשך חצי שניה אני רואה את הווינדוס וכל מה שצריך לראות והכל נראה טוב, אבל כל זה למשך חצי שניה ושוב הוא חוזר להיות שחור. איתחלתי.. אותו דבר..... ניתקתי את החיבור למחשב (נגיד וזה משהו בכרטיס מסך) ואז נשאר לי המסך רק מחובר לחמשל, ואז עשתי את אותו דבר, כיביתי אותו, הדלקתי, אני רואה לחצי שניה מסך תכלת כזה שרשום שאין חיבור למחשב, ושוב פעם חוזר להיות שחור.. מסקנה--> זה לא קשור למחשב מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? זה הגיע פשוט משוםמקום, לא קיבלתי שו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך LCD 17" של DELL שאני משתמש בו כארבע שנים, היום במפתיע במהלך העבודה, המסך השחיר והפסיק לעבוד. בדקתי את החיבורים ואת החשמל והכל מחובר כמו שצריך. כאשר אני מכבה את המסך ומדליק אותו מחדש, יש לי בערך שניה שבה אני רואה תצוגה (כולל את תצוגת הSETUP של המסך עצמו) אך מיד זה משחיר. האם משהו יכול לחשוב על סיבת התקלה ?, איפה מתקנים תקלה כזאת (ללא אחריות) ובכלל מה ניתן לעשות. תודה רבה רמון.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המסך נראה לי בוהק מדי... ואז אני מוריד בהירות והלבן נראה לי אפור מדי... ואז אני מעלה בהירות ומוריד ניגודיות והוא נראה לי חשוך מדי... מה הערכים שלכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם המסך ViewSonic 22" LCD VA2226W הוא מסך טוב למשחקים,סרטים HD ומשתלם או שאין מה להשוואות בינו לבין המסך ASUS VK222H שכולל HDMI אשמח להמלצות וביקורות על מסך הViewsonic ישנה גם אפשרות למסך ASUS MW221C תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב , אחרי שמת לי המסך הנוכחי ולקראת שנת הלימודים החלטתי שהגיע הזמן להתחדש במסך חדש - השימושים העיקריים והמוחלטים שלי הם הרבה קריאת טקסטים , קצת אופיס וגלישה. התקציב גמיש - על איכות לא מתפשרים ! אז אחרי הרבה שיטוטים פה בפורום הבנתי שנמומלץ פה זה ה2007fp של דל (למרות שקצת קיטרו עליו בזמן האחרון). עכשיו השאלה היא האם משהו מכיר\שמע על מסך יותר טוב שהולך להגיע ( כי אין לי בעיה לחכות עם זה קצת...) או שללכת על ה2007fp בראש שקט? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
האם זה נכון שIPS הוא הפאנל המועדף ? אני מבין שכן לפי מאמרים וחיפוש בפורום. ההתלבטות היא בין גודל לסוג פאנל כאשר שתי האופציות העומדות הן 2408 מול L2000P של LG (היות ולא מוכרים את ה2007). אני מתלבט בגלל סוג הפאנל של האחרון, שהוא IPS. הסיבה שה2065 של HP הוא מחוץ לתחום בשבילי היא שמי שאתן לו את ההמלצה שלכם מעדיף לקנות פיזית ולא דרך האינטרנט (גר רחוק מירושלים...). קשה ללמד סוס זקן טריקים חדשים... מה אתם אומרים ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום. אני עובר לסלובקיה עוד כמה שבועות ואני רוצה חוות דעת על המסך הזה. הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט ואופיס. http://www.qcomp.sk/shopping/product_details.php?idp=bg88365
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קניתי היום את הסמסונג ויש בו פיקסל שרוף. כעת אני לא יודע אם לחכות עד שיגיע להם מסך כזה ולהחליף או לקחת את ה LG במקום (עולה 200 יותר). יש מצב שהסדרה הזו של סמסונג בכלל דפוקה? לא מתאים לי עכשיו להחליף כל שני וחמישי מסכים. תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום ! כבר הרבה זמן שאני עם מסך CRT של LG שטוח 21 אינץ (מרוצה ממנו מאוד) אבל באמת שכבר הגיע הזמן להישתדרג . אשמח להמלצה למסך 22 אינץ - התקציב עד 1300 שקל ! שימושים עיקריים - בעיקר עבודה מול המחשב , מדי פעם גיימינג ! תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. הזמנתי היום את ה- ASUS MW221C (בעיקר בעקבות קריאת הביקורת באתר). השאלה לי היא כזו - אני קצת מוגבל בגובה מכיוון שהמסך יהיה מתחת למדף (בגובה 424 מ"מ) והמסך עצמו הוא 401 מ"מ. האם לא תהיה בעיה של אוורור? אולי האוורור הוא מאחורה (מאחורה אין בעיה של מקום) ? והאם זה נכון שצריך לפחות 5 ס"מ מכל כיוון? תודה, עודד ב.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הלכתי ל2 חניות ואין להם תמוצר יענו הם התקשרו לחברה ואמרו שאי תמוצר .. אבל אמרו שיש תמוצר 2253BW שהלכתי לחנות הראשונה אז אמרתי לו שיש תמסך הזה אז הוא עושה לי שאין תמסך הזה אולי לא מוכרים אותי יותר או שלא יודע.. אז אמרתי לו תשמע אני הולך לבדוק בעוד חנות אז בדקתי בעוד חנות אז גם להם אל הייה תמסך הייה להם רק 2253BW הוא התקשר ליבאון ושאל אותם עם יש להזמנה ת2243BW אז הוא אמר שאין יש רק ת2253BW מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום! אחרי שירדתי ממסכי ה22" הפשוטים, החלטתי לעבור ולהתרכז ב20" האיכותיים עם פאנל S-IPS. לאחר בדיקות מרובות הגעתי למסכנה שבמחיר שלא גבוה בהרבה מ2000 ש"ח יש את הדגם של DELL 2007WFP, אך גיליתי שיש מסך שעל פי אנשים רבים לא נופל בהרבה מהדל והוא עולה 500 שקל פחות:ה-PHILIPS 200W6CS. שני המסכים הם בעצם מאותו הפאנל של PHILIPS. אשמח לשמוע את דעתכם...
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 22'' ב1500 בערך, אבל אני מקבל רושם מפה בפורום שTN זה צ'יקמוק, ואני לא מעוניין לזרוק כסף. אז לא לקנות בכלל ולחכות להוזלה או שTN זה לא כזה מעפן?
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לילה טוב. למישהו יצא לראות את המסך samsung T240 24 אינץ'? יש התרשמות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתכוונת לרכוש סמסונג 971P. האם יש דרך לוודא במעמד הקנייה שהמסך אכן מגיע עם פאנל PVA? (מספר סידורי???) האם יש בדיקה בסיסית שניתן לעשות בחנות כדי לאתר פיקסלים שרופים? מה המדיניות הנוכחית של סמסונג בנוגע לפיקסלים שרופים? יש לי כרטיס מסך של PALIT: nvidia 256m עם DVI- האם אמור לעבוד טוב עם המסך המדובר? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך איכותי למשחקים, גודל 20-22''. תקציב: עד 2000 ש"ח. PIVOT לא משנה לי כלל, אגב. הבנתי שפאנל IPS יהיה טוב יותר למשחקים מפאנל TN, האם זה נכון? על אלו מסכים תוכלו להמליץ לי? תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן.. במסך ההאנס ג'י 28| שלי,יש נה אופציה לשינוי צבעים כמו ירוק אדם וכחול וגם בהירות וחדות.. רציתי לשנות את הצבעים ושאר הדברים שאפשר שיהיה מתאים למשחקים בקונסולה וגם לסרטים.. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
סתם שאלתי בגימר מה עדיף תsamsung 2243bw הsamsung 2253bw אמרו לי שה2253BW הרבה יותר טוב ....... מה הם אומרים שטויות או אמת ?? כי עד עכשיו לפי מה שאני מבין ללכת על ה2243 ללא ספק במיוחד בגלל המחיר ועוד כמה תוספות סיבוב מסך כיוונון ארגונומיה יותר טובה קיצר על מה ללכת סופי ביום שני ..
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
זאת פעם שניה שהלכה לי הCRT בחדר, אותה הבעיה, הספק התחיל לגסוס או שהיו כמה קבלים דפוקים, כנראה מבלאי. אני לא רוצה לקנות עוד CRT, וחשבתי להשתמש ב2007FP שלי כמסך טלוויזיה. חיברתי את הממיר למסך דרך RCA, ורואים די זוועה (אפשר להגיד שפחות או יותר כמו וידיאו באיכות RIP בפורמט 4:3) הממיר פשוט לא אצלי עכשיו, אבל אני אנסה לחבר את זה לSVIDEO, לדעתכם יהיה שיפור? (לממיר יש יציאת PL ל3RCA,אנטנה וSCART) בכל אופן, הבעיה שלי היא הכיבוי והדלקה. אני יכול לכבות את המסך עם שלט כאשר הוא על כניסת הVGA, אבל זה לא יעבוד עם RCA/SVIDEO, כי כאשר הוא לא מקבל מתח ביציאות האלו הוא לא עובר למצב שינה. אז השאלה שלי האם אני יכול לגרום לו לצאת ולהכנס למצב שינה, ולעבור בין היציאות באמצעות שלט? אשמח לרעיונות …
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את המסך הקיים שלי למסך גדול יותר ושיתמוך לי ב-1080P כמובן, הצריכים של הם למשחקים כבדים וסרטים וסדרות ב-HD. מרוב הדגמים שראיתי אני די התבלבלתי כבר, הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא 8800GT, המחשב שלי תומך בשתי כרטיסי מסך בו זמנית, האם אני יצתרך לקנות עוד כרטיס מסך בשביל להריץ משחקים ברוזולציות גבוהות יותר כגון 1600X1200 או אפילו 1980X1200?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב ! יש ברשותי מסך מחשב ( RELISYS ) שאותו אני מעוניין לחבר לממיר הדיגיטלי של YES . למסך המחשב יש יציאת VGA בלבד. לממיר הדיגיטלי יש יציאת RCA בלבד. נדרש בעיקר להעביר את ה - VIDOE . האם יש כבל מיוחד לצורך המטרה הזו ? איפה אפשר להשיג אותו ? מה חשוב לשים לב במאפייני המחשב והממיר ? תודה מראש, זיו !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מסך 22 אינצ איזה מסך מומלץ בטווח מחירים הזה? יש לו כרטיס מסך 8800 עם 512 מגה. תודה מראש ערן. בבקשה להעביר למסכי מחשב בטעות התבלבלתי...
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי את ה2243BW ובימים האחרונים המסך מדיי פעם כאילו קופץ יש גלים כאלה במסך זה לא קורה כל הזמן וגם שיש את זה זה מפסיק תוך דקה שתיים. מישהו יודע מה זה ומה אפשר לעשות אני אשמח לשמוע תודה =]
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-