עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by RS4,

כל הזמן שאני מכבה תמחשב אז אני מכבה גם תמסך... זה בסדר או שזה עושה נזק? אני מדבר על מסך LCD של סמסונג

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Nightbeat,

מאז שהביאו לי מסך CRT 120HZ אני לא נוגע במסך שהמליצו לי פה עליו הU2312HM, הוא היה בשימוש רק חודשיים או שלושה עם אחריות ל3 שנים.. למרות שהתעקשתי על 120HZ באשכול בקשת המלצה שפתחתי פה בסוף קניתי את הDELL ואני מתחרט על זה. הוא עובד מצויין ולא היו בו שום בעיות הדבר היחיד שגורם לי למכור אותו הוא קצב הרענון (שכן אישית אני רואה הבדל עצום, אין טעם להתחיל להתווכח עכשיו). יש לציין שאני גיימר וזאת הסיבה היחידה, המסך מצויין לשאר הדברים ואפילו למשחקים אם אתם לא 120HZ FREAKS. אם לא חוקי לפתוח אשכול כזה, אפשר לנעול\למחוק. קראתי את חוקי הפורום והם לא אמרו דבר על זה אבל עדיין, החלטת מנהלי הפורום.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שמעתי על דבר כזה שנקרא "כיול מסכים" מזה ומה זה עושה ואם זה ישפיע על המסך שלי DELL U2312HM? (המסך חדש ונקנה לפני פחות מחודש) ועוד שאלה: איך המסך באיכות צבעים ואיך הוא יהיה במשחקים? (אני לא אוהב לשים על מצב GAME.. לא אוהב את הצבעים ככה!) אה ואני כרגע על Brightness: 75 ו Contrast 75 יש פה מישהו עם המסך הזה שממליץ לשים אחרת? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  4. Started by joniar,

אני קניתי עכשיו T240 של סמסונג ואני חושב שהבנתי שהכיול עושה משו טוב למסך אם אפשר הסבר פשוט תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by redead,

איזה גודל ואיזה עיצוב!! אני עדיין מנסה להתעסק עם ההגדרות כי הוא נראה לי בהיר מידיי אבל שיהיה... בכל מקרה רציתי לשאול לגבי ראזולוצית עבודה בווינדואס? על איזה ראזולוציה לשים? כרגע זה על המקסימילית 1900 על 1200 והאמת נראה לא רע הקטע שאתרי האינטרנט לא תומכים בזה ואז יש לי גבולות רייקים משני הצדדים

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  6. 1. הכי חשוב שאינטרנט וטקטסט יראו טוב ולא יעייפו את העיניים וברזולוציה שתיתן פונטים גדולים דיים כמו 1024*768 . 2. פחות חשוב משחקים אם כי אני משחק במשחקים אסטרטגיה שהם פחות מהירים - האם המריחות וכו' בסמסונג 971 יבואו לידי ביטוי? קראתי בפורום ועדין לא הצלחתי להחליט מה עדיף לי בדרישות הנל. האם אחד מאילו או בכלל מסך אחר -19 או 20 עד 2000 שח . תודה לכולם.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אם מישהו יודע עם איזה פנל CMS יבואנית DELL מייבאת את מסכי DELL 2007WFP אני פשוט לא רוצה לקנות ולפול על פנל PVA האם מישהו לאחרונה קנה דרך היבואנית CMS את המסך אם כן אז פנ הוא קיבל ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בהתאם לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469144.msg4010351 אני מזמין את המחשב החדש שלי בעוד כמה ימים ועכשיו אני רוצה לסגור את הפינה עם המסך. הדרישות: -37 אינץ' -למשחקים וסרטים וטלוויזיה -שיתן מענה סביר לשימוש בתוכנות גראפיקה. הכוונה היא שהגוונים שלו יהיו אופטימליים בשביל העיסוקים שלי בפוטושופ. אני לא פנאט בנושא הזה, אבל כן רוצה שיהיה משהו טוב. -רוצה גם שיתמוך לעתיד בתלת מימד. (אם לא יהיה יקר מדיי) -יתחבר גם לממיר YES ללא HD ככה שעדיין יהיה ניתן לצפות בשידורים הרגילים. Full High Definition. התקציב הוא עד 3.5K אם אפשר לחסוך זה ממש יעזור. במילא מוציא 5K רק על המחשב. הסאונד יצא מתוך מערכת שאקנה בנפרד כך שאין חשיבות לרמקולים בטלוויזיה. דגמים מסויימים שראי…

9. Started by Alony21,

שלום, מה זה המחבר הזה במסך מחשב? קניתי כבל HDMI אבל הוא לא מתאים למחבר הזה. תודה

• 15 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. Started by ilanb0,

יצאתי קצת מהעניינים ואני חוזר לחפש מסך. מחיר 1300-1500 . מה דעתכם על ה - 2043BW?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by asafasaf29,

בארץ ועוד במקום הכי זול שראיתי ה DELL 2007WFP עולה כ 2315ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=255&Pname=DELL ובחול הוא עולה: $359.00 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-4688 איך הגענו ל 2315?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by hoodini,

יצא לי לבקר היום בסופר של רשת שופרסל,במקרה שלי זה היה שופרסל דיל במחלקת החשמל הם מוכרים גם מחשבים אבל שמתי לב שיש להם כעת מבצעים על כל מוצרי החשמל ובפרט מחירים מדהימים על מסכי מחשב המסך הנ"ל SAMSUNG 226BW נמכר ב1650שח כולל מע"ם וכמובן אחריות של 3 שנים של היבואן וגם אפשר לקחת אותו ל 14 יום ולהחזיר גם אחרי שימוש ולקבל את הכסף חזרה ככה שזה מאוד נח לבדוק את המסך למי שמעוניין כמן כן הרבה דגמי מסכים אחרים כמו פיליפס ו אחרים בהצלחה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by avinatbezeq,

חיפוש בגוגל של "dell u3014 site:newegg.com" (בלי המרכאות) מעלה את זה: מחיר של $850! לא מצוין refurbished ולא open-box. אני מכיר את כל הטיעונים נגד קניית מסך בחו"ל (אחריות, עלויות הובלה ומע"מ) ובכ"ז זה מפתה... - - - תגובה אוחדה: - - - בדקתי עוד קצת. יש בארה"ב מס של $50. באתר Buy2USA מחיר כולל מיסים ושילוח אווירי $1254. עם שילוח ימי $1170. זה אומר מחיר בארץ של כ-4500 ש"ח, לעומת מחיר בשניידר של כ-7190 ש"ח עם שלש שנות אחריות. - - - תגובה אוחדה: - - - אסף משניידר אמר לי שהמחיר אצלם הוא 7100 כולל מע"מ. אומר שהמכס מחייב על זה גם כטלוויזיה ולכן זה יהיה יותר יקר. יהיה לי היום עדכון מ-mustop כולל שירות של "קונים בשבילך" (כי אי אפשר לקנות ישירות ב-newegg בגלל שהם רוצים כתובת pa…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Corsair חושפת כמה יעלה לכם דגם ה-Xeneon Flex החדשני, שיכול לעבור ממצב ישר ושטוח למצב קמור, במסגרת ההזמנה המוקדמת שלו - ובאופן לא מפתיע מדובר בעלות שנמצאת בקצה העליון של עולם הגיימינגלכתבה

15. Started by חיקיים1,

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236338&nm_mc=OTC-FroogleNEW&cm_mmc=OTC-FroogleNEW-_-Monitors%20-%20LCD%20Flat%20Panel-_-ASUS-_-24236338 אסוס החלה לקבל הזמנות למסך 4K במחיר 3499$ 31.5" שזה מחיר גבוה מאוד לטכנולוגיה לא בשלה ( HDMI 2 לא הגיע ולכן המסך יתמוך בקצב רענון 24HZ ) אך דרך Displayport1.2 cable ניתן לקבל 4K בקצב 60HZ ( הבעיה זה למצוא כבל שתומך בקצב זה , הכבלים שאני חיפשתי תומכים בפועל עד 6GBPS ( פחות או יותר ) שימו לב ש-HDMI2 יעבוד על 600 MHZ ולא 340 MHZ כמו Displayport1.2 או HDMI 1.4 ויביא שיפורים חדשים . HDMI2 אמור לצאת עד סוף החודש . http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI המסך גם לא תומך 3D ,שזה חסר זמן תגובה 8ms שזה זמן ת…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Yakim Peled,

1. מצאתי מישהו שמוכר את המסך הזה (בן שנה, במצב מצויין) ב-2500 ש"ח ואומר שהוא יכול לרדת עוד קצת. האם זהו מחיר סביר? אם לא, מהו מחיר סביר למסך הזה? 2. המחשב שלי אינו חדש (3 שנים) ואינו משוכלל אבל הוא ממלא את צרכי (בעיקר עריכת תמונות). אם אחליט לקנות את המסך הזה (אני עדיין עם CRT), האם אצטרך לעשות שידרוגי חומרה? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, עד עכשיו להשתמש במסך ברזולוציה הטבעית שלו, ולקרוא ממנו היה גורם מאמץ לעיניים. בחלונות 7 זה עומד להפסק כיון שישנה אפשרות להגדיר את כל הסמלים וגופנים וכו' בגודל יותר גדול, ולכן לא לאמץ את העיניים. גם בXP היתה אפשרות דומה, אבל היא עבדה פחות טוב. לכן, כל אלו שרוצים לקנות מסך ''22 FULL HD לא צריכים לחשוש יותר. לתשומת לבכם.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by bxr,

יש ברשותי את ה SONY SDM-HX93. מסך בעל איכויות יוצאות דופן: כתב (אינטרנט, מסמכים - הכי חשוב), תמונות. סרטים ומשחקים פחות חשובים אבל גם הם נראים לדעתי טוב מאד. אני רוצה לעלות בגודל וברזולוציה. האם DELL 2709' נותן את אותה האיכות (או יותר) רק ברזולוציה ובגודל גדול יותר? המלצות למסך אחר בתחום הכספי הנ"ל. אפשרויות נוספות מבחינתי: 1. DELL 2209WA (מעדיף בגלל עלות כספית נמוכה משמעותית) - האם מספיק טוב? 2. DELL 2408WFP. צפיתי בו ליד ה 27, ה 27 נראה הרבה יותר חד וברור (ה 24 נראה חיוור משהו).

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by lampit,

שלום שלום. בעקבות המלצות באתר יצאתי לחפש אחר ה samsung 932b נאמר לי שהוא כבר לא נמכר בארץ... ורצוי לחפש אחר מחליף ראוי, קרי ה931B אך אבוי לי, גם הוא אזל מהמלאי... בצר לי פניתי לאומניטק, והם אמרו שהמחליף של ה 932B הוא 920BM אבל כפי שהבנתי זה בכלל מסך רחב16:9 ולא רגיל... לשאלתי, האם אכן כך ? האם ביצועיו זהים ? האם גם לו פאנל שמורכב ע"י samsung עצמה ולא ע"י cmo בקיצור כן/לא סמן. ואם לא- מי כן עונה על הסטנדרט הזה, רעיונות בטווח מחירים של 1200-1300 ש"ח יתקבלו בברכה

20. אני מתכנן בקרוב מאוד להחליף מסך למחשב, ואני צריך אותו בעיקר למשחקים ומדי פעם לסרטים (המחשב שלי מחובר ברשת לXBOX 360 שמחובר לטלויזיה) ועריכה גראפית קלה. הכי חשוב לי שתהיה איכות תמונה מעולה ושלא יהיו מריחות ושזוויות הצפייה יהיו סבירות. גודל המסך עדיף בין 20-22", אבל אפשר גם 19 אם זה הכרחי מאוד. שהמחיר לא יעלה על 1300-1400 שקל. אגב, שמעתי שהמסכים של דל די טובים, אז הם אופציה בכלל? אני לא מבין בגרוש במסכים ולכן אני לא רושם התלבטות בין מספר מסכים, אני מבקש שתמליצו לי אתם מה יהיה הכי טוב. אם זה חשוב, הכרטיס מסך שלי זה 8800GTS 320MB תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  21. Started by tomermu,

מחפש מסך 24# לתלייה על הקיר מול השולחן עבודה. כמובן שיהיה טוב ואיכותי, עדיפות ל FULL HD או איך שזה נקרא. הבנתי שבסמסונגים הנפוצים אין אפשרות לתלייה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני משתמש בתוכנת Onenote לאוכך כל היום ואני צריך מסך שיהיה נעים לעיניים, חייב צפיפות פיקסלים גבוהה. מספיק גדול שאוכל להציג דף A4 בכל המסך (עם טיפה הקטנה לא נורא, דגש על טיפה), אני לא יודע כמה אינצ' כדאי. ללא רמקולים, כניסת HDMI, או מיקרו HDNI, מחיר מקסימום 800 ש'ח. תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. מסך בלי מריחות שיראה תמונה יפה מבלי כל-מיני עיבוטים.... בבקשה עזרה...

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  24. שלום. אני מחפש צג (לא עבורי, אלא עבור אמא שלי) LCD בגודל 17 עם כניסת DVI. הדרישה היא שכולו יהיה כסוף, גם הצג עצמו וגם הבסיס. זה מה יש : עדיף שיהיה כמה שיותר אסטתי ובעל איכות תצוגה לא רעה. יש מסכים טובים שעונים לדרישות הנ"ל, עד 1600 ש"ח (ורצוי פחות)?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. - מומלץ 2ms אבל מוכן להתפשר עד 5ms . - מומלץ שיהיה עם פאנל טוב (מוכן להתפשר על TN). - שהניגודיות תהיה כמה שיותר גבוהה... - מומלץ שיהיה 22 אינטש אבל אפשר להתפשר על 19 מינימום. * חובה לתמוך ב- HDMI+HDCP המסך לצורך משחקים במחשב וב- PS3 תודה ויום נעים לכם

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים