עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Asafb25,

שלום, יש ברשותי מסך של okitec v2380 FHD עם רמקולים מובנים. המחשב שלי I7 4790K עם GTX 1070. המחשב מחובר לטלוויזיה (48 אינץ FHD) ולמערכת (5.1) ולמסך. היה לי מאוד נח הרמקולים המובנים של המסך (מאשר לשמוע דרך הטלוויזיה או המערכת - לפעמים גם שומע מהם - הברירת מחדל זה המסך מחשב - אמנם אין לי בעייה להזמין מאיביי רמקולים פשוטים של 2.0 או סאונד בר קטן - יש לי גם נגן בלוטות אלחוטי שאוכל לשים בקדימת המחשב) השימושים שלי: משחקים (לא כבד, אבל משחק - SC2 NFS DOOM - לא משחק ברשת ככה שהזמן תגובה פחות מעניין אותי) סרטים , סדרות ושימוש יום יומי. המסך V2380 יחליף מסך מעצבן שנכבה לפרקים אצל חברה שלי. שמתי עין ע…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by liortaib,

צריך המלצה למסך 22 בתקציב של 1450 שקל אפשר לחרוג טיפה..... המסך מיועד למשחקים.....

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי, כבר הרבה זמן שאני מחפש אחרי מסך 22 אינג' למשחקים, קצת סרטים, וגלישה בסיסית. אני הולך על פאנל TN בגלל המחיר הסביר (מן הסתם) . הרצתי הרבה חיפושים בפורום ואני כבר לא יודע במה לבחור בכל דיון משכנעים אותי על משהו אחר, ההתלבטות שלי היא בין ה2243bw , 2253bw של סמסונג ו mw221c של asus 2253bw - 2ms , 1:8000 2243bw - 5ms , 1:8000 mw221c - 2ms , 1:3000 אלו הנתונים היבשים, בקשר ל pivot של ה 2243bw זה נתון שלא כל כך מעניין אותי כך שאין צורך לקחת אותו בחשבון. מישהו יכול לעשות לי סדר בראש ולהגיד לי מה בדיוק ההיתרונות והחסרונות של כל אחד, ובשורה התחותנה על מה ללכת ?! שחכתי להגיד אבל אם יש מסך של LG שעדיף על המסכים האלה והוא במחיר שלהם (1300-1400) אשמח לשמוע עליו. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  4. Started by g99999901,

השאלה שלי כמה DPI יש מסך מחשב ? איך מגדילים את DPI ? אין קשר לרזולוציה הרזולוציה נשארת 1080P שאני מגדיל את DPI בווינדוס זה רק מגדיל את הפונטים , ומקטין חדות איך מגדילים DPI ומגדילים חדות

• 17 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. Started by cold fire,

את המסך אני קונה בארה"ב דרך האינטרנט רצוי שיהיה מnewegg אבל אפשר גם מאתרים אחרים לגבי הגודל 19 אינטש לא רחב, יש פשוט ים של דגמים ואני פשוט לא ממש מתמצא בעניין שימושים בעיקר אופיס אינטרנט ואולי משחק מדי פעם... תודה לכל המגיבים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Beyond,

שלום. בקרוב, יחסית, אני רוכש מחשב חדש, ואיתו גם מסך. ההתלבטות שלי היא בין 2 מסכי ASUS, Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI, או Asus 22" LCD VK222U Wide 2MS 1:5000 1.3MP Camera DVI. הפרש המחירים בין השניים הוא כ-200 שקלים, כאשר ה-VK הוא הזול יותר, ואני מנסה להבין למה. אותו זמן תגובה, אותה רזולוציה, ב-VK יש מצלמת אינטרנט נוספת, ובנוסף - יחס הניגודיות בו 1:5000 לעומת 1:3000 ב-MW (או שמא זה פחות טוב?). בגדול - העיצוב של ה-MW בעיניי יפה יותר, אבל אשקר אם אומר שהעיצוב של ה-VK נוראי, כי הוא ממש לא, ולכן זו לא נקודה לשיקול. אז בעצם אני שואל, איזה מבין שני המסכים עדיף? התקציב לא משנה פה. כלומר, אעדיף את הזול, אבל אם היקר יותר מצדיק את המחיר - אקח אותו בלי בעיה. המחשב…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ys1,

שלום, נמצא בתהליך של רכישת מחשב חדש. מנסה להתכנס לתקציב סביר בנושא כרטיס מסך ומסך שיאפשר Gaming. כיום אני עובד עם מסך Dell U2410 Ultrasharp (1920x1200) באיכות פנטסטית, אבל שלא מתאימה ל- Gaming. מחפש מסך 24" שיתאים ל- GTX1060 ושבאיכות לא תהיה נפילה גדולה מידי ביחס למה שאני רגיל. האם Dell S2417DG יעשה את העבודה ? האם אפשר להריץ בו משחקים ב- FHD וזה ייראה טוב, שכן מדובר במסך QHD ? תודה רבה על כל הכוונה ועצה טובה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by WizMaster,

שלום, אני בד"כ משחק ורואה סרטים, מה המסך הטוב ביותר שניתן לקנות עד 1700 ש"ח? עדיפות ל-19 אינצ'.

9. Started by אישי555,

מהעמוד הזה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB346073=346074&DB346076=346077&DB4147=4919,4920,4151,145179,4153,390782&DB4163=181885,156976,267628,199132&orderby=price http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469700 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473448

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by deyan,

היי, אני במצב של להחליף מסך. אני מתעסק בעיקר עם הרבה מסמכים (לימודים), אבל לפעמים גם סרטים וקצת משחקים. עד עכשיו אחרי שעשיתי קצת בירורים, נראה לי הכי טוב בתקציב של עד 1500 ש"ח הדגם שרשמתי בכותרת. אשמח אם תתנו חוות דעת עליו ואני גם פתוח להמלצות טובות יותר אם יש לכם. תודה מראש! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ChrisBrown,

קניתי את המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312# איך הוא? ואם אפשר לחבר אליו XBOX 360?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  12. היי, המסך של חברה שלי עומד למות, יש לה CRT מסריח. אז אני נראה לי אשדרג את עצמי באיזה מסך מעניין , לי יש כרגע VP-930 של Viewsonic והוא מצויין , אין לי שום תלונות אליו. אבל אני אשדרג במקום למצוא איזה מסך מעפן לה .. יש לציין שאני כרגע עם פנל P-MVA אז אני מחפש משהו ברמתו ומעלה כמובן. חשבתי על כמה אך אני אשמח לשמוע הצעות. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני צריך המלצה למסך "24 בתקציב של 1,500 שקל כאשר אפשר לחרוג ב 300~ שקל אם החריגה מצדיקה את עצמה. אני יושב מול המחשב דיי הרבה והשימושים שלי הם מגוונים - מעבודה עם MATLAB ועד OFFICE ותוכנות ADOBE (בתור חובבן, אני לא צריך פנל יקר רק בשביל לראות צבעים חיים ב photoshop) גלישה באינטרנט, משחקים חדשים ואולי אני אשתמש במסך הזה גם לסרטים (הטלוויזיה שלי בסלון היא CRT). לדעתי אחרי רפרוף בפורום T240 ב 1450 שקל אמור לענות על הצרכים שלי, האם כדאי לי לקנות אותו ? או מסך אחר ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, יש עדיין סיכוי להיתקל במסכי MVA של DELL 2007WFP ולא IPS?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by chatin,

מחפס לקנות מסך LG או SAMSUNG תקציב של בערך 1300 ש"ח מה עדיף ? האם יש פיתרון לאיוות התמונות ( נעשים שמנים ) במסכים רחבים ?? מה דעתכם .. יעוד ---- > לעבודה ממושכת וסרטים ולפמעים משחקים ... אני יודע יש את SAMSUNG T200 מה דעתכם על זה ?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by arad gonen,

שלום אני מעוניין לקנות את מסך מחשב דגם:ViewSonic VX2240W האם זה טוב? ויפעיל את הכול באיכות גבוהה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  17. המדיניות בפנדה היא להחליף תוך 48 שעות אם מתגלה פיקסל שרוף. היות ואני גר באזור זה מאוד נוח. האם ידוע למישהו על חנות אחרת באזור שיש לה את המוצר במלאי, היא זולה יותר ויש לה בערך אותה מדיניות לפיקסלים שרופים. תודה. עדכון: קניתי את המסך מפנדה ואין פיקסלים שרופים, מקווה שלא יופיעו מאוחר יותר. האם יש עוד משהו מיוחד ששווה לבדוק?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Ohad19,

מחפש מסך 19" LCD לא רחב עד 1400 שח לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. אשמח להמלצותיכם.

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by kobi31,

אבקש הרחבה מה היתרונות והחסרונות של כל מסך (פנל, ייעוד, פיצרים וכד') בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  20. Started by Atlon-Xp,

מסך 17 אינצ' +,שיהיה טוב למשחקים,סרטים וגם במקביל בXBOX 360 כי אני מתכוון בעתיד לרכוש את הקונסולה,עדיף חברה אמינה (חנות מהמרכז). תודה רבה לעוזרים חשבתי על המסך הזה- http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3083 אבל זה רק מהסתכלות ראשונית,אני מעדיף את המלצתכם.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by d1v,

אז לפי הכותרת החלטתי ללכת על מסך הזה,אבל אני לא יודע איפה הכי זול והכי כדאי לקנות.. תודה רבה מראש לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by somsomlo,

תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nazgull,

כתבתי בעבר על קניית מסך רציתי את ה dell ultrasharp אבל זה ירד מהפרק.. כי אין מספיק תקציב בכל אופן התקציב שיש לי עכשיו הוא 800-900 גג בלי חריגות... הציעו לי Samsung 2233SW PLUS שהוא 21.5" ב899 או את אותו הדגם כמעט שהוא 20" 799 השימוש הוא בעיקר למשחקים כבדים (gts250 e6750) ,לא רוצה מריחות ..רוצה חדות יש לציין שאין לי ניסיון טוב עם LG בגלל שני מסכים שהלכו טרם זמנם, אז עדיף לא מסך של LG אמשח לקבל עזרה וחוות דעת על המסכים שציינתי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, אחרי כמעט עשור עם ה-Dell U2312HM, אני רוצה לקנות מסך החדש (הנוכחי עדיין מעולה, רק מעביר אותו להורים). ה-23" מרגישים לי כבר קטנים מידי, אז חשבתי על 27" (עומק ישיבה מהמסך של כ-60 ס"מ). מבחינת גיימינג, משחק לפעמים וכנראה אמשיך בכך (יהיה גם שדרוג כרטיס המסך בשנים הקרובות. ז"א המסך הוא for the long run). בזמנו, הבחירה היתה בין IPS או VA, והיום נראה במגוון הפאנלים והטכנולוגיות ממש רחב ואני קצת מאבד את הידיים והרגליים. אשמח לעזרה. מבחינת התקציב? Best value for money (עם חזון לעתיד).

25. Started by VerdineR,

שלום לכולם, יש לי מסך מדגם: FLATRON L1732TQ גודל המסך: 17 אינץ' MS: 4 ניגודיות: 1400:1 מבית: LG שמור במצב מעולה. הקונה יהיה יד שניה. ועכשיו לשאלה: כמה שווה המסך הזה נכון להיום. ? אודה לתשובתכם בנושא בהקדם. תודה מראש לכל העוזרים. עמית.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.