מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום. רציתי לדעת מה כדאי לי לקחת מבין 3 המסכים הבאים: Samsung 17" LCD 2MS Samsung 19" LCD 8MS ProView 19" LCD 5MS WIDE אני קונה מחשב למשחקים ואני צריך לבחור מסך אחד מבין אלו. מה אתה אומרים? אני מפחד שה-WIDE יהיה לי דפוק כי הוא רחב ואז אני לא יאהב אותו... ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך חדש לבן שלי (בן 10), הוא משחק בעיקר פורטנייט ומדי פעם בטח יצטרך WORD או אינטרנט. בהתחלה חשבתי לקנות מסך מחשב 24" רגיל. אבל לאחרונה אני חושב לקנות לו טלוויזיה 32 אינץ LCD, כי הוא רוב הזמן משחק בפורטנייט והוא בטוח מאוד יתלהב מהגודל (בוודאות), והמחיר שלה אפילו יותר זול ממסך רגיל 24" של מחשב. אבל - הטלוויזיות בגודל הזה הן כולן ברזולוציה HD READY. (אולי יש FULL HD אבל הן יהיו מאוד יקרות ולא מתאים לי לתקציב). השאלה אם כדאי? האם יראו בסדר או זוועה? מישהו ניסה? מה אתם ממליצים? (אני יודע שהנטיה היא לפסול את הטלוויזיה ,אבל אנא הסתכלו על התמונה הכוללת שתיארתי). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא כזו- להשאיר את מסך ה17" CRT הישן (לפני כחמש-שש שנים) או לקנות LCD חדש? יש לי שני מסכי CRT כרגע בבית, ועל המסך שאני כרגע עובד (שנתיים אצלי בבית) אני ממש לא נהנה... הטקסט לא חד וקשה לקרוא אותו, במיוחד בלילה
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
?...
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בטח ישגעו אותי על השאלה אבל לאור ההתלהבות אני חייב לשאול מה כל כך טוב במסך הזה הוא בסה"כ 1680*1050 ועולה אלף חמש מאת שקל אני מחשיב את עצמי לבעל עין יחסית חדה ויש לי מסך סמסונג 220P כמה חודשים (עכשיו עולה פחות מ900) והוא מעולה ובעל רזולוציה מצויינת.(1920*1200) אם אני אשים אותם אחד ליד השני מה ההבדלים? - במשחק מחשב כמובן [אני מבין שהסמסונג TN אבל אם רואים מעולה מה הבעיה]
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך אתם יכולים להמליץ לי מה יותר כדאי ובפירוט 1.ge force 7600gt 2.ati x1800 gto 3.x1950pro 4.x1950xt או כרטיס אחר במחיר דומה אפשר המלצה מה הכי טוב עם OC ומה הכי טוב ללא OC תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
-
-
יכול להיות שפספסתי משהו, אבל יש דבר אחד שלא כל כך ברור לי- מה לגבי אותם המסכים של מותגים ידועים (כגון סמסונג, LG )שמתפרסמים כל הזמן בקטלוגים של "באג" "אופיס דיפו" וכדומה? האם כולם שם מסכי TN? האם אין שם מסכים "ראויים", שיכולים להתחרות ב-DELL שעליו כולם מדברים? השאלה נשאלת מכיוון שאת המסכים האלה, אין שום בעיה להשיג כמעט בכל חנות שמחזיקה מוצרי מחשב וציוד היקפי... תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי, בדיוק קיבלתי את אתמול את המסך החדש שלי, ואני מתלבט מה לעשות עם הישן. הסיפור הוא כזה - לפני 8 שנים קניתי את מסך ה 24" IPS הטוב של זמנו (לדעתי), NEC 2470WNX. עכשיו כשקיבלתי את החדש, קרוב משפחה שלי (שאינו גיימר כמובן) רוצה לשדרג את המסך שלו ל- 24", מה שמביא אותי בגדול לשתי אפשרויות: א. למכור את המסך ישירות לאותו קרוב משפחה. ב. למכור את המסך לגיימר ש(כנראה) יעריך אותו יותר; ביתרה לקנות עבור אותו קרוב משפחה מסך 24" פשוט יותר. מה דעתכם? יש שוק למסכים שכאלו בכלל? הפרש המחירים עושה את זה בכלל בחירה הגיונית? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני ממש מתלבט מה אתם אומרים לקחת? אני מפחד שיהיו בעיות עם 2312HM בגלל שהוא ממש חדש
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה מגיע בערכה של ה2007 DELL? האם מגיע גם כבל מתח? אגב, מה אומרת הb ב2007FPb?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
חיפשתי ועד עכשיו לא מצאתי משהו שעונה על כל המפרטים הנ"ל. יש טיפים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מעונין לקנות מסך LCD למחשב (בסביבות 2000 ש"ח), כאשר אני מייעד אותו למשחקים סרטים וטקסט (לפי סדר חשיבות). הבעיה היא שאני קצת מבולבל מכל מה שרץ בפורום. למשחקים ממליצים לרכוש את SAMSUNG 226BW לסרטים ממליצים את DELL 2007WTP ולטקסט צריך משהו אחר לגמרי. מישהו יכול לעשות לי קצת סדר: 1. להסביר בבקשה אלו תכונות חשובות בכל קטגוריה. 2. האם יש מסך שיהיה טוב מאוד בכמה קטגוריות? אם לא, האם ההבדלים בין הקטגוריות יהיו משמעותיים? 3. .... וכמובן מה מומלץ לי לרכוש. תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך samsung 2243bw. לבקר המסך שלי יש יציאת VGA בלבד (אין DVI). כאשר אני מאתחל את המחשב בעת שהמסך מחובר למחשב עם הכבל המקורי, מתקבלת תמונה נהדרת ברזולוציה הטבעית: 1680x1050. הבעיה היא שהכבל שמגיע עם המסך הוא קצר מידי. כבר ניסיתי להחליף אותו בשלושה כבלים שונים, ארוכים יותר, שרכשתי בנפרד. רכשתי כבלי VGA באורך 3 מטר זכר-זכר. כאשר אני מאתחל את המחשב בעת שהמסך מחובר למחשב עם הכבל הארוך שרכשתי בנפרד, כרטיס המסך מפסיק לזהות את המסך כמסך plug and play, ואינו מאפשר הצגת הרזולוציה הטבעית של המסך. מה מיוחד כל-כך בכבל המקורי שמגיע עם המסך (באורך 1.8 מטר)? איפה אוכל לרכוש כבל כזה באורך 3 מטר ?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לא מצאתי בשום מקום באתר של דל או אצל משווק של המסכים התייחסות לאחריות שהחברה נותנת. מישהו יודע להגיד מה התקנון לגבי מספר פקסלים שרופים שמצדיק החלפת מסך? אני מכיר את האפשרות לפתוח את המסך בחנות אבל זה לא מונע הופעת פיקסלים כאלו יום אחרי הקניה. בנוסף, יש התייחסות לנושאים כמו זליגת אור?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימושים:70% טקסט 20% סרטים 10% משחקים
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
התקציב שלי די דל, ואני מעוניין לקנות מסך LCD למשחקים (גודל לא משנה). למרות שהתקציב נמוך, אני לא מעוניין להתפשר בביצועים ורוצה שהמסך יחזיק מעמד כמה שנים טובות. אז אני מוכן להרים את התקציב לכל סכום שתמליצו. אין סכום מוגדר, אני רק מבקש שיהיה המסך הכי זול, בקטגוריה של הטובים למשחקים. אם תגידו 1600 שקלים, אז אני אוציא את הסכום בלי בעיה. אבל אם יש סיכוי ליותר זול ועדיין יהיה מסך מצויין, אז יהיה עדיף . תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדיף שיהיה עם רמקולים... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב בלי קשר לתקציב vp930 vx922 מצד אחד הVP הוא 8 מילישנייה והVX הוא 2 מילישנייה , אבל הפאנל של VP יותר טוב! כך הפאנל של VX הוא TN והוא ממש נחות ... עזרה ? :-X אגב המטרה היא גיימינג.
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי U2414H ומאחורה כתוב A01. זה אומר שזו סדרת ייצור ראשונה? יש לי בעיה במסך שהוא נשאר הרבה על POWER SAVE MODE והמסך לא נכבה.. שמעתי שזו בעיה ידועה. אם אני אציין בפניהם את הבעיה הם יביאו לי A03? האם כל סדרות הייצור אותו הדבר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש כבר מסכי 4K בארץ ? האם למי שלא עוסק בעריכת וידאו / תמונות ? אם אין מסכים כאלו עדיין או בארץ, האם יש צפי שזה יכנס באופן משמעותי ובמחיר שפוי (כמו IPS יקר אולי) בחודשים הקרובים ? אני למשל משחק משחקי מחשב בלי כל הפילטרים של ה AA המטורפים וכו' ולא שם לב לבעיות באיכות התמונה, אז אפשר לוותר על 4K ?
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מסך עם בהירות 250 ל -300 (מדובר בסמסונג 2243 EW מול ה 2243BW ) ?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות מסך מחשב למישחקים וסרטים בגודל "24 אינץ יש לי מחשב 4 ליבות דגם 6600Q וכרטיס מסך 8600GT 257 MB אני יכול לשפר את הכרטיס מסך עים יהיה צריך בישביל המסך אז כך העים מסך למישחקים וסרטים יתאים UltraSharpTM U2410 של Dell (עים פאנל IPS - In Plane Switching) או מסך ULTRASHARP 2408WFP (עים פאנל VA - Vertical alignment) שני המסכים יש להם נתונים כימעט דומים אבל לפאנל VA יש ניגודיות 1:3000 אלפיים יותר מהמסך עים הפנל IPS אבל לפאנל IPS יש יותר איכות צבע מה יתאים לי יותר למישחקים פאנל IPS - In Plane Switching או פאנל VA - Vertical alignment באתר כתוב שלפאנל IPS יש יותר איכות צבע חדות ותמונה חיה ו-1.04 מיליארד צבעים קח שתי קישוריות IPS http://www1.euro.dell.com/il/h…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב למשחקים וסרטים בגודל "24 אינץ יש לי מחשב 4 ליבות דגם 6600Q וכרטיס מסך 8600GT 257 MB אני יכול לשפר את הכרטיס מסך עם יהיה צריך בשביל המסך אז כך העם מסך למשחקים וסרטים יתאים UltraSharpTM U2410 של Dell (עם פאנל IPS - In Plane Switching) או מסך ULTRASHARP 2408WFP (עם פאנל VA - Vertical alignment) שני המסכים יש להם נתונים כמעט דומים אבל לפאנל VA יש ניגודיות 1:3000 אלפיים יותר מהמסך עם הפנל IPS אבל לפאנל IPS יש יותר איכות צבע מה יתאים לי יותר למשחקים פאנל IPS - In Plane Switching או פאנל VA - Vertical alignment באתר כתוב שלפאנל IPS יש יותר איכות צבע חדות ותמונה חיה ו-1.04 מיליארד צבעים קח שתי קישוריות IPS http://www1.euro.dell.com/il/he/business/…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-