עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. חייב שהמסך יהיה FHD, ועם חיבור של HDMI. מה יש להציעה?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. הענקית מקוריאה מציגה זוג מסכים עם רזולוציית על, תמיכה בטכנולוגיית ה-FreeSync של AMD, ובעיקר תגי מחיר תחרותיים ביותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%90%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a8%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-4k-%d7%9c%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/

3. שלום, קניתי מסך חדש SAMSUNG T220P הוא מחובר בכבל DVI לצורך העיניין. ומידיי פעם הוא מרצד ומופיע מסך שחור לפעמים (מהבהב)... זה קורה שאני פותח חלונות מסויימים נראה לי... זה אולי קשור לכרטיס מסך ? או שזו בעייה במסך ? אולי משהו בהגדרות ? (אין לי מושג מזה) תודה, שלומי

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by HumanFly,

שלום חברים, לאחר בערך 8 חודשים הופיע לי במסך פיקסל אפור מאוד מאוד לא מורגש... בבעלותי מסך מקצועי EIZO S1910 FLEXSCAN הבנתי לפי היבואן הרישמי כי ניתן "לשחרר" פיקסלים לעיתים בעזרת שומר מסך לבן בהיר עם ברייטנס גבוה במשך 72 שעות.... שאז הפיקסל יכול להשתחרר או לתת למסך "מתח" גבוה יותר ואז יתכן והפיקסל משחרר.... האם זה הגיוני ? זה רק בעבור פיקסל תגוע ? הפיקסל שלי לא שחור מוות אלא אפור.. ככה שיתכן והפיקסל תקוע ? מה דעתם על הפיתרון של היבואן ? האם המתח הורס את המסך ? מה שבטוח זה לא מסייע לאורך החיים שלו ובשביל לדעת את זה לא צריך להיות גאון הנדסת חשמל... יש לי 5 שנים אחריות על המסך, האם לפנות ליבואן לטפל במקרה ? או להמשיך לחיות בשלום עם הפיקסל... הייתי שמח אולי לתוכנותאו עזרי…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  5. שלום אנשים, כרגע יש ברשותי את ה-Dell 2209wa הוותיק והטוב, ואני רוצה להתחדש במסך 24". התקציב הוא עד 1400 ש"ח, עם חריגה קלה מותרת במידה וזה ממש כדאי. שאלה ראשונה: מסך 24" עם רזולוציה או יחס תצוגה שונים יוכל לעבוד עם המסך הנוכחי במקביל? (המסך הנוכחי הוא 16:10, 1680X1050). שאלה שניה: יש המלצות למסך שיתאים גם לשימוש כללי וגם למשחקים? עד עכשיו הסתכלתי על שני המסכים הבאים, אבל אשמח להמלצות נוספות אם יש: Dell U2414H Dell U2415 תודה אנשים.

• 3 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. Started by tascam,

סוף סוף קיבלתי את EIZO 1931S ורואים בו נהדר אבל שמתי לב לדבר משונה שמישתמשים ב DVI חלק גדול מאוד כמו גמא וקונטרסט לא ניתנים לכיוון (לא שהכיוון הכרחי רואים מצויין גם בלי כיוןן) ושימשתמשים באנלוגי כבל רגיל כל אפשריות הכיוון פעילות האים כך צריך להיות ? למה הם תיכננו את זה כך ? נ.ב. המסך באמת מעולה והמחמאה הכי גדולה שאני יכול לתת לא שהוא כמעט ואינו נופל מ IBM CP 220 שלי בן השנתיים שהוא דימטרון 22" CRT..... וזו באמת מחמאה ענקית. TASCAM

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Kukishin,

DELL 2408, בטח אחד הילדים. יש מה לעשות בנושא?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אתמול היתי בחנות למוצרי חשמל והתענינתי במסך "19 של LG 2MS המוכר הסביר לי שאין מצב שאם הכרטיס מסך אני אוכל לנצל עם הקצב רענון של הכרטיס מסך שלי מסך מעל 8MS וכל הוצאה מעבר למסך של 8MS היא בעצם רווח נקי לחברה כדיברתי איתו על מריחות- הוא שם סרט על כל המסכים ביחד ולא היו שו מריחות ! האם הוא צודק ? האם יש סיבה להשקיע במסכים ("19) היקרים של LG או ללכת על מסכים היותר זולים שלהם (8MS) כאשר השימוש הוא משחקים וסרטים.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  9. Started by RAMI-ZION,

שלום לכולם, רכשתי לא מזמן שני מסכי LG. מסך LG מדגם W2043T ומסך LG מדגם W2042T המסך מדגם W2042T תומך בקצב רענון מסך של 65-75 מג"ץ ואילו המסך שלכאורה מתקדם יותר (W2043T) תומך רק ב-65 מג"ץ. לכל הידוע לי, הדרייברים מעודכים. גם של המסך וגם של כרטיס-המסך (geforce 9500 GT). קראתי בפורום הזה כמה נושאים שנגעו בקצב רענון מסך, הבנתי שזה לא כ"כ עקרוני למסכים LCD קצב הרענון. אבל אני מרגיש שזה מפריע לי. לאחר ישיבה ממושכת מול המסך W2043T, אני מרגיש כאבי-עיניים וסינוור. ואילו ישיבה ממושכת מול המסך השני (או Samsung 24 inch) לא מפריעה לי. יש לציין שאחרי מבני המשפחה לא מרגישים הבדל. אשמח לשמוע את דעתכם. אני במשא ומתן עם החברה כדי להחליף את המסך (קיבלתי את המסך המתקדם רק בגלל פאשלה שלהם) …

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  10. רזולוציה 1680 על 1050 מ-20" מKSP

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  11. סה"כ שמעתי ביקורות מצוינות על שניהם אני אישית חובב מסכים רחבים לכן אני נוטה לראשון אבל לשני יש מתונים טיפה יותר טובים... אז אם יש לכם הצעה טובה יותר ה 1800 שח מקסימום!! אנא הציעו בתודה מראש רז ועריכה: חיפשתי בפורום ולא הבנתי עדיין מה ההשפעה של 16.2 לעומת 16.7 ואם זה מורגש במשחקים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by galai198777,

זה מסך טוב למשחקים ולסרטים ? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=G2460PF כדאי 27 ?

13. Started by Oshri17,

שלום לפני כשבועיים לאחר התייעצויות ובירורים כמעט וקניתי את המסך 19" של זירוקס שלפי מה שהבנתי הוא מצויין. לאחר טיפה מחשבה הגעתי למסקנה שאני רוצה להשקיע על מסך קצת יותר גדול שישמש לי גם כטלוויזיה בחדר. בינתיים חשבתי על המסך 22" של דל: http://a.zap.co.il/fs.asp?PID=248368485&sog=C-Monitor הביקורת עליו בזאפ ממש טובה והוא נראה ממש טוב לדעתי. השאלה האם הוא יתאים לי (משחקים לא כבדים, סרטים מדי פעם, טלוויזיה, אינטרנט, וורד) והאם יש מסך באותו גודל באותו מחיר (עד 2000) שישרת אותי יותר טוב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  14. Started by sagim194,

מתי הוא בערך יצא לשוק???

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by יוסףש,

bgrl

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by Eli_1982,

שלום, רציתי לדעת אם DELL מתכננים להוציא בקרוב מחליף למסך 2408WFP. ז"א מסך 24 אינטש עם פאנל איכותי (לא TN).

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  17. שלום, הVP930 הנאמן שלי הגיע לקץ חייו. וכעת אני זקוק לצג חדש שישמש אותי לעבודה עם עריכת וידאו, אפטר אפקטס ומשחקים. חשוב לי מאוד שזווית הצפייה במסך תהיה רחבה ככל האפשר מפני שאני עושה משמרות עריכה עם אנשים נוספים שצריכים לראות כמו שצריך את מה שאני עובד עליו. אשמח להמלצות בטווח המחירים של 1200-1300 שח' תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. אני מיתלבט בין 22" ל24" מ-2 החברות הנ"ל אני מסיג אותם במחירים מאד זולים את האסוס ב-1900 24" ו-22" ב-1200 ושל PREVIO אם אני לוקח זה 24" והוא יעלה לי 1700-1800 השאלה אם ה-2" האלה יעשו את ההבדל וגם מה האיכות...?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by noambaum,

שלום לכולם! אני מחפש מסך למשחקים שיהיה טוב גם לעבודות אופיס ואינטרנט. מסך עם פאנל MVA כי שמעתי שהם הכי מומלצים ובעלי צבעים מדהימים. אם אתם מכירים כאלו מסכים אנא המליצו בבקשה. אשמח לכל הערה והארה . יום טוב

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by EAD,

מה דעתכם הגודל הרצוי כיום למשחקי מחשב? איזה מסך הייתם קונים וממליצים מבחינת גודל למשתמש GAMER ממוצע ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה מסך למחשב שיתאים למשחקים וקצת לאינטרנט שיהיה טוב עם נתונים של 2ms ניגודיות 1:3000 ובלי רמקולים... 19" (אין הגבלת מחיר עדיין).. ראיתי את ה-VP930 אבל הוא היה בכלל 8ms ולא זוכר את הניגודיות עכשיו.. אשמח להמלצות.. דניאל.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  22. Started by Lord Flacko,

מה דעתכם על המסך הזה של סמסונג? שווה 1580 שקל? http://www.samsung.com/uk/monitors/curved-cfg70fqu/LC24FG70FQUXEN/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום מקצוענים. אני מעוניין לקנות מסך לצורך עיבוד תמונה בפוטושופ. חשבתי על המסך Viewsonic VP930 שעונה על תקציבי ומתאים למטרה זו. הבעייה היא שאחי הקטן אוהב לשחק במחשב ואני פוחד שהמסך הזה יפגע בחווית המשחק שלו (אולי המסך לא מספיק מהיר למשחקים ?). בקיצור, האם המסך Viewsonic VP930 מתאים גם למשחקים ? תודה מראש על התגובות, אלון.

24. Started by aga123,

אני חושב ללכת על המבצע של בזק,מסך מחשב שהוא גם טלווזיה,26 אינץ,רחב HD. http://www02.bezeq.co.il/Sales/Pages/lcd2.aspx האם כדאי לי? לאמא שלי אין בעיה לשדרג ל8 מגה,שאלנו כבר מחירים,ואין לה בעיה אך השאלה,המסך הוא טוב? שווה? אני מעדיף תגובות של אנשים שיש להם אותו,ה10 שניות זה לא מזיז לי. מפרט המחשב שלי: להלן המפרט: תמונה מספר אחת: http://i30.tinypic.com/5oftxh.png תמונה מספר 2: http://i25.tinypic.com/1eazx3.png הכרטיס הזה מריץ לי כל משחק,עוד משהו,יש לי XBOX האם זה טוב למסך הזה?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  25. Started by J0n1,

זאת פעם שניה שהלכה לי הCRT בחדר, אותה הבעיה, הספק התחיל לגסוס או שהיו כמה קבלים דפוקים, כנראה מבלאי. אני לא רוצה לקנות עוד CRT, וחשבתי להשתמש ב2007FP שלי כמסך טלוויזיה. חיברתי את הממיר למסך דרך RCA, ורואים די זוועה (אפשר להגיד שפחות או יותר כמו וידיאו באיכות RIP בפורמט 4:3) הממיר פשוט לא אצלי עכשיו, אבל אני אנסה לחבר את זה לSVIDEO, לדעתכם יהיה שיפור? (לממיר יש יציאת PL ל3RCA,אנטנה וSCART) בכל אופן, הבעיה שלי היא הכיבוי והדלקה. אני יכול לכבות את המסך עם שלט כאשר הוא על כניסת הVGA, אבל זה לא יעבוד עם RCA/SVIDEO, כי כאשר הוא לא מקבל מתח ביציאות האלו הוא לא עובר למצב שינה. אז השאלה שלי האם אני יכול לגרום לו לצאת ולהכנס למצב שינה, ולעבור בין היציאות באמצעות שלט? אשמח לרעיונות …

• 3 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.