מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם לאחר שהשתמשתי בו שבועים הערך שלו ירד? או שאני אוכל למכור אותו מאותו מכיר שהחנות מוכרת? הוא אחלה מסך אבל קצת קטן לי.. יכול להיות שאפרסם אותו בTrade Zone.
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, ישנם מסכי מחשב לדוגמאת DELL2007, שיש להם רכזת USB. למה מיועדת/משמשת הרכזת? (מה מחברים אליה וכד') תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה שנים טובות קניתי מסך דק (כשהוא רק נכנס לשוק) מאז הבנתי שיש שנכנסו כל מיני טכנולוגיות חדשות כמו lcd (יכול להיות שזה דווקא היה בזמנו) led full hd וכדומה מישהו יכול לתת לי הסבר בנוגע לכל טכנולוגיה ואיזו עדיפה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
במסגרת הנסיונות שלי להבין קצת יותר על זמן תגובה נתקלתי בסקירה הזו של svet: http://www.svethardware.cz/art_doc-CA31CCAA2DA3744FC12572080040A099.html לצערי אני מתקשה בקריאת הצ'כית. מישהו יכול להסביר בקווים כללים מה ואיך מודדים שם? במיוחד הגרף הראשון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי (בעזרתכם המקצועית והטובה) 971P של סמסונג, עד עכשו נראה נהדר . התקנתי את תוכנת המג'יק וסיבוב המסך (ROTATE) ,ויחד עם הצלמיות שלהן בפינת המסך השמאלית מופיעה צלמית "LCD GAMMA" ,מה זה ? האם זה הכרחי?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הייתי מעונין להבין מה זה ה"רוחב פס וידיאו " ו "תדר אופקי" ומה ההבדלים בינהם לבין תדר רענון . ועד כמה הם משמעותים . תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מסך חדש של Samsung דגם T190 ויש לו חיבור DVI. הבנתי ש- DVI זה בעצם משפר את האיכות של המסך ועוד כל מיני אפשרויות. השאלה שלי היא כזאת: לאן אני מחבר את הכבל של ה-DVI? כבל אחד למסך של המחשב וכבל שני לכרטיס מסך? איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שלי תומך ב-DVI או לא? יש לי כרטיס מסך Geforce 7600GT ושאלה נוספת, אם אני מחבר את ה-DVI מהמסך לכרטיס מסך זה אומר שהכבל צריך לעבור דרך המארז של המחשב שבדרך כלל סגור. איך אפשר לסדר את זה? או שבדרך כלל כולם משאירים את המארז פתוח כדי שהכבל יוכל להכנס? =\ תודה רבה לכל העוזרים, שנה טובה. =]
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חפרתי קצת מידע על מס מסכים שאני מעוניין לקנות ויצא לי לראות מס פעמים משהו שחוזר על עצמו את המילה GTG שכנראה מקושרת למהירות התגובה...ל MS...מישהו יודע מה זה ויכול אולי להסביר לי?! ומה זה SXGA??? דוגמא: http://www.agneovo.com/il/products/F-419.htm
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
חבל שאין מילון מושגים בנעוצים. כמה שאלות: 1. מה זה פאנל, על מה הוא משפיע? 2. מה זה IPS/VA/TN תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
השאלה הנוספת היא, איך אני בודק את זה בחנות, מן הסתם יש שם תאורה כזאת חזקה שאני לא אשים לב
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדל 2007WFP יש את התכונות האלה. אפשר הסבר על זה, איך מפעילים את זה ואיך משתמשים בזה? ועוד שאלה אחרת שקשורה לאותו מסך: אני שוקל לקנות כרטיס מסך (Leadtek WinFast TV2000 XP) כדי לחבר ממיר של הוט למחשב. איך השידורים יראו על המסך?
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כותרת. והאם יש את זה במסך Samsung 19" WIDE 931BW? תודה ^^
-
- 5 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש מחסור במסכי ה-932B וחנות אחת אמרה לי שיש לה +932B . אתם מכירים את המסך? זה אותו מסך בכלל? לא רוצה לקנות ולהתאכזב.
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ברשותי מסך Samsung BX2235 אני לא יודע מה זה אומר led על טכנולוגיה lcd
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
MVAו(3) P-MVAו(5) PVAו(7) S-IPSו(6) S-PVAו(5) TN Filmו(127) מה זה אומר?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב. ישנם פנאלים שונים למסכי מחשב ורציתי לדעת, איזה פאנל עדיף כאשר בוחרים מסך מחשב. כמו TN וכ'ו... אשמח לקבל את ההבדלים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שזה חיבור למסכי LCD החדשים יותר השאלה שלי במה הם טובים יותר מהחיבור הנוכחי והישן ששכחתי מה שמו ועוד שאלה שלא קשורה כל כך לפורום אבל אין טעם לפתוח עוד הודעה סתם בכרטיסי מסך החדשים יש DUAL HDTV זאת אומרת שאפשר לראות בשני מסכים בו זמנית דברים שונים או את אותו הדבר (כשאני אומר שני דברים שונים אני לא מתכוון ללראות המשך תמונה אם המסכים צמודים לדוגמה, אלא לשתי תמונות שונות לחלוטין ולא קשורות אחת לשניה בשום אופן - פרט לחיבור לכרטיס עצמו כמובן)
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שזה יוצא אוטוטו לשוק וזה יהיה במחיר של LCD וביצועים טובים יותר למישהו כאן יש מידע על זה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי בזמן האחרון אני משוטט לי כאן יותר ויותר כנראה ביחס ישר לאובדן חדות ובהירות במסך שלי בכל מקרה אני רואה את מירב ההמלצות למסכים איכותים הולכות לכיון הדלים ה 2007 וה 2407 עכשיו שחיפשתי לראותאם הגיע כבר ה 2408 ראיתי את המסך הזה מצד אחד 22 אינץ וזול יחסית מצד שני לפי הנתונים זוית צפייה של 160 מעלות ושייך למשפחת ה ULTRASHARP מה שמצביע על פאנל איכותי לא? אז מי שמכיר ויכול לשפוך קצת אור אני אשמח אולי זו גם אופצייה במחיר סביר ביותר
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
lg l1760tq המופיע באתר הרשמי , lg l1760tr שנמכר בבאג. זה אותו הדגם רק עם שם אחר?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון אני מרבה לקרוא באתר על מפרטי מחשב אני יודע שכאשר קונים מחשב כדי להשקיע במסך בכדי שהמסך לא יגרום איזהשהוא נזק לעיניים עכשיו , איך יודעים איזה מסך באמת טוב בתחום הזה , נגיד ואני רוצה לבנות מפרט לגיימניג איך אפשר לדעת איזה מסך הוא "בריא" מספיק אני רואה שהרוב ממליצים על ה DELL ULTRASHARP 23" U2311H וכנראה שזה מה שאני אקנה בסוף , אבל אני אשמח לשמוע מנסיונכם על נושא של מסך שיותר טוב למשתמש תודה רבה ויום טוב
-
- 22 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
-
למה הכוונה ומה ההבדל בין נגודיות סטטית? ישנו מסך שאני חושב לקנותו בעל נגודיות דינמית של 2000 וסטטית של 700 .
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-