מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני סטודנט המשתמש בנייד "14. ברצוני לדעת מהן האפשרויות הזולות למסך חיצוני בגודל "צנוע" שיאפשר לי להשתמש בנייד כשולחני, בעל יכולת הפרדה של לא יותר מ 1920x1080. התקציב הינו עד 1,000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים... אני בהתלבטות מכל ההמלצות שאני רואה פה בפורום... (ועברתי איזה 8 עמודים כרגע..) קודם כל שיהיה טוב למשחקים, ושלא יהיה מציק מדיי בעיניים לאחר זמן רב עם טקסטים. חשוב לי גם שיתאים לחדר (משום מה ) שיש לי הגבלה של בערך 40 ס"מ גובה.. וראיתי שרוב ה - 22 רחבים נכנסים לי. אז או שיהיה ניתן לשינוי גובה, או שפשוט לא יהיה גבוה מדי. המסכים שאני מתלבט ביניהם: ASUS MW221C (שנבחר כביכול הכי מומלץ פה בביקורת באתר) Dell e228wfp (שלקח את "המקום השני" אחרי האסוס הנ"ל, אך קיבל המלצות רבות בפורום) ו- Samsung 2243BW (שגם קיבל המון המלצות בפורום פה וגם בעל ארגונומיה טובה יותר - שינוי גובה המסך) אם יש לכם דעות, ביקורות, כל דבר לגבי המסכים האלו או מסכים דומים בתקציב, אשמח לשמו…
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש את המסך של סמסונג ה-940BW, חיפשתי פה בפורום וראיתי תגובות טובות עליו, מה שכן, ראיתי כמה דברים שפה לא מצאתי תשובה אליהם ולכן רציתי לשאול : 1. לגבי כיוון הגובה של המסך, ראיתי ב-ZAP תגובות של גולשים שאי אפשר לכוון אותו, לעומת זאת ראיתי פה בביקורת : http://www.pcw.co.uk/personal-computer-world/hardware/2159088/samsung-syncmaster-940bw שכן יש לו כיוון גובה, אז רציתי לדעת, האם יש לו או אין לו ? ואם אין לו אז האם לפחות יש לו כיוון זווית כלפי מעלה או מטה ? 2. יחס הניגודיות 1:500 לא נמוך מידי בשביל טקסט ? בכל המערכת הפעלה ? 3. זה שהמסך הוא 16.2 לא מפריע, בסרטים ? משחקים ? עבודה שוטפת ? 4. ריזולוציה טבעית של מסך LCD 17 היא 1280X102…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הוצע לי המסך הנ"ל במקום הCRT שהלך לעולמו האם זה מסך מומלץ ואיכותי(סרטים גלישות וכדומה) ? הבנתי שהוא HD האם יש לזה השפעה על צפיה באינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב 22 אינץ. אני גיימר כבד ורואה הרבה סרטים. התקציב המקסימלי שלי הוא 1800 שח. אני מוכן לחרוג עד ל2000 שח. עכשיו אז איזה מסך כדאי לי לקנות? תודה מראש, illdan עריכה: בינתיים אני כנראה הולך על Samsung 2253BW
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב :-) בעבר הרחוק נעזרתי בכמה מהאנשים פה על מנת לקנות מסך - ולבסוף קניתי את ה VP930 (ואין מאושר ממני). אבקש את עזרתכם שוב. אני מחפש מסך מחשב לאבא שלי. הוא לומד עכשיו - ורוב השימוש במסך יהיה לגלישה באינטרנט, כתיבת עבודות וקריאה. אני יודע שבתקציב שכזה ניתן לקנות רק מסך TN שלא משתווה לשאר האלטרנטיבות בשוק מבחינת זוויות וכו - אולם הוא לא מעוניין להוציא יותר מהסכום הנ"ל. קראתי כמובן את הביקורת על ה L1690TR וה - 932B, אולם לא מצאתי מי מבינהם יהיה קצת יותר נוח לעבודה עם טקסט (בזאפ התלוננו על טקסט גם על הסמסונג וגם על ה LG). או אולי אלה מסכים שיותר יתאימו למשחקים ותוכלו להמליץ על משהו אחר לטקסט? (אף אחד לא ישחק על המחשב הזה סביר להניח). תודה רבה :-)
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אנשים! ;D שאלה כזו סתמית, אבל אני חייב לשאול אתכם מה הקטע פה בדיוק. אני מתחיל לראות סימנים כאלה כמו של טיפות [בצבע אוף-וויט] שמכסות את המסך. אני מנסה לגרד אותן עם הציפורן, והם סימנים שקצת קשה להוריד אותם בעדינות. לא יודע מאיפה זה מגיע, אבל זה מגיע ??? כל מה שנשאר מהנסיונות שלי להוריד ת'סימנים= אלו סימני מריחה אחרים, כך שהמצב נהיה יותר גרוע. אז..-מהי הדרך הכי טובה לנקות ת'מסך מבלי לפגוע בו? איך אתם מנקים את שלכם? תרסיס יש לי אבל אני לא סגור עם איזה סוג של מטלית כדאי להשתמש. מה נחשב טוב שלא יעשה לי שריטות על המסך?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ישמח לשמוע חוות דעתעל מסך מחשב 20 " דגם FJ-2050 LED תוצרת FUJICOM המחיר שלו נשמע לי הזוי משהו 333 ש"ח לא מחשיד קצת. אם יש למישהו את הדגם אני ישמח לקבל אינפורמציה האם הוא יספק אותי בתור גרפיקאי לתלת מימד. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין במסך 23-24 איכותי, אך איני יכול למצוא איך אני יכול לדעת איזה פאנל יש למסכים? זה לא כתוב לא באתר של סמסונג ולא באתר של LG.(או לפחות לא במקום שאני הצלחתי למצוא). אני אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מה הפאנלים שלהם או איך לברר? ניסיתי לחפש באתר שכתוב בסטיקי אבל זה לא מצא אף אחד מהם. המסכים: E2350T P2370MS XL2370HD BX2450 BX2335 תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מסכי מחשב התומכים ברזולוציה הזאת? אם אין תוכלו להגיד לי איזה רזולוציות יש שהם פחות או יותר קרובות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מסך של בערך 23~ יכול להיות גם 21 או 22.5 או 23.5 באזורים האלה העדפה לכמה שיותר קרוב ל23, העדפה לאיכות כמה שיותר טובה, כמה שיותר טוב לגיימינג. מאוד רוצה להשקיע גג 1000 מוכן לחרוג עד 500 במידה וזה באמת שווה את זה. תודה רבה לכם!
-
- 26 תגובות
- 4k צפיות
- 2 followers
-
-
מדובר בין לקנות WideScreen של DELL 22 אינץ או מסך אחר.. יש בעיות כיום למסכי ה WideScreen?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כותרת מעוניין לקבל הצעות על מסכים למשחקים בלבד שיתמכו בFULLHD עד 1400 שקל תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה עבור עבודות עיבוד תמונה דו מימד? (פוטושופ\אילוסטרטור\אינדיזיין) האם מומלץ להגדיל את התקציב לרכוש מסך אחר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מתעניין במסך מחשב שטוח. 19 אינטש. לא רחב. עבור משחקים,אינטרנט אופיס וכו. מחיר עד 1600 ש"ח גג. תודה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לרכוש מסך LCD בעל תצוגת wide display. אז לפני שאני אבקש המלצה לגבי אחד, האם הכרטיס מסך שלי צריך לתמוך ברזלוציה של המסך (1440x900)? לי יש radeon9600xt וכל מה שמצאתי עליו לגבי רזלוציה הוא תמיכה בעד 2048x1536 אבל זאת כמובן רזולציה ביחס של 4:3. אם מישהו יוכל להסביר לי גם על יחס בהירות ב-LCD אני אשמח מה זה בדיוק ומה המומלץ ולחלק השני, אשמח אם מישהו ימליץ לי על מסך wide display (גודל: 19'), אני לא צריך את הטוב ביותר אבל גם לא רוצה את הזול ביותר. תודה לעוזרים 8)
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר מסך SAMSUNG 971P דרך כבל DVI ל HDMI כאשר ה HDMI נכנס ללאפטופ שלי הנייד לא מזהה את המסך בכלל המסך רושם CHECK SIGNAL וברגע שאני מכניס את ה HDMI לנייד המסך מראה GOING TO SLEEP המסך לא מופיע לא בלוח בקרה שמראה מסכים מחוברים ולא ב DEVICE MANAGER יכול להיות שהכבל עצמו שקניתי DVI קצה אחד HDMI קצה אחר לא יודע להעביר את האות?
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מסך מחשב לגיימינג שיהיה עם הגדרות כמה שיותר טובות כמו 144h ו 1ms לא אכפת לי כמה אינץ מעדיף שיהיה גם 2k אם זה אפשרי במחיר שלי קניה בארץ/חו״ל התקציב שלי זה גג עד 1500 . תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כרגע מתלבט איזה מסך לקנות ולפי מה שראיתי זה מהמסכים הטובים ביותר ( אני מחפש מסך עם 120HZ+) רציתי לדעת האם הוא יתאים לישראל (חשמל וכולי....) וגם האם כדאי לי לקנות אותו אני גיימר שמבלה 3 שעות פלוס ביום מול מסך המפרט שלי i7-3770k 3.40ghz gtx 670 2gb 16gb ram 120gb ssd 2tb 7200 rpm תודה לעזורים http://gaming.benq.com/gaming-monitor/xl2420t/specification/#skip
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הפלזה הזאת:[לפני שנה היא עלתה 15K :'() http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=13927&ref=Zap עכשיו אני רוצה לדעת איזה פורמט סרט נחשב להכי איכותי בכלללי ואיזה פורמט סרט הכי איכותי שאני יכל לשים על הפלזמה שלי אלה הסוגים שאני בקשר שתסדרו לי לפי איכותי....^^^: DVDR XVID HD-XVID 1080i HDTV 720P HDTV עם יש עוד אז תוסיפו... אני לא מסין בקטעים האלה בגורש.. ד"א אני חשוב שזה הכי מתאים לפורום הזה... אם לא אז תעבירו
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD חדש למחשב ואם כבר אני קונה ומחליף את ה-CRT 17" בן ה-5 שלי אני רוצה משהו טוב וגדול (20"-22") עם איכות תמונה טובה במחיר של בסביבות 1000~ שקל (אפשר 200-250 יותר לא יקרה כלום) אני לא מחפש מסך למשחקים אלא יותר לסרטים וכאלה מצאתי בזאפ את: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 שאומרים שהוא טוב אבל נראה שהעיצוב (לפי ביקורת ב-nana) בא על חשבון יעילות לפי מה שכתוב שם זה לא שחשוב לי העיצוב ואני גם לא עד כדי כך בררן בקשר לאיכות התמונה (אני לא מומחה ככה שאני לא מחפש הבדלים דקים) אבל אני רוצה לקבל את התמורה הטובה ביותר למחיר שגם ככה לא זול לפי הביקורות בזאפ גם המסך הזה לא רע: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 אין לי מושג במה לבחור (אין לי בע…
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כיום אחי משתמש במסך שמן וברצוני לקנות לו מתנה מסך דק חשבתי על Mag AI937W http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20708 שמחירו די סביר רציתי לדעת אם זה שווה מבחינת העלות תועלת,רצוי לציין שהמחשב משמש בעיקר לאינטרנט. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שאלה 1: מי מהמסכים הבאים יותר טוב? CMV CHE MEI CMV 745A 17'' LCD 8ms? ?CMV 743A 17'' LCD 8ms? ¤ SAMSUNG ?740N 17'' LCD 8ms? 1090 ¤ ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? 1195 LG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? 1050 ¤ ?L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI? 1250 --- המסכים הנ'ל למטרות כללי ומשחקים. נא לבחור מסך בין האפשרויות הנ'ל בלבד כיוון שאני חייב לרכוש אותם רק מחנות מסוימת אחת... שאלה 2: מה החשיבות בין 8 MS ל4 או 2 MS? לי יש עכשיו מסך 12MS ואף פעם לא הרגשתי בעיה של מריחות כלשהם במשחקים.. שאלה 3: יש לי אפשרות במקום לקחת את המסך של LG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? Maximum Resolution 1280x1024 -Brightness 300 cd/m2 -Viewing Angle 160/160 Response Time 8ms - -Display C…
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-