עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יצרנית הפאנלים והמסכים המובילה מתכוננת להשקת המוצר שישים סוף להתלבטות בין קצב תצוגה מירבי לרזולוציה גבוההלכתבה

2. Started by qt1h00,

שלום, האם סמסונג 204B במחיר של 1900 ש"ח כדאי ?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  3. Started by kalimero1234,

על איזה בהירות מומלץ לכוון מסךCRT ? 17 אינץ אם זה משנה...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by M_power,

שלום לכולם. אני חושב לקנות את ה 971p אבל מתלבט בקשר לחסרונו היחיד לדעתי שהוא לא רחב ,השאלה היא האם יש מסך עד 2000 שח שנותן לפחות נתונים כמו ה 971p אבל הוא רחב. שימושים עיקריים למסך הם: 45% גלישה באינטרנט 45% סרטים 10%משחקים ושאלה נוספת האם שווה לקנות מ ivory מחשבים ספציפית הסניף ברשל"צ,הם מצעים את המחירים הנמוכים ביותר ואחריות יבואן השאלה אם למישהוא היה ניסיון איתם בקניית מסך?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by QQQ,

יש לי מסך 2007FP והUSB ports שלו לא מגיבים משום מה. כאילו אם אני מחבר אליו DISK ON KEY לדוגמא המחשב לא מזהה אותו (הוא אמור בכלל לזהות אותו?) והדרייבר של המסך כן מותקן אצלי. איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  6. אני ממש מתלהב מהמסך החדש שלי DELL 2007WFP. אחד התכונות שאני הכי אוהב זה גלישה במצב PIVOT. אני מחובר דרך כרטיס מסך של NIVIDIA. האם קיימת אפליקציה ידידותית בלחיצת כפתור בודדת שתבצע את המעבר ב-90 מעלות ? היום אני משתמש בהגדרות של NVIDIA שם הוא דורש פעמיים רשות לעבור- לפני המעבר ואישור אחרי - לא סוף העולם אבל קצת מעיק.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by streets,

ז"א ASPECT RATIO CONTROL? תודה

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by roee43,

כל הלינקים מובילים לאתר היצרנית באנגלית... כל המסכים בגודל 23 inch כולם full HD. חשוב לי שיהיה חיבור HDMI המסך הראשון של סמסונג:\http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LT23A350ND/ZA? המסך השני של LG : http://www.lg.com/us/monitors/lg-IPS226V-PN-led-monitor המסך השלישי הוא רק בדיקה כי משהו מוזר תראו אותו ואז תכנסו ללינק בחברה המשווקת ותראו שהמחיר ב 100 $ פחות זה הגיוני ? http://www.lg.com/us/monitors/lg-D2342P-PN-led-monitor הלינק לחברה המשווקת beach camera http://www.beachcamera.com/shop/product.aspx?sku=LGD2342P תודה רבה לעוזרים, רועי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מחפש המלצה למסך LCD 22 אינץ' רחב חוץ מDELL שיענה לכל הדרישות . מחיר לא חשוב. מזה כל הדרישות? שאפשר לעשות איתו הכל מהכל והוא לא מאכזב באף שימוש שלו.. סרטים / משחקים / טקסט / מריחות (חס ולחלילה) וכו'.. תודה

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אני מחפש כבר קרוב לשבוע ברחבי האינטרנט וגם כאן באתר, והגעתי למסכים הבאים: Samsung syncmaster 226BW LG 222WTQ Dell UltraSharp 2407WFP Samsung 245BW כעיקרון מעניין אותי הביצועיםהתקציב זה כבר הדבר האחרון לחשוב עליו, אני רוצה מסך ממש איכותי,שיחזיק לתקופה רצינת, מה בינהם כדאי ? כעיקרון רציתי מסך לסרטים ומשחקים אבל אני לא יכול להגיד שאני לא גולש באינטרנט הרבה מאד זמן. הבנתי את כל הבדלי הפאנלים וכו אבל זה באמת הבדל עצום בין ה 22 אינטש וה 24 שציינתי? או שכמעט ולא מורגש ? מודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by izikd,

החלטתי לעשות את המעבר ממסך CRT ישן של MAG לאיזה מסך LCD חדש. קראתי פה קצת דיונים, ואני מניח שאני אלך יותר לכיוון של סמסונג. עכשיו השאלה היא איזה דגם עדיף? אני רוצה להתמקד ב 19" בתקציב של עד 2500 ש"ח. מה שאני לא סגור עליו זה הדגם. חשבתי על ה960BF אבל ראיתי שהביקורות עליו לא משהו בTom's, וגם מוזר לי שאין לו מקשים. איזה דגמים הייתם ממליצים? אני משתמש בעיקר באינטרנט ולפעמים מעט משחקים, אני בכל"ז מעדיף זמן תגובה נמוך. אני פתוח להצעות שהן לאו דווקא סמסונג. תודה, איציק.

• 21 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by stige,

שלום, אני צריך להוציא את המירב מ1300 ש"ח (בלי חריגות) על מסך 19 אינץ' LCD רחב לשימוש למשחקים וסרטים. יש המלצות? תודה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by Vipasana,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך מחשב בעיקר לצרכים משרדיים, אך שיהיה טוב גם למשחקים (אני לא גיימר מטורף, משחק בעיקר פיפ"א). התקציב שלי הוא בסביבות 1000-1150 ש"ח והמסך של LG מדגם 23MP75HM נראה לי בסדר גמור. המחיר שלו בזאפ תואם את התקציב שלי, אך רציתי לדעת אם למישהו יש "היכרות מקרוב" עם המסך? אני מצרף לינק לאתר החברה: http://www.lg.com/il/monitors/lg-23MP75HM תודה רבה מראש! אופיר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by TheSlider,

היי חברים! החלפתי במחשב את המסך למסך דק LCD אבל אז מופיעה לי את ההודעה הבאה: Video Mode Not Suppoerted למה זה קורה? אין לי כרטיס מסך כלומר אני משתמש בכרטיס מסך המובנה שעל הלוח האם. המסך ה"רגיל" שלי הוא מסך קופסא גדול כזה.. (במילים אחרות, לא דק). איך אני פותר את זה? (המסך עצמו עובד במחשבים אחרים, זה כבל חדש מהקופסא ופעם עבדתי עם המסך הLCD הזה במחשב הבעייתי אבל מאז הוא כבר עבר פרמוט).

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  15. רכשתי אתמול מסך חדש, סה"כ שלושה שמחוברים - רק 2 מהם מציגים, השלישי מזוהה ע"י מערכת ההפעלה אבל נמצא במצב של Disconnected, ברגע שאני מנסה להגדיר אותו מתקבלת שגיאה. http://i.imgur.com/3Egv602.png http://i.imgur.com/2Z4mBSs.png ניסיתי גם דרך eye infinity אבל שם בכלל אני לא רואה את המסך השלישי... WIN8 דרייברים מעודכנים כרטיס המסך הוא ATI AMD R9 280X המסכים הם: DELL U2312HM - מתחבר לכרטיס ישירות עם DVI ללא מפצלים PHILIPS 223V5 מתחבר לכרטיס עם HDMI ולמסך לכניסת DVI עם מפצל HDMI DVI DELL E197FP מתחבר לכרטיס עם DVI ולמסך לכניסת DVI עם מפצל DVI VGA אשמח לעזרה חברים ניסיתי מלא דברים ללא הצלחה, הכרטיס כן תומך ב 3 מסכים בו זמנית ע"פ המפרט...

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by ychig,

זה התחיל מלפני 10 חודשים בערך ככתם קטן יחסית בצבע כחול/כחול כהה/ציאן של 3 ס"מ ולאט לאט מתפשט, כשלוחצים על המסך ה"נטיפים" מתרחבים , אבל חוזרים כשמפסיקים את הלחץ. בחלק מהמקומות הכתמים נסוגו/נעלמו לגמרי.. תמונות מלפני חצי שנה: מהיום: יש לבעיה הזאת שם? יש דרך להעלים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by mj23,

היי אני מתלבט בין שני מסכים אשמח לעזרה הדגש הוא למשחקים ב2K QNIX QX2710 LED Evolution ll DP Multi TRUE10 או DELL U2515H הדיל יותר קטן אבל יש עליו המלצות חמות בחול תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by matan147,

שלום רב אני כבר כמה זמן מחפש מסך LED בגודל 27 ואני לא מצאו מתי יצאו מסכים ללו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. יש הבדל חוץ מהגודל?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מעוניינת לרכוש שני מסכי מחשב. שימושים: גלישה באינטרנט, אופיס ולעיתים רחוקות גם צפייה בסרטים. תקציב: כ-700 ש"ח. העדפות: 1. חיבור DVI 2. רצוי מסך של אחת מהחברות הבאות: LG, SAMSUNG, VIEWSONIC, ASUS 3. אחריות החל מהפיקסל הראשון- יש דבר כזה? 4. ללא ציפוי מבריק. 5. אין חשיבות לרוחב המסך (רחב/ רגיל) תודה!

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  21. סיפתח לעיניים מי שמזמין, שיקנה לי שתיים http://www.biscade.com/office/

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by matan2411,

מה ההבדל בין חיבור DISPLAYPORY לחיבור HDMI? ואיזה חיבור יותר עדיף

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. קודם כל-מהו הגודל המינימלי לתמיכה ב-FHD?(בטלוייזיות אני יודע שאין פחות מ-37'',ומסקירה קצרה שעשיתי על מסכי מחשב ראיתי שיש גם 24'') אני מחפש את המסך הכי זול שיתמוך ב-FHD,עדיין לא הקצבתי לזה סכום כי חסר לי מידע בנושא.... תודה נ.ב. כשאני אומר תמיכה ב-FHD-אני מתכוון להצגה מלאה ואמיתית של 1080P,ללא הורדה מלאכותית של האיכות והתאמה לרזולוציה הקיימת

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by gggil,

יש לי כרטיס מסך 6200 ויש לו חיבור VGA נדמה לי כחול כזה בצורת טרפז, וDVI חיבור לבן כזה עם הרבה פינים ובצורת ריבוע כזה. יש לי מסךLCD והאיכות היא לא משהו. המסך גם לא מי יודע מה (של ITT), אבל רציתי לדעת אם יהיה שינוי באיכות אם אחבר את זה בחיבור DVI במקום הVGA? לפי מה שהבנתי אמור להיות שינוי, אבל אם אין חיבור בטלויזיה (לדעתי) ל DVI אז מתאם של DVI ישנה משהו? *ואם למישהו יש גם את המסך הזה, איך אני משפר את איכת הצפיה במחשב? (מי שלא הבין, יש לי מסך בנפרד, 21", שהוא כרגע מחובר, ועוד מסך 22-23" שהוא משש כטלויזיה ולצפיה בסרטים מהמחשב). תודה מראש, גיל

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  25. קניתי היום דרך וואלה שופס את המסך הנ"ל ב1160 ש"ח אבל שכחתי לבדוק אם הוא מתאים לי למחשב. אז יש לי ג'יפורס 6600 האם הוא יכול להריץ אותו? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.