עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני מתכוון לקנות את המסך הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10527 המסך הוא בעיקר לגלישה ולימודים. המסך יושב קרוב אליי בגלל מגבלת מקום ולכן חיפשתי מסך שיחסית קטן פיסית (המסך הזה דק ביחד עם העמדה שלו) זה המסך IPS הכי יקר שמצאתי לגודל הזה, ולכן אני מקווה שהוא לא יאכזב. לא מצאתי ביקורות על המסך ולא מצאתי חנות שבה אני אוכל לראות אותו. לכן אני אשמח לחוות דעת ממישהו שמכיר את הדגם. * אני יודע שיש מסך טוב של DELL ב-200 ש"ח פחות. אבל אם האיכות שלו זהה למסך LG אז אני מעדיף כרגע את ה-LG. תודה

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by iakovl,

טוב, אני גם אחד מהחברה שרכשו בעזרתו האדיבה של אלכס מהת'ראד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=374030.0 מה אני אגיד לכם.... שיט, זה ענק, המוח שלי מתקשה להתרגל אליו. אחרי כמעט 9!!! שנים עם הMAG 786FD שלי... שעדיין יושב אצלי בצד (מסך משנה נוח, במיוחד לתכני SD וכו'...) מצטער מראש על התמונות, אין לי מצלמה נורמלית אז השתמשתי בנוקיה 6120C המסכן שלי נתחיל עם קצת תמונות מהUNBOX שלו והנה הוא על השולחן שלי (השולחן זמני) יחד עם הMAG שלי והטלביזיה 21" בצד וכמובן האתר שלנו ועכשיו לסקירה, המסך עובד אצלי על הרזוציה הטבעית שלו 1920X1200 וזה יותר מדי לא רגיל בשבילי... צריך להתרגל. מבחינה ראשונית ביותר מצאתי שיש לי פיקסל שתקוע על אדום משום מה, באזור המרכזי של המס…

• 27 תגובות
    • 5.7k צפיות
  3. שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן יחסית, חשבתי על 22"וירדתי מהם, חשבתי על 20" ואמרתי נקנה דל אבל עם כל הכבוד מדובר בעוד 800 ש"ח מעבר ל 1700 ש"ח שאני לא מוכן להשקיע וזו תוספת של 50% למחיר המסך המתוכנן, תוספת שאני לא מוכן להשקיע. ומצאתי לא מעט מסכים שנראים מצויינים ב 1600-1700 ש"ח למשל: Dell 19 LCD 1907FP UltraSharp Flat 1600 ש"ח LENOVO L192P TFT LCD 1700 ש"ח Samsung 940BF (לא מכיר אבל אני די מרוצה מה 931BF , האם הוא אותו הדבר? רק דגם חדש יותר?) 1600 ש"ח אני מניח שיש עוד לא מעט מסכים לא רעים, ואני שוב מבקש מסך למטרות הבאות: 1. אני בעיקר מתכנת 2. משחקים 3. סרטים על מה אתם יכולים להמליץ? כאלו שלא רשמתי? דברים שלילים ? חיובים על המסכים שרשומים כאן? האם ה IBM מספיק מהיר למשחקים?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  4. Started by oded6188,

היי צריך בבקשה המלצה למסך מחשב/טלוויזיה 27" המסך הולך לשמש כטלוויזיה, ולכן חשוב ש: 1) רמקולים מובנים עם ווליום חזק יחסית 2) אנדרואיד מובנה 3) מתלה vesa 4) ספק כוח פנימי ולא שנאי חיצוני תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by Arg92,

שלום לכולם ! הצלחתי לתקן פיקסל תקוע וסתם רציתי שתדעו שזה אפשרי .... אז ככה הייה לי פיקסל תקוע על אדום באמצע המסך , כיבתי את המסך לקחתי מקל לניקויי אוזניים והפעלתי לחץ עדין על המקום בו נמצא הפיקסל התקוע בזמן שהמסך כבויי כמובן , תוך כדי שאני לוחץ הדלקתי את המסך ו........ הפיקסל התקוע נעלם . בהצלחה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by ppe,

שבוע טוב רציתי לשאול האים יש דרייבר חדש לכייל את הצבעים 2007FP

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  7. שלום לכול חברי הפורום, אני מחפש מסך חדש לאחר שהמסך הקודם שלי הפסיק לתפקד. הדרישות הם כדלקמן: תקציב: כ-1,000ש"ח - גמיש במידה ודורש זאת. גודל מסך: אני לא כזה בטוח ויודע היות והשימושים שלי מגוונים ומפורטים מטה. שימושים: 50% לשימוש שותף ו"רגיל" - גלישה באינטרנט, עבודה על מסמכים וכו'(אני סטודנט). 25% - משחקים מן הדור החדש. 25% צפייה בסרטי FHD בד"כ720P היות והמסך הקודם לא הציג גם ככה איכות תמונה מרשימה... המערכת שלי: כרטיס מסך: ATI 6850HD. מעבד: Q6600 מומהר ל3.0Ghz. מרחק הצפייה בשימוש השוטף יתבצע משולחן המחשב שלי - סטנדרטי - משהו כמו חצי מטר. היות ואין לי מסך טלוויזיה בחדר - המסך ישמש אותי לצפייה בסרטים כמו שכבר ציינתי והמרחק צפייה יהיה משהו כמו 2.0-2.5 מטרים. כמו כן, אין לי בע…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by daniel9876,

אני מעוניין לקנות מסך ''32 למחשב, אבל לפני זה יש כמה דברים שאני צריך לדעת.. 1. כרגע יש לי מסך ''22 עם רזולוציה של 1680X1050, והרזולוציה של המסך ''32 שאני מעוניין לקנות היא 1366X768. כאשר נכנסתי ללוח הבקרה של NVIDIA והורדתי את הרזולוציה של המסך הנוכחי שלי מ-1680X1050 ל-1366X768 ראו מאוד מטושטש ועליי לדעת אם יראו מטושטש כל כך במסך החדש, או שיראו חד, בדיוק כפי שרואים ברזולוציה המקסימלית של המסך הנוכחי.. 2. במידה ואני אפעיל משחקים במסך ''32 עם רזולוציית משחק של 1680X1050- שזו הרזולוציה של המסך הנוכחי שלי, האם המשחקים ירוצו בדיוק באותה מהירות שהם רצים על המסך ''22 שלי, או שלמרות זאת הם ירוצו בצורה איטית יותר? 3. הדגם של המסך שאני מעוניין לקנות, הוא SAMSUNG LCD MONITOR 32'…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by ranran,

שלום אני מתלבט בין 2407HC לרגיל עכשיו הבנתי שHC תומך ב92% צבעים והקודם יש לו 72% צבעים משהו כזה עכשיו לשאלה השימוש שלי בעיקר יהיה משחקים וסרטים\+חיבור ממקור חיצוני (קונסולה או טלוויזיה וכו') בשביל השימושים האלה מה כדאי? הבנתי שבשביל קריאה ואינטרנט עדיף ה92%

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by aviad91,

שלום! נשרף לי המסך, היה לי מסך CRT ופתאום הוא נשרף החלטתי לקנות מסך והסכום שיש לי הוא בערך 1200 ראיתי בזאפ את המסך הזה http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=453281 הוא נראה לי די טוב וגם הביקורות די טובות. רציתי לשאול מה דעתכם עליו תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by Director,

אהלן, בקרוב אני תולה מסך חדש בחדר וחשבתי איך לחבר אותו לממיר של YES MAXHD - אם זה יהיה בחיבור HDMI או ע"י כבל COMPONNENT ? מה העדיפות ? יראו הבדל בין שניהם ? אני מעדיף HDMI כי זה כבל יחיד ופשוט שגם מעביר סאונד..

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by no_way,

קניתי מחשב חדש עם הכרטיס המסך 970GTX אני רוצה לקנות מסך חדש שיתאים לו, האם יש הבדל משמעותי ב144 בין ל120 HZ

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב, אך המסך שתכננתי לקנות לא ממש נכנס בתקציב שלי :-\ אז חשבתי למה לא לחבר את המחשב לטלוויזה LCD שאני הולך לקנות ולחכות עד שיהיה לי קצת יותר כסף לקנות את המסך שרציתי.. בקיצור, השאלה שלי היא: 1. האם זה בכלל אפשרי? 2. האם אני יכול לעשות זאת רק ע"י כבל חיבור או שאני צריך גם לקנות כרטיס טלוויזיה? 3. נראה לכם שזה בכלל רעיון טוב? הכרטיס מסך שלי הוא GeForce 8800 GTS 640MB וזאת הטלוויזיה שאני קונה Samsung LA27S71B אינטש 27 המפרט שלה הולך ככה.. יחס ניגודיות: 1:3000 בהירות: 500 cd/m2 זמן תגובה: 8ms רזולוציה: 1366X768 כניסות: Dsub - vga - 15pin ,AV ,2X Component ,HDMI ,RCA ,S-video תודה לכל העוזרים!!

14. שלום לכם, אני רוצה לקנות 2 מסכי 22" ולא ממש מבין בזה. עברתי קצת על ההמלצות שלכם ל02/2009, ובהצלבת מחירים נראה לי שהEWX נחמד מאוד ועולה 900שח+-.... כאשר התקציב שלי הוא כ1000שח למסך.(אפשר גם 1200שח אם זה אכן משמעותי) מה השאלה שלי בעצם? אני צריך מסך 1 שעיקר עבודתו היא עם גרפיקה כגון פוטושופ וכו... והמסך ה2 בעצם מיועד למשחקים בעיקר. אשמח אם תכוונו אהבל שכמוני, איזה מסך במסגרת התקציב כדאי לי לקחת לכול צורך? תודה מראש, אהבל.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Green Apes 02,

שלום ונעים מאוד... אני חדש פה.. לאחרונה יצא לי לראות מסך מחשב 19' רחב ופשוט הייתי בהלם כמה שהוא נראה יותר גדול מה 19' הרגיל שלי... זה ממש עשה לי חשק להחליף מסך... הבעיה זה שאין לי סיבה להגיד לאמא למה אני רוצה להחליף מסך... המסך הנוכחי שלי הוא : http://www.megapc.com.au/product_details_and_order.php?select_part_indx=6442 Benq FP91G+ 19" LCD Silver and Black 8ms Response 550:1 ContrastDVI and VGA inputs 1280x1024 המסך עצמו ממש טוב ואין לי בכלל בעיות איתו... ברצוני לקנות במקומו מסך רחב 22 אינץ' בעיקר למשחקים וגם לסרטים ועבודות משרדיות.. אני קראתי קצת המלצות והבנתי שהמסך המושלם בשבילי הוא ASUS MW221C http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=734 התקציב שלי הוא 1.5…

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  16. Started by Shoko,

אז ככה הזמנתי את ה- T220 ב- 900 שקל אחרי שה- 17" המיושן שלי בן ה- 9-10 של מאג הלך לעולמו ראו בו כל כך טוב יותר מכל מסך שראיתי עד היום ממש נקי ואיכותי :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ בכל מקרה לא הבנתי אם יש בו הגרלת פאנלים או לא ?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by eli_xXx,

בקרוב אני הולך לקנות מסך LCD 17 אינטש עכשיו ראיתי את המסך של פיליפס (שפיליפס היא חברה טובה אבא שלי עובד איתם) בקיצור יש לו 12 מיני סקנד עכשיו יש מצב שאני אבחין בזה? אני לא גיימר מי יודע מה משחק משחקים אבל לא כ"כ הרבה ולא משו רציני עכשיו יש לי מחשב נייד ובגלל זה אני שואל כי אני מתכוון לחבר אליו את המסך ורציתי לדעת אם יראו הבדל ממשי שהעין יכולה לקלוט בן הזמן של המסך של הנייד לבין המסך LCD עכשיו הנגידות שלו זה 1:500 האם זה בסדר זה יספיק לי? טוב עוד פרטים על המסך אפשר למצוא פה: http://zap.co.il/compModels.asp?sog...model_id=152715 והנה תמונה ברורה של המסך: המסך נמכר ב1250 ומעלה ואני משיג אותו ב850 בקיצור שווה? כל תגובה תתקבל בברכה!

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by OuTsIDe,

כל פעם שאני רואה סרט יש קוביות במהלך הסרט וזה מציקק אני לא יודע מה לעשות יש לי כרטיס מסך 5200FX לאבא שלי יש 931C גם של סמסונג ואותו דבר קוביות לא יודע מה לעשות כבר ויש לו כרטיס מסך 7300GT בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  19. שלום רב, שאלה - מה שארץ קיים דגם זה 2243BW האם הוא שונה מדגם 2243BWX שקיים באתר של סמסונג? אם כן במה? מה לגבי קצב הרענון שלו 5 MS מול כל האחרים 2 MS אני מתלבט חרוני בין מסך 22 אינץ של סמסונג או אפילו LG בסביבות ה 1400 שקל שלא יהיה בעל רגל ענקית כמו ה - 2253BW עם העיגול הענק. כי יש לי שולחן קטן. עוד שאלהה 2243BW שמוצא בכל החנויות זה שחור מבריק או מט המסגרת של המסך? וגם המסך עצמו אם זה זכוכית מבריקה או רגיל ? או שאתם מכירים דגם מקביל של LG שהוא גם מתכונן למעלה ולמטה וקצב הרענון שלו 2MS... תודה מה לעשות? אני כבר חופר על זה יותר מדי זמן. תעזרו לי לבחור את המסך האחד ... בשבילי. תודה.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by taotao,

שלום אנשים, הCRT 17' של LG סיים את תפקידו היום (נשרף קליל ), ולכן אני מחפש מסך 19' לאחי. חשוב להדגיש שהוא משתמש בו להכל, החל ממשחקים ועד לגלישה באינטרנט, ולכן אני לא מחפש מסך שהוא קיצוני לכיוון אחד אבל ירוד בכיוון האחר. לי אישית יש את הVP930 ואני די מרוצה ממנו, הוא נקנה די מזמן, ולכן אני שואל אם יש משהו יותר אטרקטיבי כיום בשוק ? המערכת של אחי מפורטת בפרופיל למי שמעוניין (מערכת 2), תודה מראש לעוזרים. ;D

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  21. ההשוואה האחרונה פורסמה והפעם מסכי 19" רגילים פשוטים בעלי פאנל TN, אתם מוזמנים להגיב ולשאול שאלות. נ.ב כרגיל בלי ספאם מיותר בבקשה.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. מחפש מסך 22+ עד 1700 שקל מיועד למשחקים וסרטים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by KamaL,

;שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך מחשב בגודל 32" עם רזולוציה 4K דךך EBAY, המוכר נמצא בקוראה. מדובר במסך מחשב של חברת QNIX, עם מחיר של 450$~ כולל משלוח. אני מודע שיש סיכון לפיקסלים שרופים ובעיית אחריות, אכן אני מוכן לקחת את הסיכון לאור המחיר. המוכר מוכן לשלוח דרך EMS EXPRESS או FEDEX. חיפשתי קצת בפורומים, ומצאתי נושאים של לפני כמה שנים בלבד. שאלות: 1) האם יש תשלום מעבר למע"מ 18? האם יש מס קניה של 15% על מסכי מחשב? 2) האם כדאי לשלוח דרך FEDEX או EMS ? מי יותר בעייתיים מבחינת מכס ומיסים? תודה!

• 10 תגובות
    • 8.9k צפיות
  24. שלום אני מחפש מסך מחשב 19" לשימוש ממוצע בעיקר אינטרנט - יש מבצע במחסני חשמל על המסך הבא במחיר של 500 ש"ח, מה לדעתכם החסרונות שבו ? האם כדאי ? מסך מחשב דק רחב Fujicom FJ-9500 18.5'' LCD 2ms 1:100,000 Multimedia FUJICOM גאה להציג מסך מקצועי בטכנולוגית החדישה ביותר בעל ניגודיות גבוהה במיוחד של 1:100,000 עיצוב מרשים המשולב עם האיכות והאמינות של FUJICOM. גודל מסך: "18.5 LED פורמט תמונה: 16:9 סוג מעמד: Tilt צבע המסך: שחור בהירות: 400cd/m רזולוציה: 1366X768 גודל פיקסל: 0.3 יחס ניגודיות: 1:100.000 מהירות תגובה: 2ms מגוון צבעים: 16.7 מיליון תדר אופקי: 30-75Hz תדר אנכי: 60KHz זווית צפייה: H) 170° (V) 160°) רמקולים : 2X 2 watt תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. Started by mc_elad,

אני מתלבט בין- Samsung 22" Wide T220 2MS 1:1000 DVI לבין- Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp אשמח לקבל עצות בנושא וצריך לציין שהמסך מיועד בעיקר למשחקים (הרבה משחקים) בבקשה תגיבו !!! ....

• 2 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.