מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, לפני כחצי שנה רוב מסכי הHD היו 1920X1200, ועכשיו יש שינוי. יש לכך סיבה מסוימת? תודה.
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום. חשבתי לקנות מסך שישמש אותי רק לגיימינג (PS3 רק FPS) חשבתי אל ה ASUS VH236H ואל DELL S2330MX (אפשר גם משהו אחר אם יש לכם רעיון) איזה יותר טוב מבחינת INPUT LAG? ואיך אני יכול לבדוק כמה INPUT LAG יש למסך שלי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ של Asus, קניתי אותו ב2013, עם כרטיס מסך Intel HD Graphics 4000. אני מעוניין לרכוש את המסך Dell UltraSharp U2715H 27'' LED IPS http://ksp.co.il/?store=HerzliyaCenter&changeSnif&uin=26221&select=.1024..230..132..199. אבל חושש שלא אוכל לקבל את הרזולוציה המקסימלית באמצעות כבל HDMI (המסך מגיע בקופסה יחד עם כבל DP) בהתחלה קראתי שאי אפשר עם כבל HDMI לקבל את הרזולוציה אבל מצד שני קראתי בויקיפדיה שHDMI 2.0 כן יכול להגיע לרוזולציה הזו. וגם קראתי על מדריך שאפשר להוסיף ידנית את הרזולוציה בהגדרות של הכרטיס מסך. מה אומרים ?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד רכשתי מסך LENOVO 21.5 אינץ' את הכבל שלו משום מה , אני לא מוצא רכשתי מרשת KSP כבל HDMI 4K בסכום של כ-35-40 שקלים רציתי לדעת האם תינתן לי אותה התפוקה , או שהכבל החדש הוא פחות טוב ? מה ההבדלים בצפייה לאחר החלפת הכבלים ? תודה
-
הי, רציתי לקבל המלצה למסך שיתחבר ללפטופ בבית, מצד אחד שיהיה נוח לקריאת טקסטים, גלישה באינטרנט וכו' אבל מצד שני שיאפשר לראות סרטים וסדרות. חשוב לציין שהמחשב הוא Dell XPS XPS14-3636sLV, להבנתי יש לו יציאות :HDMI, mini-DisplayPort התקציב גמיש, לכן הייתי רוצה לשמוע על האופציות הזולות והיקרות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחד 20" השני 19" :\ מצאתי ביקורות על ה-VX922 הו מחמיאות אבל על ה- VG2021M אין ולו אפילו ביקורת אחת מקצועית . אישית בהתחלה חשבתי או VX922 או VP930 אבל ה-VX נשמע יותר טוב בכל אופן מישהו יודע משהו על ה-VG2021M ? לצורך משחקים יהיה לי קשה איתו ? אני אסבול ? :s05:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היכן באיזור תל אביב אפשר להתרשם ממגוון גדול ככל האפשר של מסכי LCD של יצרנים שונים ? הכוונה להתרשמות אמיתית כולל תצוגת סרטים\משחקים ולא על הנייר.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הרזולוציות של שתיהם בערך אותו דבר, החיבורים כבר אותו דבר... חוץ מהעיצוב והמיתוג, מה הופך מסך למחשב או לטלויזיה?
-
- 4 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
אני מטלבת בין הLG L1970HR ו LG 1953TR וSAMSUNG 931C בעיקרון מסכי 2MS עם נגידויות גבוהה... ומה זה DCR? (לדוגמא1:3000 DCR)... כאילו רק למי שיש מעל 1:1000 כתוב DCR... אז מה זה? עכשיו יש לי מסך LCD שלSAMSUNG לפני זה גם היו לי 2 מסכי LCD נוספים (אחרים) של SAMSUNGואני מאוד מרוצה מהחברה ... היה לי גם LCD של LG ולא ממש טוב היה טוב לעומת הSAMSUNGS... אז מה כדאי לקנות כיום? LG או SAMSUNG? או מהשהו אחר? (מסכי 19") (אין חשיבות למחיר!) תודה.
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך LCD לפני איזה 4-5 שנים עוד כשלא היה מודעות ל-HD. יש לי כרטיס מסך שתומך ב-HD. יצא לי לערוך קליפ HD לאחרונה, אבל יש לי רטט כזה או קצת טשטוש כשיש תנועות של אנשים או דברים כאלה. השאלה שלי היא האם זה קשור איכשהו למסך או שזה קידוד לא טוב שלי? גם בכללי, מסכי מחשב צריכים לתמוך ב-HD (מעבר לרזולוציה מקסימלית) או שהכול תלוי בכרטיס המסך?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מסך עד 2500 ש"ח. עדיף כמה שיותר גדול, ושיתמוך ברזולוציות גבוהות, להצגת מסמכים גדולים. ושיהיה איכות תמונה טובה. אני לא משחק, ולא משקיע בסרטים. כרגע אני עם CRT, ואין לי שום מושג ירוק בLCD, אז אני סומך עליכם. הייתי מעדיף לשמוע מבעלי נסיון, שעובדים בגרפיקה על LCD, איך זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך חדש לגמריי והיה בשימוש כחודשיים בלבד. לא פיקסלים שרופים כמובן ובאחריות.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
היי חברים, מחפש המלצה למסך בתקציב של 400-600, גודל של מקסימום 23 אינץ (עדיפות ל21.5) השימושים הם תכנות בעיקר וקצת צפיה בסרטים.. מתכנן לקנות היום (ksp,ivory) כי אני כרגע עם מסך נוראי. תודה מראש! :)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוזיה לסלון שלי האם כדאי לקנות את 32WL66 של TOSHIBA? או שיש משהו יותר טוב בסביבות אותו מחיר? אולי U2000 של SONY?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החברה האהובה מהונג-קונג ממשיכה להרחיב את תחומי העניין שלה עם ה-Raptor לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, לאחר חיפוש מתיש בפורופ מצאתי שכדאי לי לבחור אחד מהמסכים האלה: LG 2486L DELL 2209WA DELL U2311H LG E2360T מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות מסך למשחקים בעיקר ולאינטרנט וקריאה. מעוניין להשקיע במסך פעם אחת לכמה השנים הבאות. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 2 מסכים, אחד - Dell Ultrasharp 24. אני מבסוט ממנו מאוד. השני היה NU 19 - מעפן, אבל סבלתי אותו בתור מסך משני. המוצ"ש הוא שבק חיים, ואני לא מסתדר עם מסך אחד. הייתי קונה עוד DELL אבל קצת יקר, אתם יודעים... אני מחפש מסך זול, באיכות סבירה. איך המסך בכותרת? לא הצלחתי להבין אם יש לו DVI. אני מזמין מחר בבוקר, אודה לתשובתכם המהירה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך מסך LCD 17 ושמתי עין על שתי דגמים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425549 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415614 ואני לא רוצה "19 אז אל תנסו אפילו להציע
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לאבא שלי, 19-21 אינץ וגלישה ואופיס. חשוב שלא יהיה 16/9. התקציב גמיש. אשמח להמלצה של שני דגמים. תודה
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות מסך lcd מחר ואני מתלבט האם לקנות את המסך BENQ FP93GX 2MS DVI שהוא 19 אינץ' אבל אני לא יודע אם הוא מספיק איכותי למשחקים/סרטים........אז השאלה שלי אליכם היא האם המסך הזה איכותי וטוב למשחקים או שעדיף לי ללכת על מסך 17 אינץ' איכותי?
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המסך שהזמנתי, U2311H, שיתחבר למחשב שאני מרכיב. בינתיים חסרים לי עוד כמה חלקים שאמורים להגיע, אז חיברתי את המסך ללפטופ הישן שלי. התצוגה באופן כללי טובה, אבל יש טשטוש קל, או "צללית", בעיקר מסביב לטקסט אבל גם סביב קווים חדים אחרים. ניסיתי עם נייד אחר, גם כן בחיבור VGA, והבעיה נפתרת ברובה אבל עדיין התצוגה פחות חדה מאשר על מסך הלפטופ או מאשר זכור לי על מהמסך של ההורים למרות שהוא אמור להיות פחות איכותי (Syncmaster עם פנל TN). מיותר לציין שאני עובד ברזולוציה המירבית של המסך (כתצוגה יחידה כאשר מסך הלפטופ כבוי), בהגדרות ברירת מחדל. יש דרך לפתור את זה, או שאני פשוט אקווה שבחיבור DVI למחשב החדש הבעיה תפתר מעצמה? כרגע אין לי איך לבדוק את הDVI.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המסכים הבאים ואני מנסה להבין אם יש איזשהו סטנדרט אוניברסלי למתקני תלייה, או שאני צריך לחפש משהו ספציפי לכל אחד מהם? (אשמח על הדרך להמלצות לזרוע שולחנית למי שמכיר) Samsung C27HG7X Dell U2717D תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ,כבר קראתי הכל מה שאני יכול על המסך והחלטתי לקנות אותו (הרבה בזכות הפורום הזה). אני רוצה לחבר למסך tv box כך שאני אוכל לראות עליו טלוויזיה , tv box מתחבר בכבל vga. והמסך יהיה מחובר ב dvi. השאלה שלי היא אם יש על גבי המסך כפתור שאני יכול להחליט איזו מהכניסות תיהיה פעילה ? ושאלה שניה פחות חשובה אם למישהו יש פה התנסות עם tv box, המלצות, טיפים או מכשירים מומלצים.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
המסך יהיה בעיקר לשימוש בתוכנות שדורשות רזולוציה של 1200X1600. אין צורך במסך שמתאים למשחקי מחשב, הדרישה היחידה היא הרזלוציה הגבוהה. עדיף מסך שלא יעייף יותר מדי את העיניים, כי יהיו ימים שאני אשתמש בו כמה שעות ברצף. בדקתי בזאפ, וראיתי שאלו שלושת המסכים הכי זולים שמספקים את הרזולוציה הדרושה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=473726 http://zap.co.il/model.asp?model_id=499949 http://zap.co.il/model.asp?model_id=415703 האם המסך של דל 2007FP מספיק טוב? האם יש צורך להוסיף את ה500 שקל בשביל אחד ממסכי הLG? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי סאמסונג עם הדגם שרשמתי בנושא , מסך נחמד אבל לא מלהיב יתר על המידה , לא מתאים למערך של 2 מסכים , כל פעם שאני מפעיל youtube או סרט והולך למסך השני שגם אותו קניתי (ex2220) יש קפיצה במסך כאילו הוא עושה איזשהו SCAN , זה שנייה אבל עדיין זה קצת מטריד אין מריחות במשחקים כמו שהיה לי בLG הקודם שלי מבחינת משחקים במסך . ויש לו בעיה עם ATI , שצריך לסדר SCALING בכרטיס מסך ATI כדי שהכתב יהיה ברור . אגב המסך השני הEX2220 לא מראה תופעות כאלה בכלל אבל גם לא נבדק מבחינת משחקים לגבי מריחות וכדומה החלטתי לעדכן את חברי הפורום אם ירצו לקנות כזה מסך שיקחו בחשבון את מה שאמרתי נ.ב הכפתורים על המסך הם TOUCH ולמרות שהרעיון חמוד , אבל זה מעצבן שכל פעם אתה לוקח משהו מתחת ל…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-