מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אחרי הרבה חיפושים, מצאתי דגם (בעצם שני דגמים) שמצאו חן בעיני: LG 1972H שבמבחן השווה יצא מתאים עבור גיימרים: http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/19inch-11_19.html#sect0 הבעיה היא שמצאתי שני דגמים בעלי שם כמעט זהה ונתונים זהים (לפחות על הנייר) ואפילו זולים יחסית (סביבות ה1100 ש"ח). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=706939 - L1972HR http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694986 - L1972H מישהו יודע מה ההבדל בין שני הדגמים? באיזה כדאי לבחור? ואם יש המלצה למסך מתאים יותר למשחקים ושימושים כלליים (אינטרנט, סרטים, Office) בסביבות המחיר שציינתי?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD חדש למחשב ואם כבר אני קונה ומחליף את ה-CRT 17" בן ה-5 שלי אני רוצה משהו טוב וגדול (20"-22") עם איכות תמונה טובה במחיר של בסביבות 1000~ שקל (אפשר 200-250 יותר לא יקרה כלום) אני לא מחפש מסך למשחקים אלא יותר לסרטים וכאלה מצאתי בזאפ את: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 שאומרים שהוא טוב אבל נראה שהעיצוב (לפי ביקורת ב-nana) בא על חשבון יעילות לפי מה שכתוב שם זה לא שחשוב לי העיצוב ואני גם לא עד כדי כך בררן בקשר לאיכות התמונה (אני לא מומחה ככה שאני לא מחפש הבדלים דקים) אבל אני רוצה לקבל את התמורה הטובה ביותר למחיר שגם ככה לא זול לפי הביקורות בזאפ גם המסך הזה לא רע: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 אין לי מושג במה לבחור (אין לי בע…
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר איזה מסך טוב יותר לעיבוד תמונה (וגם משחקים) תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
הי , רכשתי מסך Samsung 971P, לשימוש גרפי ויש לי בעיה עם כיול הצבעים בפוטושופ - הצבע הלבן מתקבל כצבע בז' האם מישהו יכול לעזור לי בפרמטרים שעלי לשנות האם זה שייך לפוטושופ או לכיול המסך עצמו תודה מראש על עזרתכם. שרית
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך ASUS VW222U כבר מספר חודשים ולפעמיים אני נתקל בבעיה מוזרה המסך מחובר ללאפטופ בחיבור אנלוגי לפעמיים, לא תמיד, המסך מרצד בצבעים כהים כמו שחור / אפור. ברקע לבן אין בעייה. כלומר אם הדסקטופ שלי כהה, ויש ריצוד אז זה נראה כאילו התמונה מתבהרת ומתכהה מלמטה למעלה.. ושאני פותח דף לבן זה מפסיק. מקווה שהסברתי את עצמי טוב, בעייה באמת מוזרה... לפעמיים אין בעייה בכלל. כאילו יכול להיות שאין ריצוד או ריצוד קל ממש שלא מורגש, אבל לפעמיים זה דיי בולט.. פתוח להצעות לנסות כל דבר.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה מתאים לעבודה ממושכת ולא יעייף את העיניים. ראיתי ביקורת באתר זה על מסכי 19 ,הומלץ שם על 931B של סמסונג , אבל הביקורת משנה שעברה . האם מסך זה עדיין מומלץ בתקציב של 1200 ש"ח או שישנם מסכים טובים יותר תודה מראש למגיבים ליאור
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
השימושים העיקריים שלי הם: גלישה באינטרנט משחקים ואחרי זה סרטים המפרט שלי זה מעבד 6750 כרטיס מסך 2600xt (עם רכישת המסך אני מחליף ל-9800gt) זיכרון 2 גיגה
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
אהלן, לפני שבועיים הגיע המסך אליי . בהתחלה לא היתי בטוח אבל עכשיו אני בטוח שיש זליגת אור דיי רצינית גם בתחתית המסך וגם למעלה. האם זאת תופעה רגילה למסך או שמשהו פגום בו ?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי בבחירת מסך טוב למשחקים,צפייה בסרטים וכו'.. התקציב עד 1800 שקל.. בינתיים חשבתי על המסך הזה "ASUS MW221C" ורציתי לדעת איך הוא.. ואם יש יותר טובים ממנו במחיר.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום וחורבן בית שלישי קל לכולם. אז ככה, אחרי שבע או שמונה שנות שירות עם המסך הנפלא שלי, הצורך להוציא אותו לגמלאות הגיע. עקב תלונות שהגיעו מבעל המסך, להלן: מר אני, לפיהן כמסך CRT, העיינים מתעייפות יותר ממה שהן יכולות היו, אילו בחר מר אני הסורר לבהות במסך LCD, מחליט בהיסוס מר אני להחליף את המסך, על אף היותו מסך 19" מכובד. אציין כי מר אני, נשאר עם מסך CRT עד עכשיו עקב היותו לא רק חובב משחקים, אלה גם גרפקאי פישר בזמנו הפנוי. לפיכך, מציין מר אני בפירוט שלהלן, את האילוצים שעומדים לפניו: 1. על המסך להיות בגודל של 22" - 24". 2. המסך צריך להיות בפורמט רחב. 2. התקציב של מר אני, שהוא גם דיי עני אבל בעל טעם יקר יחסית, מוגבל לעד כ3500 שקלים מעופשים (במקרה הצורך ניתן להשתמש גם בשקלים ש…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם .... אז כמו שרשמתי אני מתכוון לקנות את המסך של סמסונג ורציתי לדעת ורציתי קצת חוות דעת מאנשים שמכירים או שיש להם את המסך הזה. והאם יש משהו באותו טווח מחיר בערך של 1000 ש"ח שיכול להיות יותר טוב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום חזרתי מוויסטה לXP עכשיו רואים בהיר מדי! לא יודע למה .. זה קרה פתאום .... מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה : מייד לאחר קניית ה DELL 2007 בקנייה הקבוצתית של אור (למי שזוכר) ידעתי מייד ששהמסך הזה ישמש אותי לתקופה מוגבלת-לא שלא אהבתי אותו אדרבא ה-2007 הוא מדהים אבל מייד הצטערתי שלא הוספתי 1500 ש"ח וקנית בזמנו את ה-2407 וכך שאמרתי בליבי (מבלי שאשתי שומעת.....) שיבוא היום ואשתדרג. יצא הגורל ונחתה לי הזדמנות לקנות את ה-2707 (לחבר יש את ה-2407 כך שלא הייתי מעוניין בו) והוא אכן נחת בביתי לפני כ-3-4 ימים להלן התהתרשמות (הבלתי מקצועית ) שלי : חשוב לציין שהשימושים שלי הם אינטרנט ואופיס 50% ,סדרות H.D לערך 30% וטלווויזיה רגילה 20אחוז . המסך הוא מדהים ,תכנים ברזולוציות גבוהות 1080 ו-720 נראים פנטסטי- לעומת זאת תכני SD - טלוויזיה נראים גרוע מאוד וצריך להתרחק מהצג ע"מ לא לסבו…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי קבלתי אתמול את המסך והוא נראה פצצה. יש לי בעיה שאני רואה תמונות עם פיקסה התמונות יוצאות שמנות, האם יש מה לעשות עם זה ? הרמקולים חלשים, יש אפשרות להגביר אותם ? אשמח עם מישהו שיש לו את המסך ירשום איזו קונפיגורציה הוא משתמש. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך ברזולוציית 1920*1200 האם השם הזה טוב ? מה הרזולוציה המקסימלית לHD4850 ? מה המסך המומלץ עד 1300 שקל לHD4850 ? תודה רבה וחג שמח עריכה : יש לי עוד שאלה קיבלתי עם הכרטיס מסך מן מתאם כזה ששמעביר מהDVI לHDMI עכשיו זה ישנה משהו אם אני יחבר את המסך לכרטיס מסך ככה DVI->DVI או DVI->HDMI או שזה לא ישנה ?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, ותודה שנכנסתם, מה זה בעצם כיול? ואיך אני מבצע אותו? (פחות או יותר הבנתי שזה שיפור איכות המסך, אשמח אם תרחיבו לי את הידע). בתודה גדולה מראש!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 22 שלהם אבל מרוב דגמים ממש קשה להחליט. על מה אתם ממליצים? מסך שישמש למשחקים כבדים,כרטיס המסך הוא GTX 260. הMK221H משך את עיניי.... אשמח לעזרה,בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
התקשרתי למלא חנויות ולאף אחת אין במלאי. מישהו קנה לאחרונה ומכיר?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. הופיע לי כמו גביש כזה על המסך ואני לא יודע איך מעיפים אותו, פעם היה לי מסך שהוא כרגע אצל אחותי וקרה אותו הדבר, אבל יום אחד זה נעלם. בינתיים מה שיש כרגע עדיין לא נעלם, מה לעזאזל אני עושה עם זה? אי אפשר אפילו לגרד את זה. מה עושים? בבקשה עזרו לי, תודה.
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע הזמן להחליף את ה17" CRT שיש לי בבית. אני מעדיף מסך גדול בעיקר בשביל סרטים, ואחד השימושים למסך עתיד להיות שרטוט - אני מעדיף שטח עבודה גדול ככל האפשר, דיוק צבעים לא קריטי. אין לי בעיה לשבת שעות מול מסך של לפטופ, לרבות סרטים ומשחקים אז אני מניח שאין לי בעיה עם מסכי TN באשר הם (חוץ מזה, אין לי כ"כ תקציב למשהו יותר איכותי שעדיין יש לו זמן תגובה נורמאלי). נתקלתי במסך הבא: http://www.lge.com/products/model/detail/w2600h.jhtml שניתן נמצוא ב2600 בארץ (אמנם לא בדקתי מלאי, אבל יש אותו בלא מעט חנויות). למישהו יש נסיון עם המסך? גם מארגונומיה לא ממש אכפת לי, כל עוד הגובה כולל הסטנד המינימאלי לא עולה על חצי מטר (שזה אומר כמעט להצמיד את המסך עצמו לשולחן). גם הצעות אחרות ב…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מה הכי משתלם : SAMSUNG 2243 DELL 20" SP2008WFP DELL 22" E228WFP DELL 20" E207WFP *אני יודע ששניים מהם 22 אינץ והאחרים 20 אינץ, לא אכפת לי , העיקר שיהיה הטוב מביניהם, הגודל מבין שניהם לא משנה לי... מטרות : סרטים (רצוי שיריץ גם סרטי HD) , משחקים ואינטנרט... עוד שאלה : מה זה G2G ? זה טוב?
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כל החיפוש התחיל כי רציתי לקנות את ה4870X2. לאט לאט הבנתי שמתחת לרזולוציה המקיסמלית שלו אין באמת סיבה להשקיע בו, ולכן נתחיל בשאלות המגוחכות ונעבור יותר רציניות 1. מה הגודל המינימלי למסך שתומך ברזולוציה המקסימלית (2560X1600 אם אני לא טועה) של הכרטיס? והאם יש מסך מומלץ? זו שאלה כללית, ללא תקציב מוגדר בעיקר כי אני לא בטוח איזה תקציב דרוש לכזה מסך 2. האם יש מסך 24" בעל רזולוציה של יותר מ 1900X1200? 3. עכשיו השאלה בעלת התקציב שאפשר באמת לענות עליה. לא יודע אם זה הגיוני לצפות לזה, אבל מסך 24" בין 1500 ל-1800 זה מה שאני כנראה מחפש..ואשמח לשמוע על מסכים מומלצים תודה, וסליחה על החלקים המגוחכים של ההודעה שחר
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך BENQ FP93GX ואני מרוצה ממנו מאוד אחי קנה לי בדיוטי-פרי את המסך LG W2042T ב 200 דולר חיברתי אותו במקום ורואים יותר טוב מבחינת חדות ובהירות התמונה אך עדיין לא כ"כ התרגלתי לרוחב של המסך משום שהבנקיו מרובע והLG רחב השאלה שלי איזה כדאי להשאיר לי? איזה מהם יותר טוב? בLG ללא ספק רואים יותר ברור אך הוא 5 MS הבנקיו מרובע ונוח והוא 2 MS אני יכול להתרגל לרוחב של המסך אך אני פונה אליכם בשאלה איזה מסך יותר טוב? ומה כדאי להשאיר לי
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
האם למישהו בפורום פה יש אותו ? ואיזה פאנל יש לו תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-