מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
המחשב יהיה מיועד למעט משחקים, והרבה וידאו.. חריגה מקסימום 200 שקל, אם יש 19' איכותי אז עדיף, אבל אפשר להתפשר על 17... מסך לא רחב.. אמממ מה עוד.. פאנל TN זה -כזה- הבדל באיכות? בכל אופן, עדיף פאנל שהוא לא TN, אבל אם יש מסך טוב עם פאנל TN, גם סבבה
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה החלטתי להתחדש במסך LCD , כרגע אני נמצא עם CRT 17 שמן אני מתלבט בין HD READY לFULLHD. הצרכים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים, אני לא משחק במחשב אולי למעט FIFA. כרטיס מסך 7600GS של ג'י פורס. AGP 256MB התקציב הוא 1000 ש"ח הבנתי שבפורמט של FULL-HD הטקסט נראה די קטן, מה שיוצר בעיה מבחנתי כי עד עכשיו השתמשתי ב17CRT רזולוציה 1024X768 השאלה האם עדיף לוותר על FULL HD לטובת הרזולוציה שתתאים לי? (בהתחשב לצרכים שלי) אני ראיתי דגם שדי מצא חן בעיניי וקבלתי לגביו בקרות טובות-Samsung T220P מה גם שראיתי את LG W2252TQ וSamsung 2253BW שזמן התגובה שלהם 2MS אבל הוא HD READY מה עדיף לקחת , על מה עדיף לוותר? אשמח לעזרה מהמומחים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
המסך הקודם שלי (LCD 17 אינץ' של LG מלפני 6 שנים) מגיע לסוף חייו ואנחנו מחפשים מסך חדש. כעיקרון המסך שאנחנו מחפשים הוא בגודל 21.5 או 22 אינץ', LED, בתקציב של עד 1000 ש"ח. השימושים העיקריים במסך הם גלישה באינטרנט, משחקי רשת פשוטים (לא גרפיקה כבדה) וצפייה בסרטים ווידאו ברשת. כמו כן מאוד רצוי שזה יהיה מסך שלא יעייף יותר מדי את העיניים כי אני אוהב לעבוד הרבה זמן מול מחשב. בכל מקרה אנו לא מעוניינים במותגי מדבקה כמו Mag, Proview וכדומה. אודה מראש על תשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום רב , אני מחפש מסך LCD 19 אינץ' עד 1200 ש"ח - לא גמיש. יש משהו בתקציב הזה שיכול להתאים לעבודה מול אינטרנט ואופיס? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
עד היום עבדנו עם מסכי CRT ועם איימק 24" שהמסך שלו נהדר. מישהו יכול להמליץ מנסיונו על משהו דומה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מסך למחשב קיים, אני רוצה לקנות את המסך הכי איכותי שאפשר להכניס בתקציב של עד 900 ש"ח, הייתי רוצה מסך בין 17-19 אינץ", אני לרוב אשתמש במסך בבית, לגלישה באינטרנט, משחקים מדי פעם, ועבודות. בקטגוריית ה-17 אינץ' ראיתי בינתיים את שלושת אלו http://www.skypc.co.il/pl_product~L1754SM~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~L1719S~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~L1753TR~9~0.htm ראיתי גם את אלו, ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, ואיך זה שהם גדולים יותר, מדובר במסכים עם 5ms ויחס ניגודיות די גבוהה ביחס לאחרים, ועדיין במחיר זול יחסית, איפה הקאץ'? http://www.skypc.co.il/pl_product~51422~9~0.htm http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6622 -…
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום רב בעל כרטיס מסך 670. מבקש המלצה על מסכים מומלצים לצורך משחקים בתצורה של 3. מעדיף IPS ללא ציפוי מאט ועם מסגרת כמה שיותר דקה. גודל לכיוון ה- 23" תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ואני מקווה שאני במקום הנכון. אני מחפש מסך מחשב 22' או 23' כאשר אם המחיר יאפשר זאת אעדיף 23'. השימושים שלי מעבר לשימושים הרגילים הם הרבה קריאה של מאמרים, מחקרים ועיתונים באינטרנט כמו גם הרבה צפייה בווידאו של שיעורים מוקלטים והרבה סרטים . אני עובד הרבה עם המחשב במסגרת הלימודים והרבה שעות. המליצו לי על מסכים עם פאנל IPS שהם נוחים יותר לעיניים בשימוש ממושך במחשב. במהלך החיפושים נתקלתי בשלושת המסכים הבאים שעומדים בתקציב שלי קצת יותר מ- 700 ₪. הראשון LG 22EA53T שעולה 700 ₪ מותג ידוע שנראה טוב על הנייר ויש עליו ביקורות טובות בסך הכל אבל הוא 22'. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22980412 השני MAG H2402 שעולה 700 ₪ אבל לא מ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ראשית, איזה גודל מסך מחשב מומלץ? ראיתי שלאחרונה הרבה קונים 22 אינץ' האם זה לא גדול מדי בשביל לשבת מול זה כלכך קרוב ? מבחינת בריאות אני מכוון אני מחפש מסך מחשב חדש. יש לי מחשב נייד HP וכשאני עובד בבית אני מחבר אותו למסך כדי שיהיה לי יותר נוח. למחשב יציאת VGA רגילה ויציאת HDMI (כרטיס מסך NVIDIA 5200FS). כמו כן אין חובה לרמקולים במסך כי המחשב מחובר לרסיבר חיצוני. הבנתי שהחיברו הטוב ביותר למסכים הוא DVI. לכן, מצד אחד אני רוצה חיבור HDMI כדי שאוכל לצפות בתכני HD דרך המחשב הנוכחי, ומצד שני אני רוצה חיבור DVI למקרה שבעתיד אקנה מחשב חדש (המסך החדש מתוכנן לשרוד הרבה אחרי המחשב הזה), ובמחשב החדש יהיה DVI. המטרות שלי הן בעקר עבודה רגילה מול המחשב, אבל אני צופה גם בסדרות ובסרטים. מדי…
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בהמלצה על מסך מחשב "27 IPS שמתאים לעיצוב גרפי(פוטושופ וכו') וגיימינג קל( זמן תגובה פחות חשוב). תקציב: בסביבות 1,000₪(בארץ). העדפות לנתונים במפרט: *בהירות 300cd\m2 ומעלה. *רזולוציה 1440×2560 ומעלה. *רמקולים מובנים(לא חובה). *IPS חובה. **מוכן לרדת במחיר/לוותר על נתון אם לדעתכם הוא פחות רלוונטי בשביל השימוש שלי, או לעלות מעט במחיר במידת הצורך. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שבוע טוב לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב, בעיקרון הוא יתחבר ל-2 מחשבים, שולחני ונייד. השימושים העיקריים הם עבודה, אינטרנט, מסחר בבורסה, קצת משחקים ואולי סרטים מדי פעם. אני מעדיף שיהיה לפחות 23 אינצ'. אודה לכם מאוד אם יש לכם הצעות. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על מסך מחשב בתקציב של עד 870 ש"ח. המסך הוא בשביל חבר.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא לסרטים, רק לאינטרנט ואופיס תודה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אין העדפות גודל, מעדיף מאוד שלא לעבור את התקציב. חשוב מאוד שיתאים לX2900XT Sapphir Raedon. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי מהעבודה תקציב של 1,000 ש"ח, כולל מע"מ, לקנות מסך לעבודה מהבית. השימושים: תכנות, קריאת דוא"ל, גלישה באינטרנט. כל היום מול המסך. אני עובד עם שני מסכים של 24'' כל אחד ומרוצה מזה אז הגודל למסך החדש הוא 24'' בייעוץ הארגונומי המליצו לי על רזולוציה של 2560 * 1440 צריך חיבור HDMI עדיף גובה מתכוונן. אם זה בא על חשבון משהו אחר או מעלה במחיר אז אפשר לוותר כי אני משתמש בהגבהה. כדאי אחריות טובה. אני מעדיף לא לעלות במחיר מעבר לזה אם אפשר.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
ברשותי מחשב עם כרטיס אם MSI-G31M הכולל כרטיס מסך אינטגרלי (ללא יציאת DVI). שימושי המחשב אינטרנט, אופיס, לפעמים סרט. הציעו לי סמסונג 932BF ב- 1300 ש"ח. בהתחשב שזו הוצאה חד פעמית, הייתי מעדיף את ה- 971P אשר מומלץ בפורום זה. אנא עיזרו לי עם ההתלבטות הבאה: - האם העינים שלי ישארו בחיים עם ה- 932BF לאחר שעה מול האינטרנט? - האם יש טעם לרכוש את ה- 971P ללא DVI במחשב?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש המלצות וחוות דעת מבעלי אסוס PW191 איך רואים בו תמונות וכתב? האם נוח לעבוד איתו הWIDE?
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
LCD, חשוב שיכלול תמיכה ב-HD, יחס ניגודיות גבוה ככל האפשר, פאנל IPS, רצוי שאפשרויות הכיוון שלו יהיו גבוהות, אך לא קריטי. תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
טוב כיוון שהבנתי שמסכים מומלצים עם פנאלים איכותים אינם ניתנים להשגה אני יורד מזה ומבקש המלצה למסך עם פאנל TN. מסך לשימושים מגוונים קצת מכל דבר. (סרטים, משחקים, אינטרנט, אופיס וכו...) מחיר 1500-1800 ש"ח. אשמח עם יהיה לינקים לסקירה על המסך המומלץ.
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מבקש המלצות למסך שישמש בעיקר למשחקים. אני מעוניין במסך 24 אינץ בעלות של עד 1.5K. יהיה ברשותי מחשב בעל הכרטיס מסך הבא: GeForce GTX 660 תודה לממליצים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש המלצות למסך LCD 19-21'' לאינטרנט תיכנות וקצת משחקים ב- 1600 ש"ח. שהיה איכותי ושיתאים למשחקים ( לא רחב ) ניתן קצת לחרוג מהתקציב. הכי חשוב שלא יסנוור ושלא יהבהב. תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום רב, בתחילה התלהבתי מהנתונים של מסך ה-ATIVA שמצאתי בקטלוג של "אופיס דיפו", אך בסופו של דבר ירדתי מהאופציה הזו לאחר שקראתי את ההסבר של דניס (כתגובה בנושא אחר). מבקש יעוץ והמלצות על מספר מסכים חלופיים. הדרישות שלי הם כאלה: 1. מסך רחב 2. רזולוציה גבוהה מאוד לצורך צפייה בתכני HD 3. DVI 4. זווית צפייה רחבה ככל האפשר (למעשה זה הנתון העיקרי שבגללו פסלתי את ATIVA . כתוצאה מבעיות גב וניתוח שבר שעברתי לאחרונה, במשך רוב הזמן אני לא יושב מול מסך המחשב אלא שוכב לצידו, ולכן ברור שאני זקוק לזווית צפייה רחבה, אחרת אני כמעט ולא רואה כלום. כיום יש לי מסך דק 15 של סמסונג מהדור הישן, דגם 151S וכשאני שוכב מהצד התמונה פשוט קטסטרופה!) 5. מותג אמין, אחוז תקלות שואף לאפס התקציב עד 3000 שקלים…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך שאותו אוכל לחבר ללפטופ שלי. בלפטופ שלי יש חיבור HDMI ולכן אני מניח שאני צריך לחפש מסך שתומך בחיבור הנ"ל. מעבר לזה חשוב לי שהמסך יהיה כמה שיותר נוח לעיניים מכיוון שאשתמש בו במשך שעות רבות ביום לקריאה מרובה של טקסטים (המסך לא מיועד לגיימינג), ולעבודה עם יישומים של תכנות ושל אופיס. אני לא בטוח לגבי הגודל הרצוי, ופתוח להמלצות. אין לי מגבלת תקציב כל עוד לדעתכם התמורה שווה את ההפרש במחיר. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב LCD בגודל 19-22" הפרמטר הכי חשוב מבחינתי זה שתהיה לו זווית צפייה רחבה ככל האפשר. מתוך מאמר שקראתי באתר, הבנתי שמסכים עם פאנל IPS הם אלה שיכולים להתאים לי בצורה הטובה ביותר. כבר לפני כשנה חיפשתי לקנות מסך כזה, ( בסופו של דבר דחיתי את העניין בגלל שהיו לי הרבה הוצאות אחרות) ואז כמעט כולם המליצו על ה- DELL 2007WFP הבעיה, שהיה קשה מאוד להשיג את המסך הזה. לכן, הייתי מאוד מבקש לקבל המלצה על מספר מסכים איכותיים עם פאנל IPS שניתן לרכוש ללא בעיה ברשתות הגדולות (כגון אופיס דיפו ובאג) וכן בחנויות המחשבים המובחרות... תודה רבה
-
- 37 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מגודל מסך 20 ומעלה. השימושים העיקריים הם גלישה באינטרנט וסרטים, כשהדגש הוא על סרטים. אני מעוניין במסך המציג סרטים באיכות הטובה ביותר. האם מסך רחב יציג את הסרט ללא מתיחה לצדדים? אם מדובר במסך רחב, אז התנאי הוא שכל המסך ינוצל ללא מתיחות ואו עיוותים. לגבי המחיר זה מאד תלוי, אני מעוניין להשקיע במסך אך לא יכול להגדיר כרגע תקציב, אני יודע שזה עשוי להקשות עליכם מעט בהמלצות, אך מכיוון ואני לא כל כך מעודכן בטכנולוגיות הקיימות אשמח לקבל מבחר של לפחות שלושה מסכים איכותיים לסרטים, והמחיר? נקווה שלא יהיה פרוע מדי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-