מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
יש במגה את המסך הזה במבצע: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3585 הוא עולה במבצע 1699 , הכי זול שיש בzap ז-2096! מישהו מכיר את המסך? ראה אותו? התנסה? בעיקרון השימושים הם אינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה , לא סרטים ולא משחקים. חשבתי לקנות את הcmv אבל נראה לי שבעוד 300 שקל עדיך לקנות dell. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את ה- samsung 203b, איך משנים את הרזולוציה במחשב כך שתתאים לרזולוציה הטיבעית אם אין לי אותה בתור ברירת מחדל בכרטיס מסך? אם זאת יש לציין כי הכרטיס מסך תומך ברזולוציות הרבה יור גבוהות ממה שנדרש למסך. הערה: אני שוקל לקנות אותו פשוט כי אני מחכה כבר חודש למסך Dell 2007fp (רגיל לא רחב) אבל הוא מבושש להיות זמין במלאי אז אם למישהו יש מידע בנוגע לזה אני אשמח גם לקבל. תודה מראש, אמיר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב כמובן שאני המלצתי לא על ה DELL שיבוא עליו בול , אבל אין לו תקציב לזה. יש לו 8800GTS 640MB המסך ישמש למשחקים , עבודות מחשב בעתיד , וסרטים. אמרתי לו שכדי לנצל את זה הוא צריך 20 אינץ , הוא עדיין מתעקש על 19 בתקציב של 1500. הייתי רוצה המלצות על מסכי LCD 19 שהם בעלי פאנל טוב , אני מניח שהם לא יהיו IPS אבל שיהיה PVA או משהו בסגנון . תודה ויום טוב אריק.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המסך נועד לשימושים רגילים כמו גלישה באינטרנט, צפיה בתמונות וקצת סרטים. מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=695472 של Samsung http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=691772 של LG אם יש הצעות למסכים בין 600-700 ש"ח אשמח לשמוע.. תודה, גל.
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קיבלתי דיל טוב למסך LCD דגם FUJICOM LC3201 זה LCD 32 במחיר של 3000 כולל הובלה מה אתם אומרים מישתלם???? ועם זה מסך טוב?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 19" לבית בתקציב זול ( עד 1200 ש"ח) ולכן קראתי הרבה מאוד בפורום זה, אך זה רק נתן לי שאלות. ממליצים פה רבות על מסך זירוקס ודומיו שהם לא בעלי פנל tn. מצד שני ראיתי שמישהו כתב על המסך של סוני שכאשר הוא רואה סרטים ב-dvdrip אזי בגלל שהאיכות תצוגה כל כך טובה, יש לו בעיה והוא רואה את הריבועים של הקידוד. אני מחפש מסך לאינטרנט, אופיס, תיכנות, וסרטים. (לא משחקים) ולכן חשבתי להתאמץ לקנות מסך משודרג בשביל טקסט באינטרנט, אך אני חושש מצפייה בסרטים במסך. מה אתם אומרים? תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אני מתכונן לקנות מסך כנראה בגודל של 22 אינץ' (אם בא לכם תשכנעו אותי אחרת) בעיקרון ראיתי בKSP את המסך הזה: CHIMEI 225D 22'' LCD 5ms DVI + Speakers הם רוצים עליו 700 ש"ח התקשרתי לברר בקשר לאחריות והמוכר שענה ניסה לשכנע אותי לקחת את המסך הזה: LG W2242T 22'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen במחיר של 830 ש"ח בטענה שהמסך של צ'ימיי על הפנים והצבעים שלו מתים ולעומתו ה-LG נראה מצויין ויותר טוב מה אומרים עדיף לקחת את הLG ? כדאי בכלל ללכת על המסכים האלה? אני מחפש את המסך שהכי משתלם מבחינת עלות\תועלת תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך חייב להראו צבע אמיתי .כרטיס המסך הוא GTX9600 המעבד Q9950
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
אוקיי אז הנה הבעיה ברשותי מסך samsung t220p וכרטיס מסך geforce 6800gs עכשיו כל פעם שהמסך מתנתק מהמחשב כלומר מהכרטיס מסך שדרך אגב מחובר בכבל DVI אז אני מחבר שוב ואז לא רואים את הווינדוס כלומר אם אני עושה restart אז רואים את הpost וכל זה ואז מגיעה סמל הטעינה של ווינדוס שגם רואים ואז צריך לשים סיסמה ומהקטע שצריך לשים סיסמה לא רואים כלום על המסך וגם אם אני מנסה בחיבור vga עדיין לא רואים כלום הדרך היחידה שאני יכול לחזור לראות זה לעשות restart להיכנס לsafe mode ולעשות system restore וזה משגע כי לפעמים אני מאבד דברים שהתקנתי דרך אגב פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת ואני יודע שזה לא בעיה עם המסך כי לפני זמן מה זה לא קרה לי אם המסך הזה וגם אני עם הדריבר הכי מעודכן 182.50
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הי חברים. אשמח לקבל המלצות עבור מסך כזה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מאיזה גודל מתחילים מסכי מחשב להצגת FULL HD ואיזה נחשבים לטובים?
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך LCD למחשב של ASUS,למסך יש חיבור VGA ו DVI, רציתי לדעת אם יש אפשרות למצוא איפשהו מתאמים כדי לחבר את הסוני או הDVD וכל המכשירים האלה. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובה בחיפוש אז אם אתם יכולים תעזרו אם המסך למטרת משחקים אז כדי לקחת את הdell 2009wa או שעדיף TN? מבחינת הרזולוציה שפה היא 1680X1050, האם רואים הבדל באיכות התמונה ברזולוציה גבוהה יותר במסך 24'' 1900X1200? (במשחקים) או שרק הדרישות מערכת גבוהות יותר וביצועים נמוכים יותר ולא ממש רואים הבדל... מבחינת תקציבית אני פחות לחוץ השאלה מה מתאים?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אם צריך לשאול בפורום מפרטים אז סליחה תקציב עד 1500 ש"ח כרטיס מסך שלי 7900GT מסך נוחכי 17 MAG טרינטרון (ישן אבל טוב) מעוניין ב LCD 19 או משהו דומה למשחקים + סרטים תודה יפתח
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מסך יותר טוב ואיכותי יותר מסך LCD DELL שטוח או SAMSUNG שטוח? תחזירו תשובה בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מנסה לצפות בסרטים באיכות HD במסך שלי- סמסונג 2053BW, משום מה אני לא רואה הבדל בכלל בין סרט 720P או 1080P ל DVD RIP האם באמת אין הבדל כזה באיכות, או הבעיה במסך או בכרטיס מסך, אין לי מושג בתחום הזה.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
יש באמת בהבדל בין מסך 1ms למסך 8ms ? אם אני מחפש מסך לגיימינג עד איזה ms זה בסדר בשביל גיימינג ? טכנולוגיית IPS היא הכי מומלצת וטובה שיש ?
-
- 14 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני לא מתאפק מלהוציא את עצבי על המקלדת... :pissed: תשמעו למה, היום בצהרים ביקרתי באייבורי והתעניינתי לגבי ה samsung 2333 : המוכר: אין בעיה זה במלאי. אני: כמה זה עולה? מוכר: 890 ש"ח אני: יפה, לא מזמן קניתי אחד במקום אחר ב 940 ש"ח. תביא אחד. מוכר: אינבעיה, קח. אני: תגיד יש בפנים כבל HDMI? מוכר: אין חיבור HDMI במסך אני: סליחה התכוונתי DVI , פשוט קניתי לא מזמן במקום אחר והביאו לי רק כבל VGA מוכר: לא, ודאי שיש בפנים כבל DVI. אוקי, הלכתי בששון לדרכי עם המסך. ויהי ערב, אני פותח את האריזה, ויהי חושך! אין למסך כלל וכלל חיבור DVI! רק החיבור המיושן הגמלוני והאנלוגי VGA.... 2011, ואייבורי מוכרים לי מסך מודרני עם פאנל מקצועי (אנחנו גרפיקאים) 23' אינץ' עם חיבור שעבר זמנ…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה מהם יותר טוב, כי המפרט של הראשון (731BF) יותר טוב מהשני (760BF) אבל המחיר שלו גבוה יותר, ואני לא מבין את זה. המפרט של 731BF: 17" זמן תגובה: 2MS רזולוציה: 1024x1280 יחס ניגודיות: 1:2000 תמיכה בצבעים: 16.2 מיליון. המפרט של SyncMaster 760BF: 17" זמן תגובה: 4MS ניגודיות: 700:1 ולא רשום תמיכה בצבעים ואת הרזולוציה. מה יותר טוב מביניהם?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך למחשב ביתי שמשמש בעיקר למשחקים וסרטים בתקציב של 600-700 ש"ח אני מתלבט בין כמה, אבל יש לי אחד שאני כנראה סגור עליו וזה הפיליפס הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF220CW9FB האם המסך הזה הוא טוב לצרכים שלי והאם יש אפשרות למצוא מסך טוב יותר בטווח המחירים הזה ואפשר לחרוג אבל טיפה. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים.. כבר שלוש שנים שהVG248QE אצלי.. ובזמן האחרון הוא עושה לי קצת בעיות.. ובכללי הeye strain ממנו מטורף... ואפילו הגלוס מציק לי ממש.. החלטתי לקנות חדש.. כרגע אני נוטה אך ורק לכיוון BenQ .. אני מתלבט בין ה30T וה20G ... כמובן שהG-Sync משך את עיניי ואני מתלבט אם הוא שווה את זה.. יש לי 980 .. האם ה20g שווה את התוספת של ה1000+ או שלהביא את ה30T ב1800 שח וזהו? אגב מה שממש אהבתי זה הlightboost על 10% באמת נותן הרגשה של מסכי TFT ישנים.. יש משהו דומה בבנקיו? והאם זה נעשה עם תוכנה נפרדת? או שזה כלול בתוך טכנולוגיית הblur reduction והblack equlizer של benq? **עם הZ אני לא רוצה להתעסק ועם כל העדכוני פירמוור שלהם.. מה גם שיש לי חבר שרכש את ה3…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תגידו חבר'ה, איך כל אחת מהחברות האלה: dell neovo acer mag אני מתכוון בתור מסך מחשב LCD. תודה MORIEL
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ורציתי בבקשה לקבל המלצה למסך 22-23 שיריץ יפה משחקים בתקציב של 1000-1500 שקל...דרך אגב מה אתם אומרים על LG W2353V בתור מסך למשחקים? ותוכלו לתת לי בבקשה טיפים כלליים על להסתכל כשאני בא לבחור מסך עם דגש לכך שיריץ משחקים בצורה נאותה?
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
2405wfp יש לי אפשרות לקנות אותו יד שניה (לאחר שימוש של 4 חודשים) ב2000 שח האם כדאי? http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-ultrasharp-2405fpw/4505-3174_7-31335738.html
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-