עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Lioriiii,

שלום חברים, איזה מסך 22' עדיף? lg w2284f או dell sp2208wfp? תודה רבה,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ohaddi,

לאחר קצת חפירות באינטרנט הבנתי שאני רוצה מסך של אסוס וכמו כל צרכן טוב אני רוצה לראות בעיניים לפני שאני קונה כך שאני יוכל לבחור בין הדגמים השונים שלהם לכן מישהו יודע איפה יש חנות מחשבים במרכז שבתצוגה שלה יש את מסכי האסוס?? אם כן אודה לכם מאוד אגב מישהו יודע מה ההבדלים בין הסדרות 221 ל-222 או לחילופין בין MK / MW / VK?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by pushok25,

קניתי את המסך הזה ובחנות הכל היה סבבה... הבאתי אותו הביתה ובבית בכל הסרטים יש מריחות צבע (פיקסלים נראים בבירור) ואפילו בתמונות רואים אזורים מפוקסלים... במסך הישן שלי CRT Sony G200 הכל רץ טוב... האם הבעיה היא במסך ? או שאולי בכרטיס מסך ? יש לי כרטיס מסך מובנה על לוח של Gigabyte ... אולי בגלל החיבור ? (החיבור הוא חיבור אנאלוגי) תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by The Ripper,

מתלבט מאד בין שני המסכים, "22 - 2243BW - ארגונמיה טובה מאד, תמיכה ב VESA ומחיר זול- נמכר ב-1050ש"ח. "24 - Full HD, HDMI - T240, מכוייל באופן סביר מאד מהקופסא (לפי גרסאת ה-HD באתר digitalversus). התוספת של ה-1% בגודל 16% בשטח המסך, מתבטאת ב-70% במחיר - 1800ש"ח. (מחיר של כמעט שני מסכי 22") צריך את העזרה שלכם בשאלות הבאות: 1. צפוי להיות איזשהו הבדל באיכות התמונה בין שני הדגמים (צבעים ניגודיות עומק השחור) ובאיזו מידה? 2. יש מי ששידרג מ"22 ל-"24 והרגיש שבאמת השדרוג היה משתלם מבחינת ההבדל בגודל המסך בלבד? 3. כרגע אני עם כרטיס מסך 7600GT AGP (כנראה שבעוד חצי שנה אשדרג את המחשב) - האם אוכל לשחק ברזולציות נמוכות (1440x900 / 1024x768) כשאיכות התמונה תשאר טובה גם על ה-"24? …

• 19 תגובות
    • 6k צפיות
  5. שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב את הEizo S2231WE, בגלל שאני מעוניין במסך רחב allrounder והוא דיי האופציה היחידה בארץ (ויש לי אפשרות להוציא בסביבות ה3K על מסך), אך דבר אחד שמפריע לי בו זהו המכלול צבעים הרחב. לפני כן אני אציין שכבר הצקתי קצת לorleans בהודעות פרטיות והוא מאוד עזר השימושים העיקריים שלי הם קריאת טקסטים וצפייה בסרטים, ורציתי לשאול עד כמה המכלול צבעים הרחב יפריע: בביקורת בPRAD.DE נתנו נתוני כיוונון שבהם הסטייה בSRGB לא נוראית כל כך, אבל הם מציינים שהיא עדיין מורגשת. האם מכלול הצבעים המורחב ממש יפריע? האם יש פה משתמשים שיש להם מסך בעל מכלול צבעים מורחב ויכולים לומר לי את דעתם מניסיון? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by asilbob,

והוא טוען שבגלל זה ה2253 יותר טוב ה2243BW הוא פאנל של CMV או AOC שהם נחותים יותר מה שיותר יקר יותר טוב? בזה סיכמת את הידע שלך בנושא.. ה2253BW הוא פאנל של סמסונג ה2243BW הוא פאנל של CMV או AOC שהם נחותים יותר הפיבוט הוא כולה גימיק שגם במסך הזה ל א עובד משהו

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by rafi k,

אתמול קיבלתי את המסך החדש שלי (2253BW) הכל טוב ויפה אבל ראיתי שיש גם דיסק להתקנת דרייבר האם אני עדיין חייב להתקין את הדרייבר שהכל כרגע בסדר גמור?

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  8. אהלן. קניתי מסך חדש (מגיע לי מזל טוב).. של Samsung. דגם 2253BW. שזה 22 אינצ'. הגדרתי הכל כמו שצריך.. גם במשחקים עצמם.. וגם התקנתי את הדרייבר המצורף. אבל במשחקי ספורט (זה מה ששמתי לב לבינתיים), מתי שיש איזה שליחה של הכדור במהירות.. כל החלק האמצעי של המסך נמרח לי. כרטיס מסך 9600GT. מה אפשר לעשות בנידון? (נ.ב. משחקי הספורט שדיברתי הם: NHL 09, NBA2k9, PES09, FIFA09). תודה אנשים.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום יש לי מסך T220 וכשאני מפעיל משחק לדוגמא כמו פיפא 09 או פרו אוולושן 09 אני רואה אחרי השחקן צל כזה וזה מפריע לעין האם יש משהו לתקן את זה כי אמרו לי שהמסך הזה מריץ משחקים מצוין בתודה ?!!??!

10. שלום רציתי לשאול אם יש סיקור על המסך שלי T220 .?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by sambusak,

אני מעוניין לקנות מסך לעבודה גראפית וOFFICE. למה OFFICE? כי כשהמסך לבן, חשוב לי מאד שמכל כיוון אני אראה אותו צבע. ראיתי שיש מסכים שהפאנל שלהם בטכנולוגית IPS. עוד לא ראיתי במו עיני מסך כזה ואין לי מושג איפה אפשר, אבל זאת לא השאלה. באחת מרשתות החשמל ראיתי מסכי LCD שהם גם TV. נתקלת במסך של LG מדגם M228WA. כעיקרון, שמתי לב שבניגוד למסכי מחשב, במסך טלויזיה LCD, גם כאשר מביטים מהצד, איכות התמונה לא יורדת. נראה על פניו שמסכי הטלויזיה LCD טובים בהרבה ממסכי המחשב LCD!!! בדקתי פרטים על המסך במדובר של LG, וראיתי שהוא מבוסס על פאנל TN ולא IPS. איך זה ייתכן שמסכי LCD TV טובים יותר? והאם כדאי לרכוש אחד כזה כמסך מחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by baruch28,

מה עדיף בין Samsung 943BM ל - LG L1953TR?

13. Started by Radeon38,

עם כל כך הרבה טכנולוגיות ומיגוון אני כבר איבדתי מזמן את הצפון בהתחלה דיברו על TN ועל I-IPS והיום הכל כמעט TN ומחירים של ה TN ברצפה וה IPS יקר מאד. אני צריך מסך שני.אז מה עושים.ראיתי את חסרונות ה TN בצפיה אבל התרגלתי - רכישה זו היתה פשרה כי ה 2007FP היה יקר יותר. כרגע יש לי את ה 228 של דל.נכון להיום אפשר לרכוש CRT איכותי ב200 300 שקל אבל השאלה האם זה כדאי? כי מסך TN שני אני לא רוצה. ראיתי במיקרה את הנק 221W אבל עוד לא ראיתי אותו בארץ ועוד לא שמעתי חוויות שימוש מאף אחד עליו. http://www.technolog.co.il/2008/10/26/1279 הנה הקישור. אשמח לדעות וליעוץ כי אני ממש מבולבל.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  14. אהלן, אני בונה מפרט למחשב חדש ובין השאר מתכנן לקנות מסך 22" במחיר שהוא בסביבות ה-1300-1400 ש"ח. קראתי את הכתבה הארוכה (והמצויינת) העושה השוואה בין מסכי 22" (מסכי 22 אינץ' - המחירים צונחים, והאיכות?) וההמלצה הייתה ללכת על ה-asus. השאלה היא האם מאז שנכתבה הכתבה אתם ממליצים על מסכים אחרים שעולים עליו (אני לא מדבר על פרמטר ספציפי אלא כמובן על התרשמות כוללת), שוב, בהנחה ותג המחיר שלי הוא 1300-1400 ש"ח. נוסף לכך, בהנחה וה-MW221C הוא עדיין הכי מומלץ, עד כמה מורגשת העובדה שהמסך עצמו "מבריק"? האם העובדה שקיים חלון באחד הקירות שמצדדיו או מאחוריו תרגום לסנוור בגלל האור האחורי/צדדי, או שזה פרט זניח? תודה רבה על העזרה והייעוץ. דימה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם! אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מסך טוב שישמש לעבודה משרדית- אופיס ואינטרנט, ולעיתים לסרטים. חשוב לי שלא לחרוג מהתקציב,אלא אם כן תגידו ששווה להשקיע עוד קצת כדי לקבל תמורה הולמת יותר. כמו שצויין התקציב הוא 800 ש"ח. בתודה מראש לעונים!!

16. Started by לוח שנה,

שלום, המסך לשימושים משרדיים, לא משחקים. תודה. נ.ב. קישור

17. Started by kk_kk,

האם יצא הדגם החדש של מסך זה ? לא הבנתי מה הבעיה בדיוק בדגם הישן והאם יש מסך באותו גודל ויותר מתקדם ממסך dell ? (מה עם hp 24)

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by mistaarvim,

ידוע לכם איפה ניתן למצוא אותו במחיר הכי זול? בזאפ הייתי, אבל ידוע לי על מספר חנויות שלא מופיעות בזאפ שמוכרות אותו במחיר זול יותר רציתי לעשות קצת סקר שוק איתכם לפני שאני רוכש אותו.

19. המוכר טוען שהוא מביא את המסכים ישירות מהיבואן ולכן המחיר הנמוך. הוא גם טוען שיש אחריות של 3 שנים מהפיקסל השרוף הראשון. המסך כמובן מגיע ארוז לדבריו. האם למישהו היה עסק איתו / שמע על מישהו שקנה ממנו??? איך אני יכול לוודא את עניין האחריות ושיש לי אמא ואבא במידה ויש בעיה?

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by izikd,

אהלן, אני צריך המלצה למסך LCD 19"-20" עדיף לא רחב, לעבודה משרדית של תכנות ואינטרנט, ולפעמים גם טיפה פוטושופ. בתקציב של סביבות ה1000 ש"ח. בתודה, איציק.

21. Started by asilbob,

שמעו יש לי תמסך עכשיו במסך יש 2 חיבורים אחד הכחול הקטן הרגיל ואחד הלבן מה האבדלים ? ומה עדיף ולחבר ולמה ?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  22. שלום לכולם האם במסכים רחבים כגון 22 צריך להשתמש ברזולוציה המקסימלית שלהם כדי לראות חד וברור? או שאפשר להסתדר גם בפחות? יש לבן שלי מסך סמסונג 19 אינץ והרזולוציה המיטבית היא 1280X1024 ,הבעיה שבגודל הזה הטקסט נורא קטן לטעמי.מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני רוצה לחבר את המסך למחשב וקיבלתי רק כבל VGA אבל יש לי מתאמים ל - DVI. השאלה אם יש הבדל בין שיטת חיבור זו, לבין כבל DVI מלא....

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. http://www.bit-tech.net/hardware/2008/10/23/nec-multisync-24wmgx3-24in-widescreen-lcd/1

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by rap 4 ever,

שני הדגמים כימעט שווים במחיר , במיפרט הם קצת שונים , איזה דגם יותר ממולץ ? http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-2253bw-22-inch/4507-3174_7-32896212.html?tag=mncol;rnav http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-2243bw-flat/4507-3174_7-33303501.html?tag=mncol;psum

• 3 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים