עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם אני מחפש מסך 24 עם PIVOT בהתחלה התכנון היה לקחת סמסונג 2443 אבל הבנתי שכבר לא מיוצר ואין להשיג חדש בארץ. אז צריך למצוא תחליף ראיתי באתר לש YNET מסך של AOC דגם 2436PWA מישהו מכיר? ויכול להמליץ עליו? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732611 או לתת המלצה למסך אחר עם PIVOT תודה מראש חזי

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by shaibend,

שלום, אני מתלבט בין מסך 22" ל 24" התקציב שלי הוא עד 1600 ש"ח מה דעתכם? איזה מסך כדאי לקנות? samsung T240 עונה לדרישות... איך הוא?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dlivneh,

אני מתעניין ברכישת המסך. מסיבות בריאותיות אני צריך להגביה את המסך מהשולחן ב- 50 ס"מ לפחות. האם הרגל "החכמה" של המסך מתרוממת לגובה כזה. כמו כן, איפה אפשר לראות את המסך בתצוגה ? למשיב אודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Yarden,

שלום. ברשותי כרטיס מסך Radeon 4770HD ומסך 24 אינץ. קצב הרענון המקסימלי שאני יכול להשתמש בו הוא 60HZ. רציתי לדעת אם יש דרך מסויימת לעלות את קצב הרענון?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by IG,

שלום לכולם. אני מחפש המלצה למסך 19~20'' (אין לי מקום לגדול יותר) עד 1000 ש"ח... אני מעדיף משהו שנמכר בשקם אלקטריק. השימושים זה טלויזיה (סדרות בסטרימינג), אינטרנט וסרטים... פחות משחקים. יש לי כרטיס מסך ישן אז אני צריך מסך שיודע לעבוד טוב גם עם רזולוציה נמוכה יחסית (1200 ומשהו על 900 ומשהו) וגם רזולוציה גבוהה יותר (קונה מחשב חדש בקרוב) עכשו יש לי מסך CRT בגודל 17 אינצ' של סמסונג- סינקמסטר 793DF בן 4000 שעובד כמו חדש... אני רוצה מסך שיעשה עבודה מכובדת לפחות כמו שיש לי עכשו.

• 18 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. שלום,אני קונה מחשב בעיקר למשחקים. כרטיס מסך ראדון 5850 ראיתי מסך של סמסונג P2350 23 אינטש, שאלתי היא האם הוא טוב למשחקים ושווה 965 שח? האם הןא FHD והאם ה 5850 יתמודד איתו?ואם לא איזה עוד 22 או 23 מומלצים?רק סמסונג.תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Kobi Ohanna,

היי האם בטוח להזמין מסך מחשב מאמזון? מבחינת ביטוח, שינוע וכו….

8. Started by RayZ,

כי באמת שאין לי כותרת יותר מתאימה מ "לא מבין את המסך הזה". הגעתי מ-DELL 2209WA שעבדתי איתו 4 שנים וכעת עדיין עובד איתו לצד המסך החדש. אני חייב להגיד שאני מבין שהטכנולוגיה מעט שונה (פאנל אחר, LED וציפוי אחר). אבל אני רואה פה בהשוואה ל-2209WA הישן והטוב שלי נקודות מאוד מוזרות- 1- זוויות צפיה. קשה להסביר, זה לא שלא ניתן להביט מהצד כפי שצריך, אבל הגוונים כן משתנים - הם ניהים טיפה חיוורים וקרים יותר והבהירות יורדת בהרבה. ב-2099WA הכל נשאר אותו הדבר אלא אם כן מדובר בשחורים. 2- עומק צבעים. בהשוואה למסך החדש, ב-2209WA הצבעים חיים ועמוקים יותר. שזה לקחת צבעים ורקעים שונים ולחצות בין 2 המסכים ולראות איך ב-2209WA הכל נראה חי יותר לעין. עם זאת אני חייב להודות בכמה נקודות טובות- הניג…

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. בעיקר לטקסט וגרפיקה, עם יכולת גיימינג ממוצעת מסודר עפ"י חשיבות: פאנל PVA או מקביל קונטרסט גבוה.. בהירות לא מוגברת מדי, ~300 גודל נקודה 26 ומטה 8ms ומטה, g2g מצאתי מסך מתאים אבל לא Wide :-( http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp2030b/ לא חייב להיות בשוק המקומי תודה!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ' שטוח אבל לא רחב 4:3. אני צריך שיהיה לו חיבור ישיר לתקע חשמל ולא חיבור שהוא לוקח חשמל מהמחשב כי אני הולך לחבר אותו לנייד. אני מעוניין שלמסך תיהיה רזולוציה שאני אוכל לראות HD זאת אומרת לפחות 1280x720 יש לי תקציב של עד 1300 שקל - אם אפשר פחות זה טוב. ד"א אפשר לנעול או למחוק את האשכול הקודם שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316380.0

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  11. שלום, אני עורך וידאו, חשוב לי מאוד איכות, תמונה טובה, צבעים טובים ואמיתיים, ומסך שלא מעייף את העיניים! זה הכי חשוב! שיהיה IPS איכותי ולא NT. כרגע אני עורך עם 2 מסכים צמודים, DELL2209WA, לקח זמן להתרגל, אבל מרוצה מהם מאוד. צריך לקנות זוג מסכים חדשים לאישתי (גם עורכת וידאו). ראיתי שכבר אין 2209WA ומוכרים רק 2210 שאין לי מושג מה ההבדל ואיך הם... חשבתי לקנות לי זוג חדש גדול יותר ואת שלי להביא לה... ראיתי את אלה: DELL 2412M LED, או דגם אחר של סמסונג שהוא 16X10 דגשים שחובה שיהיו: 1. המסך חייב להיות 16X10 . לא מתכוון לרכוש 16X9 בשום צורה שהיא. 2. חייב שהכפתורים יהיו בחלק הקדמי ולא בצדדים, כי אני תולה אותם על הקיר צמודים מרחק 0 3. חיבור HDMI 4. פיצרים כמו USB,רמקולים,סיבוב מסך- ל…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. בזמן האחרון המסכים של DELL ובמיוחד ה2407WFP עברו ירידת מחירים מסיבית!!! ממחיר של 3750 בZAP לפני כחודש עכשיו המחיר הוא כ 3250!!! ירידת מחיר של 500 שקל!! אני מאמין שהדבר נגרם בשל ירידת ערך הדולר ... אבל האם זה גם נגרם בשל העובדה שבקרוב עומד לצאת ל 2407WFP מחליף? דרך אגב , מהי החנות המשתלמת ביותר לקנות ממנה את המסך הזה כרגע<? משתלמת כלומר מבחינת מחיר ואמינות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by עמיר,

מסך מ-ד-ה-י-ם... כמו האחים הצעירים שלו, רק הרבה יותר ג-ד-ו-ל !!!!

• 61 תגובות
    • 5k צפיות
  14. שלום לכם. אני בקרוב קונה מחשב למטרות משחקים ועבודות, חשוב לי שאני אוכל להנות ממשחקים ברזולוציה גבוהה וגם שלא יכאבו לי העיניים והראש אחרי עבודה ממושכת על המחשב (בעיקר ב WORD). המסך יהיה מיועד גם למחשב וגם לראות טלויזיה. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך HD5850 שאלה ראשונה היא, מה עדיף, מסך מחשב, או מסך טלויזיה ? חשוב לי שהמסך יהיה FULL HD, עדיפות שזה לא יהיה פאנל של TN (הבנתי שהוא הכי גרוע), הסתכלתי קצת על הגדלים של המסכים, לפי דעתי הגודל האידיאלי הוא 27 אינץ, שיתאים לי גם למחשב וגם לראות טלויזיה, אם אתם חושבים אחרת אז למה? השאלה השנייה היא, התקציב שלי למסך הוא בסדר גודל של 2.5K, האם זה סביר ? או שזה לא מספיק למסך שאני רוצה ? אולי אני בכלל טועה, ולא הולך בכיוון הנכון, אז תקנו אותי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by TippEx,

המלצה למסך מחשב: 1 . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית המסך): 600 חריגה מקסימלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): עד 700 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב / סרטים / גלישה באינטרנט - סמנו באדום את השימושים. 3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? AMD RADEON HD 6800 - CROSSFIRE 4. בקשות מיוחדות - אפשרות לתליה על הקיר / ארגונומיה וכדומה. שום דבר מיוחד 5. גודל מסך רצוי: 22 - 23 אינצ' הערות סופר חשובה!!: המחשב שלי בן היתר מחובר למסך 32 אינצ' FHD בו אני צופה בסדרות/סרטים ובו אני גם משחק במשחקים עם ג'ויסטיק- (בעיקר במשחקים הכבדים) המשחקים שאני משחק במסך הקטן שאני רוצה לקנות זה משחקי רשת בעיקר ולרוב הם לא דורשים הרבה בכלל.…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by roniok,

לפי מה שאני מבין מסכי CRT פועלים באמצעות קרן אלקטרונים שסורקת את המסך שורה אחר שורה. לכן רוב מסכי הCRT מוגדרים כחסרי רזולוציה טבעית. מה שרציתי לדעת זה איך הקרן עצמה מסתדרת עם כמות זרחנים משתנה ואיך בעצם הם מסתדרים לפי הרזולוציה שנבחרה?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  17. שלום. אני מחפש מסך מחשב לצרכי גרפיקה בעבודה על תוכנות מאיה,פוטושופ,אילוסטרייטור,זי ברש,לייט רון וגיימינג ברמה גבוהה. אני רוצה מסך בגודל 27-28" (אפשר גדול יותר) ברזולוצית 4K התקציב שלי הוא עד4000 מעדיף לחסוך גם אם זה אומר מסך קצת פחות איכותי ובעל אפשרות קנייה באילת. מעדיף שיהיה למסך אפשרות תלייה על סטנד מרובה מסכים (יש לי עוד מסך בבית שהמסך הזה יהיה במקביל אליו). אם יש מסך שתומך בFREESYNC אני גם יעדיף אותו מיכיוון שהכרטיס מסך שאקנה בקרוב הוא FURY X. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. לאחרונה התחלתי להתעניין בLCD. ובפירוט הטכני (גם באתרי הבית) של המוצרים עצמם, לרוב/כמעט תמיד לא מצויין סוג הפאנל של המסך (למעשה עדיין לא נתקלתי במקום שבו באמת מציינים את זה). איך אתם יודעים איזה פאנל יש לאיזה מסך? רק לפי מחיר המסך ניתן לשער איזה פאנל יש לו? נראה לי לא הגיוני כ"כ...

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by casio888,

מזה הרצים? יש 75 הרץ יש 60 ואני יכול לבחור בין 5 סוגים השאלה מזה נותן לי? המסך שלי הוא אסוס 19 אינץ vw193d והכרטיס מסך 9600

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  20. Started by asaf999,

רציתי לשמוע דעתכם על המסך F-19 של ACER המסך שהוא גם מסך מחשב וגם טלויזייה, אני יכול להשיג אותו בזול ורציתי לדעת אם הוא שווה, או שהוא סתם יקר בגלל הטלוויזיה והעיצוב (ferrari). תודה...!! http://www.newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=326&ArticleID=1106&SearchParam=F-19

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. היי, אני מתכנן לקנות מסך חדש שישמש אותי לעבודה מרובה מול טקסט. חשבתי ללכת על Dell U2312HM (בגלל ההמלצה בפורום מפרטים), אבל נשאר לי עודף בתקציב אז התחלתי להתמקד במסכי 24''. בגדול, המטרה העיקרית היא כאמור עבודה ממושכת מול טקסט, אז מה שחשוב לי זה: ארגונומיה- בעיקר אפשרות לשנות את גובה המסך וזוויתו- פורטרט כנראה לא יהיה שימושי לי. שלא יגרום לעייפות בעיניים- ממה שהבנתי ממדריכים באתר, בעבודה מול רקע קבוע פאנלי IPS מצטיינים בזה. פחות אכפת לי מרכזות USB ומקוראי כרטיסים. כרגע השדרוג הברור, Dell U2412M נראה לי אופציה טובה. יש הצעות יותר משתלמות אחרות? (אני לא רוצה לחזור ל-23'') תודה! עריכה: ראיתי שהרזולוציה הטבעית של הדל היא ב-60Hz. יכול להיות שאני מדבר שטויות (אנ…

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  22. איזה גודללללללללל של מסך מה זה !!! המסך נשאר אצלי היבואן פינק אותי במסך בגלל היושר שהחזרתי אותו בגלל הטעות שלהם למי שלא מכיר מה קרה הנה לינק לאשכול שלי הקודם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257838.0 ווואייי איזה מסך ! בדקתי אין פיקסלים שרופים. אני אביא תמונות בהמשך. :lol:

• 36 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. Started by user57202,

האם יש בעיה בהצגת צבע שחור במסך הזה ? כי הוא מוצג כאילו שמסתכלים עליו מהצד ואני מדבר בהשוואה למסך LCD אחר רגיל עם פאנל TN של BENQ שמציג שחור בצורה נורמלית האם יש לי בעיה או שזה רגיל ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מחפש מסך לא רחב, מטעמי שימוש בלוח וואקום לא רחב. קראתי את ההמלצות על הdell 2209wa, יש דגם לא רחב? חשוב לי שיהיה ips, סטודנט לאנימציה וכד'. המלצות?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by dani2k,

איפה אני נכנס כדי לשנות את קצב הרענון ל 60 Hz ?! אוקיי מצאתי את זה...

• 0 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.