מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אהלן ,בקרוב מאוד אני הולך לקנות את הHANNS-G , ואני אקבל איתו כבל HDMI לDVI [או שאני טועה?] שורה תחתונה,רציתי לדעת,אם אני אחבר מהמחשב כבל DVI לHDMI כאילו למסך,אני אוכל לראות סרטוני HD בווינדוס עצמו??? ??? ??? בתודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
, אבא שלי עובד חשמל ולכן יש לו הנחות בSILVERCARD וכחלק מהן מצאתי כמה מסכי מחשב במחיר טוב ואני צריך המלצה על איזה ללכת. כרגע יש לי מסך מחשב Samsung SyncMaster 226bw . מסך ראשון: "Phillips 243V5QHABA 23.6 ב549 ש"ח . עוד אפשרות "Aoc E2475SWJ 23.6 במחיר 519. עוד אפשרות "Phillips 243V5LHAb5 23.6 ב519 ש"ח . ועוד אפשרות שאני די פוסל על הסף כי פיוג'יקום זה מותג מדבקה אבל בכל זאת ארשום אותה: "Fuijicom FJ2430 24 ב499 ש"ח מה דעתכם? על פי דעתכם יש מסכים טובים יותר בטווח המחירים האלה (יש אפשרות למתיחה קטנה למעלה). כמובן שאצפה לשדרוג במסך( FULL HD כסטנדרט . לא חושב שזה חוצפה לבק…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב עם 4870 של ATI ואני רוצה להוסיף למחשב החדש מסך חדש, אני מתלבט בין 2253BW ל-2053BW. אני רוצה להנות מהמסך למשחקים, אבל קשה לי לדעת כמה ה-2" הנוספים יוסיפו לחווית המשחק וכמה יורידו מה-FPS, אשמח לכל דעה בנושא. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הייתי רוצה מסך בגודל 22"-24" אבל ה-22" כרגע הם לא איכותיים וה-24" היחידי שאני מתעניין בו הוא ה-2407 של Dell שהוא כרגע קצת יקר מידי בשבילי אז אני מוכן לחכות עד שה-2407 יהיה זול יותר או עד שיצאו מסכי 22" איכותיים, מישהו יודע מתי זה יקרה עם מסכי 22"?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי, קראתי על העיניין והתחלתי להסתבך עם המחירים והסוגים... אני מחפש מסך 19 אינצ' (רחב) בתקציב של כ-1500 שח, עיקר השימוש יהיה צפיה בסרטים וקריאה. אשמח להמלצה :]
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום כולם, האתגר שהציבו לי - למצוא מסך LCD שניתן לראות בו דברים בגדול. המשתש הוא אדם מבוגר שלא רואה טוב, ועד לאחרונה השתמש במסך CRT די גדול ברזולוציה נמוכה. אז - 1) האם יש מסכים שידועים ביכולת להציג תמונה ברזולוציה נמוכה בצורה טובה (ואז נניח 19 אינצ ב1024 * 768 או 800 * 600 יתן תמונות גדולות) ? 2) האם יש אפשרות לקנפג את זה בכרטיס מסך מצורה טובה? 3) האם יש תוכנות שמאפשרות משהו כזה בצורה טובה? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה, ה 2209WA ישן יותר אך עדיין עולה מעט יותר. מי שניהם עדיף?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מסך גיימינג עם 144hz שהוא 1920x1080 וכמה שפחות זמן תגובה, בנוסף גם חיפשתי מסך IPS בסגנון אך לא מצאתי משהו במחיר מתאים אז התפשרתי על מסך VA, המחיר שלי הוא עד 1500 שקל. מצאתי את המסכים: מספר 1 ו-מספר 2, רציתי לבקש חוות דעת, האם המסכים האלו טובים לגיימינג? האם הם שווים את המחיר? והאם יש מסכים יותר טובים ממהם בעד 1,500 שקל? ואיזה מהם עדיף? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 24 עם רמקולים מובנים שישמש בעיקר לעבודה משרדית ממושכת. התקציב הוא גמיש ובסביבות 1,500. אם אני מחשב את המסך עם HDMI, זה יחבר גם את הרמקולים?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך שהיעוד שלו זה סרטים וקצת משחקים: 1. דבר ראשון רציתי לדעת מה זה PIVOT? 2. האם כדאי לקנות את 226BW כי שמעתי שהפאנל שלו לא משה למרות ששמעתי גם מלא תגובות טובות עליו,ו והאם בכלל כדאי להשקיע עכשיו ב22" או שעדיף לקנות מסך קטן יותר אבל איכותי יותר?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אם בתמונה הזאת: http://www.visi.com/~leppik/images/bit_test24.png אני רואה את הצד הימני של התמונה (בעיקר האדום) באותו צבע, ללא שינוי הדרגתי של הגוון - בערך החל מהפס העשירי מימין. מה זה אומר על המסך שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600 pro אפשר לחרוג עד 50 ש"ח תודה לעוזרים ..
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני יודע על VP930 ב2150 שח אבל יש לי שתי בעיות איתו: 1. אחריות רק ב 7 פיקסלים שרופים נראית לי גבוהה מדי 2. שמעתי שמסכי VS סובלים מאפקט "צריבת תמונה" האם זה נכון? האם יש מסכים אחרים בטווח הזה? אם לא, מהו מסך TN עם זווית צפיה רחבה ואיכות צבעים טובה? אני לא משחק בכלל והסרטים שאני רואה הם בסגנון אינגמר ברגמן 8) כך שזמן תגובה חשוב לי הרבה פחות מזווית צפייה ואיכות צבעים.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב הנייד הראשון עם פאנל תצוגה מתקדם במיוחד של 300 הרץ מתקרב אל החנויות - וגורף שבחים בביקורת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר קריאה של כמעט 40 ע''מ משעות הצהריים יצאתי מבולבל לחלוטין ולא הצלחתי להגיע למסקנה באיזה מסך לבחור, מהו הפאנל האופטימלי, מהי רמת הניגודיות וזמן התגובה שכדאי לי לבחור ומהי החברה הטובה ביותר לקניית מסך LCD.. חיפשתי שעות רבות מסך שיתאים לצרכים שלי: גלישה באינטרנט, איסיקיו, מסמכי וורד, סרטים ומעט יותר משחקים, והאם הצרכים האלו יתאימו לכרטיס מסך הקיים אצלי כיום והוא FX 5200 או שכדאי לי גם אותו לשדרג. התקציב שלי הוא כ2000 שקל. הדבר החשוב לי ביותר הוא מסך אופטימלי לעיינים והאמת שחיפשתי על זה חומר ולא ממש מצאתי. האם מישהו יכול לעזור לי במציאת מסך וחנות מתאימה באזור הדרום ויותר צפונה עד המרכז? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המסך לשימושים משרדיים, לא משחקים. תודה. נ.ב. קישור
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב טוב, למטרת גיימינג FHD - סביב טווח המחירים של 2000 שח. 22-24 אינץ'. המלצות? תודה,
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנטית וכרגע אני רוצה לקנות מסך מחשב, בשביל לחבר אותו ללפטופ (בעיקר לשימוש בזום במקביל ליישומים אחרים). התקציב שלי הוא 500 ש"ח דרומה, אם אפשר. אשמח לשמוע הצעות למסך איכותי, לא גדול וכאמור זול. אני משתמשת במחשב נייד lenovo ideapad 320s אם זה רלוונטי. יש יציאה לhdmi. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
המסך מיועד לאימי והייתי מעדיף שהתצוגה של הפונטים תהיי גדולה ושהמסך לא יהיה גדול מדיי (שלא תצטרך לסובב את הראש בזמן עבודה...)
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שימושים עיקריים יהיו משחקים,סרטים (HD), ואינטרנט....
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. Eizo מייצרים שמונה מסכי 24": S2461W HD2442W HD2441W S2411W S2431W EV2411W S2402W S2401W * מדוע ה- S2431W הוא המסך שמומלץ כאן, ולא האחרים? * מה ההבדלים ביניהם? (בקצרה ממש, לא רוצה להטריח) מההשוואה באתר שלהם לא הבנתי יותר מדי. * איזה דגם מהדגמים הנ"ל רלוונטי לי? השימוש העיקרי במסך יהיה למשחקים, השימוש המשני - לאינטרנט. טלויזיה, סרטים, ועבודה גראפית - לא חשוב כלל. * באתר של Eizo מוצג רק ה- S2431W, אבל בארץ מוכרים בעיקר S2431WE. איך זה יכול להיות? * ל- 2431 אין DisplayPort ול- 2408WFP יש. האם זה משמעותי? תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למישהו יש פרטים על המסך ? אני מתעניין לשדרג ולקנות את ה 19" איך הוא ? האם הוא טוב למשחקים ?למישהו יש תמונות שלו פרטים עליו כל מה שיש דברו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
התקציב 4000-4500 אפשר גם חריגה קלה. מרחק צפייה כ -3- 2.5 מטר. מתלבט בין הדגמים: SUMSUNG LA46C530 LG 47LD460 או אם יש המלצה למשהו יותר טוב אשמח לקבל תגובות.
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי קניתי מסך מחשב מאמזון אנגליה וקניתי בארץ מתאם אוניברסלי של כל המדינות שגם מגן ברקים הבעיה שהתקע שמתחבר לארץ הוא 2 פינים בלבד ובלי פין הארקה האם זה יהיה בטוח לחבר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים ברשותי כרגע מסך LG W2362TQ וזה קטן (לסרטים) בשבילי רציתי לשדרג למסך הזה http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=408&prodid=1116&keySearch= מה אתם אומרים הוא יעבוד טוב עם מחשב? חסרונות ? יתרונות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-