מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
השימושים שלי למסך הם ממוצעים ומשלבים הרבה אינטרנט ,קצת סרטים ומשחקים. האם דגם אחר של אסוס? או אולי דגם אחר מאלו שהשתתפו בביקורת? שמתי לב שגם מחירו של ה LG ירד פלאים בשבועיים האחרונים ויש עליו תחרות בין הרשתות שמפרסמות בידיעות אחרונות. מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים ברשותי עומדת אפשרות לקניית מסך חדש לחדר לצורך העניין ההתלבטות הגדולה היא בין מסך יחיד אל מול 2 מסכים שונים המסך הראשון עליו חשבתי הינו Dell UltraSharp 3008WFP אשר ישמש אותי לכל סוגי העבודות כאשר הוא תלוי על הקיר. או 2 מסכים של Dell אחד 22' מדגם 2209WFP ו 2709WFP לתלייה על הקיר כאשר ה 22 ישמש לעבודה שוטפת וה 27 ישמש לטלויזיה / סרטים. מה אתם חושבים?
-
- 50 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום קראתי פה בפורום בעבר ששימוש ברקעים כהים יכולים לעשות נזק למסך ,רציתי לדעת אם זה באמת נכון ואם כן מה הנזק? כי אני פשוט פוחד לשיפ אפילו רקעים אפורים למשל.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום רב. אני מתלבט בין הדגם 226BW של סמסונג. אבל הבנתי שהפסיקו ליצר אותו והדגמים שמחליפים אותו... ביניהם קיים 2243BW שאני מעוניין בו. רציתי לדעת איך המסך? אם זה לא בעייתי ה 5MS ועדיף לחפש מסך 2MS? מה המקבילים של LG בטווח המחירים הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
לפעמים אני נתקל במסכים או בכרטיסי מסך שבהגדרות שלהם כניסת\יציאת DVI מוגדרת עם האות D או עם האות I . מה ההבדל בין השניים?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שבועיים עם הלאפטופ וכבר מלא אבק. עם מה צריך לנקות שלא יהרס ואיפה משיגים את זה? אפשר להשתמש בזה גם למקלדת-מחשב עצמו או שעם משהו אחר? בנוסף מסך מחשב CRT ששנתיים בערך לא ניקינו, איך מורידים את כל הלכלוך שנדבק?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני רוצה מסך גדול וטוב עד אזור 900 שקל אז אני מתלבט בין שנים 1.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5528&CatCode=398 2.http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2074 מה כדאי ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך T190P שקניתי לפני קצת יותר משלוש שנים לדעתי. קניתי מסקאיפיסי, אני לא טבוח שיש לי אחריות וגם אם גן, אלוהים יודע איפה התעודה או הקבלה על הקנייה. לאחרונה הוא הפסיק לעבוד, אני מחבר אותו, רואים את מסך ההדלה של סמסונג אבל לא רואים את מה שהמחשב מציג. אם אני מכבה את המסך ואז מדליק, לשנייה או כמה שניות כן רואים במסך ואז שוב נכבה. בנוסף, מעט לפני שהוא הפסיק לעבוד שמתי לב שהוא נעשה כהה יותר, כאילו נשרפה מנורה בפנים והמסך פשוט נעשה חשוך. אני חושב שזה קרה בפתאומיות ולא בהדרגה. מה אתם מציעים לי לעשות? לקנות חדש? לתקן? אולי זאת בעיה של כבל? (אני כמעט בתוך שניסיתי כמה כבלים שונים, גם VGA וגם DVI.. חשבתי שאולי זאת הבעיה בכניסה עצמה של הכבל על המסך עצמו..)
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני צריך לקנות 2 מסכים לילדים שלי. התקציב שלי הוא עד בערך 1100 ש"ח למסך. כיום הם עובדים עם מסכי 17" CRT ואני רוצה לקנות להם מסכים דקים כי ה-CRT תופסים יותר מדי מקום בשולחן העבודה. הילדים בגילאי 8 ו-10, השימושים העיקריים עם אינטרנט, משחקי FLASH באינטרנט, משחקים עם גרפיקה לא כבדה, צפייה בסרטים וכד'. לא כל כך חשוב מבחינתי גודל המסך, זמו תגובה, עומק הצבעים וכד'. בעיקר חשוב שהמסכים יגרמו כמה שפחות נזק לעיניים של הילדים. מאחר ולפעמים מתקבצים מספר ילדים מסביב למסך כדאי שזווית הצפיה תהיה גדולה. כדאי כמובן שהביצועים של המסכים יוכלו לספק דרישות עבודה סבירות גם בשנים הבאות בהנחה והן לא ישמשו לאפליקציות ומשחקים עם דרישות גרפיות גבוהות ולא ישמשו לתצוגת וידיאו באיכות גבוהה.
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש עם מערך CF של 4870 ולא נראה לי שאני אוכל להנות ממנו על 19" כמו שאני אוכל להנות על מסך גדול. (24"?) אני צריך מסך LCD גדול, אם אפשר 24", למשחקים מהירים. התקציב שעומד ברשותי הוא 3,000 ש"ח. המלצות?
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב 4K בגודל של 27-28 אינצ'. שמעתי שמסך 4K בגודל הזה לא כל כך מומלץ אבל לא הבנתי למה. חשוב לי שתהיה אפשרות לסובב את המסך ב90 מעלות. אני לא החלטתי מחיר, אבל כמה שפחות. מעדיף ips. חשבתי על LG 27UD68P, בארץ הוא עולה כ3000 ש"ח ובאמזון £300.00 . כתוב שיש 25% הנחה, האם ניתן לדעת עד מתי? מה בנוגע למשלוח לישראל, אף פעם לא הזמנתי מאמזון, ומה עם האחריות? תודה
-
- 14 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, הייתי מעוניין לדעת האם ה2407WFP יכול להתחבר לממיר של YES או HOT ולעבוד כטלוויזיה בנוסף למסך לסרטים ומשחקים. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
מחפש מסך עד 2000 שח 22 למיגוון שמושים. ראיתי המון מידע ואיני יכול להחליט חשוב לי חשוב שיהיה עם תמונה וצבעים טובים ומדויקים ככל שאפשר למסכים מסוג זה ברמות המחיר הללו. יש לי מיגוון שמושים החל מגרפיקה ביתית סרטים ואופי ועבוד תמונה חובבני ראיתי את הדגמים הנל ושם אני מתלבט מאד בחנות לא רואים ממש הבדלים. מי יכול להושיע כולל הסבר מפורט Samsung 2253BW LCD 22'' Wide 2ms ASUS LCD 22" - MW221C WIDE 2ms + DVI-D - Black צבעים טובים יותר ומדויק, מדיניות פיקסלים טובה יותר 1500 Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד בפני רכישת מסך חדש, (כמו כן גם מחשב חדש) ואני בהתלבטות איזה מסך לקנות?... חשוב לציין שבעמדת העבודה שלי אין מצב שבו אני אצפה מצידי המסך, המסך בדיוק מולי. האם במצב כזה DELL 2209WA עדיין מאוד מאוד מומלץ? כי הבנתי שההבדל בין הפאנלים השונים הוא בעיקר זויות הצפיה (לא רלוונטי...) תודה מראש לעוזרים (:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מסך LCD רחב נראה לי מדליק. מאז ומתמיד נראו לי הניידים עם המסכים הרחבים מאוד נוחים לישומיי אינטרנט, צפיה סרטים (המסך אינו מיועד למשחקים) 1)האם ידועעים חסרונות/עיוותים בשל רוחב המסך ? 2) המלצות למסך LCD 19 אינטש ומעלה (עדיפות לרחב) בתודה מראש, javascript:void(0); Grin
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מסך LG1970HR ואני לא מצליחה להוריד את המעמד שלו? עזרה!!! אני מפחדת לשבור..
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני פוזל לעבר ה"CHI MEI 22 שעולה 1340 ש"ח. אבל לחבר שלי יש מסך 19" ושלו פשוט ענק (גם כן רחב), השימושים שלי (אני כמעט ולא נמצא בבית) הם בעיקר גלישה באינטרנט אבל גם סרטים ומשחקים (כבדים) אולי גם ויסטה לאחר קנייית כרטיס מסך חדש. האם יש לי צורך במסך כזה ענק (ראיתי אותו בתצוגה והוא פשוט ענק)? אני אהיה ממרחק של בערך 70 ס"מ בעבודה ומשחקים וכ120-150 ס"מ בסרטים. או שבכלל עדיף לי לקנות מסך 19" רחב ולשמור את הכסף לכרטיס מסך? * אני כרגע על "CRT 17 עריכה: ראיתי עכשיו בזאפ VX2235WM Viewsonic ב1460 ש"ח, הוא יותר טוב מהCHI MEI "22 ?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קניתי לפני שנה וחצי את המסך s24f350fh המסך עובד טוב אבל לפני כמה ימים צצו להם 3 פיקסלים מתים השאלה אם סמסונג נותנת אחריות ל 3 פקסלים תודה יש פה תמונה של המסך אני בספק אם זה 2 או 3
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מכווה שאני בפורום הנכון אני מתלבט בין שתי מסכי מחשב עבור עבודה גרפית (עריכת תמונות) אני מתלבט בין שני הדגמים: הראשון Dell U2312HM והשני Envision P2473WL מה שחשוב לי זה איכות תצוגת הצבעים מדויקת וחדות התמונה. תודה רבה עמיר
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אפשר לעשן מול מסך LCD ??סיגריות נרגילה וכו'?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני קונה מסך למחשב חדש. יש את ה-2408WFP, והמליצו לי פה גם על ה-T240/T260. אני רוצה לחבר למסך גם wii, בנוסף למחשב. אני לא יודע כלום על ה-wii, עוד אין לי אותו. אני מבין שהוא בפרנציפ מיועד לחיבור לטלוויזיה. ??? האם המוניטורים האלו מתאימים ל-wii? האם יש מונטורים שמתאימים ל-wii?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לפטופ חדש עם 2 יציאות וידאו - HDMI ו-miniVGA, ויש לי מסך ישן יחסית שיש לו חיבור VGA בלבד. איך עליי לחבר ביניהם על מנת לקבל את האיכות המקסימלית?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש מסך לגיימינג בתקציב של 500-700 ש"ח גודל עד 24' המומלץ ביותר יחובר למחשב עם I5 9600K וכרטיס RTX 2070 OC אז כמובן דגש על קצב רענון וצפיפות פיקסלים וכו'
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-