מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
האם משתלם להזמין מחו"ל רק את המסכים הקוריאנים או שגם לפעמים יש מבצעים טובים על דגמים שאין בכלל בארץ או איזה דל ? כמה עולה העסק (מיסים + משלוח + ביטוח) וכמה זמן זה לקוח ? מה קורה ברגע שיש תקלה ? בכל זאת זה לא משהו קטן. האם בד"כ קונים ב EBAY או גם מחנויות מומלצות / אמאזון ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
או של כל חברה של CMV, אני רוצה לדעת האם אתם מרוצים מהאיכות שלו? המסך שלי יהיה טוב למשחקים? ולקריאת טקסטים? וכל הדברים שעושים במחשב? ואם ביום הקנייה אני בא לבית ורואה שפיסקל שרוף, הם יחליפו לי? ואני יכול אולי בחנות להחליף? להגיד להם לבדוק לי אותו לפני. (ואתם יודעים על איזו חנות מדובר)
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מידע לגבי ה L2000LCP ולא כל כך הצלחתי למצוא ברשת סקירות וכאלה... מישהו מכיר איזה אתר שבדק את המסך...? או למישהו יש ניסיון אישי עם המסך? מצאתי רק מידע על ה L2000C והוא לא היה משהו... אז אני קצת חושש... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
למי שיש T220 בכמה מעלות בערך אפשר לכוון אותו כלפי מטה?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכם... קניתי את המסך הזה ושאני רואה בו סרטים אז הסרטים טיפה מקוטעים שהמצלמה זזה בסרט... אם אתם יודעים למה אני מתכוון ובCRT רגיל זה זז חלק ... מתי שהמצלמה זזה לצדדים ... אבל אם המצלמה לא זז לצדדים הסרט זז חלק ... גם לכם זה קורה?... זה ממש מעצבן אותי זה כמו קטוע כזה.. האם יש דרך לטפל בזה?..
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
למי שיש נסיון עם המסכים האלה(לא לפי נתונים בדף)מה יותר טוב 960BF או 1970HR? למשחקים אינטרנט מסמכים סרטים בקיצור להכל תודה
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
כרגע הוא נמכר בהנחה של $100 כלומר ב $299 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-2676&dgc=SS&cid=39715&lid=1003769 אם למישהו יש אפשרות להביא אותו מחו"ל זה בטוח אחלה קנייה ואולי אפילו משתלם להביא אותו דרך מסטופ או איזה שירות מתחרה (נדמה לי שיש איזה מתחרה זול יותר ששולח דרך הים ולא במשלוח אוויר, מה שאני מניח שמוזיל משמעותית את המשלוח)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נחשב למסך באמת הטוב ביותר כיום עם פאנל TN , בא להחליף (אם אפשר לאמר זאת ככה) את ה2253BW . נתונים מרשימים ביותר !!! - מחיר זהה ל 2253 - 1700 ש"ח כמה תגובות מ NEWEGG : http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824001273 כנראה אזמין שבוע הבא או אותו או L227WTG או W2252TQ עדיין בדילמה :
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-u2311h.htm במחיר 908 ש"ח
-
- 22 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2252TQ_PF קניתי בוואלה שופס ב 1500 ש"ח (המכירה עדיין קיימת) תשלום אחד . את ה LG 2252TQ ( מחיר בזאפ מינימום מתחיל ב1788 ש"ח!!! ) באמת המסך האיכותי ביותר כיום ל 22 פאנל TN ותאמינו לי שחרשתי את האינטרנט כבר בחיפושים והשוואות ;D... מחיר מצחיק למסך מדהים !!! בדר"כ אני מעריץ של סמסונג - אבל הפעם LG לוקחת אותה ובגדול . נ.ב לגיימרים שביננו --- הוא אכן מהבודדים (כמו ה 226BW פאנל S) שבאמת נותנים 75 HRZ ברזולוציית 1600 ב-ל-י FRAMES DROP !!!!
-
- 49 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
מישהו כאן יודע האם ה2007WFP/FP אמורים להגיע תוך חודש לארץ הקודש? או שתם עידן סופית? אגב, חוצפה של DELL לתת ל2009W את השם ULTRA SHARP, לי נראה שזה כדי להטעות אנשים בכדי שירכשו את המסך ויחשבו שזו הסדרה היוקרתית עם הפאנלים האיכותיים.
-
- 47 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כולם חדשים כולם מרשימים על הנייר ! הבעיה שאין שום מקום לראות בעיניים אותם וגם אם כן זה כאשר המסך מחובר לעוד 700 מה שלא נותן את האיכות האמיתית שלו כמובן (שקם אלקטריק) (אל"מ) .... מישהו התנסה ויכול לתת חוות דעת ? תודה . נ.ב בחיים שלי לא הייתי בכזו התלבטות לגבי קנייה של משהו ועוד מסך . ;D (כנראה אולי בגלל שקונים מסך פעם ב 5...7...שנים טובות)
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ולספר: 1 - איך הוא בטקסט ומשחקים ? ( ע"פ הנתונים מהנייר ברור לחלוטין שהוא תותח בסרטים) לגבי משחקים וטקסט חשוד בעיני בגלל הרזולוצייה. 2 - האם כרטיס מסך 8800 GTS מסוגל בכלל להחזיק אותו ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לא מצליח למצוא אותו באתר ולא בדפי זהב. תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני ראיתי אותו והוא דיי טוב אבל קראתי בנענע שהוא לא מתאים לגלישה באינטרנט ולכתיבת מסמכים וזה בעיקר מה שאני עושה במחשב.. האם למישהו יש אותו והוא יכול להגיד לי שזה לא נכון? יש מסך אחר שמתאים לגלישה באינטרנט ולצפייה בסרטים בטווח המחירים שלו?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
נתקלתי היום בכתבות על מסך הזלמן טרימון התלת מימדי, וגיליתי שהוא נמכר גם בארץ. יש למישהו נסיון איתו? נראה לי מדליק לגמרי לקנות אותו למשחקים...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הטלויזיה lg 32lc41 ואני מחפש דיסק calibration כדי להוציא את התמונה הטובה ביותר מהטלויזיה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מוצא רק בצבע לבן שנהב שהוא גם נורא יפה בפני עצמו פשוט ממש בא לי שחור, אולי נשמע קטנוני, אבל כמו שחשוב לאנשים הצבע של המכונית אז גם אני הייתי מעדיף שחור במסך :-X. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
למיטב ידיעתי ישנה גירסה חדשה למסך, A01 . חיפשתי באתרים שונים של DELL וגם אתרים אחרים ומצאתי קדחת. כישורי החיפוש שלי אולי לוקים בחסר או שיש לי בעיה בעין ? עזרה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הבנתי שעכשיו אין להם במלאי. רציתי לקנות אחד לפני החג :s05:
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש מסך לשימושים יומיומיים. לא משחקים, מעט סרטים, בעיקר עבודה משרדית. נראה על פניו מסך שווה. אשמח לקבל חוות דעת על המסך
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן... אני יודע שהוא מבוסס TN ועוד מסדרת ה-VALUE של VS (או במילים אחרות "הדגם הכי נחות"). למישהו יש ניסיון אישי איתו? פשוט חבר מעוניין לקנות אותו במחיר רצפה... תודה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותו אבל אני נרתע כי הוא די זול... (למרות שראיתי כמה המלצות עליו..)
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-