עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אשמח לקבל מידע והמלצות לגבי הנ"ל

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  2. Started by DrLEON,

יש למסך אפשרות בתפריטים לכמה מצבים של תצוגה כמו בסמסונג כמו "אישי","טקסט","אינטרנט" ו"בידור"? יש אפשרות לשים על יחס 1:1 כך שנגיד משחק 1280*720 יראה רק על חלק מהמסך? TNX

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  3. חברים, האמינו לי שכבר אני לא יודע מה לעשות וחייב את עזרתכם: אני מעוניין לראות במסך סרטי HD ולכן אני מחפש מסך מחשב שיהיה FULL HD ממיטב הבנתי (המועטה) המסך הנ"ל הוא לא מסך FULL HD (בגלל איכות הפנל) ולכן על אף המלצותיו הרבות הוא כנראה לא מה שאני מחפש.(או שעשיתי סלט כאן) לצורך דיוק- המסך מיועד למשחקים, לסרטים HD (אני עומד לרכוש סטרימר) וגלישה באינטנרט, מרחק הצפיה הינו כ- 80 ס"מ כרטיס מסך GFORCE 7600 מה עושים על איזה מסך כדאי ורצוי לרכוש מביענה תקציבית עד 2500 ש"ח. תודה אנשים!!!

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  4. שלום. התלבטות בין המסכים : LG 1900R ל SAMSUNG 206BW ול.. SAMSUNG 971P . המטרה: משחקים + עבודה שוטפת + סרטים. שאלה לגבי HD ורזולוציה - איך יודעים אם המסך יודע להציג FULL HD? תודה. מה בוחרים? האם 1900R\J ניבדלים רק בעיצוב של הרגל?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ppp111,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש את המסך הנ"ל היות והוא גם מסך מחשב וגם טלוויזיה.... הנתונים נראים לי טובים והייתי שמח לשמוע את דעתכם על המסך הזה. אני מניח שיש לו גם קצת חסרונות והייתי שמח לדעת גם אותם (למי שיודע). בזאפ יש ביקורת אחת די לא טובה עליו: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=751714 תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Mike-,

אהלן, האם יש אפשרות לחבר מסך LCD בעל חיבור VGA לכרטיס מסך בעל חיבור DVI ? אם אני לא טועה המסך של המחשב אצל אחד החברים מחובר בצורה כזאת עם ממיר פסיבי פשוט. האם זה אפשרי ? אם כן, כיצד ? האם VGA הוא לא אנלוגי ? איך אפשר לחבר אותו לחיבור דיגיטלי ללא ממיר אקטיבי ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מבקש המלצה למסך של VS בגודל 19-20 אינץ לעבודה משרדית . אל תשאלו למה רק VS , זה פשוט מה שיש לי עליו הנחה ורוצה לנצל אותה עבור שידרוג מסך העבודה שלי במשרד. אשמח לשמוע דגמים ומחירים מומלצים. תודה מראש, דרור.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  8. אני כבר כמה שנים עם 19" CRT של וויוסוניק ולאחרונה, אחרי שהוא חטף כמה שריטות די מציקות ובולטות חשבתי שאולי הגיע זמנו לפרוש. מלבד השריטות גם יש על המסך 2 קווים חומים שנמתחים אופקית לאורך המסך במרווחים זהים (מה שממש מכוער עם רקעים בצבעים בהירים), הצבעים בפינה העליונה שלו נוטים לדהות אחרי זמן ממושך שהוא דולק ובאופן כללי הוא פשוט תופס יותר מדי מקום על השולחן. דבר טוב שאפשר להגיד עליו זה שיש לו צבעים לא רעים בכלל. לפני שקניתי את הCRT הזה היה לי מסך 17" LCD קטסטרופלי של Gateaway. זה היה ב2004 שהLCD רק נכנסו לאופנה כך שהוא היה די יקר לעומת מה שהוא מציע (1600 ש"ח). הפאנל היה TN כמובן. נראה לי שהטכנולוגיה השתפרה מאז שהיה לי את ה17" ומסכי TN כבר לא כאלה נוראים. אני כבר פחות משתמש ב…

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by ilanb0,

על מנת לחסוך מקום בחדר של הילד, חשבתי לקנות מסך שישמש מחשב+טלויזיה. האם יש בכלל שוק למסכים כאלו? האם המסכים האלו אמינים? בקיצור, כדאי או לא ואיזה סוג?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by GOVNER_T.S.Y,

אני כבר זמן מה עוקב אחריי המחירים ושמתי לב שCHIMEI 22" צנח מ2700 שקל ל1400, עכשיו אין לי כסף למסכים יקרים ואני מוכן להסתפק במסך הזה שאלתי היא כזו: "עסקה משתלמת (לאור המחיר), או עוד חתול בשק? אני מעוניין לשמוע בעיקר מכאלה שרכשו את המסך ואיך הם אוהבים אותו(או לא..) g0vner

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  11. Started by מורן-85,

טרם קנייה מה עדיף??? הפרש של 350-400 ביניהם הAOC יקר יותר

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by uman7,

שלום לכולם אני קונה מסך לPS3 וגם לראות דרכו סרטים בחיבור למחשב בHD. המרחק הוא כמעט מטר. עכשיו אני מתלבט מה לקנות: מסך מחשב של דל 2209WA עם פאנל EIPS או מסך טלויזיה של סמסונג 22C450 מי מבין שניהם יתן לי את האיכות הכי טובה במשחקים ובסרטים? אל תתיחסו לגודל המסך תתייחסו לביצועים ולאיכות (הפאנל)

13. Started by ggg,

http://www.no-risk.co.il/pl_product~S23A950D~4~0.htm האם המסך הזה טוב? הוא יותר טוב מהמסך הזה? http://www.benq.com/product/monitor/XL2420T

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by Or23,

איזה מן השניים עדיפים למשחקים? בלי קשר למחיר

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by mikyl,

אני מחפש זרוע שולחני ל-DELL U2711, משהו ברמה של זרועות ERGOTRON. יש לכם המלצות?

16. Started by Bashash,

אני מחפש מסך 22" שישמש בעיקר למשחקים(מהיר) וגם הרבה גלישה(איכות טקסט). אני רוצה מסך עם איכות צבעים טובה וניקודיות טובה. התקציב-1800ש"ח... תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  17. Started by Morphine,

אני עומד לקמות מחשב חדש כולל מסך, ואני צריך ייעוץ לפני רכישת המסך. הדרישות שלי הן מסך 22' של סאמסונג (האמת, רק כי יש להם שם טוב ואמין). המסך צריך להתאים למשחקים כבדים ולסרטים כמובן. יש כל כך הרבה נתונים ואני לא ממש מבין מה צריך כדי שיהיה מסך טוב, ואני חושב שזה גם לא כזה משנה, העיקר שיש תמונה טובה. האם מסך שיענה לצרכים שלי ניתן להביא ב900 ש''ח? האם זה תלוי גם במחשב שאקנה? (יש קשר בין איכות הצפייה לכרטיס מסך, מעבד וכו'?)

18. אני רוצה לקנות מסך, התלבטתי בין ה 20 ל 24 של דל אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת מה דעתכם על ה 22 אינטש של cmv. נעזוב שנייה את העובדה היכן ניתן לקנות אותו, השאלה היא עד כמה הוא מתאים למשחקים וכמה מריחות יהיו לי? המסך לא מיועד לסרטים ולא לעריכה אלא נטו למשחקים. אשמח לתשובות, תודה מראש, אור

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by Alexkmr,

dell 2209WaF הזמנתי מפנדס מחשבים. על האריזה כתוב אפריל 28 2009. על הדף מידע שקיבלתי עם המסך כתוב בסןף הדף נובמבר 08 - לא מבין למה התאריך הזה מתקשר... REV A01 על הקופסה רשום שזה תוצרת סין. זה בסדר נכון? (אין פקסלים שרופים..) איך כדאי לכייל אותו? -- עריכה: שמתי brightness - 100 CONTRAST 65. שמתי לב שהרבה אנשים שמים בהירות על 40. ואני לא ממש מבין איך זה ניראה לי מאד חשוך. ייתכן שמשהו לא בסדר במסך או שזה עינין של הרגל? עברתי ממסך CRT 17.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Holy,

מי ממסכי הסמסונג 22 אינץ הכי "שווה"?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ^Z^,

שלום אני מחפש מסך מגע 19" עם עדיפות לLCD. בין 2000 ל3500 ש"ח, עדיפות ל2000 כמובן. תודה, Zzzz

22. היי לכולם אני מעצבת גרפית והמסך שלי גוסס ברגעים אלה ממש.. אני זקוקה למסך חדש אבל התקציב שלי מוגבל. מה האופציות שלי בסביבות ה-2000 ש"ח? (מעדיפה גם מסך רחב) יש לי פי.סי בן פחות משנה עם כרטיס מסך Nvidia Gforce 7300LE. המון תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  23. מעוניין לקבל המלצות על מסך שיהיה גם באיכות טובה לצפייה בסרטים [לא מיועד למשחקים] וגם רחב ונוח לעימוד. האם הDELL 2007WFP יתאים? האם הוא רחב מספיק? [אין לי מקום לרחב מידי] אשמח להמלצותייכם!

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  24. Started by iSneak,

שלום, הייתי מעוניין בהמלצות למסך רחב (16:10 / 16:9 - עם עדיפות ל-16:10), כגון ה Samsung 940BW. 19" - 20", נוטה יותר לכיוון ה-19, לא רוצה שהרזולוציה הטבעית של המסך תיהיה 1680*1050, אין שום סיבה להרוג לי ת'כרטיס מסך. :} התקציב הוא עד 2000 ש"ח גג. אשמח לתשובות מהירות, תודה.

25. Started by ledan1991,

קניתי את המסך הנ''ל. שהוא בעצם גם מסך מחשב וגם טלויזיה. אני חיברתי אותו בתור טלויזיה בחדר. הבעיה היא שהרמקולים המובנים מאוד מאוד חלשים ובקושי שומעים! מה אני יכול לעשות? לקנות רמקולים חיצוניים? איזה אפשרויות יש לי? אנא עזרו לי בבקשה! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.