עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המסך הוא לרוב למשחקים..... גם לסרטים\סדרות אבל לרוב למשחקים אז השאלה היא האם המסך ASUS 24 MK241H 2ms הוא טוב או לא? בנוסף אם אתם ממליצים אל משהו שונה בבקשה תציעו כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא עד 2500 אבל עדיף לא לעבור את ה2300

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  2. הסתכלתי לגבי מסך מסויים ומה אני רואה, איסוף והחזרה מבית הלקוח במסגרת האחריות? לדעתי היבואן ח.י לא נותן שירות מספק בייחוד לאור המחירים האטרקטיביים שלו! BENQ ו AOC - יש את השירות הזה במסגרת האחריות. הנה אפשר לראות כאן: http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-lg-l227wt.html Warranty LCD/Backlight (Years): 3/3 incl. Pickup Service, expandable on 5 years עריכה *** אני לא ילד קטן ואני לא מצפה לתשובות פסימיות (אני לא אומר ילדותיות). יש להציג את הנושא הזה בפני LG על מנת לשפר את השירות - לא מספיק שאנחנו משלמים ביד רחבה על המוצרים שלהם, לא מספיק שהמוצרים הם סוג א א, גם אין שירות הוגן! אם כולם ישתקו המצב לא ישתנה וחבל, אני לא מתכוון להסחב לאיזה מחסן עם מסך באוטובוס ולבזבז…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Guarding angel,

http://global.acer.com/products/monitor/P_series.htm# http://global.acer.com/products/monitor/X_series.htm# יש כאלו בארץ? שכוללים את הכול הפיצ'רים כולל FULLHD וCrystalbrite? אני רגיל לCrystalbrite עוד מהנייד שלי (גם מאותו הבית) והאיכות מצוינת לטעמי.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, אני חדש פה מקווה שתוכלו לעזור: כשאני צופה וידאו באינטרנט הגודל במסך מלא מגיע רק ל 3:4. מאחר והמסך שלי הוא 9:16 נוצרים שני פסים שחורים מהצדדים . המסך אינו מלא. חיפשתי את ההגדרות המתאימות בכרטיס המסך ואף התקנתי אותו מספר פעמים מחדש וכלום לא עוזר. למישהו יש פיתרון? תודה

• 15 תגובות
    • 6.8k צפיות
  5. קראתי קצת הודעות בפורום וראיתי ששני המסכים המומלצים ביותר הם L1953TRוLG (וגם ה-1972) ו- Samsung 943B. ישנם עוד מסכים מומלצים? מה מבין מסכים אלו יותר מומלץ (או שכדאי לראות את זה בחנות בעצמי)? בנוסף, חשבתי גם על מסכי 22", במיוחד ASUS VW222U ו-Chimei 222H, אך אני חושש שהמסך יהיה ענקי בשבילי (בינתיים אני עם מסך 17" ישן של Hyundai), כי לרוב אני יושב ~מטר מהמסך והשימוש לא יהיה למשחקים ככל הנראה (ואני גם חושש קצת ממסכים רחבים). תודה מראש לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  6. Started by Oranili,

את כל ההגדרות ברצוני לאפס. תודה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  7. שלום ,כבר קראתי הכל מה שאני יכול על המסך והחלטתי לקנות אותו (הרבה בזכות הפורום הזה). אני רוצה לחבר למסך tv box כך שאני אוכל לראות עליו טלוויזיה , tv box מתחבר בכבל vga. והמסך יהיה מחובר ב dvi. השאלה שלי היא אם יש על גבי המסך כפתור שאני יכול להחליט איזו מהכניסות תיהיה פעילה ? ושאלה שניה פחות חשובה אם למישהו יש פה התנסות עם tv box, המלצות, טיפים או מכשירים מומלצים.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by tr3x,

היי לכולם, אני רוכש בקרוב מחשב חדש ולכן אני מחפש מסך 24". המטרות הם בעיקר גרפיקה,עריכת סרטים,סרטי באיכות גבוה ומשחקים. אני יודע שבשביל הדרישות שלי עדיף לא להתפשר וללכת על 2408. אבל עקב כל הבלאגן סביבו אני מחפש אלטנטיבה אחרת וממש לא מזיז לי שזה פאנל TN. המליצו לי על המסך הבא: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodid=424&keySearch= ואני יכול להשיגו במחיר זול יותר ממחירו המינימלי בזאפ (הרבה הרבה יותר זול). האם הוא כדאי? לפי הבנתי יש לו נתונים מעט טובים יותר מלסמסונג T240.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by TaLTooL17,

אני מעוניין במסך הנ"ל, האם כדאי לקנות אותו? המחיר שלו דיי טוב(יחסית). אבל הבנתי שלא חסרות לו בעיות, ויש כמה גרסאות של המסך. אשמח לקבל עזרה, תודה מראש.

10. Started by Domovoi,

איזו טכנולוגיה מתקדמת יותר(טובה יותר) H-IPS או S-IPS? מבחינת דיוק הצבע,זמן תגובה? --- האם הפאנלים הללו עדיפים על oled?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by גליטו,

שלום לכולם .. pivot זה הציר שמחזיק את המסך ? אם כן מאיפה אני קונה את הציר הזה בנפרד ? אני צריך אחד אבל שיתן לי אפשרות לעלאה והורדה של המסך . כאילו כיפוף של הציר ואז המסך כלפי מטה או מעלה.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by emperor,

שלום, רציתי לקנות לפני שבוע מחשב חדש, אך הייתי קצת עסוק אז החלטתי לדחות בשבוע, אלא שבנתיים בכל חנות שבדקתי נעלם הt220 ויש רק את אחיו ה"משודרג". רציתי לשאול, אני אשתמש בו למשחקים אך גם הרבה לקריאת טקסט ועבודה משרדית, האם כדאי להמתין שבועיים לפחות עד להגעתו של t220? או לקנות את השני? ההתלבטות נובעת משוני ברזולוציות הטבעיות, לt220p רזולוציה טבעית גבוהה יותר ואני חושש שלא אוכל לעבוד עם טקסט כי הוא יהיה פשוט קטן מידי, האם ניתן לעבוד בו ברזולוציה של 1680*1020 כמו אצל t220 הרגיל? האם הוא יציג אותה בצורה נורמאלית? כמו כן אני מעוניין לחבר ממיר של יס , איך הוא יציג את התמונה?? תודה,

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by bronco,

איזה כרטיס מסך מומלץ למסכי 24" עבור אינטרנט ווידאו אני לא משחק משחקים אבל חשוב לי איכות תמונה טובה בווידאו ואינטרנט

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  14. Started by whowaht,

היי, זקוק להמלצה למסך מחשב 19" עד 1000 ש"ח בשביל משחקים. הכרטיס מסך שלי הוא HD4870. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  15. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=712150 לא להאמין אבל יחס המחירים מתחיל להיות נורמאלי. אמנם מדובר במסך זול אבל לפעמים זה מה שבדיוק אנשים מחפשים, וכאחד כזה יש לו אפילו כמה נתונים נחמדים שלא רגילים לראות במסכים זולים כמו 2 חיבורי VGA ו DVI אחד עם HDCP (לא שהHDCP באמת כזה מעניין), ואפילו ניגודיות של 1000:1 (3000 דינמי). אמנם זה לא EIZO השמרנים שאפשר לסמוך עליהם אבל המחיר הוא טוב מאוד. וגם אין פה קיצוץ באחריות - 3 שנים מלאות. המגמה היא טובה ואני מקווה שזה רמז שהכל הולך בכיוון הזה. זה כרגע יוצר מצב אבסורדי שבמחיר של הדל 2408 אפשר לקנות כמעט 3 מסכי 24 אחרים, מבחינה כלכלית זה הופך את הדל למותרות נטו. ואני לא מתכוון לזה שהמסך הזה הולך לקרוע אחרים, אלא שהמחיר מאוד טוב - שובר…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by EVGA-yuvalll22,

הזוי, התקשרתי לכל חניות ואין להם במלאי T220 ואמרו יש T220P אז איפה מוכרים בכלל את T220 ? תודה

17. קניתי מחשב חדש ואיתו גם צג מדגם lg 1960tr 19 יש לי בעיה שקרתה תמיד מאז החלפתו של המחשב והמסך.. כל פעם שאני לא נוגע במחשב מעל חמש דקות בערך אז המסך נכבה ונדלק עד כדי הבהוב..גם כשאני מגדיר כיבוי צג אוטומטית מהווינדוס של לאחר 10 דקות או דקה אחת למשל, זה לא עובד בכלל ועושה את אותה הבעיה שתיארתי קודם לכן.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by star_dust,

מסך 19" CHIMEI 958D נמכר ב-599 ש"ח במבצע בניו-פארם. מיועד לילד בן 7. למישהו יש? מה דעתכם? תודה [br]פורסם בתאריך: 14.11.2008 בשעה 14:21:32 השאלות שלי מתייחסות כמובן למסך (ולא לילד...)

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by shaib1,

בס"ד שלום לכולם חיפשתי מסך , בעיקר לאינטרנט , טקסטים + סרטים עד שננעלתי על ה - DELL 2007WFP הבנתי שאין אפשרות להשיגו. ניסיתי לעשות הזמנה מחו"ל , אבל המסך כחדש עולה לפחות 400 דולר + 200 דולר משלוח וזה לא כולל מיסים. אז חשבתי לשאול אותכם על המלצה למסך רחב , 20 אינץ עם פאנל S-IPS שקרוב באיכותו ל - DELL 2007WFP אני גם פתוח לגדלים יותר גדולים אם המחיר באיזור השפיות . דבר נוסף , מסך של ASUS כמו PW201 עם פאנל MVA מה איכותו לעומת ה - IPS ולעומת ה - TN ? תודה רבה לכולם שי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by kobi31,

אני עובד עם גרפיקה 3D, צבעי ADOBE SRGB, ותכנות. אני מבקש את חוות הדעת - מי מבין המסכים עדיף לי, שכן העלות די דומה וגם הפנלים, אך האינצ' בEIZO קטן יותר.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  21. Started by ALÞHA,

הגיע להחליף את ה Diamondtron 19inch המזדקן שלי (Samsung 959NF). מבין ה 22" המעטים (אם לא היחיד) בעלי פאנל S-PVA ובעלי יכולת להציג 90 אחוזים מחלל הצבע AdobeRGB ו 98 אחוזים מחלל הצבע sRGB - נראה כמו צג החלומות עבור צרכי הצילומיים (ברמת מחיר של פחות מ 3.5 אלף ש"ח). אני : א. משתמש בצג בעיקר לצרכי עיבוד קבצי RAW. לרוב נעשה שימוש בחלל sRGB, ועבור הגדלות/הדפסות תסייע לי הגמישות של המסך להציג גם AdobeRGB, גם עבור הדפסות במעבדות עם מדפסות CMYK. ב. בקושי צופה בסרטים על הצג. ג. לא ממש משחק. ד. אשתמש בצג גם עבור שימושי אינטרנט ואופיס בסטנדרטה כזה. טענות בעד/נגד יתקבלו בברכה... האם קיים פתרון אחר (באותן רמות מחיר) שהוא בר-השוואה? תודה מראש, עלפע.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by idani1983,

שלום, אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל מה עדיף בהתחשב שהבדל המחיר בין השנים לא משנה. שימושים משחקים סרטים ואינטרנט. כמו כן אשמח לשמוע הצעות על מסכים אחרים בגודל זה בתקציב של עד 1300 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by composite,

שלום. Eizo מייצרים שמונה מסכי 24": S2461W HD2442W HD2441W S2411W S2431W EV2411W S2402W S2401W * מדוע ה- S2431W הוא המסך שמומלץ כאן, ולא האחרים? * מה ההבדלים ביניהם? (בקצרה ממש, לא רוצה להטריח) מההשוואה באתר שלהם לא הבנתי יותר מדי. * איזה דגם מהדגמים הנ"ל רלוונטי לי? השימוש העיקרי במסך יהיה למשחקים, השימוש המשני - לאינטרנט. טלויזיה, סרטים, ועבודה גראפית - לא חשוב כלל. * באתר של Eizo מוצג רק ה- S2431W, אבל בארץ מוכרים בעיקר S2431WE. איך זה יכול להיות? * ל- 2431 אין DisplayPort ול- 2408WFP יש. האם זה משמעותי? תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  24. בחול אני קורא בפורומים וכו', וזה ממש הגודל הכי פופלרי למי שרוצה BIG EXTRA BIG למשחקי מחשב ושימושי מחשב. אתה גם מקבל רזולציה אדירה 1080P גם גודל נקודה מעולה (משהו כמו 0.32 אני חושב - מספיק גדול כדי לראות כתב מאוד ברור) גם אפשר לשבת מרחק טוב (שני מטר וחצי זה מעולה) וכמובן לשחק משחקי מחשב במסך כזה, זה תענוג - וגם לחבר XBOX או PS3 וכו'. והמחירים בחול - מ600 ועד 1400 דולר להכי יקרים, פחות ממה שעולה בארץ מסך LCD רגיל. אז, למה אין כאלו בארץ?! נראה לי היה יכול להיות ממש טוב ומעניין לקנות ולהשיג דברים כאלו, במיוחד למי שרוצה מסך סופר גדול למחשב. לא?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים