מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
המסך ישמש בעיקר עבור משחקים כבדים, אנימציה, גרפיקה וסרטים. עדיפות למסכים של LG ו-SAMSUNG.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך עד גודל 22 אינץ לצורך הדפסות תמונות ועבודה בפוטושופ. עבודה הכי מדוייקת שאפשר מבחינת כיול ואיכות. הציעו לי את Eizo Flexscan S1932, מישהו מכיר אותו? טל
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום, באיזה חנות או אתר עדיף לרכוש את המסך הנ"ל, אני מחפש חנות שלא תעשה בעיות במדיה ומתגלים פיקסלים שרופים וכדומה. תודה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מחיר - כ-3,000 ש"ח. 20 אינץ' סה"כ, רזולוציה גבוהה יחסית 1600X1000. במחיר הזה אפשר להשיג 2408WFP של דל. מבחינתי - גודל המסך ממש לא משנה. רזולוציה חשובה אבל קצת פחות. הכי חשוב - איכות צבע, אחידות פאנל, ניגודיות. קצת חשוב - זמן תגובה. המסך הזה נראה מושלם מבחינתי, כל עוד הוא עומד בסטנדרטים הגבוהים של Eizo. סוג הפאנל, למיטב הבנתי, הוא באותה קטגוריה כמו הדל, אבל דגם משופר יותר. קראתי גם משהו על זה שהוא 10bit בפוטנציאל (אם כי מציג 8 בכל רגע נתון). לא כל כך הבנתי מה זה אומר. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום חברי פורום, אני זקוק להמלצה על מסך שישמש אותי כמעט אך ורק לXBOX 360. הדרישות שלי מהמסך הן שיציג כמובן תמונה כמה שיותר טובה/חדה/חסרת מריחות ומספקת במשחקים, ושינצל את הכוח הגרפי של הקונסולה כמה שאפשרי. שיהיה 22" (ומעלה, אם התקציב מאפשר), בקיצור, שיהיה מסך טוב. ראיתי שהChimei די מתאים לדרישות שלי, אבל חשבתי שאפשר לסחוט קצת יותר את התקציב ולהתייעץ אתכם ליתר בטחון. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
בשבוע שעבר קיבלתי את המסך L2000CP של LG עם פאנל S-IPS (כמדומני). סך הכל אני מרוצה מאיכות הצבעים וניתן למור שהתמונה מרגישה "חיה" יותר. כאשר ראיתי סרט ובחלק העליון והתחתון של התמונה היו פסים שחורים ניתן היה ממש להבחין (במיוחד למטה) במעין תאורה אחורית של המסך והשחור היה מואר. ניסיתי לצלם תמונה אבל זה לא המחיש את מה שרואים בעין. האם זה תקין? האם מישהו חווה משהו דומה עם דגם זה או מסך דומה אחר?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הזמנתי באייבורי. מה דעתגם על המסך? לפי הביקורות קראתי שהוא מצויין - חד, גדול ובנוסף גם במחיר אטרקטיבי יחסית למסך של 22" בתוספת רמקולים מובנים ומצלמת אינטרנט 1.3MP. תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך LCD 17" פשוט, עם חיבור VGA בלבד. אני מעוניין לחברו לכאבל RF. אני יודע שישנם מספר TV BOXES שמאפשרים זאת, אבל אני מחפש פתרון זול יותר. האם קיים איזשהו מתאם? אני יודע שאף ישנם די וי די\וידאו מסויימים ישנים עם חיבור RF, אז אני מניח שגם קיימים דברים יעודיים זולים יותר שלא עולים 250-400 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי מסך VIEWSONIC 922VX שהתקלקל לי פתאום ועלה בזמנו 2000שח. ואגב אתמול הזמנתי מחשב חדש עם HD4850 בחנות FOXPC את הVIEWSONIC קניתי בKSP פ"ת לפני שנה בערך ואני מקווה שיצליחו לתקן אותו אחרת אני אצטרך מסך אחר ולא ממש בא לי להחליף... אם לא תיהיה ברירה אלא להחליף יש בKSP רק שני דגמים נורמלים בגודל 19" - LG L1972H SAMSUNG 943B איזה מביניהם עדיף? או שיש בKSP משהו טוב יותר? והאם שווה להוסיף כסף ולקנות מסך גדול יותר? אני אישית מעדיף את הרזולוציה של ה19 אינץ'.. ואין לי מושג איך המשחקים ירוצו עם מסך בגודל אחר אני מעדיף שיהיה לי מחשב שיחזיק משחקים לזמן רב והרזולוציות הגבוהות שבמסכים הגדולים קצת מרתיעות אותי.. מה דעתכם??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן כולם, לפני כמה שבועות רכשתי את המסך (ומחשב חדש). עד לפני כמה ימים הוא פעל מעולה, אבל בימים האחרונים, מציג מתי שבא לו מסך שחור (בין אם זה משחק, עבודה או גלישה, פשוט סתם ככה). נורית המסך דולקת, המחשב עובד אבל המסך מציג מסך שחור. הבעיה חולפת כאשר אני מכבה את המסך ומדליק שוב, אבל לאחר פרק זמן מסויים זה חוזר חלילה. האם מישהו יודע איך לתקן זאת או מה יכולה להיות הבעיה? במחשב עצמו אין בעיה שכן חיברתי בחיבור DVI אחר מופיעה אותה הבעיה ואפילו חיברתי למחשב את המסך הישן שלי הוא לא מבצע את המסכים השחורים הללו. אם תוכלו לעזור לי כי זה הופך להיות די מעצבן (לפני שאני מממש אחריות) אודה לכם מאוד.
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לדבר מוזר שאני מוזיז טיפה את המארז מחשב שעל השולחן שעליו נימצא גם המסך קורה משהו מוזר המסך מתחיל לרצד בצבעים אדומים כאילו התמונה נשארת אבל יש כול מני גוונים אדומים וכאלה שהולכים ומתחזקים/מתחלשים .. לא ממש מובן לי למה זה קורה ........ הוא עומד למות ? מה בדיוק קרה לו ?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך ''22 חדש. במסך 'ברוך הבא' יש בחלק השמאלי התחתון של המסך, גוונים סגולים במקום כחולים. אבל בזמן שאני בשולחן העבודה, נראה שהצבע הוא כחול. נראה לכם שיש פה בעיה? תודה. נ.ב. יש איזו תוכנה שאפשר לבדוק איתה את אחידות הצבעים במסך?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך בתקציב 2000-3000ש"ח. גודל המסך הכי פחות חשוב. גם הרזולוציה לא הכי חשובה למרות שאני מעדיף 1680X1050 ומעלה. מה שהכי חשוב הוא איכות התמונה (אמינות צבעים) ואחידות הפאנל. הייתי שמח אם גם זמן התגובה יהיה סביר ומעלה (משהו כמו 5ms ומטה). זהו, פחות או יותר. ת'נקס.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני מחבר בדרך כלל את המחשב לטלויזיה LCD ע"י כבל VGA. השאלה היא במידה ואני רוצה לראות סרט HD מהמחשב לטלויזיה האם יהיה ניתן להרגיש בהבדל כשהטלויזיה מחבורת ע"י כבל DVI TO HDMI מאשר כבל הVGA? (סרט HD 720P). תודה. ומקווה שזה הפורום המתאים, לא הייתי בטוח לאן לשייך את השאלה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה לגביי המסך viewsonic שיש לי קיבלתי אותו מדוד שלי אצלו המסך עבד חודשיים כטלויזיה ואצלי כמסך מחשב חצי שנה בערך והיום בבוקר שקמתי הופיע פס אפור לרוחב המסך וכיביתי והדלקתי את המחשב זה לא קשור המחשב חדש ואין לי ביטוח למסך אז ככה שאין לי למי לפנות זה או לתקן או ליזרוק ואני לא מבין בדברים האלו אים מכיר את הבעיה ויכול לכוון אותי אודה לו מאוד
-
- 25 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
השימושים שלי לפי הסדר הם גלישה באינטרנט משחקים ובסוף סרטים על איזה מסך אתם ממליצים לי
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, במסגרת קניה של מחשב שלם אני מעוניין לרכוש מסך 22"/24" לשימושים הבאים: 1) משחקי תלת-מימד. 2) אינטרנט ואופיס. 3) עבודה תכנותית. 4) עריכה גרפית בסיסית של תמונות (Picasa, מעט Photoshop) - בעיקר תיקון של תמונות ממצלמה דיגיטלית. חשוב לי שהמסך יעבוד טוב במשחקים (ללא מריחות או תופעות בולטות אחרות) ובנוסף אני מעוניין שהתצוגה תהיה נקייה ושטקסט יהיה קריא. אפשרות להנמיך ולהגביה את המסך (העמוד שלו) היא בהחלט רצויה אך לצערי ברוב מסכי ה-22" היא לא קיימת. עקב שיקולי תקציב החלטתי ללכת על ה-Asus VW222u (העולה כ-1100-1200 ש"ח) שמציג איכות תמונה יחסית טובה וגם ראיתי אותו בפעולה אצל חבר שלי. מצד שני, שמעתי ביקורות טובות מאוד על ה-Dell 2408WFP (כולל ממישהו שיש לו את המסך הזה) ואני …
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק אחד מהם היה בתיקון והחליפו לו את ספק הכוח, היום הוא חזר , אך ברגע שחיברתי אותו למחשב ועשיתי ריסטרט אני לא מצליח להכנס לוינדוס מעבר לחלון הטעינה איך שהוא מגיע לוינדוס עצמו הוא נותן הודעת NO SIGNAL בשני המסכים ואי אפשר לראות ולעשות כלום ניסיתי להליף בין הכבלים ואת הכבלים עצמם וזה לא עזר כרגע יכול להכנס רק לסייף מוד אך לא לוינדוס מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כיום קיימים בחדרי מסך מחשב 17" ישן וטלויזיה 21" ישנה רגילה , הייתי רוצה להחליף את שניהם במסך אחד דו תכליתי , הצרכים שלי הם כאמור שימוש במחשב , צפיה בסרטים ישירות מהמחשב באיכות HD וחיבור ברמה כלשהיא , עלובה ככל שתהיה לממיר הכבלים.. לא יותר מזה. המחשבה היא על מסך בגודל 22-24 בתקציב 1500-2000 פלוס מינוס אבל די גמיש. האם חיבור הממיר של הכבלים למסך סטנדרטי הוא עניין פשוט ? איזה מסך יתאים לכך במיוחד ? והאם קיימים מסכים עם רמקולים מובנים שכן המחשב מחובר למערכת סטריאו ענתיקה שכבר מזמן לא מה שהייתה פעם ( מזייפת , שלט דפוק) גם רכישת מערכת שמע חדשה היא אופציה אך הייתי מסתפק באופציה של מסך עם רמקולים פשוטים . בנוסף (ולמרות שזה אינו הפורום המתאים ) אם כבר אני עושה רכישה שכזאת היי…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2253LW לבין 2253BW ראיתי מפרט של שניהם שהיה די זהה והמחירים שונים.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מסך 22" 1000-1500 ש"ח אין סיכוי לחריגה וכמו כן שאיפה למינמום של המינימום. התכנון שלי עליו זה : סרטים(לא HD ,אבל שתיהיה אפשרות לזה),קליפים של מוסיקה משרדי -גלישה ,וורד וכ'. משחקים כמעט ולא אבל שוב שלא ישלול את האפציה להנות ממשחק. יש לי עדיפות לסמסונג אפשר גם משהו אחר,הנה דגמים ששמתי עליהם עין: Samsung 2253BW Samsung T220P זהו מקווה שאני אמצא פה עזרה.תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
הגיע אליי המסך היום בערב...רק עכשיו סיימתי לחבר אותו , כמו מטומטם חצי שעה הסתבכתי עם הסטנד שלו , יש לו כפתור מעצבן כזה , עד שקלטתי איך שעובדים איתו... איך מגדירים את המסך להגדרות הכי טובות ? צריך להוריד ב brightneess ל0 ? או משהו ? עכשיו נגעתי בטעות ב contract והורדתי מ50 ל0 על כמה זה צריך להיות ? רואים על הפנים במסך..אני רואה גם תצל של הידיים שלי למשל על המסך שאני מקרב אותן..רואים ברוולוציה גדולה מאוד אבל בהגדרות זה עדיין מופיע 1024*768 מה שהיה לי במסך הקודם 17 crt איזה הגדרות צריך לשנות ? אגב יש גם דיסק עם המסך אבל אין בו התקנה בכלל רק קובץ אקרובט תודה
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לאחר קריאה מעמיקה של המסכים המומלצים והבקרות שנעשו באתר אני עדין לא הצלחתי להגיע להחלטה לגבי מסך. חשוב לי שיראו טוב באינטרנט ובאופיס ושהמסך יהיה טוב למשחקים, יש לי מסך 19' עם פאנל TN ואני מרוצה ממנו בכול מה שקשור לקריאה. כמו כן חשוב שיהיה לו DVI אני מתבלט בין ה CHIMI שהומלץ אין ספור פעמים לבין ה SAMSUNG שגם הומלצו באתר וT220PוSamsung בעל הרזולוצייה הגבוהה יותר(איך הקריאה במסך בעל רזולוציה גבוהה?) כמו כן אשמח לשמוע על חנויות מומלצות לקניית המסך, כאלה שלא עושות בעיות מבחינת פיקסלים שרופים ואחריות בכלל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך "22 טוב לסרטים משחקים וכו' אני מעוניין להשקיע עד 1100 שח' אשמח עם תעזרו לי בלחפש משהו טוב ומומלץ. תודה לעוזרים. ראיתי את המסך הזה במחיר סביר מה אתם אומרים שווה תכסף או שאפשר לקנות משהו יותר טוב במחיר של עד 1100 שח'. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692312
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
לאור ריבוי דיונים על מסכים איכותים (1200 על 1900) עד 22 החלטתי לפתוח דיון נפרד על מנת לא לשבור את התזה של הדיון בנושא ה 24.ראיתי כמה דגמים איכותיים שמשתווים ללנובו אבל יותר גדולים ממנו בגודל.אני מדבר נכון לעכשיו hp w2408H samsung 245T נכון לעכשיו אינני יודע על איזה פנלים הם מבוססים.הנחה שלי יוצאת לפי נתונים אלה שהם מבוססי PVA. מבחינת כדאיות ה HP עולה 2600 מה ששם אותו מול הדל 2007 הכל כך נחשק וההבדל הקטן שהוא עדכני וזמין... עוד לא בדקתי על איזה פנל הוא מבוסס ואני אעדכן את הדיון בהמשך גם בביקורות.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-