עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Judas Iscariot,

*ההודעה הבאה מועתקת מדיון שפתחתי בפורום "אודיו וקולנוע ביתי", וכמה אנשים שם ייעצו לי לפתוח אותו כאן, למרות שאני מחפש טלוויזיה ולא "מסך מחשב"... מקווה שזה בסדר. אז כמו שאמרתי, כנראה שיש לי אופציה לרכוש את ה Marantz FX26LC בסביבות ה2,000 ש"ח. כמו כן, אתמול הייתי במחסני חשמל ושם "הציעו" לי(יותר נכון, הבהרתי מה אני רוצה) את ה: Samsung A450 ב2,790 ש"ח (אחריות לשנה) ו את ה LG 2630R ב2,890 ש"ח (אחריות לשלוש שנים) מבחינה טכנית "טהורה", אילו מהמסכים הללו יספק לי את הביצועים הטובים ביותר למטרות של: - צפייה בשידורי HOT(רגיל, לא HD, כי המחיר של HD כרגע הוא שערורייתי לחלוטין) - צפייה בוידיאו מהמחשב וכן משחקי מחשב ההבדל של ה100 ש"ח בין הסמסונג לLG לא משנה לי, ולLG יש אחריות לשלוש שני…

2. שלום אני פשוט לא מצליח להגיע להחלטה בין שני המסכים, אשמח לשמוע דעות שונות אודות המסכים... שימושים: אינטרנט ומשחקים. *מבחינתי החיבורים הנוספים של ה CHIMI אינם חשובים חשוב לי רק איכות המסך וטיב האחריות. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מסך עד גודל 22 אינץ לצורך הדפסות תמונות ועבודה בפוטושופ. עבודה הכי מדוייקת שאפשר מבחינת כיול ואיכות. הציעו לי את Eizo Flexscan S1932, מישהו מכיר אותו? טל

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  4. Started by saarshai,

מחיר - כ-3,000 ש"ח. 20 אינץ' סה"כ, רזולוציה גבוהה יחסית 1600X1000. במחיר הזה אפשר להשיג 2408WFP של דל. מבחינתי - גודל המסך ממש לא משנה. רזולוציה חשובה אבל קצת פחות. הכי חשוב - איכות צבע, אחידות פאנל, ניגודיות. קצת חשוב - זמן תגובה. המסך הזה נראה מושלם מבחינתי, כל עוד הוא עומד בסטנדרטים הגבוהים של Eizo. סוג הפאנל, למיטב הבנתי, הוא באותה קטגוריה כמו הדל, אבל דגם משופר יותר. קראתי גם משהו על זה שהוא 10bit בפוטנציאל (אם כי מציג 8 בכל רגע נתון). לא כל כך הבנתי מה זה אומר. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by Erez360,

שלום לכולם. רציתי לשאול אם לכולם יש מריחות במסך הזה Samsung 971p כמשחקים פיפ"א או פרו? בזמן מסירת כדור אז רואים קצת מריחה. זה קורה לעוד אנשים במסך הזה או רק לי? אני לא רואה בפיפ"א אופציה של VSYNC לסדר את זה. אז אני רוצה לדעת אם יש לי בעיה מסומית במסך, או שזה קורה לעוד אנשים במסך הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by tkamin,

שלום רב, מתלבט בין המסך של יונדאי שרשום בנושא ההודעה לבין מסך LG W2242T - שני המסכים הוצעו לי באותו מחיר באייבורי יחד עם המחשב שרכשתי שם אבל נאמר שלי שהקונטרסט הסטטי של יונדאי יותר טוב - 1000 לעומת 800 של LG אך לא מצאתי נתונים ברשת שמאמתים את זה. מצפיה במסכים עצמם בחנות נראה שהLG ממש זוהר בקצוות וגם מורח חלק מהצבעים גם לא בתנועה מהירה (פשוט לא חד). כמו כן אמרו לי שהמסך של HYUNDAI מגיע עם 4 שנות אחריות. בקיצור - מישהו מכיר את מסך HYUNDAI ויכול לתת המלצות/ביקורות עליו? ממש לא מכיר ודואג לפול על משהו בלאי... אני מבין שגם הLG לא מסך ברמה גבוהה אבל זה היה מגבלת התקציב לנושא... אשמח לתשובתכם, בוקר טוב, צביקה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by idani1983,

שלום, באיזה חנות או אתר עדיף לרכוש את המסך הנ"ל, אני מחפש חנות שלא תעשה בעיות במדיה ומתגלים פיקסלים שרופים וכדומה. תודה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by Jules Winnfield,

אני מניח שהבנתם מה אני צריך לפי הכותרת החריגה המקסימלית שלי היא 50 שקל.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  9. מה שכתוב בכותרת... האופציה היא 2253BW (בדיון הקודם) האם יש מסך שמערער על ה2253BW? אה ומה ההבדל בינו לבין 2253LW? נ.ב. אורלינס, ריפר ולכל מי שעזר לי בפעם האחרונה שפתחתי דיון כאן, וואלה-שופס שיקרו לי, הטעו אותי ובסוף לא קיבלתי את המוצר. אבל היי, דבר אחד טוב- הם יודעים לבטל הזמנה ולתת זיכוי תוך 2 דקות.

• 45 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. שלום יש לי איזו בעיה מוזרה במחשב כשאני גולש נניח אני רואה בצד הימני את המסך חד ובצד השמאלי אני רואה את הכיתובים קצת מרוחים... למישהו יש מושג מה זה? ולא זה לא בעיות ראיה 8)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, כנראה שאני אקנה מסך בקרוב, התקציב הוא 1100 ש"ח. דגשים: 1. המסך יחובר לכרטיס מסך Sapphire Radeon HD 4870X2 2GB GDDR5. 2. השימוש העיקרי של המסך יהיה משחקים ואינטרנט. 3. מאוד מעדיף שהמסך לא יהיה רחב, אבל אם יש משהו טוב שהוא רחב אשמח לשמוע. 4. זמן תגובה: מעדיף מאוד 2ms אבל אפשר להתפשר גם על 5ms אם יש משהו טוב. 5. חובה חיבור DVI למחשב (זה החיבור הכי טוב היום נכון?). 6. גודל המסך - 20 אינץ' ומעלה. 7. ניגודיות - אני לא כ"כ מבין בזה אבל נראה לי ש1:8000 יהיה מצויין ( ככל שהמספר השני יותר גדול זה יותר טוב כך ש1:8000 עדיף מ1:5000, נכון?) 8. חברה: לא קריטי, אבל מעדיף Samsung, LG, ASUS, MAG. 9. לא צריך רמקולים, יש לי מערכת קולנוע ביתית והם לא יהיו בשימוש. עוד משהו - כ…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by aviram20,

לאחרונה שמתי לב לדבר מוזר שאני מוזיז טיפה את המארז מחשב שעל השולחן שעליו נימצא גם המסך קורה משהו מוזר המסך מתחיל לרצד בצבעים אדומים כאילו התמונה נשארת אבל יש כול מני גוונים אדומים וכאלה שהולכים ומתחזקים/מתחלשים .. לא ממש מובן לי למה זה קורה ........ הוא עומד למות ? מה בדיוק קרה לו ?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  13. אני כבר דיי זמן חיפשתי מסך 22" איכותי והדבר היחיד שהיה הוא הS2231WE של איזו שעולה כ3000+ ש"ח. (שכמעט קניתי) ועכשיו ראיתי שיש את האופציה של HP LP2275W ב2500 ש"ח בנקסטופ. ע"פ הביקורת בPRAD המסך נשמע טוב ומתאים לי. השאלה היא האם המסך הזה מומלץ או שיש בו בעיות שPRAD לא ציינו? המסך יהיה לשימושים סטנדרטים (משחקים, טקסט, סרטים). עריכה2: המכירה הקבוצתית התבטלה.

• 95 תגובות
    • 8.6k צפיות
  14. יש ברשותי מסך LCD 17" פשוט, עם חיבור VGA בלבד. אני מעוניין לחברו לכאבל RF. אני יודע שישנם מספר TV BOXES שמאפשרים זאת, אבל אני מחפש פתרון זול יותר. האם קיים איזשהו מתאם? אני יודע שאף ישנם די וי די\וידאו מסויימים ישנים עם חיבור RF, אז אני מניח שגם קיימים דברים יעודיים זולים יותר שלא עולים 250-400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by clown,

המסך ישמש בעיקר עבור משחקים כבדים, אנימציה, גרפיקה וסרטים. עדיפות למסכים של LG ו-SAMSUNG.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, קניתי מסך ''22 חדש. במסך 'ברוך הבא' יש בחלק השמאלי התחתון של המסך, גוונים סגולים במקום כחולים. אבל בזמן שאני בשולחן העבודה, נראה שהצבע הוא כחול. נראה לכם שיש פה בעיה? תודה. נ.ב. יש איזו תוכנה שאפשר לבדוק איתה את אחידות הצבעים במסך?

17. Started by V.L,

שלום, התחדשתי במסך סמסונג T220P שדרך אגב הוא מעולה! הבנתי שיש חומר ניקוי שמנקים איתו את המסך.. איך זה נקרא ואיפה קונים? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Tuki sheishmor alay,

בשבוע שעבר קיבלתי את המסך L2000CP של LG עם פאנל S-IPS (כמדומני). סך הכל אני מרוצה מאיכות הצבעים וניתן למור שהתמונה מרגישה "חיה" יותר. כאשר ראיתי סרט ובחלק העליון והתחתון של התמונה היו פסים שחורים ניתן היה ממש להבחין (במיוחד למטה) במעין תאורה אחורית של המסך והשחור היה מואר. ניסיתי לצלם תמונה אבל זה לא המחיש את מה שרואים בעין. האם זה תקין? האם מישהו חווה משהו דומה עם דגם זה או מסך דומה אחר?

19. Started by erezMASTER,

היום הזמנתי באייבורי. מה דעתגם על המסך? לפי הביקורות קראתי שהוא מצויין - חד, גדול ובנוסף גם במחיר אטרקטיבי יחסית למסך של 22" בתוספת רמקולים מובנים ומצלמת אינטרנט 1.3MP. תודה לכל העונים!

20. Started by ^NAOR^,

איך הדגם הזה? יש קצת פרטים עליו ראיתי פה שיש ביקורת על samsung T220 יש הבדל בינו לבין ה-P או שזה אותו דבר? תודה מראש!!

21. כל מסכי דל החדשים (בכל הגדלים אאל"ט),הפיליפס החדש דגם 240PW9EB, ה-HP LP2475W...ועוד ועוד...אם אני מבין נכון,מכלול רחב מתאים רק לגרפיקאים שעובדים במרחב aRGB.לכל שאר המשתמשים עדיף מכלול רגיל שמותאם לוינדוס.מסך בעל מכלול מורחב יראה צבעים לא נכונים במרבית יישומי וינדוס ואינטרנט.אז למה מגמת הייצור היא לכיוון מכלול מורחב דווקא?....

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. עד היום ישבו על שולחני הDELL 2007FP האהוב שלי ששימש אותי למעט צפיה בטלויזיה ובעיקר לשימוש במחשב הפרטי שלי, ובנוסף עליו מסך CRT של LG שמחובר לKVM ופועל לצורכי עבודה בלבד (טכנאי מחשבים). בעקבות רצון לחסוך במקום על השולחן הוצאתי את הCRT ובמקומו אני רוצה LCD חדש. הדרישה היחידה שלי מהמסך היא שיהיו לו 2 כניסות וידאו (DVI+VGA). מסכים מרובעים (לא רחבים) מקבלים אצלי עדיפות גבוהה + עדיפות למסך כמה שיותר גדול. אם אפשר למצוא מסך שקיים באתר של KSP זה יהיה מצויין. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by gabur,

מה ההבדל בין 2253LW לבין 2253BW ראיתי מפרט של שניהם שהיה די זהה והמחירים שונים.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by smoke_man,

השימושים שלי לפי הסדר הם גלישה באינטרנט משחקים ובסוף סרטים על איזה מסך אתם ממליצים לי

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by ding,

מסך 22" 1000-1500 ש"ח אין סיכוי לחריגה וכמו כן שאיפה למינמום של המינימום. התכנון שלי עליו זה : סרטים(לא HD ,אבל שתיהיה אפשרות לזה),קליפים של מוסיקה משרדי -גלישה ,וורד וכ'. משחקים כמעט ולא אבל שוב שלא ישלול את האפציה להנות ממשחק. יש לי עדיפות לסמסונג אפשר גם משהו אחר,הנה דגמים ששמתי עליהם עין: Samsung 2253BW Samsung T220P זהו מקווה שאני אמצא פה עזרה.תודה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.