מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום ובוקר טוב. האם למסך זה של VIEWSONIC קיימות "רוויזיות" שונות כפי שכבר נתקלתי למשל במסך של Dell 2007WFP ועוד כמה נוספים? אני שואל כי אני מעוניין לקנות מסך זה אך מכיוון שהוא נמצא בשוק בערך שנתיים (אם לא יותר) אני רוצה לדעת אם הוא עבר איזו אוולוציה / שינוי גרסא לטובה או לרעה. ואגב התקציב שלי הוא עד 1600 ש"ח (אני די מקובע על תקציב זה לצערי) האם בארץ יש את גרסאת ה-B או ללא B ? מה דעתכם בבקשה?? תודה :-)
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי, שני המסכים של DELL, אחד בעל לוח IPS עם זמן תגובה 8MS והשני לוח TN בעל זמן תגובה של 2 MS, מה עדיף לי מבחינת ביצועי משחק ואיכות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
טוב, אני קונה מחשב חדש ואני צריך הצעה למסך טוב. הכרטיס מסך הוא 4870. חשבתי בהתחלה על ה-Dell 2007 אבל הבנתי שהוא כבר לא מיוצר ולהשיג אותו קשה. ואז חשבתי על ה-Asus VW222U שעד לפניי מספר חודשים הציעו אותו ישר אחריי Dell 2007 ובייחוד למשחקים מהירים. לאחרונה ראיתי תגובות רעות עליו, אז אני מתלבט איזה מסך הכי טוב כרגע ועד 22 אינץ'. למה הוא ישמש? ישיבה מרובה על המחשב(7-8 שעות ביום בקלות, חיו של מתכנת) משחקים וסרטים. ח"ח לעוזרים נ.ב. לא יזיק לתת לי מספר מסכים. הכוונה היא, לתת לי גם מסכים טיפה פחות טובים.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין שתהיה לי טלויזיה בחדרולהשתדרג במסך LCD חדש .. ומפה אני נכס ל- 2 שאלותי א. מה יותר עדיף שיישמש כמסך וטלווייזה ? לקנות טלוויזיה ולחבר אותה כמסך למחשב או לקנות מסך LCD ולקנות גם כרטיס טלווזיה שישמש גם לצפייה בטלוויזיה בנוסף , מה מה יותר משתלם ? ב . הכרטיס מסך שלי הוא X1600xt אני אסתפק ואהיה חייב לקנות 19 אינץ' נכון ? ג - תביאו לי דגמים (אחרי שאמרתם והגעתם למסקנה מה יהיה יותר משתלם , איכותי ונוח לשימוש ... טלוויזית LCD או מסך LCD + כרטיס טלויזיה ד - במקרה ובחרתם במסך LCD + כרטיס טלויזיה אודה לכם אם תצרפו לי גם כרטיס טלויזיה ואם תוכלו לאמר לי מהה הבדלים........... ה - המסך או הטלויזיה ישמשו לצפיה בסרטים - צייה בערוצי טלויזיה - משחקים וכל השאר (תוכנות תמונות …
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לפי הנתונים היבשים כולם אות ודבר....מה אני מפספס? ומה עדיף? מסך 1: https://www.amazon.com/LG-25UM56P-25-Class-UltraWide/dp/B0170TSYGK/ref=sr_1_7?s=electronics&ie=UTF8&qid=1491174706&sr=1-7&keywords=ultrawide+monitor מסך 2: https://www.amazon.com/LG-25UM58-P-25-Inch-21-UltraWide/dp/B01BV1XB2K/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 מסך 3: https://www.amazon.com/gp/product/B00V8FAWC2?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o03_s00
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם, קיבלתי אתמול מסך NEC 90GX2 בהתחלה עבד מצוין אחרי פחות משעה נשרף לו פיקסל באמצע המסך למעלה זה נראה כמו נקודה קטנה שתקועה בצבע כחול. האם בוודאות ניתן להגיד שזה פיקסל שרוף? קניתי את זה בחנות קטנה ודיברתי עם היבואן של המסך והוא אמר לי לפנות לחנות והם ישלחו את זה אליהם, הדבר המצחיק הנקודה נמצאת ברוב הפעמים איפה שיש בארנרים ופרסומות ככה שזה לא מפריע אבל ברקע כחול עם אני שם רואים את זה וזה ממש מפריע. אם זה פיקסל תקוע יש תוכנה שיכולה לשחרר את זה? בקיצור מה אני יכול לעשות עם המסך והאם ניתן לדעת בוודאות שזה פיקסל שרוף? תודה על העזרה, ליאור.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המסך של דל ... הלכתי ל IQPC והם אמרו שהוא מצויין... בהתחלה לפני שבכלל חשבתי לקנות אותו הפריע לי זמן התגובה האיטי שלו (16ms!!!) אבל אנשים פה בפורום המליצו עליו אז חשבתי למה לא... יומיים אחרי זה הלכתי לחנות שחבר שלי קנה ממנה את המחשב והמליץ עליה כדי לשמוע על מפרט והמוכר טען שדל בכלל לא ייצרו את המסך הזה וזו איזושהי חברה לא מוכרת ייצרה בשבילם והם רק שמו את שם המותג... עכשיו הוא אמר שזמן התגובה הוא קריטי והשאלה היא האם באמת שווה להשקיע בו 2160 שקלים (לסרטים ולמשחקים) או שיש תחלופות יותר טובות מהמסך הזה... יצאתי פשוט ממש מבולבל אחרי השיחה בחנות השנייה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר שקראתי הרבה מאד עצות שלכם כאן בפורום, דיפדפתי בזאפ והייתי באופיס דיפו, הצלחתי להתבלבל לחלוטין ואני מבקשת את עזרתכם. אני רוצה מסך מחשב בגודל 22', כדי שהאותיות תהיינה גדולות ואוכל לקרוא ללא משקפיים. אני משתמשת רק באינטרנט ובאופיס- לא רואה סרטים במחשב ולא משחקת משחקי מחשב. אני לא מבינה הרבה ברזולוציה ובניגודיות אבל המודל החדש לש סמסונג:T220P, נראה לי יותר מדי משוכלל וגדול עבורי מבחינת המסגרת החיצונית. חיפשתי לפי עצכתם את ה 2243BW אבל לא הצלחתי להשיגו באזור חיפה. בבקשה,אנשים נחמדים, יעצו לי מה לקנות בסכום של עד 1000 ש"ח. הרבה תודות סבתא מחיפה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משנה כבר הזמנתי DELL 2209WA ..
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם של ASUS? VW192S? זה 19" רחב.. רציתי לדעת אם הוא עדיף על הLG L194WT שכבר הבנתי שעדיף על הסמסונג...
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
חיברתי את הכניסת וידאו של הממיר ל composite , ואני רואה והכל טוב ויפה( ואני חייב להודות שרק עכשיו גיליתי את כל התכונות האלו של המסך כמו: swap, שינוי הגודל של התמונה בתוך התמונה) אבל לאן אני צריך לחבר את הכבל של ה audio שיוצא מהממיר? *הערה: המחשב מחובר למערכת סטיראו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שימוש בעיקר טקטס (תכנות) וסרטים שניהם בסביבות 1500 ש"ח שמתי לב של 416V יש תמיכה ב DHCP תודה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
-
-
שלום לכם חברים , אני מחפש מסך בין 23"-30" באיכות גבוהה שיתאים גם למשחקים + YES+ סרטים תקציב לא מוגבל הודה לכם אם תצרפו כמה אפשרויות.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך גיימינג עם קצב רענון גבוה לאחר שימוש במסך דל 27" 2K 60HZ, משהו ברזולוציה לא גבוהה מידי כדי לא לאנוס את הכרטיס מסך כל פעם ולהגיע לקצב רענון גבוה ככל האפשר (כרגע יש לי 1070). חשבתי על ה 34UC79G-B שמגיע ברזולוציה מעניינת אך המסך נשמע גדול מידי לרזולוציה שלו כך שאשמח לביקורות על האיכות. כמו כן הבנתי שכרגע אין צורך בכרטיס תמוך GSYNC אלה גם FREE SYNC יעבוד עם הדריוורים החדשים, האם המסך הזה הכן יתאים לכך? אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום לצערי המסך MAG שלי (19 אינץ' CRT) החליט שהגיע זמנו לעבור לעולם הבא ונשרף... אז החלטתי שזה הזמן לעבר למסך LCD איכותי. עכשיו אני בהתלבטות קשה. באיזה מסך לבחור. המטרות הם בעיקר למשחקים וקצת סרטים. האופציות שנראות לי בינתיים הם: Dell 2009WFP 1750 שקל Samsung 971P 1580 שקל Samsung 931BW 1240 שקל Samsung SyncMaster T220 1145 שקל LG L2000CP 1830 שקל אני יודע שהמסכים האלה מאוד שונים אחד מהשני אבל זה בגלל שפשוט אני לא יודע על מה ללכת. דבר ראשון אני מפחד ללכת על מסך גדול מכיוון שאני חושש שה-8800gt שלי לא יצליח להחזיק ברזולוציה המקסימלית בחלק מהמשחקים וככה התמונה תיראה לא טוב, אח מצד שני אולי החוויה של מסך גדול תהיה שווה את זה. דבר שני אין לי מושג מה עדיף למשחקים וסרטים, רחב או…
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום יש לי את המסך U2311HB, ואני רוצה לקנות עוד מסך, אפילו 26/27 (או שזה גדול מידי ?), בתקציב של עד 1000 ש"ח, עיקר השימושים שלי הינם בעיקר עבודה עם code ולמידה (סרטונים וכו'..)/עבודה לפעמים, אז צריך פשוט שטח עבודה רחב. אשמח להמלצה תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך dell 2007fp ויש משהו שאני לא בטוח לגביו. אני יושב במרחק של כ-70 ס"מ מהמסך. האם במרחק כזה ה2007fp לא ירגיש גבוה מדי? אני לא חושב שתהיה לי בעיה בעניין של עבודה עם מסמכים ואינטרנט. אני חושש שכאשר אני אשחק למשל במשחק יריות מהמרחק שציינתי, אני ארגיש שהתמונה גבוהה מדי. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לחבר שלי יש כרטיס מסך GeForce4 mx 440 עם 128 זכרון(כנראה יש מצב ל64), הוא שמע פעם דיבורים על זה שאם כרטיס ישן המסך יכול להציג בעיות בתמונה כשהתקשר לחנות ושאל אמרו לו שזה קורה בתוכנות מסיומת של ווינדוס למשל מדיה פליר... יש לו סיבה ללא לקנות מסך בגלל התפועה הזאת אם היא קיימת בכלל? ואם כן מה היא בדיוק? תודה... אגב המס19אינצ' רחב של LG כנראה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום אחרי קריאה קצרה של הדיונים בנושא אני אבהיר משהו.ראיתי מסכי דל במחירים מאד מפתים בפנדה מחשבים.ויש לי כבר דל אחד 22 228 אני חושב. האם יש היום מסכים של דל אבל עם הפנל המיתולוגי SIPS או ה PVA המתקדם או שכל המסכים במחירים שיש הם רק TN. הנה קישור : http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_2258 ניתן לראות שיש צניחה במחירי המסכים.אבל מי מהם באמת שווה ומשתלם טכנולוגית?? המחירים צנחו בכ- 500 שקל למסך בממוצע.האם זה מראה על חדירת ה TN גם למסכים טובים? אני כרגע שוקל מסך שני אבל אני בהחלט מעוניין בפנל טוב כמו S-PVA PVA או ה SIPS. אשמח לעזרה וסיוע בנושא. תודה מראש. האם ה 2007 עם ה SIPS בגדול 20 אינטש עדיין זמין או שכבר יש לו מחליף עם הפנל TN ???
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הי מרדנית מציעים לי את המסך הנ"ל ב-1850 ש"ח. לא נראה לי...... בחיים לא שמעתי על החברה הזאת. מישהו מכם שמע פעם על הדבר הזה? 16.7 מיליון צבעים?? המוכר סיפר לי שבמסך הזה יש "פאנל LG סוג A+". מישהו יודע מה זה? להלן קישורים למסך: http://www.ktc.net.cn/en/proddetail.php?productID=53 http://ibcleb.com/product_info.php?products_id=431&osCsid=a35e09a93933e91316237942409125e4 ובחנות של דיגמה: http://digma.co.il/shop/product_info.php/products_id/5558/language/he?osCsid=debbd619cd1c2f0c8e7ddaf1ee04402c
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים מחפש מסך שיתאים לצרכים שלי ותאמת אני עדיין לא בטוח איזה דגם יהיה עדיף לי. לפי מה שהבנתי מסכים עם פאנל MVA איכותיים יותר ונותנים איכות תמונה מעולה אבל לצערי המחיר שלהם חורג מאוד מהתקציב שלי שהוא 2000 שקל. קראתי מספר תגובות פה בפורום וראיתי שהדגם של סוני הוא בעל פנאל MVA והמחיר שלו לא גבוהה. האם הוא שווה קניה או שאני אאלץ להיסתפק במסך בעל פנאל TN ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. קניתי מסך חדש (מגיע לי מזל טוב).. של Samsung. דגם 2253BW. שזה 22 אינצ'. הגדרתי הכל כמו שצריך.. גם במשחקים עצמם.. וגם התקנתי את הדרייבר המצורף. אבל במשחקי ספורט (זה מה ששמתי לב לבינתיים), מתי שיש איזה שליחה של הכדור במהירות.. כל החלק האמצעי של המסך נמרח לי. כרטיס מסך 9600GT. מה אפשר לעשות בנידון? (נ.ב. משחקי הספורט שדיברתי הם: NHL 09, NBA2k9, PES09, FIFA09). תודה אנשים.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מסך עד 1500 שקל ככה שיהיה 23 אינץ ו עם 120~144 הרץ ורצוי מעוד שיהיה 1MS עם אפשר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-