מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רכשתי היום את המסך הנ"ל ושמתי לב בבית שבין הפנאל למסך יש רווח בכל הפינות, שאם אני לוחץ טיפה אז הפנאל מתקרב למסך. האם זה אמור להיות ככה? תודה רבה לעוזרים זה חשוב לי מאוד
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
סיימתי צבא ואני מתכנן לעבור מהבית של ההורים שלי, לדירה משלי. החלטתי שמחשב הנייד שלי כבר לא מספיק לי ולכן אני מתכנן לבנות מחשב נייח מ-0 לכן אני מעוניין לברר לגבי מחירים שאני צריך להתכונן אליהם, לגבי מסכים ושאר הציוד ההיקפי ולאחר מכן לפי זה להחליט כמה תקציב לשים על המחשב הנייח עצמו. קראתי את המדריך של QTTP על כל הקריטריונים ואני חושב שיש לי יותר שאלות מתשובות עכשיו ><" השימושים שלי למחשב ולמסך בעיקר: משחקים - מכל הסוגים, אני מאוד מגוון, אז שיתאים גם למשחקים מהירים כמו מירוצים וFPS (זמן תגובה וזמן השהייה נמוכים) סרטים וסדרות - שיהיה נעים לצפייה במשך זמן ארוך, תכני FHD עיצוב גראפי - בעיקר פוטושופ, זה כתחביב אצלי, אך אני מניח שעדיף שהמסך יעבוד בעומק של 8 ביט שאקבל צבעים …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי במדריך הוא הפאנל הכי טוב.... רציתי לדעת לאיזה מסך יש אותו...
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות למכור במחיר טוב את המסך הנ"ל. האם יש מסך שכדאי לשדרג אליו?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
ראיתי ביקורת על ה-VP930 שחידשה לי משהו, שעשוי להיות לי שימושי - חיבור שני מחשבים (או 3 במקרה של ה-930) לאותו מסך: http://www.trustedreviews.com/displays/review/2005/12/09/ViewSonic-VP930-19in-TFT-Monitor/p2 האם יש מסכים נוספים בתקציב של עד כ-1500 ש"ח שקיים בהם הפיצ'ר הזה? השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, סרטים וקצת visual studio. ה-VP930, שלהבנתי מהפורום מומלץ מאוד, קצת חורג לי מהתקציב (עולה כ-1800.) תודה
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך CRT SAMSUNG 19 959NF המסך עצמו מצויין ואיכותי לכל השימושים, הבעיה היחידה היא יחס 4:3 כשאני צופה בו בסרטים ביחס 16:9. לכן אני שוקל כרגע לקנות את אחד המסכים של דל 22, 23, וכרגע גם הכנסתי את ה- 24 למסגרת השיקולים, בנוסף אני מתכוון רק למסכים עם פאנל ה- IPS. סוגי הסרטים שעליהם אני מדבר, ושמעניין אותי איך הם יוצגו על המסך, בהשוואה למסך הנוכחי שיש לי הם: 1. קריעות של BDRIP 480 בגודל מינימלי לסרט של 1.4GB לסרט, מדובר על קצב ביטרייט מינימלי של הוידאו שעומד על כ- 1500 קילוביט לשניה. 2. קריעות BDRIP 720 בגודל מינימלי לסרט של 2.5GB לסרט, מדובר על קצב ביטרייט מינימלי של הוידאו שעומד על כ- 2500 קילוביט לשניה. 3. BDRIP 720 מכווץ אבל פחות מהקריעות שהוצגו קודם, גודל מינימלי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הופיעה בסטיקי אם אני לא טועה, תודה
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הצרכים: עבודה של שעות רבות מול המסך: לפעמים זה עריכת סרטים , לפעמים פוטושופ ,משחקים, סרטים וכו' גלישה רבה!! האם יש למישהו את 971P ויכול לומר האם עבודה רצופה עליו גורמת לעייפות\צריבה בעיניים\סינוור באתרי אינטרנט...מריחה במשחקים וכו' כנ"ל אם מישהו משתמש בדגמים האחרים... סקירות שקראתי באינסוף אתרים סותרות את עצמן....זה כבר מבלבל. אני יודע שהדל גדול יותר וגם יקר יותר , השאלה מה הכי טוב?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום חברים פורום נכבדים, שנייה לפני שאתם צועקים עלי דל, אציין שאופן התלייה של ה- AOC (דרך הבסיס, כלומר בחיבור אנכי המסך זוכה בכמה ס"מ של גובה) תואם את צרכי להפליא. השאלה היא האם למישהו יש ניסיון עם ה- AOC, או מה ההבדל בין שני המסכים (שניהם עם פאנל IPS, שמשיטוטי הפורום הבנתי שזה פיצ'ר מצויין). לינק למסך: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11971 תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם1 בחרתי בדגם הזה LG W2253TQ מה דעתכם? האים יש איזה שהם בעיות לדגם הזה?שווה 1000 שח? המסך כולל:FULLHD 1920X1080 2MS 1:50000 DVI D-SUB 300 בהירות
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
נואשתי כבר מלמצוא מקום שבו אוכל לראות את המסך הזה ברזולוציה ותנאים מיטביים לפני רכישה. אני מאוד מעוניין לקנות אותו, אבל אני מוכרח לראות אותו קודם ולהחליט אם הוא מתאים לצרכיי... הבעייה היא שבכל מקום שראיתי אותו הוא היה מחובר עם עוד עשרות מסכים אחרים, ברזולוציה גרועה ואיכות נוראית, ובשום מקום לא הסכימו לחבר לי אותו בנפרד ולהראות לי את ביצועיו ברזולוציית נייטיב.. אז אני מנסה את מזלי (מודע לזה שזו בקשה מוזרה) - האם מישהו שיש לו את המסך הזה וגר באזור המרכז (אני מפ"ת) מוכן להזמין אותי אליו לעשר דקות כדי להתרשם מהמסך?... אני בחור מנומס ונחמד תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אם מישהו יוכל לעשות לי סדר: אם יש חיבור HDMI זה מחייב שיהיה רמקולים מובנים מהמסך ? במידה והתשובה היא לא, מה שווה ה-HDMI במסך הזה? במידה ויש רמקולים מובנים במסך ואני מחברת רמקולים חיצוניים למחשב אז אקבל קול במקביל גם מהרמקולים של המחשב וגם מהמסך?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות תצוגה מיוחדת במסך הזה לצפייה בסרטים שמשפרת בצורה פלאית את התצוגה בסרטים במחשב. תלחצו בכפתור של המסך היכן שכתוב: ENGINE אחרי זה על + (source), עד שתראו שכתוב FILM ואז תלחצו על AUTO/SET. המצב הזה טוב רק לסרטים אחרי זה כמובן שתחזירו למצב הרגיל באותה צורה.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לבעלי LG w2261v, עם איזה כבלים מגיע המסך ? האם הוא מגיע עם כבל DVI-DVI ? תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני לא מבין דבר אחד .....למה אנשים כל כך רצים אחרי ה 2007 DELL 20' הזה ? מה בגלל שזה פאנל IPS במקום TN !!?? יצא לי לראות את הDELL E228WFP 22 אצל חבר היום ...המסך פשוט מושלם ! למרות היותו בעל TN שנחשב לפשוט יותר .... מחיר לא הגיוני ...(2000 שקל רק) הטקסט נראה מושלם ! פונט נקי ! תמונה חלקה ....(הרצתי כמובן משחקים סרטים טקסט ותמונות סטילס) צבעים אמיתיים וחדים להחריד ! משחקים נראים כמו חלום ! אין גוסטינכ אין כלום (BF2 ..COD2 ...) צבעים נקיים ! אז הייתי חייב לפתוח על זה טרד !!! הרי שני המסכים ה 2007 ו ה E228WFP 22 הם ייחס של 16:10 אז למה לקנות את ה20 ולא את ה22 - מה ..בגלל שזה פאנל IPS ? הרי בפועל שניהם נראים אותו הדבר !! אני פשוט חושב שהאנשים יותר מדיי נדבקים לנייר (נתונים…
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
1. האם להגדיר DYNAMIC CONTRAST על ON? 2. האם יש טעם להתקין דרייברים כלשהם? 3. האם יש הגדרות אופטימליות שכדאי לכוון אליהם אוטומטית או שידנית צריך להתאים את האיכות ? המסך ממש בוהק לי ורציתי לשאול אם יש טעם לשחק עם הבהירות (75)? 4. איך להגדיר פיבוט? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך של benq שהוא כולל חיבור dvi , אני מחבר את המחשב שלי דרך svideo לטלוויזיה עכשיו אני מעוניין לדעת אם אני יוכל לחבר את המחשב דרך dvi לטלוויזיה ולראות באיכות מעולה כמו שרואים על מסך רגיל או שזה היה ב s -video שזה לא ממש איכותי ?
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך LCD וחשבתי עליו בכללי הוא מאוד זול מצאתי להשיג אותו בסביבות 1500 אבל קצת מוזר לי המסך הזה ממש ממש איכותי כלומר ניגודיות 1:1600 בהירות 300 וכו' וכו' למשהו יש נסיון עם המסך הזה או עם כל הקו החדש של המסכי LG עם הניגודיות הזאת של ה1400 וה1600 ומשהו גם יכוול להביא לי סקירות שעשו למסך למה אני לא מצאתי וגם לגבי הזמן תגובה 4 אין בוא מריחות וזה נכון?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
יש לי את המסך הנ"ל (כן, גם לי) ואני ממש לא מרוצה מהPIP שלו, גם אם בוחרים בגודל הכי גדול, עדיין אי אפשר להשתמש בפיצ'ר בשביל שני מחשבים, התצוגה קטנה מאוד ואי אפשר לקרוא מה כתוב. יש אפשרות באמצעות תוכנה חיצונית, או אולי עדכון קושחה, להציג את שתי התמונות ב50:50? תודה :\
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הבנתי מנושאים כאן בפורום שמערכת חלונות לא עובדת טוב עם סקיילינג, מה שאומר שהרבה תוכנות יהיו מטושטשות במידה ויהיה לי QHD. האם זה נכון? זה שיקול האם לקנות מסך כזה או FHD? כרגע אני בונה על U2515H שהוא QHD.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך 20 אינץ' שהוא אינו FULL HD, משהו של סמסונג. חשבתי להזמין את U2515H מחו"ל כי הבנתי שהוא מסך די טוב, גם למשחקים וכל השאר. איך המסך הזה בגדול? הוא איכותי? ואם יש לי אפשרות ללכת על 4K זה יהיה עדיף? כי אולי אם כבר קונים מסך אז ללכת על הרזולוציה הכי טובה שיש היום? האם יש הבדל דרמטי בגודל בין 20 לבין 25? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש במסך 19 רגיל... האם ה- 20 הרחב ייראה לי יותר קטן? או בערך אותו דבר?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום, למישהו כאן יש מושג אם ומתי צריך להגיע המסך של דל u2515h לארץ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המסך 2407WFP-HC וגם את ה2407WFP, ורציתי לדעת אם יש לו 8BIT צבעים אמיתי, וגם ראיתי שיש לו הרבה בעיות של GHOSTING,לאנשים שיש את המסך:זה מורגש מאוד? ובכללי איך המסך?הצבעים שלו אמיתיים כמו בS-IPS?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-