עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום כפי שרשום בכותרת אני משתמש במסך Dell 2007WFP והלוח-אם שלי הוא: Gigabyte GA-P35-DS3R Intel P35 LGA775 Motherboard אתמול עשיתי עידכון BIOS לגירסא F10 של הלוח, ובתחתית המסך של דל יש לי 2 נורות, אחת של ההדלקה\כיבוי ואחרת שזה מספרים 1-4 כאשר כל מספר אומר חיבור אחר (1 זה VGA, ו - 2 זה DVI, ו - 3 זה S-Video, ו - 4 זה Composite). ולאחר העידכון המספר 2 במסך פשוט נעלם! (אני משתמש בחיבור DVI). פשוט נעלם ולא נדלק, כאשר בשאר החיבורים כאשר מחליפים בין אות לאות יש נורה דלוקה. מה זה אומר ?! ואיך אפשר לתקן ?! ואיך עידכון ביוס קשור לדבר שכזה ?! תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by udiudi,

שלום. קניתי היום את המסך, והייתה לי תקלה, באמצע התקנה של תוכנה, המסך התחיל להשתגע, היו כל מיני היבהובים... בחנות אמרו שהבעיה היא של המחשב, הפעלתי מחדש במסכי הכיבוי והדלקה הייתה אותה הבעיה.. בטח במסך או בחיבורים.. מה לא עשיתי עדיין הייתה בעיה. כיביתי ת'מחשב, הלכתי לראות סמולוויל, חזרתי, הדלקתי..והבעיה נעלמה. אבל מדאיג אותי, קיבלתי אותו היום. מה נראה לכם הבעיה? ומה כדאי לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by doronz,

שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה על מסך 22 אינטש לסטודנט. המסך אמור לשמש כמסך חיצוני ללפטופ עם כרטיס NVIDIA 8400 שעובד ברזולוציה של 1280X800 Wide. אני מחפש מסך שישמש לגלישה באינטרנט,כתיבת מסמכים,וצפייה בסרטים. הענין הוא שאני עובד המון שעות מול המחשב ולכן מחפש מסך שלא יאמץ מדי את העיניים. ההתלבטות כרגע היא בין מסך 22 של chimei הנמכר למשל ב KSP ב 1300 שח לבין מסך סמסונג 22 אינטש הנמכר בכ 1700 ש"ח. האם ההפרש ביניהם שווה לשימושים הנ"ל? האם מישהו יכול להציע מסך אחר בטווח המחירים הנ"ל? תודה, דורון.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ithamar21,

שלום לכולם! אז ככה יש ברשותי מסך מחשב של אסוס זה המסך: http://orpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=3092016 רציתי חוות דעת עליו? השימושים הם משחקים ולפעמים צפייה בסרטים. תודה רבה לכולם!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום אנשים יקרים! מזה כמה זמן אני שוקל לקנות מסך LED לשימוש ביתי. המסך ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית, קצת וידאו, וקצת פוטושופ. ההתלבטות היא בין 3 דגמים, וכמה סוגיות לגבי כל אחד. הדגמים הם: 1) AOC I2353FH 2) DELL U2412M 3) Samsung XL2370 4) ASUS VE248H הממצאים: יש לציין שאני יושב באופן יומ יומי מול מחשב, שזה מגיע אפילו ל12 שעות עבודה ביום. חשוב לי מאוד שהמסך יהיה נוח, ולא יעייף לי את העיניים. סוגייה שנייה שאני מתלבט לגביה היא חשיבות הארגונומיה, אני לא יודע עד כמה האפשרות לסובב, להזיז ולהטות את המסך יהיה בכלל שימושי. סוגייה שלישית היא חשיבות חיבורים למיניהם כמו USB, HDMI וכו'. אפרט בהמשך. אז לגבי הAOC, לפי מה שהבנתי סה"כ מדובר במסך IPS איכותי וזול, שאמור לספק לי…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ccc,

אני מחפש מסך למחשב 27 איכותי, מהסוג שאחרי שנתיים אומרים " כבר לא עושים כאלה היום " ... האם מסך מחשב בגודל הזה ברזולוציה פחות מX1440 הוא בזבוז כסף ? זה משאיר אותי לפי מה שאני רואה פה עם אופציה אחת של הDELL U213, שעולה כ3000 ש"ח. האם יש אופציות זולות יותר באיכות שכזו ? האם זאת בכלל אופציה מומלצת, שכן הוא מתומחר בהגזמה רצינית יחסית לחו"ל ? ועוד שאלת אוף טופיק... טלווויזיה לצפיה מ3-4-5 מטר בגודל 32" ... יש טעם לFULL HD או שאפשר להסתפק ב720P ולהוזיל עלויות בחצי ? מקור השאלה - ידוע לי שבמסך גדול מאוד כמו 40--60 אינץ' גם פול HD זה כבר לא מספיק. השאלה היא ברמת הפירוט (בהנחה של אותה חברה איכותית רק רזולוציה שונה) בגודל 32". האם באמת ארגיש בFULL HD בגודל ובמרחק הזה ? א…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום ראיתי שממליצים פה הרבה על הT240 אבל יש עוד אפשרויות שבראשם נראה לי ה LG והייתי שמח לדעתכם בנושא: 1. LG L246WH 2. SAMSUNG T240 3. 240BW8EB וPhilips 4. LG W2442PA איזה הכי כדאי לדעתכם? האם יש עוד אופציות בסביבת המחיר הזה?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  8. אני לא מבין הרבה במסכים ורציתי לדעת על מה צריך להסתכל כשמשווים בין מסכים? איזה סוגי פנלים יש ומה ההבדל ביניהם, ms, contrast ration- 1:higher or lower, led והאם זה משנה 5ms או 2ms. תודה לעוזרים פשוט זה מעניין אותי לדעת כדי להבין על מה אני מסתכל.

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. שלום, אני משתמש בתוכנת Onenote לאוכך כל היום ואני צריך מסך שיהיה נעים לעיניים, חייב צפיפות פיקסלים גבוהה. מספיק גדול שאוכל להציג דף A4 בכל המסך (עם טיפה הקטנה לא נורא, דגש על טיפה), אני לא יודע כמה אינצ' כדאי. ללא רמקולים, כניסת HDMI, או מיקרו HDNI, מחיר מקסימום 800 ש'ח. תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by redersh,

אהלן עכשיו בדיוק התחדשתי לי עם ה VP930 של ויוסונק-אחלה מסך (בזכותכם) אני מחפש מסך נוסף לחברה שלי הדרישות הן לא מאוד גבוהות אך סרט פה ושם יש מצב שהיא תראה ההמלצה בטווח המחירים של עד 2000 שח גג (19") היא או 930B או 1950B כיוון שהיא נדלקה על הPIVOT של המסך שלי אז השאלה היא אם יש מסך בטווח האיכות הזו והמחירים(+-) כולל PIVOT? ואם הפונקציה מצריכה ירידה באיכות הפאנל או בקניית פאנל ישן(ללא DVI) אז תגידו אתם אם זה שווה... ואם בכלל שווה לוותר על הפונקציה תודה לכם עומר

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by dark crystal,

אני לא מצליח לקבוע שהמסך ישלח אות דרך הDVI.. בנתיים אני מחובר עם הVGA. בנוסף, אני לא מצליח לקבוע את הרזולוצייה על 1920x1080 @ 60mHz.. זה עושה לי על 30 ואני לא מצליח לראות כלום.. מישהו יכול להסביר לי כיצב אפשר להפעיל את זה? לקח לי רק 30 דקות להכניס אותו לרגלית ועכשיו גם הרזולוצייה.. מעצבן

12. שלום, אני שוקל לזנוח את ה CRT לטובת LCD חדש. שני פרמטרים עיקריים חשובים לי במסך: 1. רזולוציה נוחה (עדיף טבעית) שלא תוציא לי את העיניים בקריאת טקסטים. 2. אני צלם חובב ומעבד תמונות על המחשב. ארצה לשמור על גוונים וצבעים באיכות גבוהה (כמו / כמעט כמו ב- CRT). האם אפשר לענות על דרישות אלו בתקציב של עד 2000 ש"ח? כמובן, עדיפות למסך גדול. תודה, נועם.

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  13. כל כך הרבה מסכים מציפים את השוק ואני לא יודע מה לבחור. מה שכן זה חייב להיות LCD 19 אינץ', שיהיה איכותי בעיקר מבחינת צבעים וניגודיות ויהיה עם חיבור DVI. עברתי על המאמרים פה באתר והבנתי שנתונים כמו זמן תגובה וניגודיות משתנים לפי היצרן ואי אפשר להשוות כמו בן אדם, אז אני סומך על המילה שלכם בעניין הזה. השימוש של המסך הוא כללי, אבל בעיקר משחקים ואיכות [והרי פועל יוצא ממסך טוב למשחקים זה שהוא טוב גם לאינטרנט וקריאה וכאלה לא?]. עוד דבר, לאחותי יש LG 1932S כבר כמה זמן והוא אחלה מסך, בזמנו הוא עלה 2000 ש'ח וכאשר השתמשתי בו אצלי בעריכת וידאו וגרפיקה [אפטר אפקטס, פוטושופ פרימייר וכאלה] הוא נתן רמת צבעים יוצאת מהכלל ותמונה מעולה, למרות שהוא פנל TN [הבנתי שהוא אמור להיות פחות איכ…

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by LIOR1994,

במגה יש מבצע מסך 32 DANTAX 2300 שקל ומסך 26 ב-2000 שקל חשבתי לרכוש מסך למחשב 22 אינץ בסביבות 1600 שקל אחרי שראיתי את המבצע במגה חשבתי אולי לרכוש 26 או את ה-32 ולחבר אותו למחשב השאלה שלי האם האיכות תהיה שווה? או שעדיף לרכוש 22 אינץ וזהו תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Sargon,

חיפשתי בZAP מסך מחשב תלת מימד, יש בסךהכל 4. בנוסף אני גם לא אוהב ACTIVE SHUTER GLASS, נראה לי שהאכות של זה גרועה. זה תמיד מאוד כהה. וזה גם מעצבן. מה גם שצריך לרנדר הכל בקצב כפול לפחות. אז מצאתי את המסך הזה שהוא עם PASSIVE GLASSE, שכרגע זה נראה לי הטכנולוגיה האופטימלית. http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2402705,00.asp http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=112&pid=23397 מה אתם חושבים? יש לכם עוד כל מיני דעות והמלצות על מסכי תלת מימד למחשב? אני בעיקר רוצה את זה בשביל משחקים ובשביל הפיתוחים שלי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by frogman,

שלום לכולם אבקש המלצה למסך מחשב 27' איכותי למטרת צפייה ביו טיוב אינטרנט ומסמכים תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by chook_rl,

היי, החלפתי את המסך שלי (Samsung 930b) שהוא 19אינץ LCD המסך בן שנתיים, יש למישהו הערכה בכמה אפשר למכור אותו, אם בכלל? (גם טווח מחירים יהיה טוב) המסך במצב מצוין

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by ZiX,

לא נורא גם אם יחרוג ל1100 אבל לא להגזים (אני גם ככה בהוצאה גדולה).. רוצה בעיקר לסרטים ומשחקים.. אגב אני יודע שעדיף לקחת 19 אבל הוא לא יכנס לי בחדר בגלל זה אני קונה 17... אבל יש מצב שבכל זאת אני אקח 19 אינצ' לכן אני אשמח לשמוע גם הצעות ל19 וגם ל17.. תודה

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by genia,

.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. זה לא משהו קיצוני, אבל אני חש בזה בעיקר על רקע לבן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Zakash,

אהלן חברים, אני מחפש מסך מחשב (לא קטן מ24 אינץ׳) שישמש אותי למחשב וגם לאקסבוקס ואן. נכון להיום לדעתי האופציה הטובה ביותר היא RL2455HM של בנקיו. יש לכם הצעות אחרות? הסברים בעד או נגד? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. אני מחפש מסך בסביבות ה 2500 שח, 20 " לא רחב, למשחקים (הזמנתי מחשב חדש, אז אין בעיה של רזלוציות לא טיבעיות) ראיתי שהDell 2007FP מאוד מומלץ, יש עוד המלצות או שהוא היחידי שכדאי בתקציב הזה?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  23. Started by Discovery,

היי, אני רוצה לרכוש מסך למחשב שלי. הכרטיס מסך שלי זה: Asus 980TI STRIX 6GB אני רוצה מסך שהיה שווה את התמורה שלו. ואני רוצה לשחק על 1440P... ראיתי את המסך של דל על הנייר יש לו מפרט מעולה 1ms וכו. https://pcpartpicker.com/part/dell-monitor-s2716dg איך הוא? הוא שווה את המחיר? אני אשמח גם להמלצות אחרות על מסכים.. בתודה, ישי.

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by תינוק22,

http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/consumer/LS23B550VS/XK?subsubtype=series-5-led 1190 שקלים חדשים דנדשים, שווה ? שוקרם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ממה שקראתי בטרדים פה, ההמלצות תמיד מסתכמות ב-דל 2007 / אסוס PW201 ( או משהו כזה) ו- VP930- שהוא לא מסך רחב- האם יש לו דגם מקביל רחב, או איזה 19" רחב? ציינתי את השימושים בכותרת, הבעיה בין השאר היא שכרטיס המסך שלי הוא 7600GT, קצת בעייתי ל"20 אבל מכיוון שאני רוצה מסך רחב אצטרך להתפשר. רציתי להבין כמה נק' בקשר לפאנלים ורזולוציית המסך: 1. אומרים ש S-IPS טוב יותר למשחקים לעומת S-PVA או P-MVA כשהאחרון טוב יותר לסרטים (לא ברור לי מה ההבדל בין שני הפאנלים האחרונים x-xVA). עד כמה ההבדלים ביניהם באים באמת לידי ביטוי? ואיזה פאנל הייתם ממליצים למטרות שלי? רוב הזמן אני עובד עם המחשב(עיצוב ופיתוח אתרי אינטרנט) בערב קצת משחקים וסרטים, לכן אני חושב שכל מה שקשור לבריאות העיינים - ב…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.