מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום קודם כל ושבת שלום לכל קהילת HWZONE ברשותי כיום מסך CRT שהורג לי תעניים לאט לאט והחלטתי לזרוק תמסך הזה ולקנות LCD משומש ב350 הבן אדם שדיברתי איתו נשמע ממש אמין לינק למוצר http://www.shopstar.co.il/product.as...225&CatCode=94 אז אני אקנה אותו ב350 הוא נקנה לפני שנה מהדיוטי פרי איך המסך הזה סך הכל? (חשוב לציין אין לי כל כך הרבה כסף בשביל זה אני שומר את זה למשהו אחר) ועוד שאלה האם מסכי LCD בכלל אבל בכלל לא גורמים נזק לעינייים?לפי מה שלמדתי במגמת תקשוב הם פולטים חומר נוזלי כימי לעומת מסכי הCRT שיורים את הקרינה ישר לעיניים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני חודש קניתי Dell 2007FP מLCDTV.CO.IL, לא כל כך ידעתי מה צריך לבדוק במקום וכל זה היום כשראיתי תמונה לבנה על כך המסך ראיתי פיקסל שרוף (נקודה קטנה בצבע אדום), כנראה לא ראיתי את זה לפני זה כי תמיד היו שם גוונים כהים יסכימו להחליף לי את המסך? עוד שאלה: אני הרבה זמן משחק כל מיני משחקים ואני מעביר את המסך לGaming mode, לפעמים כשאני מחזיר את המסך למצב Desktop המסך כולו ניהיה בגוונים של ורוד וכשאני מחזיר לGAMING שוב וחזרה לDESKTOP זה מסתדר... זה בעיה מוכרת במסך הזה או שכדאי להחליף את המסך בטענה שהוא עושה את הבעיה הזאת? (אם יסכימו להחליף) שאלה אחרונה: מאחורי המסך רשום 2007FPb, מה זה הb הזה? גם רשום Rev A05 תמיד ראיתי פה שאנשים מדברים על A03 או 4 אבל A05 לא ראיתי |: זה טו…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, קודם כל: אני מודע לכך שבמחיר של Eizo S2231WE אני יכול לקנות מסך 24". הבעיה היא שהחדר שלי לא מאפשר מסך בגודל כזה והמקיסמום שאני יכול להכניס זה 22". אני כבר הרבה זמן קורא ביקורות ומחפש מסך שיחליף את הCRT שאני משתמש בו כבר 5 שנים, וצימצתי את זה למסכים הבאים: HP LP2065 EIZO S1932SE ועכשיו גם התחלתי לחשוב על האפשרות של Eizo S2231WE. כמו שאפשר לראות מהאפשרויות שלי, חשוב לי שהפאנל לא יהיה TN. השימושים העיקריים זה טקסט(אינטרנט ומסמכים), סרטים וסדרות וקצת משחקים. האמת היא שדיי רציתי מסך 22", בגלל השיפור שזה יביא לי מצפייה בסדרות לעומת הCRT 17" אינץ' שיש לי עכשיו, אבל ירדתי מהרעיון כי חשבתי עד עכשיו שכל ה22" בארץ הם TN. הבעיתיות שלי עם LP2065 זה שהחנות היחידה שמוכרת אותו זה NE…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקחת 206BW ב1300(מחיר טוב?) ואף פעם לא היה לי LCD. עכשיו ככה: אני יכול לעבוד ברזולוציה שונה מהטבעית ושתהיה חדה ובלי בעיות? ראיתי שחלק אמרו שהטקסטים בLCD לא ברורים?עוד פעם נכון או לא? ואפשר לעבוד במשך כמה שעות רצופות עליו בלי עיניים דומעות וכו'?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות על המסך ואשמח לשמוע את דעתכם 1.איך היה המסך כטלוויזיה אני יודע שלמשל ב 2407 למרות הפאנל הדומה אומרים שהאיכות ממש לא משהו אולי בגלל הגודל מה המצב בתחום זה ב 2007? 2.איך גדול הנקודה יחסית למסכים אחרים ואיך זה ישפיע למשל על גודל הטקסט? 3.מה מדיניות הפיקסלים השרופים של דל לגביי מסכים אלו?
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ה - Syncmaster 930B ב- 226BW (שניהם של סמסונג) ויש לי שאלה על המעבר ל - Widescreen... האם יש איזו אפשרות שבמשחקים שאין להם תמיכה ב - Widescreen (קרי רזולוציות 4:3 בלבד) ניתן יהיה לראות את המשחק ביחס נורמלי ( עם פסים שחורים בצדדים) או שמרגע המעבר, כל משחק ישן יראה מתוח ללא אפשרות תיקון? האם יש עוד בעיות במעבר שאני צריך להיות מודע להן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, בדיוק היום עברתי למסך 19 רחב, samsung 931BW. יש לי כמה שאלות, בחרתי בהגדרות של התצוגה קצב רענון של 85Hz, אך במידע של המסך רשום 60Hz NP 55.9kHz מה אלו המספרים האלו? באיזה קצב רענון מומלץ לעבוד על מסך LCD? שאלה נוספת, כשאני גולש באתרים יש לי שוליים רחבים במסך בגלל שהם לא מותאים לרזולציה של מסך רחב. יש משהו לעשות כדי לפרוס את האתר על כל המסך? תודה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הידע שלי יחסית מועט אבל רציתי לדעת האם שווה להשקיע והמשיך לחסוך למסך שהוא 144HZ? איך זה ישנה בין 144HZ ולבין 60HZ, זה יהיה מורגש ? כאילו למשל המסך של ASUS שעולה 2000 בערך עם 144HZ, במה הוא יותר טוב ממסך שעולה 1200 שקל ( U2414H ) ? כמו כן הבנתי שהמסך U2414H הוא לא מממש מסך שנועד לגיימינג, האם שווה לרכוש אותו בכל מקרה? אשמח לפירוט קצת רחב אם זה אפשרי לכל הקשור למסכי גיימינג ועל מה אני צריך באמת לשים דגש בקנייה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 2333SW של סמסונג ועוד מסך UMAX 17 אינץ מחוברים כרגע [בסמסונג מחובר ל 4870 ב DVI-DVI וה UMAX מחובר דרך DVI -DVI עם מתאם VGA שמתחבר אליו ל 4870] בנוסף לכרטיס מסך 4870 1GB יש לי עוד כרטיס מסך מובנה של 3200HD , אני יכול לחבר את הסמסונג ל4870 ואת ה UMAX ל 3200 ושיציגו שניהם את שולחן העבודה ? כשאני בתוך משחקים [ניסיתי את World of Goo ואת Prototype ] אז World of Goo לא עולה בכלל בגלל שני המסכים , יש דרך לטפל בזה ? ב Prototype אני מצליח להיכנס ולשחק , והמשחק מוצג רק על הסמסונג , אבל אני לא מצליח לעבוד על ה UMAX ולהזיז אליו את העכבר , יש דרך שאני יוכל לעשות זאת ? ושאלה אחרונה , הרקע מוצג על המסך סמסונג במלואו ואילו על ה UMAX הוא מוצג אבל צד שמאל שלו חתוך קצת , יש דרך שהו…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מסך חדש. כרגע אני עם MAG 996PF אז ככה, עושה רושם שבפורום הכי מתלהבים מה del 2007. האם במשחקים אפשר לשחק גם במסך רחב? ו... האם אפשר לחבר למסך טלוויזיה (ממיר יס נגיד) ולראות באיכות טובה? מצד שני, המסכים האלה קצת מעבר לתקציב שלי (2000), אז אם יש משהו יותר זול ומומלץ.. כ. מסך: 8800GTS 320 MB
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש את המסך של סמסונג ה-940BW, חיפשתי פה בפורום וראיתי תגובות טובות עליו, מה שכן, ראיתי כמה דברים שפה לא מצאתי תשובה אליהם ולכן רציתי לשאול : 1. לגבי כיוון הגובה של המסך, ראיתי ב-ZAP תגובות של גולשים שאי אפשר לכוון אותו, לעומת זאת ראיתי פה בביקורת : http://www.pcw.co.uk/personal-computer-world/hardware/2159088/samsung-syncmaster-940bw שכן יש לו כיוון גובה, אז רציתי לדעת, האם יש לו או אין לו ? ואם אין לו אז האם לפחות יש לו כיוון זווית כלפי מעלה או מטה ? 2. יחס הניגודיות 1:500 לא נמוך מידי בשביל טקסט ? בכל המערכת הפעלה ? 3. זה שהמסך הוא 16.2 לא מפריע, בסרטים ? משחקים ? עבודה שוטפת ? 4. ריזולוציה טבעית של מסך LCD 17 היא 1280X102…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין מסכי LCD של 19" ו- 20" לכל מיני שימושים? מי נחשב בדר"כ עדיף למשחקים סרטים או ישומי חלונות טקסט וכו? 2. סך הכל האינץ הזה אני מתאר לעצמי שלא ממש מורגש בתצוגה, אבל בכל זאת יש להם רזולוציות שונות 3. מבחינת יחס גובה-רוחב ה- DELL 2007 גודל 20" (לדוגמא) מגיע עם רזולוציה טבעית של 1600 על 1200 שזה בכלל 4:3 ולא 5:4 כמו שרגילים ב-LCD, איך זה הגיוני? 4. איך מחשבים גודל למסכים רחבים? כי ראיתי שלדוגמא 19 אינץ רחב בא עם אורך של 17" בערך... 5. עם איזה פאנל מגיע ה- LG L1970HR שנחשב לכל כך פופולרי? תודה רבה רבה! (:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22 שיהיה מיועד גם למחשב וגם לXBOX על איזה מסך הייתם ממליצים ? ואם יש לי כ.מסך HD4850 אני יכול לקחת מסך FULLHD ?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי את המסך הנ"ל וחשבתי לאחרונה לשדרג אותו... כמה לדעתכם ניתן לקבל עליו היום ? יש לציין שהוא מסך מאוד איכותי וללא אף פיקסל פגום תודה
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
1.במשחק BF2142 יש לי מקסימום של רזולציה - 1280 960 מדוע זה ככה? הרי למסך יש תמיכה גדולה יותר. במסך הקודם שלי [CRT] כמובן היית תמיכה עד רזולציה ענקית 2000 ומשהו. לי נראה בגלל שהמשחק ישן [2006] ואין לו תמיכה במסכים רחבים אז הואלא מציג את סוג הרזולציות שהמסך תומך, צודק? 2. האם אפשר לעשות רזולציה יותר גבוהה ממה שהמסך מציע? [הרי הכרטיס-מסך תומך] ואם כן -איך עושים? ובקשר לקצב רענון אפשר גם להגדיל אותו? ברזולציה 1680 1050 [שזה המקסימום של המסך] יש תמיכה עד 60 -אז יש דרך לתמוך ב75 ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי את המסך הזה. סה"כ הצבעים נהדרים לטעמי, אבל יש לי כמה בעיות איתו, בדקתי עכשיו flickering ולא הבנתי בדיוק מה אני אמור לראות אבל ראיתי הרבה דברים מוזרים בעיניים שהסתכלתי על התמונה הזאת שבודקת את הflickering: http://www.techmind.org/lcd/dotinvrgb2l.html על 100% brighness ראיתי דברים מוזרים באוויר כמו שאמרתי הצבעים נהדרים באמת ברמה של CRT, אבל עדיין מטריד אותי העניין שדיברתי עליו לא מזמן באחד האשכולות.. שכאשר יש צבע בהיר כאילו אני רואה עליו מליוני נקודות שחורות ואין לי מושג אם הבעיה במסך הספציפי שלי או שככה זה הDELL! וזה הורג אותי.. עוד תופעה שראיתי זה הbacklight bleeding, רציתי לדעת אם שווה להחליף את המסך עם הbleed שיש לי במסך. (אני צלם די גרוע אז יש …
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית מקווה לגנוב כמה לקוחות מה-Surface Studio של מיקרוסופט תודות לעלות קצת יותר נוחה, עבור מי שכבר יש לו עמדת עבודה מקצועית זמינה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש עכשיו את המבצע בנעה עד סוף 2007 שכל החנות עד 24 תשלומים ללא ריבית. ראיתי את ה2007WFP שעולה שם 2300 ש"ח ומובטח לי A04 וS-IPS. רציתי לדעתי אם זאת בהחלט הבחירה הנבונה ביותר. 60% קריאת טקסטים 30% סרטים וסדרות 10% משחקים תודה
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין כניסה דיגיטלית ואנלוגית במסכי LCD? האם הוא ניכר?
-
גודל מסך: 17 אינץ' סוג המסך: LCD רוחב המסך: מסך רגיל מסך שטוח לחלוטין כולל חיבור DVI זמן תגובה: 4MS יחס ניגודות: 1:1400 רזולוציה מקסימלית: 1280x1024ופיקסלים גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 300וcd/m² רמקולים: ללא רמקולים מחיר: 1,200 ש"ח 3 שנות אחריות מלאות מאופיס דיפו (עשיתי סקירות ואין מקום יותר זול יש מקומות שזה באותו מחיר אז אני מעדיף אותם יש להם אחלה שירות) מה אתם אומרים על המסך? קודם כל הוא כולל DVI וגם הכרטיס מסך שלי תומך (7600GT), אז מזה אומר? (חחח אף פעם לא הבנתי מזה), מזה נותן לי? ויש לזה חיבור מיוחד? ובכללי, איך המסך? (הוא נראה לי טוב הזמן תגובה מצוין הניגודות מעולה מה אתם אומרים?)
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי בחדר טלויזיה LCD 32 בת חצי שנה היום בבוקר 2 האחים הקטנים שלי שיחקו ואיכשהו הטלויזיה נפלה קדימה על המיטה אך נפגה בפינות של השולחן ויש מין פיצוץ במסך בשני צידיו על הפאנל עצמו לא על המסגרת... בקיצור הפעלתי את הממיר HOT ורואים קווים וצבעים בקיצור לא רואים הלכה הטלויזיה מה אפשר לעשות? יש לכם אולי איזה רעיון נחמד מה אפשר לעשות או שפשוט לזרוק :'(
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך המסך הזה? סוחב מבחינת איכות תמונה/ביצועים תמורה למחיר וכו'? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת וגם: AMD Athlon 64 3000 fx 5700le 256MB 1 GB RAM האם זה יתאים לרזולוציה? כי אם לו אז אני מוותר וחבל תודה[br]פורסם בתאריך: 18.08.2007 בשעה 12:19:20 אני מתכוון שלא יהיו תקיעות או עצירות להתרעננותאני לא משחק כמעט בכלל אבל בסרטים וכדומה ובתוכנת שרטוט (SOLID WORKS) אני כן מצפה לעבודה חלקה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לחוכמת ההמונים שלכם. יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI אחת ואני רוצה לחבר שני מסכים ולעבוד איתם בצורה כזאת שהמסכים מחלקים את שולחן העבודה ולא מעתיקים אותו ( Extended ולא Duplicated). כיצד ניתן לעשות זאת? האם יש מתאם מיוחד לכך? תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
- 1 follower
-