עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. חשוב שהגודל יהיה לפחות 22 אינץ. הכרטיס מסך שכנראה יהיה הוא הGTS 460 1024 MB

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, בהמשך לכותרת, ניסיתי לחפש בגוגל מה יכול לגרום לזה אבל לא מוצא ממצאים חד משמעיים. דגם המסך Samsung SynceMaster 2443BW. היסטוריה קצרה, המסך הפסיק להדלק ו "תוקן" במעבדה למסכים, עברו כמה חודשים ואז פעם ראשונה הופיע קו אדום או צהוב באמצע אבל ע"י טפיחה על צד המחשב והקו היה נעלם וכך כל פעם. אחר שינה לצבע צהוב או אדום וגם עם טפיחות היה עובר, ואז לבסוף כחול ולתמיד. טפיחות לא עוזרות יותר. מה יכולה להיות הסיבה העיקרית/שכיחה במקרים כאלה? האם למישהו קרה אותו הדבר והצליח לפתור? תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 13.5k צפיות
  3. Started by haifaboy,

קניתי לגיסי את המסך המדובר של DELL 2412 והוא מאוד מרוצה ממנו . שמנו לב שיש אפשרות לסיבוב פיבוט פיזי במתלה של המסך אבל התמונה במסך לא מסתובבת .. מה צריך לעשות שהסיבוב הפיזי יסובב גם את התמונה ?? התקנתי את הדרייבר של המסך אבל לא נראה לי שזה עוזר . תודה מראש לכל העונים .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ASI89,

מסכים מבוססי פנלים מסוג ips , lps נוטים להיות איטיים מפנלים TN. האם האיטיות הזאת באמת מורגשת לגיימר הממוצע שאינו מיקצועי/תחרותי ? האם האיטיות הזאת מצדיקה העדפה של פנלים מסוג VA , שהם כשלעצמם אומנם יותר מהירים אולם בפרמטרים אחרים ,הם נחותים מאשר מסכים שמבוססים על פנלים ips/lps ?

• 9 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. שלום מניסיוני כאשר אני עובד ברזולוציה לא נאטיבית במסך בחיבור vga (אין לי במסך dvi) התמונה נראית מרוחה ומפוקסלת בצורה מאוד רצינית. האם בחיבור dvi במצב דומה יש גם ירידה כל כך דרסטית באיכות התמונה? עריכה: שכחתי לציין שמדובר במצב בו הרזולוציה בה אני עובד הינה בעלת יחס דומה ליחס של הרזולוציה הנאטיבית. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by n_aviv1,

המסך פתאום נראה כאילו מישהו דפק את הפוקוס באזור המרכז. זה קרה ממש עכשיו בפעם הראשונה כשהדלקתי את המחשב. מוזר אבל ברבע הימני וברבע השמאלי התמונה חדה כמו שצריך ומשם זה מתחיל לאט לאט להיות מטושטש עד שבמרכז הטקסט לא ברור (קריא אבל קצת מטושטש). מה הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 15.11.2010 בשעה 19:37:38 מוזר... חזרתי למחשב והטקסט שוב חד. מה הייתה הבעיה אין לי מושג אבל כרגע היא לא מופיעה. תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by ramithailandi,

שלום רב! אני מעוניין במסך למטרת גלישה באינטרנט ומפייה בסרטים בנוסף כתיבת עבודות בוורד ככה שאני צריך מסך טוב ויציב של חברה מובילה בתחום ושיהיה נוח לקריאה ולא מסנוור הצקציב הוא עד 1000 שקל

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  8. אהלן. אני מתכנן לקנות מחר מסך LCD, מעדיף בגודל "19. עברתי בכמה חנויות באילת וקיבלתי הצעת מחיר לא רעה בכלל של 1300 ש"ח למסך Samsung 930B אשר עמד בתצוגה בחנות. האם העובדה הזאת יכולה לגרוע מאיכותו? האם עדיף לי להוסיף עוד 360 ש"ח וללכת על ה-LG L1970HR שאתם מהללים בפורום? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  9. אני מתכונן לקנות מחר את המסך זה ב 1290 ש"ח האם מסך זה מתאים למחירו, מה דעתכם ומה המלצתכם ? בזאפ יש הרבה חוות דעת שכולם משבחים בו http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=410956 מה אתם אומרים כשאתם יותר מומחים בתחום זה

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  10. Started by Gil Ben Ishay,

שלום לכם, יש לי מסך LCD של פיליפס שמחובר למחשב ופתאום הוא הפסיק לעבוד והיה ריח של שרוף, פתחתי את גב המסך והגעתי לספק כוח שם ראיתי רכיב שרוף ( מצורף צילום) וממנו יצא ריח חזק של שרוף ווא גם שחור ביחס לזה שנראה לידו בצבע תכלת, האם אני יכול להחליף את הרכיב הזה ואם כן מה שמו ואיפה קונים דבר כזה? והאם לדעתכם זאת יכולה להיות הבעיה, רוצה לציין שהנורה הכחולה של המסך נדלקת וגם לפעמים המסך נדלק לשניה ומיד נכבה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Samsung F2380 אמור לצאת לשוק בימים הקרובים (באירופה עד סוף החודש) מדובר במסך 23 אינץ CPVA עם זויות צפיה רחבות 178\178 ברזולוציה של 1920 על 1080 . מחירו באסיה עומד על 2000 YUAN ( כ 300 דולר). מסך איכותי מאוד שמבחינתי מהווה אלטרנטיבה חדשה ל DELL 2209WA. ארגונומיה מצויינת גם כן. http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/17.htm#samsung_cpva PREVIEW עם מבחנים מפורטים יותר כאן: http://74.125.39.132/translate_c?hl=en&sl=zh-CN&u=http://publish.it168.com/2009/0428/20090428058901.shtml&prev=/search%3Fq%3Dsamsung%2BF2380%26hl%3Den%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26hs%3DPIP%26sa%3DG&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhg1ykfziMinmkXCMCoyOxv1…

• 24 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. Started by Salwaby,

אני מעוניין במסך LCD תקציב 1000-1300 שקל. חריגות אפשריות רק אם זה באמת שווה וזה לא שיפור קטן. הוא יהיה בעיקר למשחקים , וגם לצפייה בסרטים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by מאפיונר,

איך המסך הזה לחבר שלי ואין עוד תקציב התקציב הוא עד 1000 ואין אפשרות לגלוש איך המסך הזה יחסית לתקציב חבר שלי לא משחק וכאלה הוא בעיקר באינטרנט וסירטונים וסרטים איך המסך הזה? ועוד שאלה האם זה מגיעה עם קבל dvi? שיט טעות שלי הייתי עייף ששלחתי את ההודעה אז שכחתי לשים את הלינק מצטער הנה וסליחה http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1DEBLM9J.L2T72 תודה מראש!

14. קישור לאתר ואללא http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF239CL2SB קישור למוצר באתר היבואן http://www.easx.co.il/products/%D7%9E%D7%A1%D7%9A_''LED_2ms_Ulta_Slim_23.aspx מחירו באזור 900-1000 ש"ח אין לי שום דרישה מיוחדת ממסך, קצת מכול דבר, משחקים, עבודה, לימודים וכו... אני מחפש את העלות\תועלת הכי טובה.. תודה לעוזרים טל

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by tidan26,

שלום! אני מכבה את מסך המחשב לפני כל לילה שאני הולך לישון וברגע שאני חוזר מהעבודה אני מדליק אותו האם נגרם נזק כלשהו למסך בעקבות זה שאני מכבה אותו לפני כל לילה ומדליק אותו ברגע שאני חוזר מהעבודה? ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by alincha,

מחפשת מסך אסטטי לבית שהוא גם משרד(התאהבתי בסמסונג הלבן) , אך טוב גם לעבודה עם טקסטים וגם לגרפיקה . בחנות המליצו את הויוסוניק. האם הוא באמת הכי מתאים לגראפיקה. מבקשת המלצה. תודה.

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by naor-007,

http://www.ktl.co.il/p/9138/%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_24_%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA_Proview_%D7%93%D7%92%D7%9D_FP2426W מה זה?!?! זה ממש מחיר בדיחה!!!

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שבת שלום חברים, מגורי באזור הצפון חיפה, אני גם עם דלקן לשם הצורך. אני יכול לקפוץ עוד היום ל KSP (הם די קרובים), המסך עולה שם 899 ש"ח. אפשרות שנייה, ונראת די פופולארית בפורום זה להזמין מ-TMS, שם עולה רק 849 ש"ח. אם יש לך עוד הצעות מאיפה להזמין, בשמחה. מה שהכי חשוב לי פה זה המדיניות בקטע של (חס וחלילה) פיקסלים שרופים, שריטה או כל תקלה כלשהי שאני יבחין רק אחרי שאני המסך כבר אצלי. ב-IQPC לפי מה שהבנתי מהם, הם יוכלו לבדוק את המסך לפני משלוח, יתכן שחנות באמת תשקיע מזמנה לעשות דבר כזה שאין אף פיקסל והכל תקין? מאיפה היית יכולים להמליץ לי להזמין? שבת שלום וכל טוב

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by sando,

שלום לכולם! יש לי מסך רחב 19" של MAG. כברירית מחדל המסך היה מכוון לרזולוציה של 768*1024. ברזולוציה זו הוא לא מתפקד כמסך רחב לכן שיניתי את הרזולוציה ל - 768*1280. עכשיו הסרטים נראים טוב יותר (פחות שטח ריק) וניתן לצפות לגלוש ולעוב על מסמך WORD ביחד. הבעיה היחידה היא הכתב. משום מה הכתב נראה דחוס ומוזר (כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת). יש למישהו הצעות לפתרונות? אם כן אשמח לשמוע! תודה עריכה - טוב משום מה התמונה לא שומרת את המראה המוזר של הכתב מה שהופך את העסק ליותר מוזר. בנוסף רזולוציה יותר גבוהה 1024*1280 כן עובדת טוב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  20. שלום לכולם! כיום יש לי מסך 19 של AOC. אני רוצה לשדרג למסך 22"(כרגע כנראה שזה הולך לכיוון של 2243). האם אני אראה נפילה בביצועי המשחקים כתוצאה מהשדרוג? או שכרטיס המסך מסוגל להתמודד עם זה? האם זה יכול להגיע למצב שמשחקים יהיו ממש ממש איטיים(משחקים שעלו קודם בFPS טוב ועכשיו יהיו בFPS נמוך מאוד?). תודה רבה! (המפרט בצד ימין)

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by ofirXD,

המסך T260HD טוב למשחקים ולפצפייה בסרטים? זה המפרט שלי- מעבד:Core i7 920, s1366, 8MB Box לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ GIGABYTE כ.מסך: HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ‎ זכרון: ‏3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel‎ ספק כח: ‏HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular‎ מארז: ‏Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) לדעתכם המסך הזה יהיה טוב למשחקים? או שעדיף לקחת מסך בפחות כסף והוא יהיה יותר טוב למשחקים?? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי כרגע מסך lcd בין 6 שנים viewsonic vp930 למי שמכיר, ואני מחפש כבר לא מעט זמן מחליף ראוי ואני פשוט לא מוצא. המסך הזה מפיק צבעים כל כך חדים ונעימים לעין שלא מצאתי מסך שמשתווה לו. בדקתי את ה dell U2311H, LG-IPS23V ועוד איזה מסך של סמסונג שאני לא זוכר את הדגם. אני מחליף את המסך מפני שהוא קטן כבר לדרישות שלי ( רואה הרבה סדרות, גיימיניג ועובד עם כמה חלונות פתוחים בו זמנית) יש ל viewsonic דגמים חדשים שראויים לבדיקה? לא ראיתי שאף אחד ממליץ פה עליהם. התקציב שלי הוא עד 1500 שקלים במידה וזה יהיה שווה את הכסף :-) אני מחפש מסך בגודל 23-24. תודה רבה, עמית

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום חברים אני מחפש מסך למחשב שלי יש לי כרטיס מסך 1080T ומחשב מאוד חזק המסך שיש לי כרגע מאוד מאוד יישן אין אפילו חיבור HDMI פשוט הוא בין 10+- לכן אני רוצה מסך מחשב שיתן לי לנצל את הכסף שהשקעתי במחשב. מחפש מסך מחשב 24 איצ' ומעלה עדיפות למסך מעוגל 2K שיהיה 144HZ עם זמן תגובה של 1-4MS אם נכנס לתקציב אז גם G-SYNC בעיקרון המסך בשביל משחקי מחשב ובעיקר ללימודים וקריאה ועבודה מרובה לכן חשוב שלא יכאיב בעניים שיתן ביצועים כמה שיותר טובים וכמובן שלא יחרוג מהתקציב התקציב זה 2,000 ש"ח אם חריגה של 500 ש"ח.. אשמח להצעות או לסיקורים על משהו טוב ומומלץ

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני מחפש מחשב למשחקים וסרטים שהוא לא פאנל TN לא מצאתי 22 ראיתי שיש 24 זה לא יעמץ את הכרטיס יותר מידיי? יש לי 8800GTX התקציב הוא 2K

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by ZXY1,

יש לי מסך קצת יותר מ-3 שנים מדגם Samsung 730B והוא עדיין עובד טוב בלי פיקסלים שרופים וכ"ו אבל אני רוצה לשדרג למסך 22" איזה מסך מומלץ מבחינת חיבורים HD וכ"ו ולא פחות חשוב המחיר עד 1200 ש"ח מה אתם אומרים על 2 הדגמים למטה איזה יותר טוב? / יש מסך יותר טוב מהשתיים למטה? Samsung 2243BW/EW Dell 2209WA תודה[br]פורסם בתאריך: 3.09.2009 בשעה 05:16:29 יש באייבורי את הדגם הזהSamsung 2243BWX Plus ב- ¤949.00 מה אתם אומרים עליו? זה עם PIVOT ? איפה יותר אמינים באיבורי או KSP ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.