עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני רוצה לראות את כמות האנשים שמעוניינים בקניית המסך Dell U2410 הזה כדי שנוכל לעשות מה שעשינו עם 2209WA וככה המחיר ירד וכולם ירוויחו מזה.. אז רק מי שכן מעוניין בקניית המסך שיגיב פה ותעבירו את זה לאחרים כמה שיותר יותר טוב כרגע במקום הראשון NEXTOP 2750 ש"ח (אחריות לפיקסל 1 ל 24 שעות, 10 יחידות ) רק לחברי הפורום יש לציין זאת בהערות בהזמנת במסך http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE108&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE כרגע בפנדה הוא עולה 3279 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=26741

• 64 תגובות
    • 8.8k צפיות
  2. בבקשה שכל אחד שהתחדש עם המסך יכתוב מאיפה הוא קנה, אם הגיע פגום או לא (פיקסל מת 1 לטעמי זה פגום, לטעמם של דל לא), אם כן אז מה עשיתם? תודה רבה לכם

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אוקיי אז הנה הבעיה ברשותי מסך samsung t220p וכרטיס מסך geforce 6800gs עכשיו כל פעם שהמסך מתנתק מהמחשב כלומר מהכרטיס מסך שדרך אגב מחובר בכבל DVI אז אני מחבר שוב ואז לא רואים את הווינדוס כלומר אם אני עושה restart אז רואים את הpost וכל זה ואז מגיעה סמל הטעינה של ווינדוס שגם רואים ואז צריך לשים סיסמה ומהקטע שצריך לשים סיסמה לא רואים כלום על המסך וגם אם אני מנסה בחיבור vga עדיין לא רואים כלום הדרך היחידה שאני יכול לחזור לראות זה לעשות restart להיכנס לsafe mode ולעשות system restore וזה משגע כי לפעמים אני מאבד דברים שהתקנתי דרך אגב פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת ואני יודע שזה לא בעיה עם המסך כי לפני זמן מה זה לא קרה לי אם המסך הזה וגם אני עם הדריבר הכי מעודכן 182.50

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by g99999901,

השאלה שלי כמה DPI יש מסך מחשב ? איך מגדילים את DPI ? אין קשר לרזולוציה הרזולוציה נשארת 1080P שאני מגדיל את DPI בווינדוס זה רק מגדיל את הפונטים , ומקטין חדות איך מגדילים DPI ומגדילים חדות

• 17 תגובות
    • 5k צפיות
  5. מהו בממוצע הפרש ה-FPS במשחקים בין רזולוציה של 1680X1050 לבין רזולוציה של 1920X1080? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  6. אני רוצה למכור מסך של NU 17" וכו כהנ"ל כלומר יד שניה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  7. דגם 190cw? מסך רחב רזולוציה של 16:10,1440X900..כניסות:VGA,DVI נקנה לפני כשנתיים וחצי בכ-1200 ש"ח? עקב קניית מסך גדול יותר(u2412m).. *חשוב לציין שהמצב של המסך מצוין. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הוא נראה לי המסך הכי משתלם בקטגוריה של 20" רחבים. קראתי הרבה שרשורים עליו בפורום ותקנו אותי אם אני טועה, אלה המסקנות העיקריות. 1. מסך עם פאנל TN, שככל הנראה משמעו איכות פחות טובה בהגדרה בהשוואה לסוגי פאנלים אחרים. 2. בגלל הTN הוא לא מתאים לעבודה ממושכת עם טקסטים, בגלל בעיית בהירות? (מעייף/מייבש עיניים). 3. לצרכי צפייה בוידאו הוא עושה עבודה טובה. אני סטודנט. 95% אחוז מהזמן שלי במחשב זה אינטרנט/טקסטים. אני מכוון למסך רחב מתוך מחשבה שהוא ישמש כמיני-טלויזיה עם תכני HD בעיקר, למרות ששוב, זה יהיה לכל היותר 5% מהזמן. אולי, וזה אולי כי אף פעם לא ניסיתי, הוא יהיה נוח יותר גם בכתיבת עבודות אם רוצים שני חלונות וורד, או וורד וגם אינטרנט ביחד. שאלתי היא, לבעלי המסך או לכל מי שיודע, עד…

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by boogie,

חיברתי אתמול את המסך וצצו לי כמה בעיות: 1. בזמן הסרט הבהירות משתנה אוטומטי כל כמה זמן, מישהו נתקל בתופעה דומה?? 2. לאחר כמה זמן שאני צטפה בסרט התמונה פתאום נעלמת והמסך נהיה שחור ואז כשאני מזיז את העכבר אני רואה הכל שחור ורק כתוביות וסאונד אבל התמונה לא חוזרת וצריך להפעיל את הסרט מחדש (זה לפחות הפתרון שהצלחתי למצוא עד עכשיו), נראה לי שזה קשור לשומר מסך, מישהו יודע איפה נמצאות ההגדרות של השומר מסך וה Power managment בויסטה? ד"א: אני משתמש ב BSPLAYER 2.20 ומחובר עם החיבור האנאלוגי

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  10. שלום פורום מסכי lcd,לאחרונה דוד שלי קנה את המסך samsung syncmaster 203b המסך נראה מעולה והכל אבל לדוד שלי אין אפשרות במחשב לחבר DVI משמע הוא מתחבר באנאלוג. אני לא ממש מבין במסכי מחשב, יהיה פגיעה גדולה באיכות? יש דרך לחבר את המסך לDVi חוץ מכרטיס מסך חדש? שאלה שנייה כל הדרייברים מעודכנים אצל דוד שלי הדרייבר האחרון של nvidia אם זאת אין אפשרות לבחור ברזולוציה הטבעית של המסך שהיא 1400x1050 וזה כמובן פוגע באיכות. מישהו מבין מה אפשר לעשות? זה דיי דחוף. ודבר אחרון יש דרך לשפר איכות של המסך שמעתי על cleartype ודברים כאלו האם זה יעזור?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הראשון הוא LCD 22 רחב של MAG המחובר בחיבור דיגיטלי והשני הוא VIESONIC 21" P815 ,לשני המסכים אותו גובה ואני רוצה לשחק\לראות סרטים על שניהם כאשר התמונה מתחלקת לשנים,איך עושים זאת כיוון שזה לא עובד כרגע.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  12. המסך שבו אני משתמש היום הוא דל 2209WE שבו יש פאנל 8 ביט. האם מעבר למסך חדש יותר כמו P2714H (שכולל פאנל IPS ‏6 ביט) יהיה בעייתי? אני לא מעוניין במסכים יקרים יותר, בין השאר בגלל הרזולוציה הגבוהה (מעדיף טקסט גדול יותר). תודה!

13. Started by gabbay,

נקנה לפני כמעט שלוש שנים והגיע הזמן להיפרד, הייתי מעוניין לדעת כמה אפשר לבקש עבורו (ללא פיקסלים שרופים כמובן ).

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by saphisto,

שלום לחברי הפורום, רציתי לשאול כמה המסך שלי שווה? (לא מצאתי ביד 2) המסך הוא Dell U2715Hc מפרט: 27 אינץ, 1440p 60hz. ניקנה מ KSP ב 2016, אין פיקסלים שרופים, המסך תקין מכל הבחינות

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  15. מעונינת בסרטי HD באיכות טובה בעיקר פרט לשימוש לגלישה ומעבדי תמלילים וגם כטלויזיה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  16. כמה יעלה לי מסך דק בגודל 17 רק בשביל לגלוש באינטרנט? וכמה שווה מסך גודל 19 LG F900B בן 3 שנים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by carpedm,

ניסיתי לאתר מסך טוב יותר מהסטנדרט (יותר טוב ממסך עם פנאל TN) מטרה חוץ מהדברים הרגילים גם עיצוב גראפי. על איזה מסך אתם ממליצים ומה העלות (כמובן שהשאיפה שהעלות תהיה הנמוכה ביותר האפשרית להשגת מסך טוב) עד כה המליצו על ה dell 2007fp שכמעט ולא ניתן להשגה בארץ (אם בכלל), בהנחה שהמסך הזה לא זמין מה המסך הבא אחריו ומה העלות.. או במילים אחרות האם יש לי מה לחפש מסך כזה או שהעלות שלו כבר הופכת אותו ללא שווה ועדיף לי להשאר עם ה CRT שלי. מבחינת המסך העדפות ללא רחב (מטרה שטח עבודה מקסימלי) למרות שאני צופה בסרטים נראה לי שאין באמת צורך במסך רחב מבחינת הגודל ''20 - ''22

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by Morphine,

אני עומד לקמות מחשב חדש כולל מסך, ואני צריך ייעוץ לפני רכישת המסך. הדרישות שלי הן מסך 22' של סאמסונג (האמת, רק כי יש להם שם טוב ואמין). המסך צריך להתאים למשחקים כבדים ולסרטים כמובן. יש כל כך הרבה נתונים ואני לא ממש מבין מה צריך כדי שיהיה מסך טוב, ואני חושב שזה גם לא כזה משנה, העיקר שיש תמונה טובה. האם מסך שיענה לצרכים שלי ניתן להביא ב900 ש''ח? האם זה תלוי גם במחשב שאקנה? (יש קשר בין איכות הצפייה לכרטיס מסך, מעבד וכו'?)

19. Started by XGALX,

איך רמות המיליסקנד הולכות? סדר עולה או יורד? יעני 2 מילי .ס. יותר טוב מ4 מילי .ס. או להפך? אותה שאלה לגבי יחס הנגדיות...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by amitrotem,

כדי להציג כמה תמונות שונות על גבי כל מסך, ראיתי שיש ל ATI גרסאות של עד 6 מסכים מכל כרטיס אחד. תודה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by TiGeRGuY,

היי התקציב שלי הוא 1500 ולא ממש מאפשר חריגה. אני לא מוכן להתפשר על מסך לא רחב. השימושים: קריאה, סרטים וקצת משחקים. דרישות: יחס ניגודיות סביר לסרטים, גודל נקודה כמה שיותר קטן, זמן תגובה העיקר שלא יהיו מריחות מורגשות. צימצמתי לי את הבחירה לכמה דגמים מסויימים וקיוותי שתוכלו לעזור לי בבחירה. הדגמים: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=472837 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=577957 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=501592 http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB187910=187953&DB55019=138766&DB4147=4920 אז מה אתם אומרים? מה ההבדל בין הדגמים השונים של ה 19? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by שיקאגו,

שלום, אני בדרך לקנות מסך חדש לשימוש ביתי , פה ושם סרטים, ובעיקר בעיקר סתם לגלישה באינטרנט ואני רוצה להתעייץ לגבי כמה סוגיות, א) איזה גודל הכי בריא לעיניים, אין לי בעיות בעיניים (טפו טפו) והכל טוב ויפה אבל כששאלתי תח'ברה חלק אמרו שהכי טוב 22 אינץ' וחלק אמרו ש-22' זה גדול מדי וקשה להתרגל, אז מבחינה בריאותית, האם יש משמעות כלשהי? ללכת ל 20, 22? מה מי וכו' ב) איזה מסך עדיף MAT או GLASY, גלאסי זה עם הציפוי זכוכית כמו של LCD טלווזיה ומאט זה בלי זה. השיקול הראשוני הוא מבחינת בריאות עיניים, השני הוא נוחות, בהתאם לצרכים. מצפה להסברים עיניינים, תודה

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by stropic,

כותרת יש לי 19" של LG עם פאנל TN ועכשיו החלפתי לHD4870 עם 1GB ונראה לי הגיע הזמן לנצל אותו עם רזולוציות גבוהות יותר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by naba,

אני רוצה מעמד שולחני ולא את זה שתולים על הקיר, כמה זה אמור לעלות ? * מסך דל עם תקן VESA

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  25. היי , קיבלתי את המסך שהזמנתי מOLSALE לפני יומיים (Samsung T240). אני זוכר איך שפתחתי אותו היה לו פיקסל מת אחד קרוב למרכז המסך , והיום גיליתי אחד נוסף ממש קרוב למרכז (אחד לבן והשני ירוק) מה המדיניות של חיון/OLSALE בנוגע לפיסקלים שרופים מהקופסא?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים