מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
מוכרים בשופרסל, מה ההבדל בין זה ל2253BW? שווה השקעה של קרוב ל900 שח?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
Philips 240BW8EB Chimi 222H Sumsung 2043 הייתי רוצה המלצות והן ביקורות לגביי המסכים האלו שכן הבנתי שהם "האיכותיים" מבן פנאלי הTN, אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות השימוש העיקרי: גלישה באינטרנט, סרטים, משחקים, קצת פוטושופ, בעצם הכל. הקריטריונים שלי הם: מסך שלפחות יהיה "22 כי אני אוהב לראות סרטים במיטה שזה בדיוק מול המחשב שלי. איכות התמונה תיהיה טובה ככל האפשר (שכן התקציב הוא לTN) שמשחקים ירוצו טוב עם כמה שפחות מריחות. (ברשותי 8800GTS) איכותי שיחזיק לכמה שיותר זמן.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום חברה... יש לי באמצע המסך נקודה קטנה בצבע לבן והיא תקועה ככה לא מתחלפת. אני מניח שזה פיקסל שרוף אבל יש לי שאלה: האם גם כשהמסך מכובה הנקודה נשארת בצבע לבן?
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום קבלתי היום תמסך DELL 2709W עכשיו יש לי כרטיס מסך X550 ATI מעבד 3GHZ פנטיום 4 לוח D945GTP עכשיו חיברתי לDVI ופעל טוב רק המסך היה מחשיך לשניה וחוזר לעבוד כרגילופתאום אחרי כמה דקות אין אות כאילו נותק הקשר בין המחשב לכרטיס אבל חיבור AGV כן פועל אז מה יכול להיות שהכרטיס לא תומך ברזולוציה הזו אם כן למה זה פעל בהתחלה כמה שניות או שזה בעיה מהלוח אם וגם הורדתי את הרזולוציה וחברתי שוב ועדיין לא פעל. יש לציין שכל ההגדרות כוונו אם זה DVI או AGV במסך .וגם ניסיתי להחליך כבל DVI DVI במסך 19" הישן פועל טוב . תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך שיעבוד על הסוני שאני עומד לקנות סוני 3 האם הסוני 3 יכול להתחבר אל המסך מאחורה ביחד אם המחשב ? סתומרת שאני יכול לשחק במחשב ולאחר מכן אם בא לי לשחק בסוני אני מכבה תמחשב נגיד ומדליק תסוני מבלי לשחק ( לנתק ולחבר ) את הכבלים מאחוריי המסך כל פעם? שאלה שנייה איזה מסך אתם ממליצים לסוני ומחשב ביחד במידה וזה אפשרי? התקציב עד 2000 שקלים חשוב שיהיה חדות טובה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הלך לי המסך 19 אינצ' שיש לי כיום של VIEWSONIC.. אני חושב שעדיין יש לי אחריות עליו.. (מישהו יכול לאשר לי את זה? עברו שנתיים וחצי מאז שקניתי אותו.. והוא כל הזמן נדלק לשניה ונכבה ל7 שניות) אבל בכל אופן אני כבר דיי הרבה זמן חושב על מסך גדול יותר.. בכיוון של 24 אינצ'.. אבל אולי אפילו 26 או 22.. אני גיימר די רציני (HD4870 וQ9400 דיי מעידים על זה אני חושב..) התקציב שלי הוא באזור ה2000 ש''ח.. איזה המלצות יש לכם? רק דבר אחד , חשוב לי מאד שהמסגרת של המסך לא תהיה בומבסטיט מדיי כי גם ככה 24 - 26 אינצ' זה דיי גדול.. תודה
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המסך הוא מהדגם החדש REV. A01 ולא משופץ כמו שנמכר פה בארץ ובמחיר של 600$ שזה 2320 ש"ח כולל משלוח ואחריות של 5 שנים מ DELL העולמית וזה תופס גם בישראל, השאלה היא האם אני אצטרך לשלם מס ואם כן כמה והאם אצטרך לשלם גם לדואר עבור השיחרור של המסך? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לדוד שלי הלך המסך והוא מחפש מסך חדש... הוא משתמש במחשב לקריאה\תמונות\סרטים, ואני חושב ש19" יספיק לו... אני עדיין לא יודע על תקציב כלשהו, אבל התקציב לא הכי גבוה בעולם.. מצד שני 19" בדרך כלל לא עולים כל כך הרבה.. יש לכם המלצות למסך מחשב איכותי בשבילו? אה ובבקשה שלא יהיה מסך רחב, שיהיה 4X3 רגיל.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
מתלבט בין שני המסכים הנ"ל כאשר השימוש העיקרי הוא טקסט ואינטרנט והמשני הוא קצת עיבוד תמונה, סרטים ומשחקים ( גם קונפי לילדה בת שנתיים ). צריך להחליט בהקדם האפשרי ולרכוש לפני סוף השנה. אודה מאוד מאוד לכל מומחה שיוכל להביע את דעתו. בתודה מראש
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כנראה שהשבועאו שבוע הבא אני קונה XBOX360 אבל לפני זה אני חייב להתחדש במסך שיתאים לו ולמסך הזה קוראים DELL 2709W ....אבללללללל ישנה בעיה ולבעיה הזאות קוראים כסף :> אז בנתיים אני אתפשר על מסך זמני שיחזיק כמה חודשים התקציב הוא בסביבות ה 1200 ובתור התחלה חשבתי על BENQ LCD 22" T2200HD ד'א מה הבדל בינו לבין ה E2200HD ?
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
האופציות שמצאתי הן: 958DוChimei AOC 916VWA 19'' LCD 5ms DVI WideScreen ACER X193WBD LCD 19 Inch 5ms DVI WideScreen לא למטרות משחקים, סרטים, או כל דבר "תובעני" אחר. רק מסך לאחותי לבית, הCRT תופס לה יותר מדי מקום. אם יש אפשרויות אחרות עדיפות, אני אשמח לשמוע. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש סך מחשב רגיל 3:4 ברזולוציה כמה שיותר גדולה בגדלים 20-22 עד 1500שח לרוב ממה שראיתי כל המסכים רחבים וזה לא מתאים לי לעבודה מה אפשר להמליץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האם יש הבדל במפרט? או שרק בקטע של הקפיצות?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שמעתי דברים טובים על המסך.והאמת שגם יצא לי לראות אותו אצל חבר והוא נראה לא רע. מה דעתכם המקצועית?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם המסך הזה עד כמה הוא נותן ביצועים יותר טובים מ2253BW?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום... הייתי רוצה לדעת מהם כל ההבדלים הקיימים בין שני המסכים הבאים: http://tms.co.il/product/5454 http://tms.co.il/product/5301 (למה הראשון יותר יקר מהשני?)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שקרא את הת'רדים שלי כאן, אני סוג של מהסס כרוני לגבי קניית מסך. אם זה S2231WE או LP2275W וגם 2408WFP. (ההמשך יבוא. כנראה) אז עכשיו אני חושב על 222H -מנצח הביקורת שלכם ואחד ממולצי הפורום. (TN אין מה לעשות. שנתיים שלוש ואולי אחליף למשהו איכותי במחיר טוב- מה שאין עכשיו בתחום המסכים הרחבים.) 1) אני רוצה לדעת קודם כל איך מחברים את הממיר? 2) ואיך עוברים משימוש במחשב לצפיה בYES? 3) ואיך תיהיה איכות הצפיה ובמה זה תלוי? 4) או שצריך כרטיס טלוויזיה (אם כן תמליצו לי על משהו בבקשה). ד"א זה לא שאני נעול על המסך הזה. אני פשוט רוצה לדעת לפני שאקח החלטה. (אוסף ידע). תודה רבה. עומר.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המועמדים הם: HP LP2475W DELL 2408 A01 Philips 240PW9EB צרכים: בעיקר משחקי ONLINE וסרטים. עדיף עם זוית צפיה כמה שיותר רחבה מכיוון שהוא הולך לשבת על ויטרינה מעל המיטה. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שלא הייתי פה ושוק המסכים השתנה מאד, כך שאני לא ממש מכיר את ההיצע שיש היום בשוק. בזמנו היה את מסך ה v930 של Viewsonic שנחשב מסך ה All Around הטוב ביותר. האם יש לו יורש ? האם יש כיום מסך אחד שמציע מהירות תגובה טובה, ניגודיות טובה, פנל שאינו TN, איכות טובה הן בטקסט והן במשחקים ושלא עולה יותר מ 2000 שקל ? או שכיום יש רק מסכי 22" ומעלה עם פנל TN שעולים 3000 שקל ומעלה ?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכם... איך אני מכוון את הCONTRAST והכל ? הכל בהיר מאוד .... וטיפה מטושטש מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מצטערת על ההודעה החדשה אבל אני צריכה להחליט. הייתי 100% סגורה על המסך הזה, אבל אחרי שקראתי שלא ניתן למצוא את הגרסא החדשה בשום מקום חוץ מנקסטופ, ושיש לו פיקסל שרוף פה ושם אני מתחילה לרדת מהעיניין. בנוסף, האיש מעבדה שאני תמיד קונה ממנו מחשבים אמר שהמסכים האלה באים עם בעיות, ואם אני קונה רוב הסיכויים שהוא בטח יבוא מתיקון... והוא יכול להראות לי כתבה שהייתה בנושא, ושלא אכפת לו מאיפה אני קונה, רק שאדע. וזה בעצם מה שגרם לי לרדת סופית מהעיניין. ואת האמת, לא מקובל עלי שאני אשלם 3300 ש"ח ולא אקבל מוצר תקין שעובד כמו שצריך. רציתי לשאול אתכם האם יש מסכים אחרים בגודל 24'' אשר משתווים לאותה האיכות כמו הDell?... לא פאנל TN. אשמח לקבל רשימת מסכים כאלה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר ראשון תקציבי הוא 1000-1200+- אני קונה מחשב בiqpc, כל המחשב כבר הגיע ואני מחכה למסך, כשהמסך שבחרתי לפי ביקורות פה הוא ה222h של Chimei. השימוש הוא בעיקר משחקים, גם סרטים, גם גלישה באינטרנט ועבודה שוטפת עם טקסטים וגם פוטושופ ותלת מימד(אבל החלטתי להסתפק בtn בכל זאת..) הבעייה היא שראיתי בביקורת של האתר שהchimei בעצם מציג מהירות כמו של פאנל pva עם 8ms והבנתי שבמהירות כזאת כבר ניתן לראות מריחות כל שהם או כדומה.. האם זה נכון? יש למישהו את המסך והוא יכול להגיד לי אם יש מריחות או דברים דומים? ולסיום, האם המסך הוא באמת ההחלטה הטובה ביותר מiqpc ובכלל לשימושים שלי? (אגב, בדיוק גיליתי שיש את ה2253 של סמסונג אצל גם כן, האם יש לו עדיפות מבחינת איכות תמונה מריחות או משהו כלשהוא?)
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים... יש רשותי לוח אם מסוג Intel Eva Cove DG35EC עם כרטיס מסך מובנה מסוג Intel® G35 Express Chipset Family יש לי במחשב יציאה אחת VGA ויציאה אחת של DVI כמו כן ברשותי שני מסכים עם חיבור של VGA בלבד. שאלתי היא איזה מתאם אני צריך לקנות (אם יש דבר כזה) על מנת לחבר את המסך השני ליציאה של ה DVI. תודה מראש יותם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכוון לקנות בקרוב מסך LCD חדש, כרגע אני עם 22 אבל בא לי על 24 או 26 שיתנו לי FULL HD, גם למשחקים גם לסרטים. אני מתכוון להשקיע במשהו איכותי, מעניין אותי שיהיה גם איכותי וחזק, והעיקר כאן הוא לא רק שיהיה מתוייג כמסך גדול 24 או 26. כרגע אני עם T220 שהוא מבחינת צבעים די טוב, אבל אני קניתי לא מזמן את ה4870X2 מה שנותן לי לעבוד ברזולוציות גבוהות מאוד ועדיין יהיו לי ביצועים טובים. ההתלבטות שלי בין 24 ל-26 נובעת מזה שאני סה"כ יושב מטר מול המסך, השאלה אם זה יהיה קרוב מידי למסך בגדלים האלה, כי אני לא רוצה לשבת 2 מטר מהמסך כדי לראות כמו שצריך, בLCD הרי רואים יותר טוב ככל שמתרחקים. אז השאלה באמת אם שווה להשקיע עוד כמה אלפים למסך 26, או לעצור ביינתים ב-24. אם אפשר…
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-