מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
היום ואתמול חרשתי את כל ראשון בחיפוש אחר מסך ובואו רק נגיד שמתוך משהו כמו 10 חנויות שהייתי רק ב 4 היו מסכים בתצוגה ומתוך ה 4 רק ב 2 היו מסכים ששוה בכלל להסתכל לכיוון שלהם בקצב הזה אני בחייים לא ימצא מסך כי אין סיכוי שאני קונה לפני שאני רואה אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח לשמוע איפה ניתן לןמצוא חנויות מהמרכז שמציגות מסכים נורמלים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי במסך משהו שנראה כמו נקודה (או אפילו קו מאוד מאוד קצר באורך מ"מ בערך) בצבע אפור\שחור שלא מתחלף גם אם מכבים את המסך. האם בוודאות זהו פיסקל שרוף או שזו יכולה להיות בעיה אחרת? האם זה משהו שאפשר לסדר או רק החלפת מסך תפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות מסך 20 אינץ' והתקציב שלי הוא עד 1200 ש"ח. התבלטתי בין השניים הבאים: Samsung T200 2ms 20,000 LG L207WT 2ms 10,000 ע"פ הנתונים נראה שה-Samsung יותר טוב. מה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לרכוש את המסך PROVIEW FP2026W, במחיר של 570 ש"ח, האם כדאי? זה מסך ללא חיבור DVI, האם ישנו הבדל משמעותי בין ANALOG ל-DVI? האם במשחקים מרגישים את ההבדל בין 2 החיבורים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ברשותי PROVIEW FP2226W שמוגדר על רזןולוציה של 1680X1050 ומחובר ל HD 4850 של ספיר עד עכשיו הכל היה בסדר אבל מישום מה הכל ניהי קטן מאוד במסך ואני לא מצליח לשנות את הרזולוציה דרך הגדרות התצוגה בוויסטה הוא מראה כאילו הוא לא מזהה את המסך וגם במנהל ההתקנים לא מופיע לי מסך למרות שליפני כן הוא כן זיהה את המסך למרות שב-CCC של ATI הרזןלוציה מתאימה התקנתי את הדריבר מחדש 8.12 כןלל הסרה במצב בטוח עים DIRVERSWEEPER אבל שום דבר לא עוזר הכל קטן מאוד אני לא יודע מה לעשות אפילו חשבתי כבר על פירמוט האים זאת בעיה בכרטיס המסך?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מעונינת בסרטי HD באיכות טובה בעיקר פרט לשימוש לגלישה ומעבדי תמלילים וגם כטלויזיה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
http://www.shopping.hp.com/product/display/display//3/storefronts/FF621AA%2523ABA אני יכול להשיג אותו בחצי מחיר, חדש מהקופסא, עם אחריות רגילה. איך הוא בגיימינג וסרטי FULL HD?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות אותם באותו מחיר ואני מתלבט בין LG Flatron W2284F Samsung T220 תודה לעוזרים ! נב. קראתי את הסטיקי והביקורות באתר אבל עדיין יש התלבטות בין שניהם , כי שניהם באותה רמה פחות או יותר.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך 27" איכותי והבנתי כי מסכי Dell נחשבים לטובים בתחומם וההתלבטות היא בין 2709W ל 2707WFP. מה ההבדלים בינהם? בזאפ המפרט נראה כמעט זהה חוץ מהממשקים (1920x1200 פיקסלים ,זמן תגובה: 6 מילי שניה, בהירות 400cd/m) אולם ישנו הבדל של 2000 ש"ח. מה עדיף מבינהם? רוב הזמן אני קורא או גולש ולפעמים רואה סרטים, כך שמה שחשוב לי היא איכות טקסט/גרפיקה גבוה. בנוסף, המוניטור מוצב אצלי קצת על עגלה כך שנכון להיום אני צריך להטות אותו קצת כלפי מטה (נמה מעלות בלבד) לצפייה נוחה, האם ניתן בדגמים אלה להטות את המסך?
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למסך איכותי שיהיה טוב למשחקים וסרטים בHIGH DEFINITION מלא, ושאפשר יהיה לראות בו טוב גם ממרחק של 1-2 מטר בערך... אני כבר יותר מחצי שנה מחכה שהרוויזיה החדשה של ה2408WFP תגיע, ואני לא יכול לחכות יותר... אני יודע שזה הגיע לחנות אחת, אבל 3350 שקל זאת לא אופצייה בשבילי.. רצוי שהמסך יהיה לפחות 24 אינץ', אבל אם אפשר משהו איכותי במחיר טוב- אז אפילו יותר... וחשוב לי שיהיה לו HDMI אני לא ממש מבין במסכים, אז אני לא יודע כל מיני מונחים כמו GLOSS ואיך הם משפיעים על הצפייה... התקציב הוא בסביבות ה2500 שקל אגב, עם אופצייה לשים יותר אם יש משהו ממש טוב במחיר קצת יותר גבוה... תודה מראש! עריכה: אה, ויש העדפה למסכים רחבים, לא מרובעים...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סליחה על החפירות שלי בימים האחרונים אבל זה צעד די משמעותי בשבילי בכל זאות אני עומד להחליף את ה LG FLATRON 775FT שלי (מסך פשוט מדהים!) שמשרת אותי כבר 5 וחצי שנים :> אזאני רוצה להיות בטוח שאני מחליף אותו במסך ראוי ........ בכלללל מקרה אלו הם ההתלבטויות שלי : SAMSUNG T240 (ב1550) LG W2452T LG W2284F (ראיתי בתצוגה ויש לו אחלה של צבעים) LG L246WH [br]פורסם בתאריך: 18.12.2008 בשעה 20:10:04 משום מה אני לא מצליח לערוך אז אני אשל פה מזה ארגונומיה ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז מה אתם חושבים על FULL HD במסכי מחשב 22"-24" ? הכרחי או סתם אופציה לא שימושית? אני שואל את זה ביגלל שבימימםהקרובים אני מתכנן לקנות מסך שאני אוכל לחבר אליו את ה XBOX360 + לראות סרטים HD עכשיו הרבה אנשים בפורום ומחוץ לו המליצו לי ללכת על ה Philips 240BW8EB אבל אין לו HDMI ולא HD לאומת זאות יש הרבה מסכים אחרים לא ררעים בכלל עם HDMI ו HD הבעיה היא שאני לא יודע עד כמה ה HD באמת שווה בגדלים כאלה ורציתי לדעת מה אתם חושבים ? ואני מקווה שלקבל תגובות מכם הפעם
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני אדם, יוצר מוזיקה אלקטרונית. המסך שאני רוצה צריך להיות בעל התכונות הבעות: ניתן לתלייה על הקיר מסך הוא לצורך עבודות עם תוכנות של יצירת מוזיקה (cubase , logic ....). 22 אינץ. חיבור למסך מקביל (שתי מסכים על אותו מחשב). טווח מחירים 1300-1500 תודה ויום טוב.
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
קניתי מסך של דל 2408WFP A01 וביצעתי לו בדיקת לאג מול מסך TN פשוט של מאג. סרטון הבדיקה: כפי שניתן לראות הלאג נע בין 2-5 מאיות השניה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשום פה במאה פוסטים ה2243 עדיף בגלל הארגונומיה, ב2253 יש overdrive שעלול לפגוע ועלול לעזור, ואפילו שמעתי על צבעים עזים יותר ב2253, שלא הבנתי אם זה טוב או רע או מוגזם. במקרה שלי, יש העדפה לחנות מסוימת ואצלם יש כבר רק את ה2253. שאלותי הם: לגבי הארגונומיה, לגבי הסיבוב ימינה ושמאלה, מה הבעייה אם זה קריטי לסובב את כל הרגל וזהו? ולגבי שאר ההטיות חוץ מפיווט, אפשר להטות למטה ולמעלה, אז באמת אפשר להתגבר על כל בעית גובה אפילו עם שינוי גובה הכסא לא? (כי אין ב2253 כוונון גובה) לגבי הoverdrive, אם אני רואה שהוא מזיק לי יש אפשרות לכבות אותו? ולגבי הצבעים, האם הם אכן עזים? יותר מדי? טוב או רע? העניין קצת דחוף אז תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
היי בשעה טובה קניתי היום את המסך מסך מאוד טוב ואני מרוצה מאוד ממנו חוץ מדבר אחד כשאני משחק GEARS OF WAR המסך מהבהב לו ולא כיף לשחק כך יש סיבה לזה?
-
- 18 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך 19 אינץ דק עם חיבור VGA לצרכים הבאים: לגלישה באינטרנט כתיבת מסמכים וכל מיני משחקים אבל לא מטורפים משהו ממש קל סימס וכאלה לא יותר מדי. אני השמח לקבל המלצות על מסכים לא יקרים מדי והעיקר שיהיו טובים לצרכים שלי
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 של CHIMEI דגפ CMV 946D המסך בוהק מידי הלובן שלו חזק מידי ואני לא מצליח לשנות את זה בהגדרות ניסיתי כל מיני דברים.. לקחתי אותו אפילו לחברה לבדיקה ואמרו לי שהוא בסדר גמור מה אתם ממליצים לי לעשות? הוא ממש בוהק לי קשה לי לשבת חצי שעה מבלי להרגיש שהעניים שלי עברו מאמץ גדול.
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
בביקורי היום בסופר סל............. יש במבצע כל סוגי המסכים ללא מע"מ ובמיוחד ה-24 הנ"ל ב-1350ש"ח
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אחרי התלבטויות רבות הגעתי למסקנה שאני צריך מסך 20 אינץ'. מסך 22 גדול מידי. האפשרויות הצטמצו ל: Samsung T200 Dell E207 WFP LG L207 WT ה DELL עולה בערך ב 300 שקל יותר. האם הוא באמת שווה את המחיר ? האם יש מסך טוב יותר ? אני גולש יחסית די הרבה. צופה בסדרות שאני מוריד ואפילו שוקל לחזור לשחק קצת במשחקים. אבל לא במשחקי פעולה כמו קרייסיס שיש להם דרישות מוגזמות למדי.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
קראתי שיש מסך Chimei 222H מה דעתכם ? אם המסך הז טוב או שיש עוד דגמים ????? היעוד של זה זה סרטים TV ואינטרנט ומסמכים .
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
*לא רחב כמובן אז אלה הדרישות. ראיתי שה 971P המומלץ חזר לשוק... השאלה היא אם מאז שהוא יצא, לא הגיעו מסכים טובים כמוהו כבר לשוק? אני לא ממש מעודכן, אך אני מניח שהתשובה היא "לא במחיר הזה". תודה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר זמן מה שאני בחיפושים אחר מסך 22 אינץ במחיר שבין 1000-1300 שח', לאחר בדיקה וחקירה מקיפה נותרתי עם מספר אופציות שמאוד קשה לי להחליט לגביהם להלן הרשימה: סמסונג T220 או דגם ה FULL HD (למרות שקצת מפחידה אותי הרזולוציה של 1900-1200 למסך 22) סמסונג 2243 סמסונג 2253 סמסונג 226bw (שאותו אוכל להשיג מחבר שקנה, לא השתמש ורוצה למכור בהנחה) בכלל המחיר של מסך זה יקר לעומת שאר מסכי ה TN באותו הגודל למרות שהדגם ישן. למישהו יש מושג מדוע? האם הדגם הזה הוא באמת כל כך מוצלח? CHIMEI 222h. הייעוד הוא בעיקר עבודה משרדית אינטרנט וקצת סרטים. אשמח לשמוע אם מישהו יוכל להצביע על הדגם המנצח מהרשימה או כמובן כזה שלא ציינתי שלדעתכם טוב יותר. תודה מראש !!
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי בעיה טכנית יש לי כרטיס מסך מסוג ATI Radeon HD 4800 Series עם 2 יציאות DVI אני מחבר את מסך ה LCD מסוג HITACHI 42LX01 ואת מסך המחשב כאשר אני משחק במשחק PES 2009 יש לי גלים במסך , זה מתחיל מלמעלה ונמשך לאמצע וחוזר למעלה למטה כמו גלים של מתח חשמל שאלתי טכניים רבים אמרו לי שזאת בעיה של ערכה או מתחים שונים חיברתי את כל המכשירים שיש לי לאותה 6 ( נגן DVD , מסך טלוויזיה , ממיר , מדפסת , ) המחשב מחובר לאל פסק מסך הטלוויזיה מחובר למחשב באמצעות כבל HD עם מתאם למחשב , במחשב יש 2 יציאות DVI המתאם הופך את ה DVI ל HD האם ניתקלתם בבעיה כזאת של מתחים ומה אפשר לעשות ? כמו כן המחשב חדש והטלוויזיה כנ"ל מבקש עזרה לא יודע מה לעשות... tal_tal9@yahoo.com
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך 22" וחשוב לי שיוכל להסתובב ב- 90 מעלות. אני רוצה מסך איכותי בעיקר לסרטים ואיכות צפיה, אבל גם משחקים. אשמח לקבל המלצות וקצת פרטים על מה שיש בשוק ... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-