מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף את המסך שיש לי כרגע ואני מתלבט בין מס' דברים ראשית האם ללכת על מסך 24" או גדול ממנו? האם ההבדל בין מסך בעל פנל פשוט לבין מסך בעל פנל אייכותי מורגש באינטרנט או בעבודות אופיס ועד כמה? אני רואה כאן שכמה מממכם רכשו מסך 27" איך אתם מסתדרים עם אינטרנט מבחינת מרחק הישיבה מה המרחק המומלץ לעבודה (לא לצפיה בסרטים) שרצוי לשבת מול מסך 24" או גדול ממנו? האם מסך בעל פנל איכותי נעים יותר לעיין ,בריא יותר לעיין מאשר פנל פשוט? עוד הערה -האם יש טעם לחכות למסכים מבוססי LED שבטח יכנסו במהלך השנה
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש בעיקר מסך למשחקים אבל שיתאים גם לצפייה בסרטים ותוכניות במחשב. אין לי צורך במעל 20' ואני לא יודע מה עדיף רחב או רגיל, מה אתם אומרים? ומה אתם חושבים על המסכים האלה? איזה הכי מתאים ואם בכלל יש אולי מסך אחר שמתאים יותר במסגרת התקציב?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני בעצם מחפש מסך שישמש אותי ברובו לגלישה ומסמכים. חלק ניכר מהזמן הוא ישמש גם למשחקים וסרטים. לפי דעתי 19" הכי יתאים כאן, שכן גם התקציב לא גבוה כל כך. אני מוכן להשקיע 1800-1900 ש"ח. בינתיים ה-VP930 של Viewsonic נראה לי מצוין וגם המחיר שלו טוב מאוד (1650 ש"ח בפנדה ליד הבית). אם קיים מסך טוב יותר אני אשמח להמלצה. תודה! חן
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שמוכרים ב KSP ממש בזול.אני ממש שוקל לקנות אחד מהמסכים הרחבים או 19 או 20. על פניו הנתונים נראים טוב,אך חשובה לי דעתכם. תודה מראש. נ.ב-בכמה אני יכול למכור את ה710T שלי בן 9 חודשים?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך לחבר או מה לחבר ליציאה הזאת? כשאני מחשב אוזניות אני לא שומע וגם כשאני מנסה את הרמקולים עם מגבר גם אין כלום.. יש למישהו רעיון? מדריך למשתמש: http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/200805/20080516130934312_BN59-00723B-Eng.pdf עמוד 13 למטה יש תמונה של החיבורים..
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
תמונה שמצאתי ברשת של המסך 2007FP עם הפאנל הנ"ל, שהרקע הוא שחור איך אפשר לראות סרטים שהשחור נראה כזה מזעזע? ולעומת זאת קבלו השוואה של שני הפאנלים, השמאלי ISP והימני PVA
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צפיתי מספר פעמים בטלוויזיות LCD וראיתי מקרוב שהאיכות לא ממש טובה, התמונה דהויה, אולם מרחוק פחות שמים לב לכך. ושאלתי היא ממה נובעת האיכות הזו, האם הטלוויזיה לא הייתה איכותית? או שמא זה קשור לשיטת השידור? או אולי זה כמו במסכי מחשב שאיכות מסכי ה-CRT יותר טובה מהאיכות של ה-LCD? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מסך מחשב LG W2453V LCD הוא טוב ? ואם הוא יכול לשמש גם כטלויזיה ? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=726430 - פרטים על המסך . אם יש משו יותר טוב בסביבות המחיק הזה תציעו . הניגודיות שלו טובה יחסית ?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט איזה מסך לקנות Dell 2209WA או LG 2286L LED מה אתם אומרים ? תודה אמיר
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה מסך בסביבות ה 1000 שקל והשימושים שלו יהיו משחקים עם גראפיקה נחמדה וכן סרטים וסדרות. מחפש משהו בגודל של 22~ אינץ'. בעיקרון שמתי עין כבר על הדגם הזה: LG W2262TQ נראה עם מפרט חביב ותמיכה בHD ובתווך מחירים שלי. אם יש לכם התרשמות מסויימת על המוצר הזה/הצעות על מסכים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מי יכול לספק אינפורמציה על המסך הנ"ל בבקשה תגיבו
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום כולם. רכשתי לאחרונה מסך MAG מדגם S976I. המסך (19" LCD) מגיע עם כניסת DVI. לשמחתי באתי לחבר את המסך ליציאת ה DVI אך לתדהמתי הסתבר לי שכניסת ה DVI שלי חסרה כמה פינים ולא מאפשרת חיבור. כיום אני עובד עם ממיר לחיבור האנלוגי (הגיע עם המסך) ולא ממש מרוצה מהתוצאה. האם ישנו ממיר בין חיבורי ה DVI או ש I'm fucked? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את המסך? האם הוא נחשב טוב כמו ה 2243bw או שיש בעיות בתצוגה? המסך אמור להתחבר ל radeon 9600pro ליציאת DVI ולשמש בעיקר לאינטרנט/word.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ייתכן ומדובר בבקשה חריגה, אך יש לי בעיה עם מסכי 16:9 רחבים שהאורך שלהם לא פרופורציונלי לגובה. עכשיו אני מודע לכך שמרבית המסכים (אם לא כולם) הם רחבים ולכן אני מחפש מסך שיהיה גבוה ככל הניתן אך יחד עם זאת לא ארוך במיוחד. מבחינת מחיר, סוג פאנל, יציאות וכדומה... אני גמיש. עדיפות לעד 3000 ש"ח ופאנל IPS, אך לא קריטי. שימושים עיקריים: סרטים וגלישה (לא גיימינג או שימוש בתוכנות גרפיות שונות, מה שאמור להוזיל את המחיר) אכן בקשה מוזרה, לכן אם תהיה תגובה עניינית אופתע לטובה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השימושיים יהיו משרדיים בעיקר ולכן חשוב לי פאנל איכותי . מהו המסך 19 עם פאנל איכותי הכי זול וטוב שיש ?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שימו לב- http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128 הפרטים טובים, אבל על החברה AOC שמעתי דברים לא טובים כל כך (על מסכי ה LCD שלהם למחשב) מצד שני, הטענה היחידה בזאפ על הטלויזיה הזו היא שהשלט מרובע לגמרי וקשה למצוא איזה צד זה מה בחושך. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פד משחקים Microsoft Xbox 360 Controller Pad מתאים למחשב ולקונסולת XBOX 360 193.00 ₪ 1 193.00 ₪ Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray 918.00 ₪ 1 918.00 ₪ Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler 123.00 ₪ 1 123.00 ₪ Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET 547.00 ₪ 1 547.00 ₪ Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 389.00 ₪ 1 389.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 299.00 ₪ 1 299.00 ₪ צורב LG GH22 SATA x 22 Black 109.00 ₪ 1 109.00 ₪ ANTEC Three Hundred 300 Gaming 300.00 ₪ 1 300.00 ₪ SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze 313.00 ₪ 1 313.00 ₪ הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו איך המסך הזה..? ( HANNS.G HG281DPB 28" BLACK ) הוא צריך לשמש אותי למשחקים, וצפייה בטלויזיה... איך הוא?? איך האיכות של הצבעים שלו..?? במשחקים רואים צבעים יפים ? או שלא..? רואים חד..? תביאו לי את כל ההיתרונות והחיסרונות של המסך.. זה המסך... http://zap.co.il/model.asp?model_id=687014 תודה מראש יניב...
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
לא חשוב מה הגודל אבל שלא יהיה גדול מ23 כי זה כבר מוגזם. אם 22 יותר טוב למשחקים אני יקח. ברור שיהיה פאנל IPS. תודה מראש לעוזרים המסך מיועד למשחקים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיראו כאן: כל מי שהסתבך פעם עם פקידי המכס האנטיפטים ,גסי הרוח, רודפי הבצע ,עלוקות מוצצי הדם ,אוכלי החינם והפרזיטים האלו , מקלל את היום שבו הם נולדו. בקניית מסך ,עקב גודל החבילה, הסיכוי שהוא יעלה במידגם עומד על 100 אחוז. החארות הללו רואים בכל מסך מעל 25 אינץ כטלוויזיה לכל דבר ועניין גם אם רשום עלייה שהיא מוניטור ל-pc בלבד . על פי הטבלאות של הקניבלים האלו ,טלוויזיה מחוייבת במכס של 35 אחוז ובנוסף על כך עוד מע"מ של 17 אחוז ,מה שהופך לכאורה כל קנייה בחו"ל ללא משתלמת בעליל . מצד שני ,יצאה תקנה מלפני כשנה שקניות עד 500 דולר ,פטורות ממכס . השאלה שלי היא כדלקמן: במידה ואני מזמין מחו"ל ,מסך מעל 25 , נניח לצורך העניין 32 , בסכום של 500 דולר כשעלות…
-
- 10 תגובות
- 11.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי היום מחשב מאיזה חנות ובחרתי את המסך של סמסונג 931BW . עכשיו ראיתי בבאג שיש להם מסך עם ניגדיות של 1:3000 http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=239&scat=220&tcat= ה LG באמת כזה טוב ? שווה לחליף את הסאמסונג ב LG ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' בתקציב של עד 2000 ש"ח המטרה היא בעיקר אינטרנט וקריאת מסמכים אחרי שקראתי על הרבה מסכים, אני מתלבטת בין 2: SAMSUNG 930B ו-LG1970HR. מבחינת מפרט ראיתי שה-LG יותר טוב אבל הבנתי שיש בעיה להרכיב אותו והבסיס שלו נשבר מהר אם לא נזהרים. על 930B המון ממליצים אבל הוא כבר קצת ישן ועולה יותר מה-LG (איך זה הגיוני?) על איזה מסך אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חברים, הנושא בעל חשיבות רבה. אודה לכם מאוד אם תוכלו להגיב / להביע את דעתכם. מתלבט בין המסכים הנ"ל - Dell P2715Q או Asus PB279Q שניהם מסכים מבוססי פאנל IPS המסכים מיועדים לשימוש עריכות גרפיות, עיצוב תמונות, עריכת אלבומים. כמו כן עומק ודיוק הצבעים הינם פרמטרים חשובים מאוד. אשמח לקבל חוות דעת על-מנת להגיע סוף סוף להכרעה בנושא ולדעת איזה מסך לקנות מבין השניים. כמו כן, זמן הישיבה מול המסך הוא שעתיים עד שש שעות עבודה אם לא יותר. תודה, עומר.
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
קניתי אותו אתמול, שיניתי לרזולוציה המתאימה ואני לא מצליחה להתרגל (היה לי CRT 17 לפני) הטקסט מאוד קטן, שיניתי את גודל הגופן לגדול אבל עדיין זה ממש קטן ואני בקושי מצליחה לקרוא. בנוסף, החדות של הטקסט ממש לא טובה וזה בעייתי, כי אני קוראת המון ועם המסך החדש זה קשה. יש לי כרטיס מסך on board, והמסך מחובר ליציאה אנלוגית כי אין לי DVI. אני מתכוונת לקנות כרטיס מסך שבוע הבא, אבל האם זה ישנה הרבה? גם באנלוגי טקסט אמור להיראות טוב במסך, ובינתיים הוא מאוד קטן, לא חד ואני בקושי מצליחה לקרוא משהו העיניים ישר מתעייפות. גם הבהירות של המסך היא יותר מידי, ולא הבנתי עדיין איך משתמשים בכפתורים של הכיוון. אשמח אם מי שיש לו את המסך יוכל לעזור תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-