מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה ערכתי את ההודעה בשל שיקולים מחשבתיים ההודעה השתנתה לגמרי ואיתה גם המטרה של המסך... אני יודה לכם אם תגדישו זמן לקרוא שוב את הכל ולהבין על מה מדובר שלום חבר'ה יש לי מסך מחשב lcd 17 מדגם lg וקניתי אותו מזמן ללא יציאת dvi לאחורנה שקלתי אולי להחליף אותו...... בעיקרון אני שוקל לקנות מסך 22 אינצ' שישמש אותי גם כטלוויזיה לחדר כי הטלוויזיה שיש לי בחדר היא בערך 24 ו רגילה אני מחפש משו בגודל 22 lcd שיכנס שם טוב ( ובן היתר ישמש גם למשחקים בסוני פלייסטישן).... אני מחפש המלצה על מסך מחשב טוב מדגם lcd לא משנה לי החברה כל כך אבל עדיף שתיהיה חברה מוכרת עם שם ולא סתם חרטה.... מה שחשוב הוא שהמסך ישמש אותי בעיקר למשחקים וסרטים וגם לטלוויזיה אז חשוב שיהיו לו נתונים טובים כמו ניגו…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום חבר'ה קניתי מסך סמסונג 943B. יש לו חיבור DVI וגם בכרטיס מסך שלי יש. הכרטיס שלי הוא ATI Radeon X300. הבעיה שלי היא שהמסך לא מזהה את החיבור הדיגיטלי את הdvi. הוא מזהה רק אנלוגי VGA
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מכסים את הס"מ העליון של המסך, בלילה (6 שעות אחרונות) שילשו את השטחל שהם תופסים. לא יודע מאיפה הבעיה, מעולם לא ראיתי כזו בעבר. לא קשורה בתוכנה כי לא מופיעה בפרינט סקרין. למישהו הפתרונים?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט אם לקנות את ה chimei 222H או (במחיר יותר זול) את ה-samsung 2243BW לשניהם יש כוונון גובה שזה פיצ'ר חשוב עבורי, אבל אני מודאג מהזווית צפיה ואיכות התמונה בעיקר. היה לי Benq T2200HD ומכרתי אותו בגלל זווית צפיה נוראית (הייתי מזיז מעט את הראש והצבעים היו משתנים בצורה מטורפת) כיום חזרתי למסך 19" LCD של MAG שהוא די ישן (8MS) והזווית בו דווקא סבבה אני חושב שהוא TN אבל הוא הרבה יותר טוב מבחינת זיווית ובהירות מאשר ה-BENQ (אבל יש פיקסלים שרופים..) אשמח להמלצות, תודה !
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכם, היום התקשרתי לחנות מסוימת ושאלתי אם יש 2 מסכי CHIMEI במלאי שאני אוכל לאסוף אותם עוד היום, אמרו שיש ושאני יכול לעשות את ההזמנה מהאתר, לאחר ביצוע ההזמנה התקשרתי שוב לברר ואז אמרו שאין במלאי (לרגע התחלתי להתרגז) וביקשתי שיבררו שוב, אמרו שמתברר שכן יש. בערב נסעתי לחנות והבאתי איתי את המחשב הנייד בכדי שאוכל לבדוק פיקסלים מתים. באחד המסכים היה פיקסל ירוק ובשני כחול .. אמרו לי שמחר יגיעו עוד 2 מסכים, כבר שילמתי ויש לי קבלה, השארתי את 2 המסכים ה"פגומים" וביקשתי אישור על זה. הכל עדיין באחריות נכון? הרי פתחתי את זה בחנות עם המוכר .. איך אפשר לדעת אם מסך הוא מחודש או מתצוגה? האיכות של המסכים לא הייתה משהו בכלל (לעומת הטלויזיה או הלפטופ שלי לדוגמא) .. באחד אתרי הביק…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. עוד כמה שעות אני נוסע לאייבורי כדי לקנות מסך..כי הCRT הקודם "מת". יש לי התלבטות בין כמה מסכים.. לפני שאני אתן את הדגמים , רצוי לציין שהמחשב שלי מצוייד ב7800GT N AMD63BIT 3200 אז ככה שאין לי מושג אם המסכים הללו יכבידו על המחשב, מחכה לתשובה.. בכל מקרה, אלו המסכים. Samsung 2553bw Samsund T220 ואם יש לכם דגם נוסף עד 1.1K אשמח לשמוע. תודה, מחכשה לתגובות ענייניות ומהירות. עריכה: לא לתת דגמים של BENQ N CHIMEI
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו קנה/ראה את המסך הנ"ל? אני מעוניין בחוות דעת ממישהו שראה אותו פיזית או קנה אותו.. מחכה לתגובות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות עוד חודשיים (ביומהולדת) מסך למחשב שישמש אותי גם לפלייסטישן 3 מכיוון שיש לי בחדר טלויזיה 15" וזה מבאס אחושילינג לשחק ככה. אז אני רוצה מסך בגודל 22" או 24" לא משנה עכשיו, שישמש לי גם כמסך מחשב וגם ל-PS3. ראיתי מסכים מתאימים של LG וסמסונג שתומכים FHD ויש להם חיבור DVI. הבנתי שאפשר לחבר לחיבור DVI כבל HDMI, השאלה איך? עם כבל HDMI-DVI או מתאם? ובנוסף, איך אני ישמע? הרי ה-HDMI יעביר אצלי גם קול כי אין לי מערכת שאני יכול לחבר אליה בכבל אופטי. נ.ב: אם יש לכם המלצות למסכים מתאימים- אשמח לקבלן!
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הי חברה מי משניהם יותר כדאי למשחקים ווידאו ? הT220 קצת יותר זול אבל אין במלאי (לא יודעים מאתי יגיעה) לא רלבנתי כבר, בחרתי בLG (W2284F(
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
המסך צריך לשמש לסרטים(HD) וגלישה. חשבתי על אחד מהדגמים האלה: מסכים 22: Samsung T220P LG W2261V מסכים 24: LG W2442PA LG W2452T Samsung T240 Philips 240BW8EB אודה לעזרתכם בבחירת הדגם המתאים ביותר.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית מסך CTX ועד לא מזמן הוא עבד טוב. הבעיה היא שכשנגיד אני מכבה את המסך לכמה זמן ואחר כך מדליק אותו הוא מגמגם קצת כלומר הוא מהבהב, מציג תמונה ונהיה שחור וחוזר חלילה, כך זה נערך בערך 2-5 דקות. הבעיה מופיעה גם כאשר יש מסך שחור (אחרי השומר מסך) ואז מזיזים את העכבר. מה אפשר לעשות בכדי לפתור את הבעיה? בתודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי מסך ViewSonic VP171s והמסך התחיל לשחק לי פתאום כל כמה דקות הוא נהיה לבן ואני צריך לסגור את המסך ולהדליק אותו ואז זה מסתדר לכמה דקות מה הבעיה? ומה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שנברתי כאן פורום לגבי מסכים מומלצים נראה לי שאני הולך לרכוש את המסך הנ"ל אך יש לי שתי שאלות האחת הינה- המסך הנ"ל הינו 24 אינצ' שישמש עבורי גם כמסך מחשב וגם טלויזיה השאלה היא האם מרחק הצפיה שלי כיום (ב-70 ס"מ) לא יותר מידי קרוב לעיניים??? השאלה השניה - הבנתי שהמסך הנ"ל מגיע עם גרסא מחודשת A01 ניסיתי ליצור קשר עם מס' ספקים אך לכולם יש את גרסת A00. האם למישהי יש מידע היכן אפשר לרוש את המסך הנ"ל בגירסא החדשה תודה נ-ב המסך מיועד למשחקים וסרטי HD
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מה היא האחריות של ה 2408 DELL ? לאחר חודשים ארוכים ומיותרים שבהם לא הגיע הדגם החדש,הוא סוף סוף הגיע.. לפני הוצאה של 3200 שקל אני רוצה לדעת בדיוק מה האחריות שאני מקבל, הבנתי שהאחריות היא של המעבדה של דל ולא ממי שאני קונה ממנו. האם קיים איפה שהוא ברשת את כתב האחריות? לדוגמה נאמר לי שאין החלפה מפיקסל מת אחד אלה רק שניים שלוש. נאמר לי גם שאת אחריות הפרמיום שראיתי באתר של דל ניתן לקנות ישירות מדל ואני יקבל שירות רק בחו"ל... לפני הוצאה גדולה כל כך אני רוצה להיות בטוח שאני לא מדיי פזיז בקניית המסך הזה ולא TN 24 בחצי מחיר
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, המסך 21'' CRT שלי גוסס והגיע הזמן לשדרג. אחרי מעבר על הפורומים פה ובאתרים אחרים הצלחתי רק להגיע ליותר תהיות מבחירות. אתם יכולים להמליץ על מסך שעובד טוב גם במשחקי FPS אבל גם בעל איכות טובה של צבעים ומתאים לסרטים? כל מה שראיתי היה או בעד משחקים כדוגמת ה-T220P ולא צויין איך הסרטים עליו או בעד סרטים וגרפיקה כמו Philips 24PW9EB לא צויין איך הם במשחקים. אני מקווה לא לעבור את רף ה-3000שח. הכרטיס מסך שלי זה ה9800GX2 בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא דובר כאן בעבר אבל לאחר חיפוש די ממושך לא הצלחתי למצוא את הנושא אני רוצה לקנות את המסך הנ"ל אני מודע לגירסה ה 2007 מה חודש ב 2009 והאם כדי לנסות למצוא את הגירסה הישנה ולאו דווקא את החדשה ? שורה תחתונה 2007 או 2009 ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש למישהו עצה בקשר למסך 19 או 20 אינצ' שיהיה טוב למשחקים (בלי מריחות וכו'), אינטרנט וכו' בסביבות ה 1000 ש"ח? האם זה נכון שבחלק מהמסכים זה בעייתי להגדיל את הרזולוציה בשביל אותיות גדולות יותר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בביקורת פה : http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1298311 אני מעוניין לקנות את ה benq. אבל כל החנויות מוכרות בארץ דגם עם שם זהה, G2400W , אבל נראה אחרת (אפשר לשים לב לפי הרגלית, ולפי כיתוב לבן בפינה העליונה הימנית) . http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=20985 יש למישהו מושג ??
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המסך הזה, 19 אינץ', וכאשר אני מפעיל סרטים האיכות ממש גרועה. כשראיתי את אותם הסרטים על מסך ה CRT הקודם שלי הם נראו הרבה יותר טוב.. אני לא מבין מה הבעיה. התקנתי את הדרייברים של המסך והכרטיס מסך (ASUS 8400GS). וניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות, אך ללא הצלחה. מישהו יודע אם ככה זה במסכי LCD, או שמשהו דפוק אצלי? אולי צריך להחליף את המסך??? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי במהלך צפיה בסרטים אני חווה TEARING מרגיז. אם זה עוזר הרזולוציה של הסרטים הם 608x456 ורזולוצית המסך 1900x1200 ואני משתמש בתוכנת VLC PLAYER שם את ההגדרות על 16:10 בכדי שלא יהיו לי BLACK BOX
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 19", שיחליף את ה- CRT הישן והמטושטש שבו אני משתמש כרגע. עיקר השימוש במסך יכלול קריאת טקסט, גלישה באינטרנט וכל היוצא מכך, ופחות משחקים וצפייה בסרטים (אני מצפה, כמובן, לריספונסיביות סבירה לפחות במשחקים, בלי קשר). כרטיס המסך שבו אני משתמש כרגע הוא Radeon 9200SE של Gigabyte, שלו ככל הנראה אין יציאת DVI, ולכן הכרחי שלמסך יהיה חיבור VGA. המחשב שעבורו נקנה המסך הוא ישן למדי, ולכן אין לי כוונה להשקיע בו סכום כסף גדול במיוחד; אי לכך עומד התקציב לקנייה בסביבות ה- 700 ש"ח. תודה, אלעד.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני עורך בדיקות לקראת קניית מסך 24 אינץ'. (טווח מחיר עד 3300 +- ) אחרי קצת חיפוש בפורומים ב Hwzone ובכלל, הבנתי שיש את : 1. Dell 2408WFP ( ה A01 כמובן) 2. HP LP2475W Philips 240PW9EB 3 שמות המסכים האלה נזרקים בפורומים פה על ימין ועל שמאל, ופעם אחת לא ראיתי אזכור לגבי בעיית ה Wide Gamut. האם זה בגלל שאין כמעט אנשים פה שרכשו את אחד המסכים, או שפשוט הבעיה ממש לא מפריעה כמו שאומרים. ובכל זאת, אשמח מאוד לשמוע חוות דעת (עדיף ממקור ראשון, אבל גם ידע כללי אין בעיה) לגבי הבעיה, האם התמונות רוויות צבע, הicons ב explorer מוצגים לא קשורה , כמה התעסקות נדרשת עם color profiles וקבצי icm למיניהם , ומה לגבי משחקים ( fallout3 , ו mass effect , הראשונים שקפצו לי), ובסה"כ עד כמה הבעיה נסבל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך LCD 19 אינץ', פאנל TN. כבל DVI חדש > לכן הבעייה לא נעוצה בכבל, (חוץ מזה שגם החלפתי אותו באחר, + ניסיון לשחק עם הכבל כשהוא מחובר לא הראה שינוי בריצודים). נעשתה בדיקה לכרטיס מסך > אין בעיות יציבות כלל. אני כרגע עובד על picture mode (בהירות על 100), הריצודים לא נראים כמעט בכלל על עוצמת בהירות זו, החיסרון - לא נוח לעיניים, בלשון המעטה. למישהו יש השגות בעניין? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך "22 לא יקר מידי סביב ה-1000 ש"ח עם עדיפות לפחות מכך. הציעו לי מספר מסכים ואני לא יודע מה כדאי, BENQ LCD 22" T2200HD 5ms DVI WIDE Chimei 22 LCD 228D 5Ms MAG 22" AI2237W Samsung LCD 22 2253BW 2Ms 1:800 וגם הציעו לי בקצת יותר (ואמרו שמאוד כדאי) את המסך Philips 22 Wide 220CW9FB 2ms 1:12000 (ב- 1086ש"ח) האם זה באמת כדאי? והאם יש הצעה למסך אחר באותו תווך מחירים של הזולים יותר? וגם האם במחיר של ~1000ש"ח אפשר להשיג משהו טוב יותר מה-Philips אני לא יודע אם זה חשוב אבל יש לי כרטיס מסך HIS 4670 תודה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-