מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
היי, רכשתי את המסך היום, חיברתי , נראה מהמם! רק מה , המסך כאשר יושב על הסטנד שלו, נוטה בזווית קלה אחורה. רציתי לדעת האם יש דרך (שכרגע אני לא רואה אותה), לשנות את הזווית של המסך. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קריאה ובדיקה בפורום (מאמרים, ביקורות וכו') אני מתלבט בין שני המסכים שבכותרת. מלבד האגרונומיה (לטובת ה- 2243) והעיצוב (כל אחדו טעמו) האם יש הבדלים בין שני המסכים מבחינת "איכות" המסך? (למשל זליגת אור, רמת השחור, דיוק צבעים, זויות צפיה, זמן תגובה וכו'). תודה.
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין במסך רחב 19 אינץ שיתאים לכרטיס מסך HD 4670 במינימום מחיר. תודה, ירון.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אין פיקסלים שרופים ואין דליפות אור, התמונה מדהימה בסרטים והמסך עצמו חבל על הזמן! אבל - ללאפטופ שלי יש יציאת VGA בלבד והתמונה לא יוצאת מי יודע מה, זה מעצבן אותי לאללה ולכן החלטתי למכור אותו הלאה. מי שמעוניין - 2709W גירסה A02 (נראה שבארץ כל הגירסאות שנמכרות הן עדיין A00, לפי שיחה שערכתי עם מישהו מחנות Panda's). נרכש אתמול ב 3600 ש"ח מאלכס - מוכר ב 3500 ש"ח כי הקופסה נפתחה והמסך נבדק - תוודאו קודם שיש לכם יציאת DVI או HDMI מהמחשב (כי עם יציאה אנלוגית התמונה יוצאת לא חדה מספיק). בקיצור: גירסה A02, אפס פיקסלים שרופים באחריות, 415 ש"ח פחות מזאפ. אני גר במרכז תל אביב. אבי - 052-6060634
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לקנות מסך LCD לצורכי עבודה משרדית, בגודל 17/19 אינץ' (עדיפות למסך לא רחב) במחיר של 750 ש"ח בערך (אפשר לחרוג קצת). תודה.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
המחשב שיעבוד עם המסך הוא רוב הזמן לוח אם-GA-M61PM-S2 מעבד AMD+ATHLON[TM] 64X2 DUAL CORE 3800 כרטיס -4850 או 4830 זיכרון -4GB 800MHZ וחלק מהזמן יעבוד עם מחשב נייד המסך ישמש לסרטים משחקים ועבודה... חשבתי בכיוון של הסמסונג T240 תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אהלן, כשאני מפעיל את זה(זה מעלה את הניגודיות מ1:1000 ל1:1500 בעזרת תאורה אחורית, ככה הבנתי לפחות) אז בזמן האחרון שמתי לב כשזה מופעל למשל בסרט\משחק אז יש הרבה פעמים קטעים שכאילו 'סוגרים' את האור ו'מדליקים'.. נהיה חשוך נהיה בהיר.. מקווה שאני מובן... כאילו מעמעמים פתאום את המסך ומחזירים חזרה לנורמלי. זה בעיה במסך? למה זה קורה? כשאני רואה YES במסך בHDMI זה Dynamic(בלי CR) ואין עם זה את הבעיות האלו. אוקיי עכשיו שמתי לב לעוד משהו, כשאני שם סרט על מסך מלא ולוחץ על סטופ, פתאום הוא נהיה חשוך וכשאני מפעיל פליי זה חוזר להיות רגיל. אז ניסיתי לעשות פרינט סקרין כשזה על סטופ בכדי להראות לכם שזה חשוך פתאום וכשהדבקתי את זה בפוטושופ\צייר זה לא חשוך, זה רגיל. אז אפשר להבין מזה שזה בעיה במסך…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה לעי"ל. האם ניתן להשתמש ב X-Rite Eye One עם תוכנת ה BLUE EYE PRO? והאם ב X-Rite Eye One DISPLAY 2 ו X-Rite Eye One LT הם בעצם אותה חומרה? נמרוד
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רואה שמדברים כל הזמן רק על מסכים רחבים אני מחפש מסך מחשב מומלץ ללימודים, אני מעדיף מסך לא WIDE גודל רצוי לפחות 19 אינץ', בתקציב של 1000 ש"ח אפשר לחרוג קצת. אשמח לקבל המלצות לילה טוב
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
נמכר באייבורי במחיר של 1215. ראיתי כתבה עליו שהוא בין המסכים הראשונים שהיחס שלו הוא 16:9. נתונים: 1920X1080 5MS 1:15000
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי חברה מסך רחב בעיקר לסרטים. עדיף בפחות מאלף אבל אפשר עד איזה 1200 במקרה שיש הבדל ממש ממש גדול. ושאלה: מה קרה ל VP930? למה אין אותו בשום אתר יותר?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קניתי לפני כ-8 חודשים מסך VP930-3. בחודשים האחרונים שמתי לב לתופעת זליגת האור מן הפינות (ה-X המפורסם). אני לא בטוח אם זו הידרדרות, למרות שנראה לי שכן. זה נורא מציק, בעיקר כשרואים סרטים ב-aspect ratio של 1.85 או 2.35 - זה נראה כאילו שמישהו מאיר לך על המסך בפנס. אני מתכוון למסור את המסך לאומניטק - לבדיקה ותיקון/החלפה/ווטאבר. מה דעתכם? יקבלו את זה? וגם: נניח שזה יתקבל. הם בטח ירצו לדחוף לי vp950 או משהו כזה, אבל אני לא רוצה מסך TN. מה הייתם עושים במקרה כזה?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 1000 שקל מחנות באיזור חיפה תודה
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל 20 עד 22 השימוש העיקרי הוא משחקים וגלישה.יש לי כרטיס מסך של radeon hd4870 1g של club3d. הייתי רוצה לדעת על מה אתם יכולים להמליץ לי בתקציב הנ"ל או עם חריגה קטנה.
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
השימושים שלי בעיקר אינטרנט קצת סרטים ותכנות תלת מימד ופוטו שופ(יש לי כסף רק לTN)
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 מסכים: סמסונג T220P ו LG W2261V. אחרי חיפוש בפורום על המסכים האלה לא הגעתי למסקנה חד משמעית. ממה שהבנתי אנשים מאוד מרוצים מהסמסונג אבל מצד שני אין לו כניסת HDMI לעומת ה LG אשר לו יש.. אשמח ממכם לחוות דעת מקצועית, עדיף מנומקת תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כרגע יש לי את האסוס MW221u שחייב לציין כי נהנתי איתו מכל רגע והוא מסך מצוין, זה הוביל אותי לחפש גם באתר של אסוס מסכים ברמה קצת יותר גבוהה, עדיין לא ממש הסתכלתי על עוד חברות, בעיקרון אני לא מוכן להתפשר על איכות אז אני מוכן להשאר עם 22 רק שיתן עוד טיפה... ראיתי את הVW225N שהיחס ניגודיות שלו הוא 8000:1 אבל אין לו trace free... מה זה בכלל trace free ועד כמה זה חשוב? העיניין הוא שאני מעביר את המסך לאחי, במקום הCRT הישן שלו. עשיתי קצת חיפושים והבנתי מה דרוש בכדי לעלות לרמה של PVA מכיוון שהשימושים שלי הם בין היתר סרטי DVD וטלויזיה, אך בתקציב שלי זה לא מתאפשר לפי מה שראיתי, אז מה דעתכם על הVW ואשמח להמלצות נוספות.. עריכה : עכשיו ראיתי שאין את המסך הזה בארץ...
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
המסך מוצג במחיר מצחיק. כמובן בגודל של 22'. יש למישהו קצת מידע לשפוך על המסך? מכמה נסיונות למצוא ביקורות עליו נמצא שדיי היו מרוצים ממנו בעיניין המשחקים. האם הוא נחות ממסך 22' של כל חברה אחרת דוגמת ה-2253BW של Samsung?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזית LCD. כרטיס מסך: CONNECT 3D 3850. טלויזית LCD מסוג Haier L26R1: http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=80&p=0 הטלויזיה האמורה מגיעה עם רזולוציה של 1366x768. החיבור נעשה מ DVI בכרטיס מסך לכניסת ה VGA במסך. הטלויזיה מזוהה ב CCC של ATI כ VGA MONITOR. התצוגה המקסימלית התקינה שהצלחתי להשיג בטלויזיה היא 1280X768. הטקסט אינו מדהים אבל קריא. ע"פ ה OSD של המסך לאחר קביעת הרזולציה בCCC הרזולוציה היא אכן 1280X768 אבל קצב הריענון הוא 59HZ ולא 60. נסיונות לקבוע את הרזולוציה ל 1366x768 דרך CCC גורמות לקבלת מסך עם אפקט OUT OF PHASE בנוסף ע"פ ה OSD של המסך הרזולוציה בשימוש היא עדיין 1280X768 עם קצב ריענון של 60 HZ. נסיו…
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ערב טוב הזמנתי באינטרנט מסך LG LCD 24 W2442PA 2ms 1:10000 Hdmi Pivot . אני רוצה להנות מאיכות התמונה של תכני הבלו-ריי שיש ברשת ורציתי לשאול האם המסך הזה יראה תמונה באיכות HD? יש לי מחשב די ישן (AMD 3000, RADEON 9600, ו512 זיכרון) הוא יראה תמונה טובה או שצריך לעשות שידרוג? הבנתי שצריך לחבר בין המסך למחשב כבל HDMI, מה זה יתן ולאן הוא מתחבר למחשב? (לוח אם או כ.מסך?) תודה
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי... קניתי היום מסך LG W2261V ובסך הכל אני מרוצה, מסך סימפטי מאוד ואחרי קצת משחקים עם הבהירות הקונטרסט והחדות, מדובר בשיפור משמעותי על המאג 17 אינצ' (CRT) הקודם שישב כאן. אבל... קצת אחרי שחיברתי אותו למחשב (DVI, כרטיס מסך radeon 9600 pro), שמתי לב שמדי פעם הוא פשוט נכבה לו בעצמו. נדלק מחדש בלי בעיה, לפעמים בלחיצה על הכפתור ולפעמים גם בלי. אבל פשוט ככה סתם נכבה לו. עכשיו, מי שמכיר את המסך בטח מכיר את כפתור הכיבוי/הדלקה החמוד שלו שמבוסס על טכנולוגית מגע http://en.wikipedia.org/wiki/Touch_switch. יכול להיות שיש איזה רגישות מסוימת שגורמת לכפתורים כאילו להלחץ? מישהי נתקל בתופעה כזאת, או שכדאי לי פשוט להחזיר את המסך לחנות (למרות שבכלל הזמנתי באינטרנט)?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות בהקדם האפשרי(מחר או במוצ"ש) מסך מחשב lcd 22 אינצ'... לכן אני ישמח לכמה שיותר חוות דעת והיענות ככל האפשר בהקדם האפשרי! מנסיון העבר שלי יש לי חוסר מזל במסכים כי נפלתי בפעם האחרונה שקניתי מסך lcd למחשב לכן אני מבקש את העצה שלכם.. חשוב לי שהעצה תיהיה מבוססת ועם ידע ועוד יותר עדיף עם ניסיון.... (אני מתכוון שלא כל מי שקרא את הרשימת המלצות ימליץ לי על אחד מהמסכים ברשימה אלא אני ירצה לשמוע דווקא חוות דעת מדוע לקחת את המסך האחד ולא את האחר וכו'...) התקציב שעומד לרשותי הוא 1200 ש"ח מטרות מהמסך: 1) משחקים 2)שירים 3)אינטרנט *** אולי בעתיד אני גם יחבר אותו לyes אבל לא בטוח 4)כולל dvi ומכיוון שאני לא חכם גדול במסכים אז בעיקרון אני יבקש מסך שעונה…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכם =) קניתי מסך 2253BW ואני רוצה לדעת איך לכוון את הבהירות והצבעים, אם יש תוכנות מסוימות שצריך וכל מיני דברים כאלה כדי שאני אראה בסופו של דבר הכי טוב שאפשר, ושאני יפיק את המקסימום מהמסך. בנוסף, הסמן של העכבר שלי נעלם אחרי 2 שניות שאני שם אותו על רקע לבן... תודה רבה מראש =)
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש מסך LCD 19 אשר ישמש למשחקים וכטלויזיה (חיבור ישירות לממיר). מה חשוב להקפיד במסך כזה ? כיצד אוכל לעשות בנוחות switch בין המחשב לטלויזיה ? איזה מסך מומלץ ? פרטים נוספים: כרגע אני מתכנן לרכוש את הכרטיס מסך הבא (שהוא במסגרת התקציב שלי): Gigabyte Radeon 4670 512MB DDR3 Bulk את יציאות הקול של הממיר אחבר למסך. את יציאות הקול של המחשב אחבר לרמקולים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-