מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
נפל לידי מסך 17" 4:3 וחשבתי לחבר אותו למסך הקיים שהוא 19" 16:10 ככה שהוא ירחיב לי את המסך, חיברתי את שתי המסכים לכרטיס המסך(ATI HD4770) אבל לא הצלחתי להשיג את התוצאה שרציתי, הצלחתי רק לעשות ככה שהמסך של ה 17" ישכפל את המסך של ה 19" או מצב שהוא יהיה כהרחבה למסך של ה19" שאפשר לגרור אליו חלונות. התוצאה שאני מחפש היא ששני המסכים יתפקדו כך: http://img222.imageshack.us/img222/1074/snowboarding034cr8.jpg זה אפשרי במסכים בעלי יחס וגודל שונה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המטרה כמובן לוותר על כרטיס טלויזיה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
^ העיקר שיתן יחס איכות למחיר הכי טוב שאפשר, למרות שאני מתאר לעצמי שזה קשה במחיר כזה. תקציב 1000-1300 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך מחשב בסביבות 400-500 שח לקריאת מסמכים מצולמים וטקסטים ראיתי את זה מסך מחשב Lenovo LI2264D 21.5 אינטש לנובו שהוא IPS וזמן MS7 וחברה פחות נחשבת מצד שני ראיתי את זה מסך מחשב Dell E2218HN 22 אינטש דל שהוא פאנל TN ו MS5 וחברה נחשבת יותר מה עדיף או המלצה אחרת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מסך 24" (ולא 27!) לעבודה רגילה (web, office etc) וכן למשחקים. הצבעים של הu2412 פחות טובים מה u2713. כמוכן ה AGC שלו חזק מאד (מפריע בעבודה עם מסמכים). ל u2413 יש wide gamut שזה לא כ"כ טוב לשימושים רגילים. תקציב עד אזור ה 2500 ש"ח. עדיפות למסך לא מבריק. המלצות?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. אני עובד ברזולוציה 1280/800 בגלל שהרזולוציה המירבית קטנה מדי עבורי. בנוסף, המסך מאד בוהק בעיניים. ניסיתי להקטין את הבהירות עד 0 אבל השינוי לא ממש משמעותי מה גם שזה ניראה לי כשגיאה. כרגע אני בבהירות 20 וניגודיות 60 ומסתדר איכשהו. גיליתי שבעזרת הכרטיס אני יכול לעשות שינויים מורגשים יותר. האם אני רשאי להשתמש באפשרות הזו כדי להקטין את הבהירות??? האם להחיל זאת על שולחן העבודה בלבד או על הכל?? בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כל החיפוש התחיל כי רציתי לקנות את ה4870X2. לאט לאט הבנתי שמתחת לרזולוציה המקיסמלית שלו אין באמת סיבה להשקיע בו, ולכן נתחיל בשאלות המגוחכות ונעבור יותר רציניות 1. מה הגודל המינימלי למסך שתומך ברזולוציה המקסימלית (2560X1600 אם אני לא טועה) של הכרטיס? והאם יש מסך מומלץ? זו שאלה כללית, ללא תקציב מוגדר בעיקר כי אני לא בטוח איזה תקציב דרוש לכזה מסך 2. האם יש מסך 24" בעל רזולוציה של יותר מ 1900X1200? 3. עכשיו השאלה בעלת התקציב שאפשר באמת לענות עליה. לא יודע אם זה הגיוני לצפות לזה, אבל מסך 24" בין 1500 ל-1800 זה מה שאני כנראה מחפש..ואשמח לשמוע על מסכים מומלצים תודה, וסליחה על החלקים המגוחכים של ההודעה שחר
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי ביום רביעי, 17.10.2007. התקשרתי היום לבדוק מה קורה עם ההזמנה.. אמרו שיש להם את כל החלקים וזה יגיע אליי עד רביעי הבא, חוץ מ.... המסך! א. לא הבנתי בדיוק מה הבעיה אבל אין להם את המסך.. ב. הוא אמר שגם יש בעיה עם המחיר...(!?!?!) נ.ב. - ההזמנה התבצעה ב-IQPC. מה קורה עם המסך הזה? למישהו ידוע באיזו חנות הוא נמצא במלאי? אולי אני אזמין כבר ממקום אחר את המסך.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, ראיתי פה שהמסך 27 של דל עולה רק באיזה 300 שוקל יותר מ ה 24... האם אתם חושבים שהעיסקה הזאת משתלמת? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8001
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מותג הגיימינג של היצרנית הטאיוואנית יציע שילוב של מימדים גדולים, קימור, רזולוציה מוגדלת, איכות וקצב רענון גבוה - בתג מחיר של כמעט 10,000 שקלים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב לאחר התענינות וקריאה של שבוע ימים הבחירה שלי הצטמצמה לשני מסכים אלו. המחיר והאיכות הם אותו דבר. השאלה היא הגודל. מה אתם חושבים? פשוא 20" רגיל הרבה יותר גבוה והוא לא רחוק מרוחב של 20" WIDE
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת המסכים מיועדים בעיקר למשחקים. האחד זה Samsung SyncMaster T220 הנה קישור http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 מחיר: 1.2K והשני Dell 20" 2009W 5ms LCD קישור : http://www.skypc.co.il/search.asp?qsearch=Dell+20%22+2009W+5ms+LCD&qmanufact=78 מחיר: 1.5K המסך הראשון של סאמסונג, המליצו לי עליו אבל עכשיו מישהו בא ואמר לי שזה "חרא" מסך, אני לא מבין במסכים אז גם אם יגידו לי שמסך ה 5 שקל טוב אני יחשוב שהוא צודק השני של DELL, אמרו לי שהוא באמת מסך טוב אבל הוא שווה את המחיר? ולחווית משחקים איכותית איזה גודל מסך עדיף 22 או 20? אם יש לכם הצעות למסכים טובים בפחות מ 1.5K אשמח לדעת עליהם. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD שיהיה בין 20 ל 21 אינץ' לא TN בעיקר למשחקים ואינטרנט. יש משהו טוב עד מחיר של 2800? אפשר אולי לחרוג קצת... תודה.
-
- 14 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין מספר מסכים. אני רוכש מסך פעם ב.. ולכן מעוניין להשקיע טיפה יותר על מנת שיהיה מסך איכותי וישמש אותי לזמן רב. קראתי ביקורות מאוד טובות על L2000CP lg במחיר 1800 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=21444 מה אתם אומרים גם על Dell 22 LCD 2208WFP Ultrasharp http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=20400 השימוש שלו יהיה משחקים + עבודה עם טקסטים כחצי חצי אין העדפה מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
האם יצא הדגם החדש של מסך זה ? לא הבנתי מה הבעיה בדיוק בדגם הישן והאם יש מסך באותו גודל ויותר מתקדם ממסך dell ? (מה עם hp 24)
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לכוון מחדש את הצבעים במסך, והוא רושם לי על חלק מהאפשרויות LOCK, בעצם על הכל חוץ מעל הקונטרסט והבהירות רציתי לדעת כיצד אפשר לתקן זאת, אם יש צורך העלה תמונה תודה מראש ערן.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בן דוד שלי מחפש מסך LCD בגודל 19" עם tv tuner (מסך מחשב שהוא גם טלוויזיה). בחנות מחשבים שאני עוד בה המסך היחיד העונה לדרישות שאני יכול לקבל הוא של חברת ktc. מייבא את המסכים האלה היבואן של XFX ושל זיכרונות קורסייר. חברת ktc לא מוכרת לי בתחום המסכים ורציתי לשאול כאן אם מישהו שמע עליה ואיך המסכים שלהם. הדגם עליו הומלץ לי הוא KTC - KPD 9005L-TD. אבקש תגובות בנוגע למסך שהזכרתי והצעות למסכים אחרים במחירים סבירים שעונים על הדרישות שציינתי (19" עם tv tuner). תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש בגודל של 24 אינץ'. בעקבות המלצות וסקירות גם אתר הזה, גם מחו"ל המסך שהכי תפס את תשומת ליבי הוא 2408WFP של דל. שמתי לב שבכל שנה החברה מוציאה דגם חדש של המסכים שלה - לפני שנה זה היה 2407WFP למשל והשנה 2408WFP. אם הבנתי נכון את המצב, בדגם האחרון של המסך היו בעיות מה שגרם לחברה להוציא עידכון לתוכנה הפנימית של המסך לפני כמה חודשים. לכן אני כרגע מתלבט - האם לקנות את 2408WFP, או לקוות שיצא 2409WFP בתקופה הקרובה? (לא הצלחתי למצוא שום מידע מבוסס שאכן יצא כזה מסך..) אני אשמח אם תוכלו לחוות דעה בעניין. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח להמלצות למסך חדש. המסך הקודם החזיק כ-7-8 שנים והלך לעולמו השבוע עקב זליגת אור. אני לא גיימר, אבל משחק מידי פעם, אין לי כל כך זמן לזה. בעיקר עובד, גולש ורואה סרטים מידי פעם על המחשב. ראיתי במקום מסויים שהמליצו על U2520DR, איך הוא לדעתכם? אשמח להמלצות למסכים עד בסביבות 1,500 ₪. חשוב לי שיהיו כניסות usb ואפשרות לכיוונון גובה המסמך. אני פחות מתמצא בנושאים כמו קצב רענון המסך. המסך מיועד למחשב הנייח שלי, אבל יש לי חוץ ממנו גם מקבוק פרו ואשמח להשתמש בו גם מידי פעם עם המסך (אבל זה לא קריטי יותר מידי). תודה וסופ״ש מעולה!
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קראתי פה ה-מ-ו-ן מאמרים על DELL פיליפס וכדומה ויצאתי עם סימן שאלה אחד גדול. יש לי 2000 שקל למסך חדש, ורצוי בגודל כמו בכותרת בין 20-22, מה אני לוקח?! וד"א - ה-VX922 של viewsonic גם בא בחשבון, איך הוא? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
רוצה לקנות מסך SAMSUNG 226BW - מה כדאי לשאול/לבדוק בחנות? המסך למשחקים בעיקר.
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
בעבר, בתקופת שגעון הקניות הקבוצתיות, דובר כאן הרבה בדבר האחריות שנותנת dell על המסכים שלה. לזכרוני דובר שבשבוע הראשון המסך מוחלף גם בגלל פיקסל שרוף יחיד. ניסיתי לברר היום מהי המדיניות כרגע, ומלבד העובדה שלא הצלחתי למצוא את המידע כתוב באף אתר, אמרו לי במעבדה של dell שמחליפים רק אחרי 4 פיקסלים מקובצים או 7 מפוזרים. יש כאן למישהו מידע שונה? קצת מפחיד לקנות מסך עם אחריות כזו...
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אני מתעסק בעריכת וידאו ותמונה, כמו גם בבניית אתרים ובכלל בריבוי אפליקציות. כבר תקופה ארוכה אני מתלבט בפתרון תצוגה אופטימלי. שייתן לי שטח עבודה גדול, איכות תמונה מירבית, ומחיר שווה. ההתלבטות שלי כרגע היא בין מסך 24" רחב... (DELL 2407WFP) קראתי עליו בקורות מעולות לבין שתי מסכי 19" איכותיים. (לא יודע של איזו חברה עדיין) שאלתי היא: 1. עד כמה ה-DELL 2407WFP שווה? ביחס עלות תועלת (אני יכול להשיגו ב4000 כחדש) 2. המלצה לזוג מסכי 19" LCD איכותיים שאוכל להשוות ביניהם לבין ה24" הרחב. 3. אם אני הולך על הDELL 2407WFP איזה בדיקות אני צריך לעשות עליו? שמעתי שאותו מסך מגיע ממפעלים שונים. ושצריך להריץ בדיקה מסוימת לראות שאכן מדובר בגירסה האיכותית. הכוונה היא פה לגבי הפאנל…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני משתמש במסך M32U כבר מספר חודשים ולפני מספר ימים רכשתי מסך נוסף שהוא M32Q. כשאני מחבר את שני המסכים למחשב הנייד שלי אני רואה שה-M32U יכול לעבוד בקצב 144 הרץ שלו ברזולוציה 4K אבל המסך השני מגיע רק עד 720p בקצב 60 הרץ. חשבתי שיש כאן בעיה של רוחב פס או מאמץ על המחשב (אין כרטיס מסך נוסף והכל זה על האינטל גרפיקס) אז הורדתי את ה-M32U ל-60 הרץ ב-1440 אבל לא היה שינוי, גם ב-1080/60 לא היה שיפור עם המסך השני. המסכים מחוברים לדונגל ואני מחבר אותו למחשב עם USB-C. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? אציין שבעבודה אני מתחבר לשני מסכי 4K/60 עם דונגל USB-C זהה ואין שום בעיה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
ראיתי פה לדוגמא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3077 אני מכיר ויודע איך רואים במסכי טלוויזיה 3D ,לא ראיתי עדיין מסכי מחשב 3D. ראיתי לא מזמן בטלוויזיה של LG 3D סרטון הדגמה למשחק FPS נראה לי שזה היה BF 2 - ראו פשוט מדהים, מימד של חוויה אחרת לגמרי ומאוד מרשים. המטרה העיקרית בשבילי זה למשחקים (לא שאני גיימר כבד פשוט אם כבר משחקים במשהו אז להנות עם מקסימום חוויה) השאלה אם מסך מחשב 3D יתן לי אותו רמת אפקט/עומק של תלת מימד כמו מסך טלווזיה 3D ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-