מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כרטיס מסך G-FORCE 5200 ובדעתי לרכוש מסך 971P של סמסונג
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה זה קונטרסט "דינאמי" וקונטרסט "אמיתי"? (אני יודע מה זה קונטרסט) וכיול זה איפוס צבעים במסך? (תתקנו אותי) תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש - t220p והצבעים לא נראים טוב ויש קצת מריחות בממשחקים. הבנתי שצריך לעשות לו כיול. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, מופיע קו על גבי המסך ללא קשר לסוג התוכנה שרצה באותו רגע, הקו מדי פעם נעלם אבל לרוב הוא מופיע. כשהשתמשתי ב-"PRINT SCREEN" לצורך המחשת הבעיה הקו לא הופיע בתמונה(אני הוספתי אותו אח"כ). [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז קיבלתי את המסך 24"... יש לי כמה בעיות... כשאני פותח דף אינטרנט הוא לא מישתרע על כל העמוד.. {או שזה אמור להיות ככה..} סרטים-אני אמור לראות איזה שהוא שיפור..? ולקטע הקשה בישבילי...-כיול{כן אני יודע הילד המציק...} קיבלתי דיסק עם המסך-הוא אמור לעשות משו בשם-NATURAL COLOR ומשו בשם MULTISCREEN ודרייבר של המסך... אנסה לראות מזה עכושה ולבנתים נישמע מה יש לכם לאמר ועוד בעיה הוא מאיר חזק זה קצת קשה לעניים באיזה מרחק אני צריל לשבת ממנו...? וכמה הרזולוציה של הדבר הזה..? ועל המסך.... וואוו הווא עננקק
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בחוות דעת על המסך הנ"ל בבקשה מאנשים שרכשו אותו או שיש להם ניסיון עם מסכי BENQ באופן כללי. http://benq.com/products/LCD/?product=1368&page=specifications אשמח לכל עזרה בנושא, תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום, האם הגירסה של המסך 001 יותר משמעותית מה 000 אם כן במה היא יותר טובה תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין, וחיפשתי, באמת שחיפשתי. בפשטות, איך אני יכול לקנות מסך אם, לדוג', האחריות על הפיקסלים השרופים חלה רק מ-5 ומעלה (סמסונג, למשל)? הנחת היסוד שלי היא שלא כל מסך שרוצים לקנות אפשר להתחיל לערוך עליו בדיקות. מה עושים? יש איזושהי ערובה, משהו? או אולי בכלל המושג "פיקסלים שרופים" לא כזה נורא? אין לי מושג, לא התנסיתי. אודה לכם מאוד אם תעירו ותאירו את עיניי (או שסתם תתעצבנו על "למה פתחת נושא אם מדברים על זה בסטיקי?!?!" [תשובה: אבל חיפשתי שם]).
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את המסך W2442PA - 24 אינץ'. כרגע אני עובד על רזולוציה של 1920 1080 והכל חלק וחד אבל קטן בצורה מטורפת. כשאני מנסה לשנות ל 1680 1050 אני מבחין בפסי טישטוש (חצי סנטימטר חד חצי סנטימטר מטושטש וחוזר חלילה) ניראה שהחדות האופטימלית קיימת רק ברזולוציה הראשונה וכל השאר גורמות לטישטוש בהתמונה בפסים קטנים כפי שציינתי. האם הבעיה מוכרת ויש פתרון? כמו כן יש דרך שניתן לעבוד עם רזולוציה יותר נמוכה מהמקסימום ולשמור על חדות ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לשאול האם פאנל lcd ips טוב כמו מסך crt איכותי? אני כבר בזבזתי כסף על שתי מסכי lcd פאנל tn פשוט זוועה של איכות . אני כבר לא יודע אם כדאי לי לחזור ל crt . או להשקיע את ה 1800 שקל בפאנל ips שעדיין לא ראיתי בעניים בשום חנות . כי כולם שמים שם מן הסתם מסכי tn בתצוגות .שמתי עין על ה 2209WA יש פה מישהו שהיה לו מסך מסוג ips שיכול לתת חוות דעת רצינית עליו בהשוואה ל crt
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסך הנ"ל כשאני מכוון את הרזולוציה ל1080*1920 ההרצים יורדים לי ל60 בכל רזולוציה אחרת יש אפשרות עד 75 איך אני יכול לסדר את הבעיה ? החלפה של כרטיס מסך תעזור ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המסך הבא יוכל לעבוד טוב עם הכרטיס HD4870? http://www.ixbt.com/monitor/nec1980sxi.shtmlמצטער שהאתר ברוסית
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מסך 22 הכי טוב לתקציב של עד 1200 למטרות סרטים משחקים וכו' (לא לעבודה אם תוכנות של גרפיקה) ?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אז מה הכי עדיף משלושתם? השימוש הוא להכל סרטים גם סרטי HD ,משחקים, גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ לפעמים.. תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות בתקציב מוגבל של עד 1500 שח מסך מחשב למשחקים נטו. ראיתי את המסך הזה של סמסונג כאופציה טובה במחיר ממש נוח - http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS24CMKKFV/ZA# לא הבנתי את ההבדל בינו לבין ה T240 חוץ מהעיצוב ( שלא מעניין אותי ) וזה שאין לו HDMI . הוא נחשב למסך סביר למחיר שלו ? מוכרים אותו ב KSP ב 1350 שקל, מחיר מדהים למסך 24" של מותג כמו סמסונג. אשמח לדעות לפני הרכישה , תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש עוד בימיים הקרובים אם לא מחר (שלישי) אז מחרותיים (רביעי) בקיצור זאת השאלה האחרונה שלי בקשר למסכים ואני הולך לקנות אחד... הצרכים שלי זה בעיקר סרטים וקצת משחקים תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הסתכלתי היום על מסך הסלולרי שלי (Nokia N73) וחשבתי, למה בLCDים השולחניים התצוגה לא כזו טובה?? הצבעים בנוקיה עשירים, עמוקים יותר והתמונה חדה יותר מכל מסך LCD שיצא לי לראות, כמו כן השחור שם נראה אמיתי יותר ומלא! למישהו יש מושג באיזו טכנולוגיה משתמשים במסכים האלו? (בכל אחד מהנוקיות הגבוהות למשל)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
W2252TQ של LG מוצע למכירה ב890 שקלים. האם שווה לקנות אותו או להוסיף עוד 200 שקל ולקנות מסך אחר כמו 2243BW ? שווה את ההפרש במחיר? חשוב לציין שהשימושים הם לא יותר ממשחקי רשת (מיפלסטורי וכו') אינטרנט, ואופיס. בעיקרון אני מחפש את המסך הכי זול שיתן את התמורה הכי טובה. יש היום כל כך הרבה מסכים בשוק שכל שבוע יש מבצע על משהו אחר ואיבדתי את היידים והרגלים. אם מישהו יוכל להסביר לי/לתת לי דגמים מומלצים בסביבות ה800-900 שקל, או שבכלל שווה להשקיע עוד 200-300 שקל ולרכוש מסך אחר? דברו אלי! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לפני כשבוע נתקלתי בתופעה ממש מוזרה, אני מדליק את המחשב ואני רואה שהתמונה מעוכה, כאילו מחצו אותה משני הצדדים, זה לא שהיא רק פחות רחבה היא גם קיבלה עיוות שכזה בצד כאילו ממש הכניסו אותה מהצדדים למרכז. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך (OSD), כלום, ההגדרה של המעיכה ושל רוחב התמונה לא מגיבות בכלל (הסליידר זז אבל כלום לא קורה)... ניסיתי ליראות אולי זאת איזשהי הגדרה בתוך המחשב, לא מצאתי שום דבר שקשור, אחרי רציתי ליראות אם זה אולי בכלל בעיה במחשב, אז חיברתי את המחשב לטלוויזיה CRT, וראו רגיל, כך שאני יודע בוודאות שהבעיה היא במסך המחשב. חשוב להגיד שכבר שיחקתי עם כל הגדרה אפשרית ב OSD שלו, פשוט לא מוצא פיתרון... מה עושים ? *למסך אין אחריות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך לחבר או מה לחבר ליציאה הזאת? כשאני מחשב אוזניות אני לא שומע וגם כשאני מנסה את הרמקולים עם מגבר גם אין כלום.. יש למישהו רעיון? מדריך למשתמש: http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/200805/20080516130934312_BN59-00723B-Eng.pdf עמוד 13 למטה יש תמונה של החיבורים..
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
מגיע איתו דיסק ולפי מה שהבנתי התוכנה לכיול כמו שאתם קוראים לזה היא MagicTune משום מה היא לא פועלת על ויסטה 32ביט בעקרון הצבעים אחלה אבל בכל זאת אני רוצה לנסות להפעיל אותה יש רעיונות?אולי תוכנה אחרת או שפשוט הגרסה שבאה עם המסך לא אמורה לפעול בויסטה ?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני חשבתי על Dell UltraSharp 1908FP יש עוד המלצות, (כי אין כלל ביקורות למסך הזה) ? תנאים: - תקציב פתוח(למרות שכולם עולים גרושים ממילא) - חייב לתמוך בתלייה על זרוע עם 4 חורים (מה קוראים לזה תקן VESA). - חייב להיות מרובע - חייב להיות עם רזולוציה 1024 x 1280
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
אז ככה, נתנו לי רשימה של מסכים 22", ואני רוצה לדעת איזה מהם הוא עם איכות תמונה הכי טובה, זמן תגובה נמוך, וכו.... אינה הרשימה והמחירים שלהם. MAG BF22, מסך וטלויזיה, 800 ש"ח. MAG BP2219FW, מסך רגיל, 800 ש"ח. LG W2242T, מסך רגיל, 800 ש"ח. LG W2271TC, מסך רגיל, 900 ש"ח. PROVIEW AR2238AFW, מסך רגיל, 800 ש"ח. לי אמרו של-PROV יש פחות בעיות מאשר כולם. טוב אז אני החכה לתגובות, תודה.
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך יש לי כרטיס מסך HD4850 איך המסך הזה הוא טוב יש לו פול HD http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=447&keySearch=
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני פשןט מעונין לקנות את המסך של סמסונג T220P ורציתי לדעת עם ההבדל בזמני התגובה כל כך מורגש הזמן המשחק קראתי את המידע על בפורום על הנושא הזה לא הבנתי כלום אז אני מעלה את השאלה הזו לפניכם עם יש לכם הצעות למסכים אחרים שתומכים full hd וגם טובים למשחקי FPS כמו CRYSIS ודומיו התקציב שלי הוא 1300+
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-