מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני ברמת גן ורוצה לקנות את המסך 971P של סמסונג.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני קונה מסך 22" השבוע, אני הייתי כבר ממש סגור על 2243 של סמסונג אבל ראיתי שכבר פחות מוכריםו אותו באזור שלי ואיפה שכן מוכריום זה ביוקר, מה שכן ראיתי זה את המסך 2233... לפי מה שקראתי פה בדיון עם אותו נושא כמו שלי (שלא נענה), ל 2233 אין פיבוט והעיצוב שלו שונה, אבל חוץ מזה זה אותו מסך, לא ? מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לפוסט הקודם שכתבתי פה (בדיוק מלפני 10 דקות ) חשבתי על משהו, החלטתי לפרסם את זה באשכול נפרד היות והנושא לגמרי לא קשור. אני מחזיק בידי מסך ASUS MW221C אני מאוד מרוצה ממנו חוץ מהבעיה הבסיסית והידועה של הברק (אם אור\חלון דלוק בחדר, כמעט בלתי אפשרי לשחק). בקיצור, עיקר השימוש שלי במחשב: *משחקים (בעיקר SHOOTERS - אני מת על COD4. קצת אסטרטגיה וקצת מירוצים.) *עבודה משרדית - PHOTOSHOP,WORD,MESSENGER ולא צריך לפרט יותר. ***אין שימוש כלל לסרטים. אני רואה סרטים על מסך 32 אינץ' המחובר למחשב ישירות בנוסף. על כן, חשבתי, אולי אני יגנוב לאח שלי את המסך T220P וייתן לו את הASUS... אז, איזה מסך אתם אומרים יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, אח שלי חזר מהצבא ובדיוק נהרס לו המסך מחשב (ככה החיים ). בכול מקרה, השימוש העיקרי שלו במסך זה: 1. סרטים 2. עבודה משרדית (ICQ,MESSENGER לא צריך להרחיב) 3. משחקים (ממש מעט מאוד ומשחקים ממש נמוכים בדרישות, כגון CIVILISATIONS, סדרת TOTAL WAR ומדי פעם משחקי SHOOTER ישנים). בקיצור, לפי הדרישות, עושה רושם שאפשר לקנות לו מסך 19 אינץ' זבל ישן של SAMSUNG ב600 ש"ח ולסיים סיפור. העניין הוא, שהחלטנו לקנות כבר מסך רציני שיחזיק אותו אחרי שהוא ירצה לשדרג את המחשב (מתישהו הרי זה יהיה נחוץ.. לא?) ולכן החלטנו על T220P מסיבה פשוטה, יש את המסך הנ"ל לאחותי וזו הייתה אחת הקניות הטובות שעשינו. השאלה היא- האם המסך יתאים לכול כרטיס מסך גם לישנים (מלפני שנתיים-שנתיים וחצי? אני זו…
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי היתלבטות בין שתי המסכים האלה, הLG בעל מסך 21.5" עם רזולוצייה ענקית 1920x1080 ותומך Full HD הSamsung בעל מסך 22" עם רזולוציה של 1680x1050 ולא תומך בHD.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם כדאי לקחת את הLG עם הרזולוצייה הענקית רק בגלל שהוא תומך בHD? שזה היתרון לעתיד (?) או עדיף לקחת את הסמסונג רק בגלל שהרזולוציה נורמלית לגודל וזה עדיף מבחינת הקלה בהרצת משחקים. אני בהתלבטות רק בגלל הקושי שיהיה לכרטיס המסך (ATI HD4850 512MB) להריץ משחקים (אם אין קושי אז אין התלבטות..) תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
המסך יהיה מיועד בעיקר לסרטים ולאינטרנט, מדי פעם גם משחקים. רוב התוכן הוא ברזולוציית 720p - מה שאומר 16:9 - בלי שוליים שחורים. מצד שני לאינטרנט אני מניח יהיה נח יותר 16:10 מה גם שלפעמים יש סרטים רזולוצייה רחבה יותר ואז במילא יהיו פסים שחורים. מה לדעתכם עדיף? ושאלה קטנה האם החיבור המסך בHDMI יהיה איכותי יותר מבDVI? אני יודע שבטלוויזיות זה ככה האם גם במסכי מחשב? עוד משהו כ.מסך 7600GT יחזיק רזולוציית FHD?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום. כבר פניתי אליכם בעבר אך כעת התקציב שלי עלה וכמו כן הדרישות. אז ככה- התקציב הוא 1300 ש"ח ג"ג. שימושים- משחקים, סרטים, עבודה עם טקסטים (אני עדיין לומד) ומידול. גודל- 22' גדול מידי בשבילי. אני מכייון שהורי חסכו בקניית השולחן לידו אני יושב אני צריך לדחוף את המסך לגומחא שמידותיה- גובה- 43.5 ס"מ רוחב 45 ס"מ עומק יש מספיק כי עכשיו עומד לי פה מסך CRT שמנצ'יק... אם יש אפשרות מסך רחב, עם רזולוצייה בסביבות ה1680*1050... עכשיו לדרישה המחמירה ביותר- מכיוון שאין לי רכב פרטי ולסחוב מסך באוטובוס זה חתיכת עבודה אני צריך שתביאו לי לינקים מחנויות כגון FOX-PC או KSP בתל אביב. בהתחלה חשבתי על מסך כמו ה SAMSUNG T220 אך יש לי חשש שהוא לא יכנס לחריץ הזה בשולחן... מה דעתכם? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה זה קונטרסט "דינאמי" וקונטרסט "אמיתי"? (אני יודע מה זה קונטרסט) וכיול זה איפוס צבעים במסך? (תתקנו אותי) תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש - t220p והצבעים לא נראים טוב ויש קצת מריחות בממשחקים. הבנתי שצריך לעשות לו כיול. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך לפני כחודש... עכשיו רציתי את המסך הזה! http://tms.co.il/product/5542 ואני מדגיש! עכשיו שימו לב לכל הפרטים ששם! אני קיבלתי t220 ככה כתוב על המסך, וה-dynamic contrast כתוב לי 20000:1, זה באמת מה שקניתי? או שעבדו עליי בעיניים? כתוב לי syncmaster ושתי מילי סקנד. תודה לעוזרים
-
- 61 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היום הבחנתי בכמה נקודות מהבהבות במסך, תחילה חשבתי "פיקסלים מתים" אבל איך מתים אם מאירים לכך החלפתי לרקע אחר ואז והבחנתי כמה גדולה התופעה ניראה בכול אזור יש כמה מנצנצים, אני לא מבין מה קורה למסך קניתי אותו לפני כמה חודשים' זה ניראה כאילו הדף לא תקין או אולי דריבייר של הכרטיס מסך אולי עבודה מאומצת של המסך. .. . אני שובר את הראש.... אשמח להבהרה אחת או שניים מה קורה למסך שהפך למנצנץ, כמו כן מיקום הניצנוץ לא עיקבי כך שאני לא מבין כלל תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך G-FORCE 5200 ובדעתי לרכוש מסך 971P של סמסונג
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, מופיע קו על גבי המסך ללא קשר לסוג התוכנה שרצה באותו רגע, הקו מדי פעם נעלם אבל לרוב הוא מופיע. כשהשתמשתי ב-"PRINT SCREEN" לצורך המחשת הבעיה הקו לא הופיע בתמונה(אני הוספתי אותו אח"כ). [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך הנוכחי שלי הלך ואני מעוניין לקנות חדש.. אני רוצה מסך 19 אינצ' (לא יותר גדול..) שישמש בעיקר למשחקים... התקציב הוא 1.5K.. אין לי העדפה לחברה מסויימת או משו רק חשוב לי שבאמת יהיה מסך איכותי.. ושיראה נורמלי.. לא מגושם מדיי.. יש לי מחשב חזק סך הכל.. Q9400 ASUS P5Q -PRO 4GB DDR2 1066HZ HD4870 Enermax 525W HDD 750GB .. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך SyncMaster t220. הוא כבר חודש אצלי משהו כזה... התברר לי שיש פיקסל מת באמצע, מרחוק לא רואים אותו... מה לעשות? להגיד לחנות או שזה לא כל כך חשוב...? מרחוק לא רואים את זה, רק אם מסתכלים מקרוב מאוד!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, האם הגירסה של המסך 001 יותר משמעותית מה 000 אם כן במה היא יותר טובה תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי , יש לי הזדמנות לרכוש את המסך הזה עבור הבן שלי שבעיקר משחק משחקים ורואה סרטים< כמו כולם כנראה > האם כדאי ? תודה ניר
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין, וחיפשתי, באמת שחיפשתי. בפשטות, איך אני יכול לקנות מסך אם, לדוג', האחריות על הפיקסלים השרופים חלה רק מ-5 ומעלה (סמסונג, למשל)? הנחת היסוד שלי היא שלא כל מסך שרוצים לקנות אפשר להתחיל לערוך עליו בדיקות. מה עושים? יש איזושהי ערובה, משהו? או אולי בכלל המושג "פיקסלים שרופים" לא כזה נורא? אין לי מושג, לא התנסיתי. אודה לכם מאוד אם תעירו ותאירו את עיניי (או שסתם תתעצבנו על "למה פתחת נושא אם מדברים על זה בסטיקי?!?!" [תשובה: אבל חיפשתי שם]).
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אוקי זאת הפעם הראשונה שאני הולך לקנות מסך LCD ביחד עם המחשב הבא: (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=391256) עכשיו אין לי מושג אם יותר משתלם כיום 19 או 21 ואם מישהו יכול ככה לתת לי כיוון מסויים על חברות טובות או על דגמים ספיציפים שאני ילך לחנות להסתכל. מאוד יעזור לי אם תסתכלו באתר הזה www.logicpc.co.il פשוט משם אני קונה ממה שפעם קראתי הבנתי שחשוב הזמן תגובה MS כדי שלא יהיו מריחות אז חשוב לי שלא יהיו מריחות בזמן שאני מדפדף עם הגלגלת ובמשחקים ושסה"כ תהיה זווית יחסית טובה שאני לא יזיז טיפה את הראש ולא יראו כלום. המחשב בעיקרון יהיה יותר למשחקים קלים כאלה כמו SIMS2 ואולי פעם ב ישחקו בCS וגלישה באינטרנט משם משחקים כמו CRYSIS UT3 וכו' תודה רבה על העזרה
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לשאול האם פאנל lcd ips טוב כמו מסך crt איכותי? אני כבר בזבזתי כסף על שתי מסכי lcd פאנל tn פשוט זוועה של איכות . אני כבר לא יודע אם כדאי לי לחזור ל crt . או להשקיע את ה 1800 שקל בפאנל ips שעדיין לא ראיתי בעניים בשום חנות . כי כולם שמים שם מן הסתם מסכי tn בתצוגות .שמתי עין על ה 2209WA יש פה מישהו שהיה לו מסך מסוג ips שיכול לתת חוות דעת רצינית עליו בהשוואה ל crt
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני כנראה קונה את המסך הנ"ל,ואני רוצה לראות טלוויזיה דרכו,אני לא מבין כלום בכרטיסי טלוויזיה למיניהם אך לא נחוצה לי הקלטה של דברים לכן זה טוב כרטיס חיצוני,מומלץ שיהיה עם שלט וחובה שיתאים לרזו' של המסך(1680X1050) יש לי כמה שאלות.. א.לאן הכרטיס מתחבר? ב. האם יש כרטיס עם חיבור HDMI שיאפשר לראות תכנים בHD?
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את המסך W2442PA - 24 אינץ'. כרגע אני עובד על רזולוציה של 1920 1080 והכל חלק וחד אבל קטן בצורה מטורפת. כשאני מנסה לשנות ל 1680 1050 אני מבחין בפסי טישטוש (חצי סנטימטר חד חצי סנטימטר מטושטש וחוזר חלילה) ניראה שהחדות האופטימלית קיימת רק ברזולוציה הראשונה וכל השאר גורמות לטישטוש בהתמונה בפסים קטנים כפי שציינתי. האם הבעיה מוכרת ויש פתרון? כמו כן יש דרך שניתן לעבוד עם רזולוציה יותר נמוכה מהמקסימום ולשמור על חדות ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בחוות דעת על המסך הנ"ל בבקשה מאנשים שרכשו אותו או שיש להם ניסיון עם מסכי BENQ באופן כללי. http://benq.com/products/LCD/?product=1368&page=specifications אשמח לכל עזרה בנושא, תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אז קיבלתי את המסך 24"... יש לי כמה בעיות... כשאני פותח דף אינטרנט הוא לא מישתרע על כל העמוד.. {או שזה אמור להיות ככה..} סרטים-אני אמור לראות איזה שהוא שיפור..? ולקטע הקשה בישבילי...-כיול{כן אני יודע הילד המציק...} קיבלתי דיסק עם המסך-הוא אמור לעשות משו בשם-NATURAL COLOR ומשו בשם MULTISCREEN ודרייבר של המסך... אנסה לראות מזה עכושה ולבנתים נישמע מה יש לכם לאמר ועוד בעיה הוא מאיר חזק זה קצת קשה לעניים באיזה מרחק אני צריל לשבת ממנו...? וכמה הרזולוציה של הדבר הזה..? ועל המסך.... וואוו הווא עננקק
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המסך הבא יוכל לעבוד טוב עם הכרטיס HD4870? http://www.ixbt.com/monitor/nec1980sxi.shtmlמצטער שהאתר ברוסית
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-