מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה. בונה מחשב חדש והחלק האחרון שנשאר לי לבחור הוא המסך. שוקל לקנות מסך UW (את ה - Asus ROG PG348Q אם להיות מדוייק). שמעתי שלגיימינג זה מדהים, משפר את חווית המשחק וכו. אבל אני גם שומע על חוסר תמיכה של משחקים, מלא black bars וכדומה. רוצה לשמוע מה האנשים פה חושבים, שווה או לא שווה? יש בעיות בתמיכה והאם הן באמת משנות. במידה ולא הולך על UW מתכן ללכת על ASUS ROG SWIFT PG279Q.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מתמצא בשוק המסכים בכלל ובמחירים בפרט לכן אינני יכול להגיד מה התקציב שלי. חשוב לי שזה יהיה מסך טוב ואמין, בגודל 20 אינץ' ומעלה מחברה טובה ואמינה. השימושים העיקריים עבודה משרדית וסרטי HD. המפרט שלי: מעבד AMD 3 ליבות 8650 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H זכרון OCZ DDR2 2048 MB 800 MHZ CL 4-4-4-15 Platinum דיסק קשיח Seagate ST3320613AS 3.5 320 GB SATA2 16 MB מאורר למארז zalman zm-F3 מארז thermaltake WINGRS100 ספק כוח HEC TRT 400W
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום בשעה טובה רכשתי את המסך סמסונג הנ"ל ואני מחבר אותו למחשב ולקונסולה (PS). כאשר אני עובר לערוץ של הPS (מחוברת בDVI) התפריט הראשי רועד, במשחקים זה פחות בא לידי ביטוי אך זה מעצבן מאוד. יש למישהו פתרון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שווה?? 1350 + 5 שנים אחריות, 3 שנים בבית הלקוח ועוד 2 על אלקטרוניקה.. מפרט: PANEL : DISPLAY AREA (mm) : 410.0x256.5 MAX. RESOLUTION : 1440x900 DISPLAY COLORS : 16.2M RESPONSE TIME (ms) : 5ms BRIGHTNESS (nits) : 300 CONTRAST RATIO : 800:1 VIEW ANGLE: HORIZONTAL : 85/85 VIEW ANGLE: VERTICAL : 80/80 DOT PITCH (mm) : 0.285x0.285 PANEL SURFACE : ANTI-GLARE HORIZONTAL FREQ. : 30~82KHz VERTICAL FREQ. : 56~75Hz BANDWIDTH (MHz) : 137MHz I/O PORT : COMPATIBILITY : PC/MAC ANALOG INPUT : D-SUB x1 OTHER SPEC : STAND : PLASTIC VESA MOUNT (mm) : 75x75 POWER : CONSUMPTION : 60W VOLTAGE : AC100-240V/50-60Hz OFF MODE : <=1W POWER TYPE : BUILT-IN REGULATIONS : FCC-B, UL/cUL, CE, CB, TUV/…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD שהוא 19" בשביל משחקים,סרטים אינטרנט.. וחשבתי עליו.. הוא טוב? או שכדי ללכת על LG מסך רחב עם 5 מילי?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לשדרג מסך AOC17 למסך LCD. אני משתמש במחשב לפחות 3-4 שעות בכל יום. בעיקר לקריאת טקסט ולפעמים במשחקי רשת, כמוכן עובד גם עם וורד ואקסל. אינני צופה במחשב בסרטים, למעט סירטונים קצרים הניתנים באינטרנט או כאלה המגיעים במייל. אני בן 72 ומרכיב משקפי מולטיפוקל. חברים יעצו לי לבחור במסך רגיל "19 3:4 ולא במסך רחב 16:9 וזאת כדי לחסוך ממני את כאבי הצוואר שעלולים להתפתח כתוצאה מסיבוב/הזזת הראש שמאלה וימינה בעת הקריאה ממסך רחב. מבקש את עזרתכם: 1. איזה סוג מסך מתאים לי יותר?? 3:4 רגיל?? או 16:9 רחב?? 2. תוכלו להמליץ על מסך בתקציב של עד כ 1400 ש"ח?? בתודה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראיתי כאן תגובות שונות , בדר"כ עם המצלצות על u2311h של דל, אבל מסיבות שונות יותר נוח לי לקנות סמסונג, ודווקא ראיתי שלא כדאי ללכת על ה-T2333 , יש משהו מקביל ל-u2311h אצל סמסונג? השימוש הוא למשחקים, אין בעייה לנצל את כול התקציב ואפילו לחרוג אבל אם אפשר לחסוך אז למה לא
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- טוב אז ככה: ברשותי שני מסכי LCD, ASUS 22" ו- DELL 19". כרטיס מסך GTS 8800 עם שני יציאות DVI. עכשיו בעיקרון מה שאני רוצה לעשות הוא בעצם להרחיב את המסך הראשי (ASUS 22") עם המסך הנוסף של ה- DELL 19". אני מחבר את שני המסכים, נוצר "השיתוף" בין שנייהם, אך כאן נכנס לתמונה הבעיה... מבחינת הרזולוציות, ישנם הבדלי רזולוציה משמעותיות בין ה- 22" ל- 19", והבעיה היא שאני לא מצליח לקבל רזולוציה גדולה מזו שאני מקבל במסך ה- 19", זאת אומרת, ב- 19" אני מקבל 1280*1024 וכך גם במסך ה- 22". ניסיתיל לבדוק הכל בלוח הבקרה של NVIDIA, בהגדרות התצוגה של מערכת ההפעלה, אך ללא שום הצלחה. מערכת הפעלה דרך אגב הינה ויס…
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, רכשתי מסך Dell U2417H . חברתי אותו למחשב עם כבל HDMI. כשהמסך נדלק יש הערה : hdmi /mhl input . אחרי חמש שניות ההערה נעלמת. מה הכוונה? יש משהו לא תקין? תודה ניבר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בשעה טובה החלטתי איזה מסך אני רוצה - DELL FP2007 הזמנתי את המסך ולאחר ציפייה לא קצרה קיבלתי אותו. התכוננתי נפשית : למצב של פיקסל בודד שרוף (בחנות אמרו שמעל 1 הם מחליפים) חיברתי את המסך ומהר מאוד חשכו עיניי :'( מקום גדול וברור למטה בצד שמאל בצבע אפור כהה. זה לא לכלוך על המסך. מדידה גסה עם סרגל מראה משהו בסדר גודל של 1.5mm x 0.5mm שלפי חישוב שלי זה 12 פיקסלים סמוכים שרופים ! צירפתי תמונה. מישהו יכול לעזור באבחנה ? מה עושים ? אני גר בחיפה והחנות במרחק שעתיים נסיעה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כבר איזה חצי שנה ריצודים במסך שמקשים עליי ישיבה ממושכת על המחשב המעבדה שהלכתי אלייה אומרת שהמסך תקין ואני דיי חסר אונים אני רוצה לדעת אם יכול להיות גורם אחר מלבד המסך כמו לדוגמא הכרטיס מסך שיכולים לגרום לתופעה הזאת? חבל לי לקנות מסך חדש ולגלות שהוא לא הגורם לבעייה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם יש מתאם: ממסך רגיך למסך LCD? להפוך את חיבור של מסך רגיל לחיבור של LCD??
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אפשר לנקות מסך LCD עם מטליות לחות (כאלו לתינוקות) או שהם יפגעו במסך...
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בעצם להפוך אותו ל GAMING SCREEN עם שינוי החומרה ? ללא OC
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, היום קניתי מסך LCD מסוג LG L1970HR שמתי לב שהתצוגה נורא נורא בהירה (יש להדגיש כי זהו מסך ה LCD הראשון שלי). האם צריך להתרגל לכך ? או שצריך לשנות את הגדרות הבהירות, והניגודיות, במסך ? אם כן, אז מישהו יכול לתת לי ערכים אופטימליים (בעיקר למשחקים) ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך 19" לא רחב למשחקים בעיקר, ב1600-1700 זה המפרט שלי מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 801 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ¤ 1554 1 הבנתי שהVIEWSONIC VP930 הוא מומלץ בתמורה הזאת. יש המלצות יותר טובות? אני מוכן לעלות קצת בתקציב אם זה קריטי הוא מומלץ למשחקים? ומה זה REVO3 שהבנתי שאני לשאול עליו? עוד משהו שאני …
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אז, כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מסך LCD בגודל 22, שיוכל להתחבר לממיר טלויזיה. ממיר רגיל, לא HD. (אין צורך בשלט או בהיפרבנד כמובן) איזה מסכים עם מצוידים בכניסות המתאימות? ומה מהם, הממולץ ביותר? (היחידי שמצאתי הוא הH222) תודה
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום לכם, מבקש עזרה - מתקשה לתפעל את המסך דרך כניסה DVI שקיימת בו. מקבל הודעה - NO SIGNAL כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT - עם יציאות DVI ו-VGA. ניסיתי 3 כבלים DVI, אחד מהם - DUAL LINK ושניים - SINGLE LINK. ניסיתי כל מיני אופציות שקראתי עליהן בפורומים שונים גם לפי מדריך המסך עצמו (לכבות מסך, מחשב,לנתק מהחשמל, לחכות, לחבר, להדליק וכו...) אך ללא הצלחה.. יציאה DVI של הכרטיס עובדת, בדקתי את זה כשחיברת את המסך דרך יציאה DVI בכרטיס מסך לכניסה VGA במסך דרך מתאם DVI/VGA. אודה לעזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך נפטרים ואו מכוונים את הטקסט במסך LCD ? המדובר הוא על טקסט המופיע יחד עם משהו שנראה כמו צל ויוצר מצב של טקסט כפול.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, וכשאני מנגן סרטים במדיה פלייר האכות של הוידאו קצת מטושטשת ועל הכתוביות בעברית יש מריחה כזאת מעצבנת. התצוגה של המסך, שולחן עבודה ואינטרנט פשוט מעולה, אבל האיכות של הוידאו מזעזעת! רציתי לדעת אם יש קשר לגודל המסך של המחשב (22 אינץ'), או בגלל שחיברתי את המסך למחשב בכבל של ה- Digital? אני משתמש בווינדוס ויסטה 64BIT. מסך - Samsung 2253BW. הינה תמונה מסרט באכות DVDRIP: אשמח לקבל עזרה, המון תודה.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש בגודל של לפחות 23" ומעוניין שיהיה ברזולוציה של 1920*1200 המסך ישמש לתכנות ומשחקים. יש את המסך של דל U2412M אבל מביקורות שראיתי ביוטיוב אומרים שיש לו לאגים במשחקי גוף ראשון על מה אתם עוד יכולים להמליץ לי? סביבות 1500 ש"ח אני חושב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך 22",יש לי חיבורים של DVI והכחול הסטנדרטי הזה,עכשיו אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הXbox למסך,כעיקרוןו זה לא צריך להיות בעיה אני מחבר את המחשב בכחול הזה ולXBOX אני קונה מתאם HDMI DVI,אבל כצפוי,יש בעיה,הכבל הכחול לא עובד.אז נתקעתי עם שתיי מכשירים שרוצים חיבור DVI ורק 1 כזה,מה עושים? יש מפצל?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
לאחר שפירסמתי מפרט בפורוo מפרטים אני צריך עזרה בבחירה של מסך 19" LCD בתקציב של עד 1,600 ש"ח. מה דעתכם על LG 1970HR? או BenQ FP93GX ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-