מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז הנה זה: LG W2261V: מחיר: 1065 ש"ח תיאור המוצר: גודל "22 Wide צבע מסך שחור יחס ניגודיות 1:20,000 גודל נקודה 0.248mm זמן תגובה 2ms בהירות 300cd/m² רזולוציה 1920X1080 זוית צפיה 160°/170° כניסות VGA, DVI, HDMI מעמד Tilt Full HD 1080p אחריות: 3 שנים זמן אספקה: עד 21 ימי עבודה לאחר אישור החיוב בחברת האשראי או SAMSUNG 2333SW FULL HD: מחיר: 1070 ש"ח גודל "23 Wide צבע מסך שחור יחס ניגודיות 1:20,000 זמן תגובה 5ms בהירות 300cd/m² רזולוציה 1920X1080 זוית צפיה 160°/170° כניסות VGA, DVI 3 שנות אחריות ע"י חיון - היבואן הרשמי יתרונות המסך: ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1920X1080 Full HD כניסת DVI אוקי אז ככה אני מתלבט בין שניהם השוני בינהם הוא ש: ה-LG הוא 22 אינץ זמן תגובה 2ms …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מסך שיחס התמונה שלו הוא 16:9 ניסיתי לפעמים להריץ משחקים שהיחס שלהם הוא 4:3, עם זה לא היתה בעיה, אפשר בהגדרות "הפיסיות" של המסך לעשות את זה WIDE או AUTO וכשזה WIDE זה נמתח ומכסה את כל המסך. אבל כשאני מפעיל משחק שהיחס שלו הוא 16:10 ומותח אותו עם WIDE, זה נמתח רק לרוחב, נשארים עדיין 2 שורות שחורות מלמעלה ומתחת לתמונה.. אתם יודעים איך אפשר למתוח את התמונה גם למטה? אין אפשרות בהגדרות של הכפתורים על המסך למתוח את התמונה חוץ מהאפשרויות "AUTO\WIDE" המסך שלי זה 2333SW של סמסונג(23 אינץ) והכרטיס מסך HD4870
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שבת שלום... אז ככה עושים שיפוץ כללי..החלפתי את המיטה ל מיטה וחצי מהדגם הגדול ככה שמעט ונגמר לי המקום בחדר יש לי מסך 17 דק של המחשב שעובד ברזולציות 1280X1024 למשחקים ולמחשב בכללי ועוד טלוויזיה רקובה 21 לפני 20 שנה שברצוני להעיף. אז ככה צריך המלצה למסך רחב חשבתי על 22-24 שיהיה למשחקים סרטים ואולי אני אוכל לחבר אליו גם את הממיר?!?!?! הכרטיס מסך שלי ז 9600GT ששורד ברזולוציה של ה 17 לא יודע מה קורה עם מסך רחב אין לי נסיון
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כן כן אני יכול עכשיו לעשות משפט פיתגורס ולקבל 28 אינטש אבל כולם יודעים שהמסך הוא לא פאנל שישב לי בדיוק מושלם מהשולחן עד המדף שמגביל את הגובה. אז באתי לשאול איזה מסכים יש שנכנסים בגובה הזה , בגלל שהייתי בחו"ל כמה זמן וההורים שלי עברו דירה וזרקו את המחשב הישן עם כל הציוד ההיקפי(מילא היה מסך CRT עם מעמד שבור) כי הוא נשבר או משהו , וכמו כן איזה מחשב יהיה נוח לעבודה עם טקסט (יותר מעשר שעות ביום ננראה לי אני רק קורא בויקפדיה בממוצע בטוח יותר מ10 מאמרים ביום,(לפעמים אני שמה\חיפוש כל היום כשאני רוצה לברר הרבה פרטים על נושא מסויים בד"כ קשור ללימודים ואז יש לי כל הזמן מליון טאבים בטור בדפדפן) וזה לא ממש לוקח לי חלק משמעותי מהזמן) וגם לא קצת כתיבת קוד שאני מקווה לחזור אליה בקרוב …
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הסניף של אייבורי מאד קרוב לבית שלי והם מוכרים את המסך הכי זול http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3049&CatCode=139 עכשיו, אני מפחד מהאחריות שלהם אבל ראיתי בלינק שכתוב -"אחריות ע"י חיון" אז אני פונה לחיון ואז מקבל אחריות או שאני צריך לפנות לאיבורי?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב קונה מחשב. אמרו לי את המסך הזה: מסך מחשב LG 22" W2261V 2ms LCD ¤1023 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=W2261V וראיתי באשכול של המסכים המומלצים שהוא לא מופיע. לא לקחת? מיועד למשחקים ועריכה גראפית לא שזה קשור ...[br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 06:56:35 אני חייב תגובות כי אני קונה מחר מחשב
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך חדש SAMSUNG T220P הוא מחובר בכבל DVI לצורך העיניין. ומידיי פעם הוא מרצד ומופיע מסך שחור לפעמים (מהבהב)... זה קורה שאני פותח חלונות מסויימים נראה לי... זה אולי קשור לכרטיס מסך ? או שזו בעייה במסך ? אולי משהו בהגדרות ? (אין לי מושג מזה) תודה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות 2 מסכי 22" ולא ממש מבין בזה. עברתי קצת על ההמלצות שלכם ל02/2009, ובהצלבת מחירים נראה לי שהEWX נחמד מאוד ועולה 900שח+-.... כאשר התקציב שלי הוא כ1000שח למסך.(אפשר גם 1200שח אם זה אכן משמעותי) מה השאלה שלי בעצם? אני צריך מסך 1 שעיקר עבודתו היא עם גרפיקה כגון פוטושופ וכו... והמסך ה2 בעצם מיועד למשחקים בעיקר. אשמח אם תכוונו אהבל שכמוני, איזה מסך במסגרת התקציב כדאי לי לקחת לכול צורך? תודה מראש, אהבל.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה מבין ה-4 עדיף ?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
לאחר שקראתי חלק מהדיונים על המסך הנחשק, ומכיוון שה oled המבטיח רחוק מאיתנו במספר שנים: טרחתי לנסוע לראות את המסך, עמדתי שם שעה שלמה, ולא הצלחתי להתרגל למראה הטקסט. לאחר שביטלתי את החלקת הפונטים בוויסטה (אני לא סובל את זה, ובפרט במסך הזה, העיין שלי רואה גווני אדום בשולי הפונט), ראיתי את הטקסט מפוקסל, אינני יודע איך קוראים לתופעה הזו, אך פשוט ראיתי יותר מדי חזק את הפיקסלים הלבנים בנקודות הליכסון והכיפוף של הפונט. לעומת זו, במסך שליד (DELL2007 אולי) העין ראתה את הפונט באופן נינוח יותר. חוץ מזה לא ראיתי שום ענן של צבעים או ניצנוצים. אומנם שעסקתי רק בטקסט. כמו כן ראיתי שהצבעים נראים משונים. לדוגמה בחירת טקסט (כחול) נראית כמו צבע כחול זוהר. לא הצלחתי לשנות את המצב הזה, תוך כדי …
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, בקשר לתראד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396153.0 דבר ראשון- אני מצטער שלא עניתי במהלך השבוע. אני בצבא, ואין לי גישה לאינטרנט במהלך הזמן הזה. ולעניין- דיברתי עם החנות והם הציעו הנחה לא כל כך משמעותית עבור 10 הזמנות, כך שהמחיר גבוה מ- 3400 (מחיר שאמרו שאפשר להשיג בפנדה). אני אדבר איתם שוב ביום ראשון ואגיד להם שזו ההצעה שיש בחנות אחרת עבור אותו דגם. אני מבקש מכם לשמור על תרבות דיון ועל סבלנות וסובלנות אחד כלפי השני. סוף שבוע טוב, אופיר.
-
- 27 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אממ יש לי T220 כמה ימים ואני משחק בלי שום בעיה פתאם היום C.O.D 5 שאל אם להכנס בSAFE MODE כי הייתה בעיה נכנסתי שיניתי ל1680X1050 ויש את התפריט אבל כאילו הכל חתוך בצד ולא רואים וAuto Adjustment לא פותר את זה מישו יודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מסך LCD ללא הקצוות השחורים שמסביב למסך מקריאה מעמיקה בנושאי ה LCD נראה לי שהקצוות מסביב למסך כדיי לתת את המתח החשמלי אשר מזיז את הקריסטלים לקיטוב האור הנכון. האם יש דרך להפטר מהקצוות האלה? או האם אתם מכירים LCD עם קצוות ממש קטנים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך "24 בתקציב של 3000 ש"ח. המטרה היא כמעט בלעדית למשחקים. עד לא מזמן הייתי נעול על ה Dell 2408 אבל חשבתי אולי שלמשחקים יש תמורה טובה יותר למחיר, במיוחד לאור הביקורות שה Dell מקבל בנושא ה lag יש מסכים שיהיו יותר טובים למשחקים בתקציב הזה? תודה - barduck
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hd4850 מה שיותר מכוון אותי לכיוון ה20 אינץ' רציתי לדעת מה דעתכם..? תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מסך עם בהירות 250 ל -300 (מדובר בסמסונג 2243 EW מול ה 2243BW ) ?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש מסך כפי שמתואר בכותרת, לשימושים: אינטרנט, טקסטים, סרטים, וקצת משחקים. חשוב שהמסך יציג סרטים בצורה איכותית, מאחר ואני עושה באופציה זו שימוש רב. אם אפשר, שיתמוך כמה שיותר בHD =] תודה רבה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ שימוש עיקרי גלישה באינטרנט, תוכנת AUTO CAD (דו מימד) תמונות וסרטים. לקחתי את 2243 EWX -אבל אין לו את הארגונומיה שכתוב בהמלצה אני יכול להחליף אותו - בהנחה שהמחיר לא חשוב מה תמליצו -2243BW בגלל הארגונומיה -T220P - T220 יש לי כרטיס מסך 8600GT תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום כשאני רואה סרטים יש לי מאין ריצודים במסך, כאילו הוא נתקע ואמרו לי שבשביל שזה לא יהיה אני צרי להפיל מנגנון שנקרא OverDrive מישהו יכול להסביר לי איך? תודה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
Gigabyte GA-G31M-ES2L שכרטיס המסך מובנה .
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה מסכי 20 אינצ' השימוש שלהם יהיה בעיקר משרדי (אינטרנט,אופיס) מה עדיף? LG W2042T LG L207WT Samsung 2053BW Samsung T200 אני בכיוון של ה2053 נראה לי יחס מחיר תמורה הכי גבוהה מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אני מחבר את המסך שלי למחשב בעזרת כבל HDMI-DVI כאשר הHDMI במסך והDVI במחשב. קורה לי המון פעמים אחרי שהמחשב לא בשימוש ואז הוא נכנס למצב מנוחה או כשאני מכבה את המסך של המחשב אז אם אני מדליק אותו שוב ה"אות" נעלם.. הוא פשוט לא מציג לי את התמונה בחזרה... בשביל להציג את התמונה אני צריך לנתק את הכבל חשמל של המסך ולהכניס אותו שוב ואז זה עובד בחזרה.. בעבר זה היה מחובר בVGA-VGA ולא היו לי בעיות עם זה. מישו מכיר פיתרון לבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-