מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1547 בטווח המחירים הזה 1500-1600 שקל האם כדאי לי לקנות את המסך הזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלהחליט איזה מסך יותר כדאי לי לקנות: את הרחב (2007WFP) או הרגיל (2007FP) של DELL?? בקשה רק מי שמבין או שיש לו ניסיון עם המסכים הנ"ל שיענה פה כי אני לא רוצה סתם עובדות מטעות. אנא קחו בחשבון שהמסכים נועדו לשמש למשחקים כבדים, כמו כן גם צרכים בסיסיים.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את המסך NEC 20WGX2 החוויה בסרטם ובמיוחד במשחקים פשוט מדהימה,לגבי אתרים אז לא כולם תומכים במסך רחב (HWZONE למשל לא),פתאום רואים את העולם ברחב יותר (בדומה לראייה שלנו) ואין לי מושג איך הסתדרתי קודם עם הצ'יקמוק שהיה לי. לכל המתלבטים למיניהם ששוקלים איזה ומה בדיוק לקנות אני ממליץ בחום.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום בירצוני לקנות מסך מחשב למחשב שמיועד למשחקים והתקציב שלי הוא עד 1500 שח רציתי לדעת איזה מסך יותר טוב? 2253BW VS W2252TQ או שבכלל יש לכם הצעות אחרות למסכים יותר טובים? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי הצעה נחמדה על 2007WFPוDell אבל אני חושש לרכוש מסך רחב עקב הרזולוציה הגבוהה שהוא דורש ושטח עבודה קטן כמו כן חוסר תמיכה בשידורי טלויזיה. איני רואה את היתרונות ברכישת מסך רחב ולמרות זאת, זאת האופציה המועדפת על רוב האנשים ולכן אני פונה אליכם שתאירו את עיניי... מה היתרונות בעצם של המסך הנ"ל על פני מקבילו הרגיל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כמו שהכותרת אומרת,אני צריך המלצה למסך עם פאנל IPS, אפשרי כל החברות חוץ מדל. התקציב עומד על 2000 פלוס מינוס.אפשר לחרוג. גודל - בין 20 ל-22 אינץ'. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
איזה מסך מומלץ עדיף ולמה ? DELL U2515H DELL P2418D GTX 1080 60HZ
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך 2412M של דל. הוא אחלה. הבעיה העיקרית היא שברגע שמסובבים אותו למצב אנכי הוא מגיע לתקרה. אני מחפש מסך שיתאים בצורה אופטימלית לצפיה בדפי אינטרנט ושלא ירד באיכות התמונה מהמסך הנוכחי שלי. כרגע הרוחב של המסך שלי במצב מאונך הוא מעולה עבורי. הבעיה היא האורך.הייתי מקצץ 1/5 מהאורך הנוכחי שלו במצב מאונך. האם יש מסך שמספק את היחס הזה? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! אני הייתי רוצה לשמוע המלצות למסך LCD רחב (שימו לב - רחב ). בין 19'' - 20''. המחיר שאני יכול להרשות לעצמי כרגע הוא עד 1500 ש"ח. כל המלצה תתקבל בברכה! תודה מראש והמשך יום נעים
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
הרבה פעמים המליצו עליו בפורום. המסך עולה בערך 2200 ש"ח, לא תומך HDR ואין לו g או free sync, קצב הרענון 60 הרץ אבל הוא IPS. אז השאלה היא האם ולמה הוא הכי מומלץ למשחקים לא מהכבדים, יו טיוב ואופיס? או שיש משהו אחר עדיף באותו תקציב ולמה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי מסך LG1970HR ב1800 שקל במזומן מחיר טוב או יקר?
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ב5000 עם כרטיס מסך HD4870 512MB ויש לי כולה מסך 17 אינץ עם רזולציה מקסימלית של 1280על1024 ואני רוצה להביא משהו יותר טוב עם רזולציה גבוה שתוכל לנצל תכרטיס מסך במחיר 1500 גג ושאלה קטנה... במסכים בקשר ליחס ניגודיות 1:10000 זה יותר טוב מה 1:2000 או ההפך?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בראשותי מסך LG FLATRON L1760TR לאחרונה קורה דבר מוזר, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה , כשאני "מעיר" את המחשב המסך נדלק ואז מהבהב לכמה שניות בצורה מוזרה , זה קרה פעמיים בזמן אחרון לא באופן רצוף ואני חושש שתוחלת החיים שלו עומדת להיגמר. יש לציין שעד עכשיו המסך עבד מצוין וגם עכשיו בלי הבעיה הזאת המסך עובד טוב רואים חד וכו'. נ.ב ניתקתי את הכבלים וחיברתי שוב ראיתי שהם מחוברים היטב ואין כל בעיה בהם
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מחפש מסך איכותי לטלויזיה / ומחשב ... אבל שיתמוך בכול הרזלוציות ולא יעשה לי no signal חחח מרחק צפייה מטר וחצי ...תקציב .. 1500 ש"ח תודה רבה אנשים
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
שלום, אני פונה בשם חבר שהמסך שלו התקלקל. המלצתי על Dell U2312HM אבל הוא מעדיף לקנות מ- LG כי הוא מאמין שיוכל לקבל הנחה דרך בן משפחה שעובד שם. מחפש דגמים בגודל 22-24 בין 600-1000 ש"ח. השימוש - גלישה. ראיתי את הדגם IPS231P (גודל 23, פאנל IPS) ב-1040 ש"ח. ראיתי גם את E23EN43T (גודל 23, פאנל TN) ב-800 ש"ח שנראה בסדר. עוד דגם שכדאי להזכיר? גם זול יותר (גודל 22). הנה קישור לרשימה באתר אייבורי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, זה פשוט מחרפן אותי ורציתי לדעת אם ניתן לעשות משהו בנידון
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
חלפו שנתיים וחצי מאז שהוצג...
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=576849 מה אתם אומרים? הוא רצה מסך גדול במחיר קטן .
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, מכיוון ואני לא מבין בשיט במסכים, ובמחינתי כולם אותו הדבר, רציתי לקבל ייעוץ מכם לגבי מסך טוב לקנייה. אני מחפש מסך LCD מרובע [לא רחב], גודל נע בין 19 ל-20 אינצ', שמיועד בעיקר למשחקים. התקציב שאני מוכן להשקיע - 1300 ש"ח. אודה לכל מי שיזרוק הצעות בעניין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
מה המסך המומלץ בטווח מחירים זה? (לא מעוניין לרדת ל 23") תודה
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אני רוצה להרים מערך של 3 מסכים אבל לא לקנות עוד 2 מסכים כמו זה שכבר יש לי כי הוא יקר במקום זה חשבתי על לעשות משהוא כזה הבעיה היא שהמסך שאתם רואים באמצע הוא 30 " ולא 27 " אתם מכירים מסכים שיתאימו ל 27" כמו שרואים בתמונה הנ"ל? ואם אני אקח מסך שהוא טיפלה יותר גדול איך זה ישפיע במשחקים? האם התמונות ימרחו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתבלבט לגבי המסך הנ״ל, והאם פנאל VA הוא בסדר למשחקים? פעם אחת התפשרתי ולקחתי TN במקום IPS ולא אהבתי, עכשיו אני מתבלט שנית.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506211.0 ומחשב החדש שרכשתי (ללא מסך). (כרטיס מסך שבחרתי 6950) מעוניין לרכוש מסך. חברות Dell או Samsung. לא יודע אם כדאי לי לקחת LED. הומלץ לי פה על מסך Samsung 2333T, אבל ראיתי שזמן התגובה שלו 8מילי שניות בלבד. תודה.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-