מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך מדגם X193W שיש לו כניסה של DVI האם זה אומר שאני יכול לראות בו תכנים באיכות HD? הכרטיס מסך שיש לי במחשב הוא ATI READON 4850
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחבר את הנייד ל docking station וממנו למסך, אני מתלבט האם לקנות docking station עם DVI (למסך יש תמיכה). הם בערך כפול במחיר. השאלה היא האם יהיה הבדל כאשר האות בכל מקרה לא יוצא מיציאת DVI? השימושים העיקריים הם טקסט (קריאה וקצת כתיבה).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם האם כרטיס מסך (כזה או אחר ) מהווה פקטור שיכול להשפיעה על רמת כיול המסך (שהדלטה תהיה קטנה מ-1 ) ? ברשותי כרטיס מסך של ASUS 7600 ו מסך EIZO S2431W . תודה אדי
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
??? והאים יש הבדל בין T240 ל T260 חוץ מהגודל?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש ברשותי את ה SONY SDM-HX93. מסך בעל איכויות יוצאות דופן: כתב (אינטרנט, מסמכים - הכי חשוב), תמונות. סרטים ומשחקים פחות חשובים אבל גם הם נראים לדעתי טוב מאד. אני רוצה לעלות בגודל וברזולוציה. האם DELL 2709' נותן את אותה האיכות (או יותר) רק ברזולוציה ובגודל גדול יותר? המלצות למסך אחר בתחום הכספי הנ"ל. אפשרויות נוספות מבחינתי: 1. DELL 2209WA (מעדיף בגלל עלות כספית נמוכה משמעותית) - האם מספיק טוב? 2. DELL 2408WFP. צפיתי בו ליד ה 27, ה 27 נראה הרבה יותר חד וברור (ה 24 נראה חיוור משהו).
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 אינג' רגיל עם המחשב ועוד פלאזמה 32 אינג וחיברתי את הפלאזמה למחשב עם כבל VGA - וזה זיהה אבל לא מראה לי תמונה. רק אם אני משנה את הרזולוציה של המסך שלי לגבוהה אז המסך של הטלוזיה פועל ורואים תמונה .. השאלה אם יש תוכנה שתגרום לשתי המסכים רזולוציה שונה.. שתיהיה תוכנה קלה לשימוש אם אפשר.. ד"א אין לי כרטיס מסך .. יש לי מובנה G41..
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות ממש קשה בין ה 2333sw ל 2243bw אחד full hd והשני בעל אורגונומיה טובה יותר. התקציב שלי עומד על סביבות ה 1100, יש משהו אחר מומלץ בתקציב?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתלבט בין רכישה של שני סוגי מסכים ורוצה לדעת את ההבדלים בינהם המסך מיועד למשחקים,אינטרנט,שימושים רגילים אך גם לקצת עריכת תמונות וגרפיקה ההתלבטות היא בין הסמסונג T200 ל-T220P ורציתי לדעת את ההבדלים המשמעותיים בינהם? כמו כן גם לצפיית סרטים,מהו המסך הטוב ביותר כי פשוט בחנות אין להם במלאי את הP ורק את ה220 הרגיל ורציתי לדעת האם ההבדלים משמעותיים בינהם ואם כן מהם? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסך 1 קניתי את הסמסונג 2243 EWX. שבעיקרון אין לי בעיה איתו אלא יש לי שאלה, יש לי כרטיס GF 7900GS, האם הוא תומך בWIDE של המסך? במסך השני הבעיה גדולה יותר מכיוון שסך הכול אני רואה טוב בEWX. קניתי את המסך: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814 כרטיס המסך שאמור לעבוד עם המסך הנ"ל הוא GF 6600. רואים את הטקסט על המסך בצורה ברורה רק כאשר רזולציית המסך היא על מקסימום 1920X1080, בכול רזולוציה אחרת לא רואים טוב. אני לא מעוניין לעבוד ברזולוציה המקסימלית כי זה ממש לא נוח. אני די עובד עצות, כי לפי מיטב הבנתי כנראה הכרטיס מסך שלי לא מספיק למסך הזה. העצוב שלא רציתי לקנות בכלל את המסך הזה אלא מסך אחר, ולאחר התעקשות מצד המוכר שהמסך iiYAMA דגם 2407HDSB2, יהיה לי הרבה יותר טוב ל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך מחשב FHD (אני לא כל כך מבין זה רזולוציה 1920X1080?) למסך הז יתחברו מחשב ויסHD ואולי גם בעתיד XBOX 360 את ה HD אני רוצה למשחקים ולXBOX . הכי חשוב לי שיראו ממש יפה ותהיה ריכות יפה וזה היה FHD.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
המסך החדש של סאמסונג, מציג רף חיובי גבוה בכל הקשור לגודלו. מכיוון שהמסך חדש ואין עליו ביקורות, רציתי לבקש מכם עזרה בהשוואות לדגמים אחרים ולפני רכישה. הצורך הוא לשימוש בייתי עם משחקים וסרטים, מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
המסך שיש לי הוא SAMSUNG SyncMaster 206BW SAMSUNG ואני קונה את המחשב Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX לוח אם- DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 Intel X58 2 כרטיסי מסך במערך SLI- 2X INNOVISION GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB DDR3 448BIT PCI-E זיכרון - OCZ Intel® i7 DDR3 TRIPLE CHANNEL 3GB 1333MHZ CL7 OCZ3X1333LV3GK דיסק קשיח - SEAGATE ST31000333AS 1TB SATA2 7200RPM 32MB ספק כוח- PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W כונן אופטי- SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER SATA מארז- CoolerMaster CM690 MidTower Case No Psu איך המסך DELL 2209WA יתאים לצרכים שלי? תודה אנשים
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שמחתי לקבל ולהתקין, ביום חמישי האחרון, את ה 2209WA. אין פיקסלים שרופים (בדקתי עם מכשיר) והכל נהדר. שמתי לב, אתמול, שבאמצע העבודה המסך כבה בפתאומיות (כאשר אני מזיז את העכבר המסך נדלק מחדש). הסקרין סייבר עובד כמו קודם (לפחות 15 דקות של חוסר פעילות). האם ידוע לכם על התופעה? תודה.
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות 2 מסכי 22" ולא ממש מבין בזה. עברתי קצת על ההמלצות שלכם ל02/2009, ובהצלבת מחירים נראה לי שהEWX נחמד מאוד ועולה 900שח+-.... כאשר התקציב שלי הוא כ1000שח למסך.(אפשר גם 1200שח אם זה אכן משמעותי) מה השאלה שלי בעצם? אני צריך מסך 1 שעיקר עבודתו היא עם גרפיקה כגון פוטושופ וכו... והמסך ה2 בעצם מיועד למשחקים בעיקר. אשמח אם תכוונו אהבל שכמוני, איזה מסך במסגרת התקציב כדאי לי לקחת לכול צורך? תודה מראש, אהבל.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ממש לא מבין גדול אבל אני קונה מחשב חדש בזמן הקרוב והבנתי שאני אצטרך לקנות מסך חדש כדאי שאוכל לראות את המשחקים בצורה טובה כרגע יש לי מסך 19 אינץ' שטוח לא דק הייתי רוצה לדעת אם הוא יעבוד טוב עם המשחקים החדשים ועם כרטיס המסך gtx206 המחשב עצמו מיועד לסרטים ומשחקים תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לאיזה מסך לרכוש. אני זקוק למסך לעבודה משרדית, בגודל 19 אינץ', או מקסימום 20. המחשב אליו המסך יחובר הוא מחשב IBM עם מעבד פנטיום 4, כרטיס המסך הוא Onboard, תחשבו לבד את הגיל של המחשב ותבינו שהכרטיס לא חדש במיוחד. לא מזמן חבר שלי קנה מסך Samsung מהדגם החדש ביותר, וחיבר למחשב באותו הגיל והתוצאות היו הרות אסון, אז אם אפשר לא Samsung. התקציב הוא עד 1000 ש"ח. אני חשבתי על Phillips, איך המסכים שלהם ? מה עם LG ?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי בדיוק אותה בעיה עם פותח הנושא כאן: (קצת ישן אז פתחתי נושא חדש) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=384819.0 קניתי מסך 953BW 19 1440*900 והבעיה היא שהכרטיס מסך שלי לא מעודכן הוא מראה לי שוליים שחורים. עדכנתי את הכרטיס מסך ולא עזר אך מהנושא שקראתי צריך לעדכן את הביוס של הכרטיס מסך ובאמת שאין לי מושג איך! מישהו בבקשה יכול להדריך אותי? לא ניתן למצוא באינטרנט שום קובץ עידכון, אכן ראיתי הרבה תלונות דומות לשלי. לעזרתכם אודה!
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה אני צריך המלצה על מסך עבור עבודה מרובה מול המחשב ומשחקים ואני מועניין שיהיה 24 אינצ' כי אני זקוק לשטח עבודה גדול האם אפשר להשיג מסך טוב בסביבות ה2000 שקלים? או שמע המסכים האיכותיים רק מתחילים מ3000 ל24 אינצ'? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה 2007FP של Dell כבר שנתיים ואני מרוצה עד הגג. אני רוצה להוסיף מסך נוסף לידו, שיתפקד כמסך שניוני, ונראה לי שיהיה נחמד אם הוא יהיה "24 ברזולוציה של 1920x1200 כי אז הוא יהיה בדיוק בגובה של ה Dell ובעל אותה רזולוציה אנכית (ה Dell הוא 1600x1200). אני בעיקר כותב קוד ומסמכים, קצת וידאו (אם hulu נחשב) ו COD4 ברגעי הפנאי. חשובה לי בעיקר חדות טקסט. לא רוצה להוציא מעל 3000ש"ח ולכן ה Dell "24 לא בתקציב. ראיתי שהמחיר מתחיל מ 1200 אז אני מקווה שניתן לקנות מסך סביר בפחות מ-2000. תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן. יש לי את המסך VP930B מסך מצויין כבר שנתיים. וכרגע יש לי מסך חדש שקיבלתי של W2448HCוHP שהוא עולה המון כסף ונראה מדהים. השאלה היא כזאת : האם להחליף אותו במקום ה VP930B ואל תשכחו זה לא עולה לי כסף. אני צריך את המסך למשחקים וקריאה ובכלל שיהיה יותר טוב בכלליות אינטרנט וכו.. ואגב אני כנראה ימכור את ה VP930B אם תגידו שכדאי. ורציתי שתמליצו לי גם מחיר תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה למסך שייועד לקריאה ברובו, ממש לא למשחקים. ראיית סרטים, גלישה וזהו. רצוי שתהיה לו אופציה לפיבוט תודה מראש g0vner_t.s.y
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מסך דק ורחב בגודל 22 אינטש דגם AI2237W http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיבור DVI-HDMI או באמצעו VGA?? איך עדיף לחבר כך שגם המחשב וגם הXBOX יהיו מחוברים,האם "אקריב" איכות של אחד מהם בכדי להינות מהשני?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי אתמול את המסך SAMSUNG 2243EWX ב900 שקל באופיס דיפו .. רציתי לדעת האם עשיתי קנייה נכונה והאם המסך טוב .. ואפשר בבקשה המלצה לאיך להגדיר את הניגודיות והבהירות במסך.. פשוט רואים לא כל כך טוב ואשמח לשפר זאת באמצעות שינוי הגדרות יעיל.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-