עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום אני החלטתי לקנות מסך מחשב חדש, הסתכלתי בזאפ וראיתי שני מסכים שתאמו את התקציב שלי. T220P 2333SW המסך 2333SW הוא 23 אינצ' עם FULL HD, והT220P הוא FULL HD בגרסת ה SYNCMASTER שהיא עולה עוד 100-200 ש"ח. בSKYPC ה2333SW עולה 1024 ש"ח, והT220P בחנות הכי קרובה לבית מצאתי ב 1085 ש"ח (בגרסתו הרגילה לא SYNCMASTER). עכשיו אני לא מבין כל כך בהבדלי איכות במסכים מלבד הניגודיות (שהבנתי שזה לא כל כך משמעותי 20K ב 2333SW לעומת 50K בT220P), ראיתי שיש FULL HD ועיצוב יפה ונראה לי שבמחיר כזה שווה לקנות, רציתי את חוות דעתכם כדי שאני לא אקנה את זה ואחר כך אצטער. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 9800GT המסך מיועד בעיקר למשחקים ולסרטים, הסברים על ביצועי הכרטיס ברזולוציות השונות יעזור לי מאוד. תודה …

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by nucleo,

שלום רב לכולם, מצטער על שאני פותח עוד נושא כזה אך עדיין איני סגור על עצמי. לאחר שקראתי פה בפורום על תופעות שונות ומשונות בפיליפס 240PW9EB (זליגת אור וזמזום מעצבן) אני רוצה רק לקבל חיזוק ואת דעתכם. בנתיים מה שהשתנה זה שהמסך כנראה יהיה המסך הראשי שלי בבית בעוד שהדל שלי (2007FP) כנראה יעבור למשרד. הבנתי שהפיליפס איכותי יותר למטרות CGI מהדל 2048 (H-IPS לעומת S-PVA) ורציתי לדעת: 1. האם אני צודק? 2. האם אני יכול לקחת אותו בלב שלם לאור הנושא שהיה פה בו היו טענות לתקלות מוזרות? 3. האם אני יכול לקחת אותו בלב שלם בכלל? (: 4. האם יש סיכוי שיקרה משהו בכיוון המכירה הקבוצתית של ה HP? 5. יש אפשרות אחרת? *אני קצת מפחד מהדיון ההוא(לינק מצורף) והמשתמע ממנו לגבי הפיליפס אבל מצד שני אני רואה…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by nucleo,

שלום רב לכולם, ברשותי מסך של דל דגם 2007FP אשר יש בו תופעות של צריבת תמונה (התחילו לפני כמה חודשים אך לא היה לי זמן לטפל בעניין) שאלתי היא האם עד כמה ואיך ניתן לטפל בדבר הזה? האם זה משהו שאי יכול לעשות איכשהו או שצריך לשלוח את זה לדל? האם התיקון פשוט או שפשוט מחליפים? תודה רבה לכולם!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Hello there,

זה המסך שלי http://www.retrevo.com/s/AG-Neovo-F-419-Monitors-review-manual/id/1060ci363/t/1-2/ והייתי רוצה מאד דומה: מבחינת הפאנל, הגודל, ושאינו רחב. ראיתי משהו דומה ב-1500 ש"ח. שזה יותר ממה שקניתי אותו. יש כזה, או משהו כזה? (שאולי עושה שימוש באותו הפאנל?), כפי שרואים כאן http://www.flatpanelshd.com/panels.php? תודה

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  5. Started by Unix,

שלום לכולם. אני מחפש מסך למחשב, חשבתי לקחת אחד מהמסכים האלו: או זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5032 או זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4954 ולקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר אליו ממיר של HOT. האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה בסדר גודל של 300 ש"ח ועל איזה מהמסכים כדאי ללכת? צריך לציין שהכרטיס משך שלי הוא: NVIDIA Sparkle Geforce 8800GT 512MB האם תהיה בעייה לחבר אותו ב-HD? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  6. חברים, האמינו לי שכבר אני לא יודע מה לעשות וחייב את עזרתכם: אני מעוניין לראות במסך סרטי HD ולכן אני מחפש מסך מחשב שיהיה FULL HD ממיטב הבנתי (המועטה) המסך הנ"ל הוא לא מסך FULL HD (בגלל איכות הפנל) ולכן על אף המלצותיו הרבות הוא כנראה לא מה שאני מחפש.(או שעשיתי סלט כאן) לצורך דיוק- המסך מיועד למשחקים, לסרטים HD (אני עומד לרכוש סטרימר) וגלישה באינטנרט, מרחק הצפיה הינו כ- 80 ס"מ כרטיס מסך GFORCE 7600 מה עושים על איזה מסך כדאי ורצוי לרכוש מביענה תקציבית עד 2500 ש"ח. תודה אנשים!!!

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by Thant,

מכיוון שה vx922 שלי החליט לשבוק חיים עכשיו כשהוא כבר חודשיים אחרי תום האחריות הגיע זמן למסך חדש (החלופי שלי הוא LG מסכן). באתר של נקסטופ הם מוכרים את המסך הנ"ל ב 1549 ש"ח עם משלוח חינם. כשהמלאי מגיע אליהם רק ב-5 לאפריל, אין לי בעיה להמתין עד אז אבל אני לא ממש מכיר אותם. אני יודע שאנשים קנו פה מהם בעבר ואשמח לחוות דע לגבי אמינות וכדומה... כמו כן אין לי זמן כיום לנסוע לירושלים על מנת לבדוק את המסך מבחינת פיקסלים מתים ואאלץ להסתמך על משלוח, האם זה כדאי? לא ראיתי אצליהם באתר מישהו יודע מה המדיניות שלהם לגבי פיקסלים מתים? תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by devek,

קניתי את המסך לפני 3 ימים ואני מרגיש שהוא בוהק לי מידי חזק מידי לעיניים מה אפשר לעשות בשביל שיהיה יותר נעים לעיניים?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  9. היי, ההורים שלי רוצים לקנות איזו טלויזיית FHD, לא ממש משנה להם וגם לא לי הדגם כי אני לא ממש יצפה בה.. בכל מקרה רציתי לדעת האם החיבור שיש לטלויזיה אל המחשב משנה הרבה? יש לה חיבור VGA למחשב, ועוד 2 של HDMI. אני יודע ש VGA זה פחות איכותי מ DVI, אבל האם זה נחוץ כאשר יש לי כרטיס מסך שיכול להתחבר ל HDMI? או שאין בכלל כרטיס מסך כזה ואני הוזה האם תהיה איבוד של איכות תמונה בחיבור שכזה?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  10. לא יודע מה יש למסך או או למחשב שלי. בכל מקרה כמה בעיות 1. משום מה אני לא מצליח לשים את המסך על הרזולוציה הטבעית שלו. משום מה כשאני מנסה לשים אותו על 1680*1050 הוא פשוט לא מגיב. עכשיו אני על הרזולוציה שהייתה למסך ה 17 אינץ' שלי שזה 1280* 1024 ואני רואה בהגדרות של הכרטיס מסך שלי את הרזולוציה 1680 על 1050 אבל כשאני לוחץ עליו הוא פשוט לא מביא לי לשים אותו אגב הכרטיס מסך שלי הוא 8800 GT 2. הנורית האדומה של המסך אמורה להבהב כשאני מכבה את המחשב? תודה מראש לעוזרים אגב עדכנתי דרייברים וזה לא עזר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. המסך נראה בעל נתונים מעולים במחיר פשוט ריצפה והבנתי שזה מסך מבית טוב והחברה הזו הייתה פעם (או שגם היום) מהמובילות בתחום המסכים. איך המסך יהייה לשימושים של משחקים, ניגון סרטי HD (וגם DVDRIP), גלישה באינטרנט? האם הוא נופל ממסכי ה 24 של LG ו Sumsung? תודה רבה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814&CatCode=541

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מה שאני מחפש זה מסך לעבודה מול המחשב 10-11 שעות ביום אני הולך להריץ עליו גם סרטים ומשחקים(הולך להיות הטלויזיה שלי) אפשר לעבוד מול מסך 26 מקרוב? 1 מטר צריך שיהיה זויות צפייה טובות אני מוכן להעלות את התקציב ל3 אם זה אומר שיפור בחוויה הכוללת

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. השאלה בכותרת. תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  14. היה הייתה - 2709W במחיר 2408. תהיה עוד אחת בזמן הקרוב מאד?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by HORADRiM,

היי, אני מתלבט בין כמה דגמים של Eizo, כאשר הצרכים שלי הם כאלו: 1. כיסוי טוב של מרחבי צבעים sRGB/ Adobe להצגה ועריכה של תמונות באיכות ודיוק מקסימליים. 2. זמני תגובה מספיק טובים גם כדי להינות מסרטים ומשחקים ללא מריחות. 2431 - מומלץ כאן בפורום, כיסוי סביר של sRGB אבל לא של Adobe. זמני תגובה מוטלים בספק.. 2441 - שיפור בכיסוי מרחבי צבע, זמני תגובה עדיין לא להיט. כניסת HDMI (יתרון בעבודה עם Live View בצילום) 2442 - נראה לי הכי מוצלח, כיסוי טוב של מרחבי צבעים, זמני תגובה טובים, כניסת HDMI 2461 - ליגה אחרת של כיסוי צבעים. זמני תגובה לא משהו, אין HDMI אשמח לשמוע את חוות דעת המומחים... תודה!

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  16. המסך נוסה על כמה מחשבים ואין תגובה, יש איזה שהיא דרך לנסות לתקן אותו לבד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eraneran4,

מחפש מסך מחשב 22" - 20" להרבה משחקים, אינטרנט וממש קצת סרטים כרטיס המסך שלי: NVIDIA GeForce 9400GT

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  18. חברה יש לי שאלה אני מעוניין לקנות את הT260HD עכשיו המטרות שלי בשבילה הן: 1.לחבר לאקסבוקס ולשחק משחקים באיכות 2.לראות סרטים 3.להפוך אותו לטלוויזיה גם כלומר לחבר אותה לממיר עכשיו הבנתי שאפשר לחבר את הממיר למסך הזה דרך SCART מצד אחד והצד השני HDMI ,את זה הבנתי מהוט בכל אופן השאלה אם זה מולמץ וכדאי(הממיר הוא רגיל,לא ממיר HD). אני יראה טוב יותר את השידורים על READY או על FULL יותר טוב(שוב זה ממיר רגיל!) שאלה שנייה שלי אם כדאי לי בשביל המטרות שלי ללכת על מסך מחשב או על טלוויזיה בכלל נ.ב חשוב לזכור שמה שאני מחפש זה 26 אינץ לחדר בסביבות האלפיים שקלים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by StavBN,

שלום. כרטיס המסך שלי X800GTO. מסך חדש, W2252TQ. שמתי לו את הרזולוציה: 1680 על 1050, ורואים על הפנים. מיצד שני ב- 1440 על 900 רואים סבבה. לאחר מיכן שמתי לב שב1680 1050 התפריט של המסך כשאני לוחץ על הכפתורים שלו פיזית רשום שם שהרזולוציה היא: 1400 על 1050 כשאני רואה בתפריט של הרטיס מסך שזה על 1680 1050. מה לעשות? אני מיואש.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  20. מחפש מסך 22' למשחקים בעיקר וסרטים תקציב עד 1000 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by X-striker,

ולמה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי כרגע 2007WFP שאני אוהב מאד אבל יש לי גירוד ל ''24. קשה לי להעריך את תג המחיר, היתי רוצה שיתן יחס עלות תועלת דומה לזה שנתן לי ה 2007WFP. אני בעיקר עובד עליו, רואה סרטים ומשחק מדי פעם. כמו כן - האם כרטיס המסך שלי מספיק חזק או שבכלל אין קשר בין הדברים? (המפרט שלי בפרופיל...) תודה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. צריך מלצה למסך בעיקר למשחקים 1600 ש"ח המסך יתחבר ל 260GTX E8400

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  24. אחרי חיפוש הבנתי שמסך נפוץ הוא 2007WFP אך נראה שאי אפשר להשיג אותו. האם קיים מסך שמשתווה לו, ובמחיר סביר? כרגע יש לי מסך TN ואני מעוניין לשדרג למסך עם פאנל יותר איכותי, אם לא S-IPS אז S-PVA אז משהו יותר טוב מ TN. מה שחשוב שלא יהיה גרוע מאיזהשהי בחינה מפאנל TN (מהירות תגובה?), ויתאים לשימוש כללי-אינטרנט, צפייה בסרטים ולמשחקים במידה שאין מסך 20" איכותי יותר1680x1050, כנראה שאצטרך להתפשר על מסך עם פאנל TN פשוט, ואז אשמח להצעות. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by shkup,

שימוש כללי, גלישה באינטרנט וכיו"ב. איזה מהם עדיף? המחיר כמעט זהה...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.