מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
Hi guys, I need a monitor for the office. working 9-15 hours a day - 90% of the time staring at the monitor currently i'm using a 19" 932bf and the res is just not enough- plus it's too bright no matter how much i lower it's brightness I have much to gain from the 24" high res, because i work with lots of windows opened. but perhaps, an s-ips panel will be better health-wise? what do you say? Joel.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב כמו שכבר כתבתי, אני הולך כנראה לראות את המסך 2209WA.. חח אבל הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי חלש.. 8600gt 512mb...... איך הוא יחזיק אותו במחשקים? יחזיק מעמד? יראו טוב? או שאין טעם לקנות את המסך הזה אם אני לא משדרג את הכרטיס מסך גם כן? תודה מראש =]
-
- 11 תגובות
- 967 צפיות
-
-
http://www.wisebuy.co.il/shopCompare.aspx?PcatID=463&PID=34617 הביקורות די חלוקות ואילו PRAD מסכם זאת יפה: מעולה לסרטים ועבודה משרדית/טקסט, מצויין גם לגיימרים אך בעל זויות צפיה פחות טובות מהמסכים המתחרים שגם זולים ממנו. בטווח המחירים שלו יש את דגמי ה-22' של EIZO ו-HP שעולים עליו בזויות צפיה, גווני אפור ודיוק צבעים - מעבר לאיכות הבניה והגימור העדיפות ולכן לא מומלץ לגרפיקאים למשל. XBIT לא מתלהבים בלשון המעטה, אם כי מודים שהוא ככל הנראה אחד ממסכי ה-22' הטובים ביותר בשוק כיום... פשוט קשה מאוד להצדיק את מחירו ויתרונות ה-LED לא באים לידי ביטוי של ממש לטענתם.
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן לשדרג את מסך המחשב (17 אינץ' CRT) למשהו חדש יותר. לפי הרבה כתבות שקראתי בנושא - הבנתי שהמסך המשתלם ביותר כיום לרכישה, הוא בגודל של 22 אינץ'. התקציב: עד 1100 ש"ח - כאשר אני גמיש ומוכן למתוח את התקציב עוד קצת במידה ותהיה לכך הצדקה. השימושים: 1. עבודה יומיומית - הרבה גלישה באינטרנט, OFFICE וכ'ו.... 2. סרטים - בשני מרחקי צפייה : 1. חצי מטר משולחן הכתיבה, 2. מרחק של 3 מטר - מהמיטה. *ייעשה גם שימוש קטן יחסית למשחקים אך זהו גורם בעל חשיבות נמוכה יותר. הדגמים: לאחר קריאה של הרבה כתבות בנושא יצאתי מאד מבולבל, לכן ישנה התלבטות בין מספר דגמים: 1. Samsung 2333SW - בגודל 23 אינץ' (אופציה מעניינת) - הבנתי שהוא דיי חדש ולכן אשמח לקבל עליו את חוות דעתכם. 2. Chiemi 228D …
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלה... הצרכים שלי יהיו למשחקים וסרטים. רציתי לדעת איזה מסך עדיף ואם יש מסך אחר יותר טוב באותו סדר גודל מחיר אני אשמח לדעת. המסך יהיה על כרטיס מסך GTX260 התקציב שלי הוא 1100 +/-.
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך VX2025WM כבר קרוב ל 3 שנים, והפורט DVI שלו תקול ובעייתי. אחרי מחקר באינטרנט גיליתי שזה קורה לאלפי אנשים בעולם, שזה בעיה רצינית. נורא התבאסתי, והלכתי למעבדה של היבואן שם הוא ב"בתיקון" וחקרתי על הנושא ואני בספק אם יצליחו לסדר. באמת. הוא מסך סופר איכותי, בעל פאנל P-MVA ממש איכותי שאני סופר מרוצה ממנו הוא פשוט מושלם, לדאבוני לא מייצרים אותו כבר, ויכול להיות מצב שיחליפו לי אותו. מוזר מאוד שגם בכל האתר של viewsonic אין לו שום אזכור!!! מה גם מוזר, שבאתר שלהם הם לא רושמים את סוג הפאנל של המסכים שהם מייצרים!! מזה?? ממש מוזר. אני ממש ממש לא רוצה TN, ואומניטק הטיפשים אפילו לא יודעים מזה TN!! והם היבואנים של המסכים האלו! פשוט בזיון. מישהו מכיר מסך טוב של viewsoni…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים שאלתי לגבי עדיפות של מסך 19''-20''. התשובה שקיבלתי היא שכדאי לי כבר לקחת מסך של 22'' כי המחירים הם דומים. שמתי לב שהמחירים באמת לא כל כך שונים, אבל יש לי שאלה לגבי הגודל הרצוי. אני לא כל כך מבין לגבי מסכי מחשב, אבל אני יודע שבמסכי טלויזיה אומרים להחליט איזה גודל טלויזיה לקנות בהתאם לגודל החדר. בהתאם למרחק הישיבה מהטלויזיה. האם במחשב זה לא אותו דבר? האם 22'' זה לא גדול מדי אם אני יושב יחסית קרוב למחשב ולמסך?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אני משדרג ל24" בקרוב ומתלבט לגבי היחס (זה בעצם 1920*1200 או 1920*1080) רציתי 16:9 בשביל FHD בגלל שב16:9 יש ניצול טוב יותר של רזולוציית המקור ובעצם FHD מסוגל להתפרס על כל הצג ללא מתיחות ועיוותים (הכוונה לסרטים/סדרות ב1080P) מעבר לזה זה נראה לי עדיף כי בסופו של דבר מה שמנה זה הרוחב, ואם שני המסכים הם 24" אז כמובן שה16:9 יש פשוט מידת רוחב גדולה יותר מצד שני, ל16:10 יש שטח עבודה גדול יותר ותאימות טובה יותר במקצת למשחקים. אולי גם טיפה נוח יותר לעבודה "רגילה" מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הייאם מישהו מכיר את המסך ורוצה לחלוק חוויות והמלצות לגביו אני שמח לאחרונה קיבלתי עליו מחיר טוב של כ 900 ש"ח אך אני לא מכיר אף אדם שיש לו את המסך הזה תודה, אלעד
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כקצת קצת צהבהב, ועל רקע שחור כקצת יותר בהיר. האם המסך תקול?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התחלתי להתעניין בנוגע לקניית מסך מחשב חדש. החלטתי לבחור במסך בגודל של 22". המסך ישמש בעיקר לגלישה, עבודה משרדית, שימוש כללי במחשב וצפייה בוידאו מדי פעם (לא משהו רציני, מעט HD). לאחר עיון בפורום וקריאת מספר ביקורות, צימצתי את האפשרויות לכדי שלושה דגמים. הייתי רוצה לקבל חוות דעת ולבחון את ההבדלים בין המסכים השונים, שכן מחירם כמעט וזהה לחלוטין. המסכים: Samasung T220 Samsung 2243BW Samsung 2253BW לטעמי, העיצוב של ה-T220 ראוותני מדי, אך אם הוא באמת עדיף על שאר המסכים, ניתן יהיה להתפשר על מראה (חלק דווקא יאמרו כי הוא היפה מבין השלושה, אך אני נוטה לחלוק על דעתם). בכל מקרה, זו לא הרשימה הבלעדית והייתי רוצה לשמוע גם הצעות לדגמים שונים שאולי יתאימו לי יותר במסגרת ה…
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת של אנשי הפורום לשאלות הבאות: 1) האם הקונטרסט של 1:30000 הוא סטטי או דינמי? 2) האם יש למסך חסרונות בעקבות הקונטרסט הדימיוני הזה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכונן לקנות מסך כנראה בגודל של 22 אינץ' (אם בא לכם תשכנעו אותי אחרת) בעיקרון ראיתי בKSP את המסך הזה: CHIMEI 225D 22'' LCD 5ms DVI + Speakers הם רוצים עליו 700 ש"ח התקשרתי לברר בקשר לאחריות והמוכר שענה ניסה לשכנע אותי לקחת את המסך הזה: LG W2242T 22'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen במחיר של 830 ש"ח בטענה שהמסך של צ'ימיי על הפנים והצבעים שלו מתים ולעומתו ה-LG נראה מצויין ויותר טוב מה אומרים עדיף לקחת את הLG ? כדאי בכלל ללכת על המסכים האלה? אני מחפש את המסך שהכי משתלם מבחינת עלות\תועלת תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההבדל עומד על 20 שקלים לטובת הEWX? מה ההבדלים בינהם? ואם יש המלצה למסך אחר אשמח לקבל אותה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, כדי לא לעשות סלט, אני אעתיק את התוכן של הבקשה משרשור אחר שהגבתי בו: בעקבות תגובה של QttP, הבנתי שהמחיר הרבה יותר גבוה מהתקציב. לכן אני כרגע בלתי מוגבל בתקציב, עד שאדע מה טווח המחירים של מסכים אלו.. הערה נוספת: עדיפות למסכים של LG או Samsung אם קיימים.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לקנות לעצמי מסך חדש כדי להפסיק לעבוד עם המסך הרגיל של הלפ-טופ שהורס לי את העיניים. השימושים שלי הם בעיקר משרדיים- מסמכים וכו', ולפעמים יוצא לי גם לראות סרטים במחשב... אין שום שימוש במשחקים. בהתחלה הסתכלתי על מסכי 19, מההתלהבות עברתי למסכי 20. ושם החלטתי להיעצר כי לשימושים שלי אין שום סיבה ליותר גדול. ניסיתי להבין איזה מסך הכי כדאי לקנות ולא ממש הצלחתי. משום מה התלהבתי ממסכי ה-LG- L207WT W2052TQ אבל ראיתי שפה רוב ההמלצות הן לכיוון הסמסונג, שגם שם שמתי עין על- 2053BW עכשיו פה אחרי הרבה חיפושים בפורום שלכם, ראיתי שאתם דווקא ממליצים יותר על ה 2043, שגם יש לו pivot שיכול להיות יעיל בשבילי כדי לעבוד על מסמכים על כל המסך... מה אתם אומרים? מה כדאי לקנות? כמו…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מסך מחשב תוצרת iiYAMA דגם 2407HDSB2 גודל ''24 ניגודיות 1:10,000 זמן תגובה 2ms שאלה אפשר לחבר 360XBOX ל מסך הזה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, עד לפני שבוע היה ברשותי VS VP930,אבל לפני שבוע המסך נשרף כתוצאה מהפסקת חשמל. האחריות נגמרה ככה שכנראה נדפקתי. את הVP 930 השגתי ב1300 ש"ח מדודה שלי שעבדה באומניטק. אני מאמין שכבר אי אפשר להשיג את הדגם הזה,אז אני מחפש תחליף ראוי למסך ברמה הזאת בתקציב של עד 1300 ש"ח(עדיין לא סגור בקשר לתקציב) פאנל VA אני בטח לא ישיג בתקציב הזה,אבל לפחות שיהיה למסך החדש אפשרויות הטיה כמו לVP 930.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
לא מצליח לחבר את המסך בdvi אבל ב vga הרגיל עובד סבבה ... שזה על הכבל dvi אז הוא סורק את הinput בין אנלוגי לדיגיטלי ולא נותן תצוגה....
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. אני צריך המלצה למסך LCD רחב בגודל 20 אינץ' עד 900 ש"ח עם אפשרות של חריגה של 100 ש"ח למטרת משחקים כבדים כי יש לי כרטיס מסך מסוג ATi HD4850 ושיהיה מהאתר של פנדה מחשבים (www.pandas.co.il) כי אני רק שם ... תודה מראש, משה עריכה: ראיתי שאתם ממליצים על המסך Samsung 22 LCD T220 20000:1 2MS והוא חורג גם ב - 80 שקל מהתקציב שלי אז השאלה שלי האם הוא באמת טוב ומתאים לדרישות שלי ?.. או שאולי יש מסך יותר טוב בתקציב הזה ?.. אבל אני מזכיר, שיהיה רק מהאתר של פנדה מחשבים ...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי יש לי שאלה. בכל פעם שאני מנגן סרט HD במחשב שלי (מסך ViewSonic VX2240W) הסרט עובד מצויין אבל אם מתקרבים למסך אז רואים מלא נקודות כאלה וזה קורה בכל הסרטים. האם זאת בעייה של המסך? אם כן מה ניתן לעשות?
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, לאחר שהתקנתי ויסטה 64 ראיתי שאין דרייבר תואם למסך שלי (IIYAMA VISION MASTER PRO 454) אני מעוניין להוסיף הגדרות של refresh rate כך שיוצגו כחלק מתדרי הרענון החוקיים של המסך - ז"א שיופיעו גם שבחור hide display modes.. etcetc. משחקים כגון COD4 מסתמכים רק על ההגדרות הנ"ל ואי אפשר לבחור תדר רענון שהוגדר בתוכנה חיצונית כמו למשל RIVATUNER. האם למישהו קיים דרייבר למסך/יודע איך לכתוב דרייבר ידנית?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
רפרפתי פה בפורום וראיתי ששניהם מסכים סבבה יחסית לתקציב ... רציתי לדעת לפני קניה מה יותר טוב אז אשמח לחוות דעת (ובבקשה לפרט למה האחד עדיף על השני) תודה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
או ש 20 גם יתאים ומספיק בכל אופן אני מתלבט בין 4 מסכים לכרטיס XFX geforce 9600 1. PHILIPS 220CW9FB - 22 2. מסך LCD רחב למחשב בגודל "20.1 דגם: PHILIPS 200cw8fb 3 2233 של סאמסונג 4. 2333 סאמסונג מסך מחשב ענק "23 דגם: SAMSUNG 2333SW תודה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
עכשיו קיבלתי אותו ואני מרגיש שהצבעים לא לגמרי מדוייקים.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-