מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני לא מבין גדול במסכים, ואחרי שהלכתי ל"איש מחשבים" (אני בטוח שיש להם שם אחר, אבל אני לא מבין מספיק במחשבים בשביל לדעת אותו), הוא הציע לי שני מסכים שונים (כי לא הייתי סגור על 17 או 19 אינץ'). - BENQ FP71GX 4 MS DVI 1:500 17 inch - עולה 1525 שקל BENQ FP91GX 2MS DVI 1:700 - 19 inch - עולה 2100 שקל. האם המסכים האלו טובים? האם המחיר שהוא הציע משתלם? אנא הביעו דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב 4 שנים האחרונות היה לי DELL 2709W שהיה בסדר גמור מבחינת תצוגה אבל דפוק מבחינת עיצוב וממשק משתמש (כתבתי על זה פעם), בשנה האחרונה החלו בו בעיות שונות כגון איבוד סיגנל כניסה (המוניטור נכנס למצב שינה) והיתקעות בזמן הדלקה שיצאתי מהן באמצעות הכנסה והוצאה של כבל המתח מספר פעמים. בגלל שזה היה קורה פעם במספר חודשים התעלמתי מהבעייה והמשכתי להשתמש בו. בסופ"ש הזה הבעיות החלו חוזרות על עצמן בתדירות הרבה יותר גבוהה ואני חושש להתקע ללא מוניטור כך שאני חייב להחליף אותו ובהקדם. אני מחפש מוניטור טוב בגודל 27" (האם 29 נוח לעבודה בישיבה מול המחשב?) שיתן לי את אותה איכות צפייה כמו ב DELL 2709W הנוכחי או יותר, אני משתמש במסך בעיקר לקריאה וצפייה בסרטים. כרטיס המסך שלי הוא AMD Radeon R7 250 שי…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. לפני זמן מה מסך ה CRT הותיק והאהוב שלי החל לגסוס לו, וכעת הוא על ערש הדוי. בכל מקרה, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך LCD שמחירו אינו עולה על 1000 ש"ח, ויחד עם זאת שהאיכות , חדות התמונה והרזולוציה שלו יהיו טובות. אני מניח שעל המסך להיות בגודל 17 אינצ' שכן במחיר הזה אי אפשר להשיג הרבה יותר מזה. אשמח גם אם המסך שתמליצו עליו יהיה נפוץ ברשתות הגדולות כדי שאוכל לקנות אותו בהקדם. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מסך איכותי,19 אינטש. לפי מה שהבנתי(קראתי את כל המדריך שלכם) הפאנל המומלץ הוא IPS. ומהירות תגובה לא חשובה כל כך...ושהכי טוב לא לסמוןך על מה אומרים בחנות אלא לבדוק באינטרנט. ואח"כ בבית לבדוק גם פיקסלים מתים(או בחנות,להביא תוכנה אליהם??חחח...) אני צריך מסך טוב,שאפשר לשנות כיווני גובה,להזיז בזוויות,תלייה על קיר לא חשובה. וכל שאר הדברים שקיימים במסך איכותי ומתקדם,חדות,צבע וכו'. אני מוכן לשלם על מסך טוב.כמובן לא להיסחף אבל אם זה 1600ש"ח או אפילו 1800ש"ח אני מוכן.במיוחד אם למסך 5 שנים אחריות. המסך אמור להיות מיועד לעבודה ממושכת,עבודה רגילה,סרטים,משחקים.... לפי ממה שקראתי כאן בפורום,אתם המלצתם מאוד על XEROX, האמת שאני בתור אחד שלא ידעתי מי נגד מי…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לפני שאתחיל לתאר את הבעיה אני מכרח לומר, המסירות והאדיבות של צוות האתר/הפורום הזה, ישנים וחדשים, פשוט נפלאים. תודה רבה על מה שאתם.(מתנצל על פרץ הרגשות הפתאומי, ריפרפתי בהודעות ישנות, והייתי חייב(שוב) להודות.) טוב הענין הוא, יש לי מסך בן 4.5 שנים viewsonic g90f המסך היה מעולה עד לפני שבועיים, הוא התחיל להראות צבעים דהויים, מין פליקרים פה ושם, וזה היה מסתדר מעצמו. לפני שבוע אחרי שהוא נכנס למצב כיבוי(רק המסך) ניסיתי לחזור לשולחן העבודה, המסך השמיע צליל הדלקה, אבל שום תמונה. עשיתי ריסט, והכל עבד. היום אותו הדבר, וכלום, הוא נדלק כשהמחשב מתחיל לפעול(הנורית הופכת ירוקה.) אבל אין תמונה. חששתי בהתחלה שזה הכרטיס מסך, אבל המסך השני שלי(טלויזיה LCD) משדר חלקלק. אני לא רוצה לעבור לLCD…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אנא עזרו לי. יש לי כרטיס מסך מסוג Gigabyte Radeon HD 5830 ואני מעוניין לרכוש מסך 3D על מנת לקבל תצוגה עם קצב רענון של 120MHZ - במטרה לא לעייף את העיניים. שמתי עין על Samsung T27A950 אך אני פתוח לעוד הצעות. השאלה המרכזית היא, מה צריך בכדי שיהיה קצב רענון 120 MHZ ? האם הכרטיס מסך שלי תומך בכזה קצב? במידה והכרטיס מחובר לעוד מסכים, האם זה משפיע? ובמידה והוא לא תומך, אילו כרטיסים כן? בקיצור מה הקונפיגורציה הכי טובה? בהנחה ויש להחליף כרטיס, האם יש כרטיס שתומך בקצב רענון גבוה - 120MHZ ובמקביל יכול להציג תצוגה בשני מסכים?(לא מאסט אבל נחמד) בתודה, ליאור
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימושים הם "רגילים", קצת משחקים, אינטרנט, אופיס וקצת סרטים התקציב לכל מסך הוא 1200 שקל, עדיפות למסך 22 רחב אני מניח.. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי את המסך Samsung 931BF, ואני מרגיש שהוא לא מנוצל היטב מבחינת הצבעים שלו. אשמח אם תוכלו לתת לי איזשהי דרך להגדיר אותו בצורה טובה. ניסתי כבר עם תוכנת CheckScreen או משהו כזה.. וזה לא ממש עוזר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
Ok, עד לעכשיו הייתי די סגור על ה-2253BW של סאמסונג. אך לאחר צפייה במסך באופיס דיפו, החדות שלו הייתה ניראת לי על הפנים... אך לעומת זאת ראיתי בחנות מסך של LG, דגם: L226, אשר החדות שלו הייתה בהרבה יותר טובה, אך יכול להיות שזהו רק איזה שהוא שינוי בהגדרות, ואפשר להגיע לאותה רמת חדות עם הסאמסונג גם. עכשיו בחזרה לנושא, אני מחפש מסך שיתאים לשימושים שלי: משחקים,תיכנות וסרטים. שיהיה לו זמן תגובה טוב, חדות, וכיול צבעים שבהחלט יהיה מסוגל לספק(יותר מדי דרישות לתקציב הזה, אני יודע... אבל אני מחפש את המסך הכי טוב לתקציב בדברים הללו). ראיתי פה הרבה תגובות בנושא, אך שום דבר לא היה חד משמעי, לכן אני לא יודע מה להחליט. בבקשה בבקשה תעזרו לי בבחירת מסך, ואם אתם יכולים גם תנמקו למה בחרתם להמלי…
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מפרט טכני: יצרן: PROVIEW מסך: 19" אינטש סוג: מסך רחב 16:9 רזולוציה מקסימלית: 1440X900 צבעים: 16.2 מיליון זמן תגובה: 5ms בהירות: 300cd/m² ניגודיות: 800:1 גודל נקודה: 0.285mm
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
תודה מראש! אני רוצה לרכוש מסך 27 אינצ' למחשב הנייח. השימושים: 70% צפייה בקובצי hd רבים וכבדים. הצפיות הרבות הן במסגרת העבודה של הכנת התסריטים לסרטונים קצרים. 30% שימושים "רגילים" משרדיים וביתיים: אינטרנט, וורד, אי מייל, וכיו"ב. מצד אחד אני רוצה מסך שיהיה איכותי מאוד לצפיות הרבות, ומצד שני חוששת (בצדק?) שמסך "מדי" איכותי יהיה דווקא לא טוב לשימושים ה"רגילים". התקציב הוא עד 2000 ש"ח, וכרטיס המסך שיש כרגע על המחשב הוא: ati radeon hd 4200 אשמח להמלצות למסך שיכול להתאים ולכן לאימות או להפרכת החשש שלי לגבי האיכות. תודה רבה!!!
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני זקוקה למסך בעיקר לגלישה באינטרנט, אבל גם לסרטים ומשחקים(לא משהו כבד במיוחד). הכי חשוב לי שאיכות הצגת הטקסט תיהיה טובה, ושאפשר יהיה לקרוא הרבה זמן בלי שהעיניים יתעייפו יתר על המידה. כמו כן אני רגילה(ומעדיפה) רזולוציה כמה שיותר נמוכה(כרגע אני משתמשת ברזולוזיה 800*600 עם מסך 17 אינץ), כך שהייתי רוצה שהמסך החדש גם כן יוכל להציג תמונה טובה גם ברזולוציה נמוכה מהאופטימלית בשבילו. לא יודעת אם מסך רחב יתאים לי, שמעתי שהם בדרך כלל לרוב בשביל סרטים ומשחקים ולא תמיד מסתדרים טוב עם טקסט. עוד דבר שדי חשוב לי הוא הארגונומיה, אני רוצה מסך שיהיה אפשר להזיז גם למעלה/למטה, לשנות גובה, ואם אפשר גם לצדדים(אבל לא חובה) חיבור DVI חובה. אשמח לשמוע הצעות/ביקורות, בעיקר מניסיון אישי. תודה מראש…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אני זקוקה לטלויזיה לסלון, עד 40" , שמסוגלת לשדר את המחשב דרך VGA ברזולוציה של FHD 1920X1080. אני בטוחה שיש מי שיש לו בבית כזה דבר. רצוי מחיר עד 1800ש"ח תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, קבלתי טלוויזיה 32" ואני מחפש זרוע מתכוונת. זרוע עד 150 ש"ח (ראיתי איזה משהו נחמד באייבורי של LEXUS). יש איזה המלצה ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קבלתי מסך LCD 19 אך הוא לא מתאים במידה של השולחן. יש אפשרות לתלות אותו על הקיר ? (הוא בעל רגלית מתפרקת.) תודה.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
הי חברה, רכשתי מסך LCD של LG 22 אינץ. הייתי רוצה לתפוס אותו לקיר אבל לשנות את הגובה מתי שבא לי, בכל הזרועות ותפסי הקיר שראיתי יש רק תנועה לצדדים או מקסימום צידוד בזוית למעלה ולמטה, אין שינוי גובה המסך. מישהו מכיר ? תודה גל :
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן אני מחזיק במסך 931BW של סמסונג כמובן שעד עכשיו תיפקד סבבה אתמול פתחתי תPES6 לשחק קצת ..ופתאום אני קולט באמצע המסך סוג של זרם כזה שמאוד מציק לעין זה חדש לי..ואין לי מושג מה זה מריחה או מה ? סתם ככה מחוץ למשחק אין לי את הזרם או שיש ולא רואים אותו מחוץ למשחק. מה דעתכם ? האחריות שיש לי יכולה להחליף לי את המסך ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לי יש BENQ FP93G X הוא אומר לי שזה לא מספיק ברור/חד בשבילו. אז על מה אתם ממליצים? (לגרפיקאי)
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום D: יש לי חבר שקנה סמסונג T220 ולפני זה היה לו CRT, הרזולוציה תקועה על 1024x768 ולא משתנה שהוא משנה דרך ההגדרות או דרך הדרייבר של הכרטיס מסך, לפני שהיה לו את המסך הזה הוא שיחק בהגדרות של התוכנה REFORCE. נגיד שהוא נכנס למשחקים ומשנה רזולוציה אז זה משתנה, רק במערכת הפעלה זה לא משתנה. מה לעשות ? תודה מראש. אם זה לא פורום מתאים תעבירו בבקשה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי דיון דומה ורציתי לשאול על Samsung LED PLS 4K U24E590D אם הוא טוב? כי יש לו כ.מסך GTX 960 WindForce Gigabite והמסך הוא free sync ולא g-sync הוא רוצה לקנות את AOC לפי הדיון הקודם הפותח הדיון כמוני לא רוצה מותג לא ידוע. החבר רוצה לקנות רק בארץ למרות שאמרתי לו שאין מכס על מסך מתחת ל500$ גם אם המשלוח עובר את זה כל אוד המשלוח מוצא בנפרד. בקיצור מה לקנות?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=576849 מה אתם אומרים? הוא רצה מסך גדול במחיר קטן .
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני כבר רוצה לקנות מסך אבל נמאס לי כבר, אני לא מצליח להחליט מה לקנות. אני חושב לקנות את ה 2312 אבל רואה שהוא 16:9 ואז אני רואה ש- 16:10 עדיף למשחקים ואז אני בוחן את האפשרות של 2412 ואז אני מגלה ש- 16:9 הוא יותר טוב בתכני וידאו שהופך לסטנדרט ברוב הסדרות והסרטים. וחוץ מזה שב 1500 שקל אני קונה שני וחצי מסכים. מה לעשות שאני צריך לשלב גם משחקים וגם סרטים - מה לקנות מסך לכל מטרה ?? אשמח לעזרה תודה
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מצאתי מסך שלהם בארץ 22" - לאתר הרשמי: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=74 בעיה שאין שום מידע על המסכים שלהם! כלום! וגם באתר שלהם לא כתוב אפילו כמה מליון צבעים המסך שלהם => אין מושג מה הוא הפנל!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשאול אם דבר כזה חייב לעבור? או שיש מצבים שזה ישאר לעד כי לי יש כבר חודש את זה. אבל תענו רק מי שיודע למה אני מתכוון לקנות מסך חדש. איזה באסה שאין לי את האחריות אצלי .כזה מסך איכותי ופחות משנה שיש לי אותו.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם המסך הזה מצוין למשחקים והרזולוציה שלו טובה והאם האיכות שלו שווה למסכים של 17" http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5698 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-