מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
טוב, תיכננתי לקנות את המסך DELL 2209WA שהוא מעולה, ואני יודע שלרמה שלו הוא זול מאוד (בסביבות ה1800) אבל זה עדיין קצת יקר לי, בעיקרון אני יכול לחסוך עוד קצת או לבקש מההורים קצת ולקנות אותו וזה מה שתכננתי לעשות, אבל עכשיו יש לי אפשרות לקנות את המסך T220 (שאני יודע שהוא הרבה פחות טוב) בערך ב560 שקל.. שזה כלום.... ואני לא יודע מה להחליט.. זה זה ממש משתלם לקנות את הT220... זה 560 שקל מול 1800 שקל.. זה יותר מפי 3... או בכלל יש לי אפשרות גם למסך T260HD ב950 שקל בערך... יווווו איזה עצבים אני לא יודע מה לקחת =\ תעזרו לי להחליטטטטטטטט... תודה =]
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה השימושים העיקריים בלחשבר שני מסכים לכרטיס מסך אחד... איזה כרטיסים מאפשרים את זה (כל כרטיס עם שתי יציאות DVI?) בנוסף אם יש לי כרטיס מתאים ושני מסכים, האם אני יכול להראות משהו אחד (נגיד טלביזיה דרך כרטיס טלביזיה) על מסך אחד ובמסך השני נגיד לעבוד על וורד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לשתי מסכים אחד לצורך משרדי וורד אינטרנט וכאלה אתה יודעים לא משהו אבל שיהיה דק ו19 אינץ.. ומסך שני למשחקים שגם יהיה דק יגם 19 אינץ כמה ms בערך כדאי..?? הקיצר המלצה לשתי המסכים האלה תודה..[br]פורסם בתאריך: 13.05.2008 בשעה 15:24:31 http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htmמה אתם אומרים על המסך הזה?? למשחקים?? הוא זול יחסית וגם גדול הוא טוב וזה גם סמסונג או שהם לא משהו???
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני רואה את ה-930 כאופציה טובה, מאחר ואני לא משחק יותר מדי. אבל פעם בכמה זמן בא לי לשחק ואני רוצה שהמסך לא יהיה עם מריחות משמעותיות ויגרום לי להתבאס יותר מדי. אני עד לאחרונה שיחקתי HL2 ובאופן כללי גם משחקי סימולטור, איך אני יכול לדעת האם המסך מספיק טוב גם לזה? בגלל הפנל שלו, שהוא גם היתרון בו זמן התגובה איטי יחסית ולכן אני לא בטוח שאני איהנה. ה-922 נחות ממנו בעבודה עם אינטרנט ומסמכים וגם את זה אני עושה הרבה. אז נראה לי שהוא ירד מהפרק. מה דעתכם? נ.ב. היום יש לי מסך CRT בגודל 19 אינץ'. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום. ההורים שלי רוצים לקנות מסך LCD חדש למחשב (במחשב משתמשים ההורים שלי ואחותי הקטנה בת 9). חשוב לציין שההורים שלי לא רואים סרטים במחשב (בשביל יש HTPC ו-42" פלזמה) ומה שהם עושים במחשב זה גלישה באינטרנט ו-Word. עקיצר, עבודה משרדית אפשר לאמר. לאבא קורץ העניין של מסך רחב. אני משתמש במסך רחב גם וזה דיי נוח לי. לכן אני לא רואה סיבה להמליץ לו על מסך 4X3. אבא רוצה 16X9 בעיקר בגלל שהוא יוכל לפתוח את הטאב של המועדפים ולראות את כל האתר בשלמותו. יש לכם הסתייגויות? ז"א, מה אתם ממליצים? רחב \ 4X3? גודל.. לפי מה שראיתי ההבדל בין 17" \ 19" ל-22" לא כ"כ גדול ולכן כבר עדיף ללכת על 22". תקציב, לא יודע... אם אני אהיה חייב להגיד אז אני אגיד בין 1000 ל-2000. שזה כולל הכל. לא חובה להש…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז יש פה התבלטות רצינית... הHANNS-G שהוא 28 אינץ בעל פאנל TN עולה 2500 בערך ועם תוספת של 450 שקל למכשיר LCD TV BOX כזה שנותן את כל החיבורים הדרושים כדי לחבר ממיר YES שזה מה שאני רוצה כדי לראות טלויזיה ויש את האפשרות השניה שהיא DELL בגודל 24" עם כל החיבורים הדרושים מהקופסא..... אני מתלבט אם שווה לאבד 4 אינץ אבל להרוויח איכות תצוגה ואם זה יספק אותי למשחקים שזה התפקיד העיקרי וגם טלויזיה כמובן.... תודה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לסרטים משחקים ואינטרנט בתקציב של עד 1300. עכשיו אני לא סגור על איזה גודל, אבל באמת שהייתי מעדיף כמה שיותר גדול כאילו עד 22". עכשיו אני יודע שיש את המסכים של chimei שהם זולים ולא מוכרים יחסית, אבל הם מייצרים פאנלים לחברות אחרות ודווקא דיי איכותים אז מה אתם אומרים עליהם?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ה - Syncmaster 930B ב- 226BW (שניהם של סמסונג) ויש לי שאלה על המעבר ל - Widescreen... האם יש איזו אפשרות שבמשחקים שאין להם תמיכה ב - Widescreen (קרי רזולוציות 4:3 בלבד) ניתן יהיה לראות את המשחק ביחס נורמלי ( עם פסים שחורים בצדדים) או שמרגע המעבר, כל משחק ישן יראה מתוח ללא אפשרות תיקון? האם יש עוד בעיות במעבר שאני צריך להיות מודע להן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מסך מחשבטלויזיה - מה הכוונה? שזה גם מסך למחשב וגם מסך לטלויזיה? האם לא כל מכשיר שיש לו כניסת TV - DVI ו AVG + HDMI יכול להיות "מסך מחשבטלויזיה"? - אני לא מבינה..... אשמח אם משהו יוכל להסביר לי. - אני מעוניינת לרכוש מסך חדש למחשב, חשבתי על משהו בגודל 24, והתקציב שלי הוא בערך 1500ש"ח פחות או יותר. אז כשנתקלתי במונח "מסך מחשבטלויזיה" חשבתי לעצמי למה לא לקנות טלויזיה 24" בעלת כניסןת TV + HDMI + DVI - (אשמח גם לקבל המלצות על מסכים שונים)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מתי תגיע גרסת A01 של המסך הזה לארץ?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שבת שלום! אני מחפש מסך שטוב לפוטושופ בלבד! בשילוב של הכי זול שניתן למצוא מבלי לפגוע באופן משמאותי באיכות הצבעים והדיוק של המסך.לא משנה לי אם הוא 19 או 22 אינץ לא משנה לי איך הוא לסרטים או משחקים העיקר שיעשה את העבודה עם פוטושופ. אשמח לקבל המלצות מכם! ותודה
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי סוף סוף את המסך המדובר ואחרי כל ההתלהבות (שעדיין לא עברה..) הבחנתי במן תופעה מוזרה: כשמדפדפים בתמונות, בחצי השנייה הראשונה לאחר הופעת התמונה החדשה עוברים 2-3 "גלים" של בהירות על גבי המסך ואז הכל מסתדר. סרטים עובדים מצויין. מישהו הסביר לי כי יתכן ומדובר ב Overshoot אבל קשה לי להאמין... אם משהו יודע מה בדיוק קורה או מכיר פתרון, אנא הביעו דעתכם.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לרכוש מסך שישמש בעיקר למישחקים, ל-PC וגם XBOX 360, בחיבורי HDMI (או DVI + HDMI) (המחשב: Core i3 540 + Radeon HD5670) הייעוד העיקרי הוא משחקים כמו כן חשוב לי איכות המסך - מבחינת אמינות, שיחזיק מעמד כמה שנים טובות משיטוטים ב-ZAP וקריאת ביקורות, שמתי עין על מסך ה-LED 24" Samsung דגם BX-2450 שעולה כ-1,400 ש"ח האם זו קנייה טובה, אוש שיש העדפה אחרת? האם יש מסכים איכותיים יותר גדולים (למשל 26") במחיר דומה? (כמובן לא LED) נ.ב. אם יש אתרי קניות שמציעים מסך כזה ב-"החל מ-1,099 ש"ח", בכמה לדעתכם אפשר להוציא את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחר אני מתכנן לקנות מסך למחשב 22 אינצ' לסרטים ובעיקר משחקים, אני דיי סגור על ה-T220, אבל מה דעתכם על מסכים אחרים בתקציב של 1000 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי, אחותי חיברה יותר מדי דברים בשקע חשמל אחד, ביניהם המסך lg, בן כ-5 שנים. בעקבות העומס הפקק קפץ. מאז המסך הפסיק לפעול (נורת standby לא נדלקת). ניסיתי להחליף כבל - לא עזר. האם המסך גמור? או שיש איזה פיוז שאפשר להחליף?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את המסך שלי. לצערי אין OLED במחיר סביר. היום יש לי DELL U2711. חשבתי לרכוש מסך QUANTUM DOT, הדברים הבאים הם MUST: לפחות 27" - עדיף יותר. IPS VESA (בשביל הזרוע). הייתי שמח לתכונות הבאות: קצב רענון גבוה - 100HZ ומעלה CURVED G-SYNC 21:9 הדגם היחיד שמצאתי בינתיים זה ASUS PA329Q - הוא עונה לכל הדרישות MUST שלי...אבל לאף אחת מהתכונות שהייתי שמח לקבל.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, הרגע חזרתי מחנות מחשבים, ביצעתי קנייה של 6000 ש"ח כולל מסך- http://zap.co.il/model.asp?model_id=576849 רציתי לקחת את ה-LG 206WTQ אבל החנות אמרה שהיא לא עובדת עם LG בגלל שירות הלקוחות שלה... אני משער שהמסך הוא TN, אבל מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD טוב 19 אינץ' לפחות, שיתאים לשימוש ביתי,משחקי מחשב גרפיקה תלת מימדית ודו מימדית,גרפיקה בפוטושופ,והרבה מאוד טקסט. חשוב לי מאוד שיהיה למסך הרבה צבעים(כלומר לפחות 8-BIT לכל ערוץ 16.1 מיליון צבעים),יחס ניגודיות טוב,שיהיה חד ושהטקסט יהיה מובן, של חברה מוכרה ואיכותית מסך שישאר להרבה זמן, וגם שאלה: אם אני קונה פאנל מסך עם פאנל S-PVA או A-MVA - זה ערובה לכך שיהיה לי 16.1 מיליון צבעים אמיתיים?כאילו 100% יהיה לי 16.1 מיליון צבעים? אז בבקשה תציעו הצעות וגם תענו לי על השאלה... תודה!
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
חבר'ה מה אתם אומרים על ה P2350 של סמסונג ? לשימוש הכל כולל הכל , משחקים , סרטים , שימוש שוטף וכו' ..
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מחשב חדש עם כרטס מסך HD6950 מחובר למסך CRT מתקבלת תצוגה ירוקה במקום לבנה כשאני מחבר את המחשב הישן מתקבלת תצוגה תקינה\ יש לכם מושג קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצות למסך LCD 19-21'' לאינטרנט תיכנות וקצת משחקים ב- 1600 ש"ח. שהיה איכותי ושיתאים למשחקים ( לא רחב ) ניתן קצת לחרוג מהתקציב. הכי חשוב שלא יסנוור ושלא יהבהב. תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שאלת מתחילים אבל האם האם כרטיס מסך מסוג 6200 gf יעשה את העבודה?
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
כותרת,המלצות? תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין rev a04 a05 במסכי Dell? מתלבט בין 2007WFP ובין 2007FP ואחד השיקולים הוא בעיות שעלולות לצוץ. מבדיקה בפורום כנראה שאין עדיין rev a05 ל- 2007WFP. מה ההבדלים בין A04 ו- A05? מה הבעיות הידועות שיש ב- 2007WFP? תודה, ירון.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מחיר 800-900 ש"ח רזולוציה 1680x1050 רמקולים מובנים שימושים: אינטרנט ועריכת סאונד ומה הסיפור של היחס ניגודיות? כמה ואיפה זה משפיע אם בכלל? תודה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-